Teklunia Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 mam takie same bratki jak Gosia... tylko brzydziej ufocone ;) i wiosenny paczuszek :p Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Teklunia napisał(a):to jest mysl! ;) tylko jak? jakas komenda, troche cierpliwosci i konsekwencji i problem z głowy ;) Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ja tam zawsze chodze na piechotę przez Forty Bema Jakby miala z Kaja isc taki kawal to na wieczor bym tam chyba zaszla :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 anetta napisał(a):Jakby miala z Kaja isc taki kawal to na wieczor bym tam chyba zaszla :evil_lol: i pomyslec, ze to jedno miasto a takie hektary was róznia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 anetta napisał(a):Jakby miala z Kaja isc taki kawal to na wieczor bym tam chyba zaszla :evil_lol:ale Kaja to inna historia :eviltong: to jamnior, a one nie spaceruja tylko zaszywaja sie na pol godz. w jednym miejscu i kopią :lol: a potem nasteppne ciekawe miejsce itd ;) Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 HAhah to tez by byla historia, ona po prostu by sie tak ociagala i ciage zatrzymywala i patrzyla tymi swoimi oczkami z pytaniem: czy musimy tam isc? :lol: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']mam takie same bratki jak Gosia... tylko brzydziej ufocone ;) faktycznie takie same :p brzydziej ufocone nie są.. tylko ciut rozmyte ;) musiała Ci sie łapka trząść przy ostrykaniu fotek :eviltong: Tenulek cudnie chodzi na spacerkach - szybko sie chłopak uczy.. no i gratuluję Kasiu zabaw Tenusiowych w parku :p Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia'] oto dowod dla Gosi niedowiarka - ja na motorze (oczywiscie pozowane, bo normalnie to TZ prowadzi :lol:) O kurde! Świetnie wyglądasz! Niczym rasowy Harleyowiec!:lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']...musiała Ci sie łapka trząść przy ostrykaniu fotek :eviltong: Że przy czym ? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Że przy czym ? :evil_lol::eviltong: czepialska... pstrykaniu mam za długie paznokcie i mi się literka obok wcisnęła :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']:eviltong: czepialska... pstrykaniu mam za długie paznokcie i mi się literka obok wcisnęła :eviltong: Mój mąż na takie długie paznokcie mówi "kalectwo" :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 mmbbaj napisał(a):Mój mąż na takie długie paznokcie mówi "kalectwo" :diabloti::lol::lol::lol: do tych "kalectw" to mi dużo brakuje... mam taka koleżanke, która wiecznie przykleja sobie tipsy... takie długaśne tipsy - nie wiem jak ona cokolwiek moze w domu robić z takimi szponami :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Halo? Co jest dziewczyny? Nie oblewamy [SIZE=6]400 stronki :crazyeye: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinking: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :chlup: :drinking: :popcorn: :knajpa: :cunao: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ojejku, jaki duży jest ten moj Chłopczyk :loveu: :loveu: Kasiu - 400 stronka, gratuluję!! :cunao: :chlup: :chlup: :popcorn: :knajpa: :drinking: :drinking: :drink1: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']faktycznie takie same :p brzydziej ufocone nie są.. tylko ciut rozmyte ;) musiała Ci sie łapka trząść przy ostrykaniu fotek :eviltong: dzieki Gosiu za zgrabne usprawiedliwienie mojej fotograficznej porazki :lol: [quote name='an3czka']O kurde! Świetnie wyglądasz! Niczym rasowy Harleyowiec!:lol:oł je, maleńka! ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Halo? Co jest dziewczyny? Nie oblewamy [SIZE=6]400 stronki :crazyeye: :laola: :cunao: :popcorn: :drinking: :chlup: :beerchug: :drink1: :chlup: :drinking: :popcorn: :knajpa: :cunao: dzieki Dagus ze zauwazylas to wielkie wydarzenie :lol: wlasnie sie dziwilam ze nikt nie pije :evil_lol: moze dlatego ze Ala jest w pracy... (Alu nie bij ;)) [quote name='g_o_n_i_a'] Ojejku, jaki duży jest ten moj Chłopczyk :loveu: Kasiu - 400 stronka, gratuluję!! :cunao: :chlup: :popcorn: :knajpa: :drinking: :drink1:Gosia- pewnie ze duzy! Duzy, ciezki i kudlaty - po prostu ideal mezczyzny ;) cdn... Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 pisze w innym poscie, bo krzyczalo ze mam za duzo obrazkow... (nie znosze tego komunikatu :angryy:) no wiec bardzo Wam dziekuje za te 400 stron :buzi: na zdrowko :lol: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: Quote
Alka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kasiu, gratuluję 400 stronki ! :klacz: za następne równie owocne :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alka']Kasiu, gratuluję 400 stronki ! :klacz: za następne równie owocne :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao:Alu, znalazlas sie :multi: dzien dobry i dziekuje :) Quote
Alka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kasiu, ja nie zniknęłam ,śledzę na bieżąco ulubione galeryhki , ale przez week nie chciało mi sie pisać :evil_lol:, a dzis od rana byliśmy bez prądu:cool3: Kasiu, swietnie wygladasz na motorze ! :thumbs: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kasiu - gratuluję 400 stronki, 4000 postu napisanego przez Ciebie i bedę nadal aktywnie uczestniczyc w zapisywaniu kolejnych stronek :lol::lol::lol: :popcorn: :chlup: :drink1: :chlup: :popcorn: Quote
Moniś Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ooooo imprezka :cool3::cool3::cool3::cool3: Następnych 400 stron Kasiu :multi::multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 kasiu ja jak zwykle spozniona ale zdróweczko galeryjki tenusia wypije napewnoo i czekam na kolejne 44444000000 stron :lol: :lol: :lol: zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - gratuluję 400 stronki, 4000 postu napisanego przez Ciebie i bedę nadal aktywnie uczestniczyc w zapisywaniu kolejnych stronek :lol::lol: :popcorn: :chlup: :drink1: :chlup: :popcorn:trzymam Cie za slowo, Gosiu :) [quote name='Moniś']ooooo imprezka :cool3::cool3: Następnych 400 stron Kasiu :multi::multi::multi:ano :lol: dawno nic sie na Dogo nie pilo ;) [quote name='madzia18sosnowiec']kasiu ja jak zwykle spozniona ale zdróweczko galeryjki tenusia wypije napewnoo i czekam na kolejne 44444000000 stron :lol: :lol: zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:spoko Magda, sie zrobi niedlugo ;) a spoznienie wybaczone :lol: chcecie Tenka? Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hihihi jaki Tenuś-pędziwiatr :lol: oj szaleje na spacerkach.. widać ze lubi wiosnę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a):hihihi jaki Tenuś-pędziwiatr :lol: oj szaleje na spacerkach.. widać ze lubi wiosnę :evil_lol:raczej lubi szalec... o kazdej porze roku ;) Quote
Recommended Posts