anetta Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 olcha, Xolo to inaczej Nagi pies meksykanski :P Taki lysawy piesek, z szczatkami wlosow na ciele...taki maly kosmita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Mini-Tuffiowa, dziekuje za zyczenia :D imprezka - prosze bardzo, zapraszam jutro do siebie na Grochow :lol: moglybysmy napic sie czegos bardziej wykwintnego niz to :drinking: a na razie stawiam - Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 o, i Anetka tez wpadla :) ale sadzac po tych buzkach , to Ty juz od wczoraj chyba imprezujesz ... ;) mmbbaj Teklunia = Kasia :D Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ja bym ze zdumienia padła, gdyby kiedykolwiek udało mi sie na czas zjawić :-? to na wszelki wypadek (bo fioleciku nie konsumuję) z własnym wiktem przychodzę: Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam :oops: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Ozzulcowa, dziekuje za zyczenia Teklunia dzięki za zaproszenie :wink: Ala R i Ala Ozzulcowa to JA a ta druga Ala to Tuffikowa :wink: :lol: Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Ozzulcowa, dziekuje za zyczenia Teklunia dzięki za zaproszenie :wink: Ala R i Ala Ozzulcowa to JA a ta druga Ala to Tuffikowa :wink: :lol: :oops: szybciej napisalam niz pomyslam... :oops: ale po tylu drinkach to sie moze zdarzyc ;) poprawie zaraz, zeby nie bylo... ;) camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Ozzulcowa, dziekuje za zyczenia Teklunia dzięki za zaproszenie :wink: Ala R i Ala Ozzulcowa to JA a ta druga Ala to Tuffikowa :wink: :lol: :oops: szybciej napisalam niz pomyslam... :oops: ale po tylu drinkach to sie moze zdarzyc ;) poprawie zaraz, zeby nie bylo... ;) camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: :angel: TERCET :wink: Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia napisał(a): camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: a wiesz... to ciekawy pomysł :stupid: jeżeli dorównujesz mi talentem :wink: zaczynam robić listę tych co ich nie lubię... i wyjedziemy z trasą koncertową :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Ozzulcowa, dziekuje za zyczenia Teklunia dzięki za zaproszenie :wink: Ala R i Ala Ozzulcowa to JA a ta druga Ala to Tuffikowa :wink: :lol: :oops: szybciej napisalam niz pomyslam... :oops: ale po tylu drinkach to sie moze zdarzyc ;) poprawie zaraz, zeby nie bylo... ;) camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: :angel: TERCET :wink: oho, widze ze Dogomania jest bogata w talenty wokalne ;) Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Camara napisał(a):Teklunia napisał(a): camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: a wiesz... to ciekawy pomysł :stupid: jeżeli dorównujesz mi talentem :wink: zaczynam robić listę tych co ich nie lubię... i wyjedziemy z trasą koncertową :lol: :lol: nie wierze, zebys kogos az tak nie lubila :o Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia napisał(a): nie wierze, zebys kogos az tak nie lubila :o :roflt: no wiesz... chyba masz rację :lol: ale jak ktos mi podpadnie to... niech już się szykuje :smhair2: Quote
olcha Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dziewczyny: mmbbaj, olcha, Dagusia, Ala R. i Ala Ozzulcowa, dziekuje za zyczenia Teklunia dzięki za zaproszenie :wink: Ala R i Ala Ozzulcowa to JA a ta druga Ala to Tuffikowa :wink: :lol: :oops: szybciej napisalam niz pomyslam... :oops: ale po tylu drinkach to sie moze zdarzyc ;) poprawie zaraz, zeby nie bylo... ;) camara napisał(a): Teklunia - 100 lat... 100 lat - i ciesz się, ze nie słyszysz jak spiewam camara, cos czuje, ze razem bysmy ciekawy duecik stworzyly :lol: :angel: TERCET :wink: KWARTET JAK NIC Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 olcha napisał(a): KWARTET JAK NIC ja mysle ze ten ostatni przyjemniaczek z widlami to chcialby nas ugotowac zywcem, jakby uslyszal te spiewy :lol: :oops: Quote
Maga100 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 chciałam ogłosić, ze ja mam wybitny talent wokalny 8) słuch doskonały :lol: :lol: nie potrafię zanucić ŻADNEJ melodii poprawnie (nawet wlazł kotek na płotek), a mój głos... miodzio 8) Nadaję się? :angel: Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Maga100 napisał(a):chciałam ogłosić, ze ja mam wybitny talent wokalny 8) słuch doskonały :lol: :lol: nie potrafię zanucić ŻADNEJ melodii poprawnie (nawet wlazł kotek na płotek), a mój głos... miodzio 8) Nadaję się? :angel: ale na pewno nawet "Wlazl kotek..." nie potrafisz??? Bo to warunek konieczny! Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Dzis przez przypadek znalazlam na stronie Palucha zdjecia Tena, jeszcze kiedy byl schroniskowym bidulkiem. I az mi lza poleciala. Nie pamietalam juz, ze wygladal az tak przerazliwie :( Tak sie ciesze, ze to juz inny pies, ze jest teraz wesoly i ladnie wyglada. Ale smutno mi tez z powodu tych biedakow, ktore tam tkwia.... :cry: to on jakies 4 miesiace temu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia napisał(a):Dzis przez przypadek znalazlam na stronie Palucha zdjecia Tena, jeszcze kiedy byl schroniskowym bidulkiem. I az mi lza poleciala. Nie pamietalam juz, ze wygladal az tak przerazliwie :( Tak sie ciesze, ze to juz inny pies, ze jest teraz wesoly i ladnie wyglada. Ale smutno mi tez z powodu tych biedakow, ktore tam tkwia.... :cry: to on jakies 4 miesiace temu: Kasiu to co Ty zrobiłaś z Tenkiem jest nie do opisania. Piesek zmienił się o 360 st. W pierwszym momencie nie poznałam tego wychudzonego i zaniedbanego biedaka. Tak się ciesze, ze choc jemu sie udalo i los sie do niego usmiechanl, a Tobie gratuluje tak wsoanialego pieska. TENus jest Kochany! Mnie takze lezka sie uroniła - nie jestes sama ! Prosze wycaluj go ode mnie w ten kochany pyszczek ! Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 dziekuje Dagus za przemile slowa :) :buzi: na pewno go wycaluje mocno :) Quote
olcha Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Chciałam Ci podziękować za to, że mu pomogłaś, za to że jesteś dobrym człowiekiem. Dziękuję :cry: Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 no cos Ty,olcha, przeciez to normalne :oops: kazdy z nas troszczy sie o psy i kocha je! Quote
Gosiek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Kasiunia... spóźnione zyczonka Tenek wyglądał koszmarnie ale teraz jest cudny i szczęśliwy :P Quote
anetta Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia napisał(a):o, i Anetka tez wpadla :) ale sadzac po tych buzkach , to Ty juz od wczoraj chyba imprezujesz ... ;) yyyyyy eeee hmmm tiaa :lol: :lol: Tenus, masz wspaniala pancie :buzi: Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Gosia - dzieki za sliczna kartke :D Anetta - wyczytalam gdzies ze Ty dzis samochodem jezdzilas. W takim stanie?!? :o Quote
Alka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia, masz wielkie i wspaniałe serduszko . :thumbs: Ten zmienił się niesamowicie.Buziaki dla Was! :buzi: Quote
Recommended Posts