Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
ale mi wytknelas ;) :oops:
masz racje... jak wroce to powstawiam duzo fot!!! slowo!!!:p

i bardzo dziekuje za odwiedzinki :)

to mial byc zart ..:oops:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga.l napisał(a):
to mial byc zart ..:oops:
wiem wiem, ale poniekad sluszny :lol:
bo ostatnio nie chce mi sie wstawiac zdjec, bo nie lubie ich zmniejszac i oprawiac... duzo czasu to zajmuje

Posted

PIKA napisał(a):
to czas się nauczyc :razz:
alez ja sie uczylam troszke... ale bylo to powaznym zagrozeniem dla motoru i porzucilam dalsze lekcje ;)

a teraz troche zdjec PSA :lol:
ale najpierw pochwale sie (i go), ze wczoraj na spacerze biegal sobie ladnie luzem, prawie nie bylo psow w poblizu, wiec bylam spokojna... az nagle dojrzal blabladora z 50m od nas i wystartowal do niego. nie dawal sie odwolac, wiec po prostu zamarlam i czekalam co sie wydarzy (z dusza na ramieniu ;))
a on dopadl do psa, zahamwal, powachal go i zaczal zapraszac do zabawy!!! myslalam ze pekne ze szczescia i z dumy, ze do tego pustego lba w koncu dotarlo ze sie psow nie gryzie :lol:
niestety pies nie byl chetny do zabawy i Tenus wrocil do nas, ale potem jeszcze raz pobiegl do niego i tez bylo grzecznie, bez scysji :)
dokumentacja tego spotkania ;)

Posted

dzieki, dziewczyni za pochwaly dla grzecznego psiuta :)

na spaderku pancia kaze mi skakac przez rozne przeszkody...

ale ja nie jestem frajer! nie skocze, jesli ona nie skoczy razem ze mna ;)

a tu juz slicznie idze na smyczce :) ale nudne to okropnie...

na szczescie zawsze potrafie znalezc sobie jakas rozrywke ;)

gryze smyczke...

o tak!!! :p

podskakuje sobie jak zajaczek...

i robie tak!

potem ona chce zebym usiadl...

wiec robie tak ;) czyz nie jest zabawnie...?:p

ale dalej idzemy juz grzecznie... ile mozna sie wydurniac? ;)

Posted

o tak!!! :p

Kasiu jeżeli pozwalasz Tenowi gryźć smycz i do niej skakać, to zrezygnuj z metalowej
Jak chcesz smycz metalową to mu na to nie pozwalaj :shake:

wet nas za to objechal straszliwie :oops:

Pies jak lapie zebami o cos takiego to ten metal mu tlucze po zebach, Saba przez takie zabawy miala odpryski szkliwa na ząbkach :shake: i musielismy ząbki polerować :shake: Bo tak to ma bardzo ladne, nawet jak na swoj wiek :multi:

Posted

PIKA napisał(a):
Kasiu jeżeli pozwalasz Tenowi gryźć smycz i do niej skakać, to zrezygnuj z metalowej
Jak chcesz smycz metalową to mu na to nie pozwalaj :shake:

Pies jak lapie zebami o cos takiego to ten metal mu tlucze po zebach, Saba przez takie zabawy miala odpryski szkliwa na ząbkach :shake: i musielismy ząbki polerować :shake: Bo tak to ma bardzo ladne, nawet jak na swoj wiek :multi:
wlasnie w tym caly klopot Pika, ze on juz przyszedl do nas nauczony gryzc smycz. I na poczatkku mial normalna smycz, potem znowu, ale po 4 (!!!) kolejnych zmienilismy na metalowa, bo nie nadazalismy kupowac :shake:

a on ma w sobie cos takiego, ze w sytuacjach stresowych od razu lapie za smycz... Idzie sobie normalnie, a jak mija psa, czy przechodzi przez ulice, to od razu smycz w zeby... I nie szarpie, tylko po prostu sobie trzyma...

Posted

Mnie nie bylo na Bemowie ale moi rodzice poszli z psami i mowili ze straszne rzeczy tam sie dzieja :lol: Korki ze szok :lol: Marcinkiewicz przejechal kolo nich...a jaki dumny byl na tym motorze :lol:
Teklunia, super fota :thumbs:

I brawa dla Tenka, zuch chlopak :Cool!: Teraz dopiero zobaczylam jaki on jest wysoki :eek:
Co to za park? Jakos tam malo ludzi :lol:

Posted

anetta napisał(a):

I brawa dla Tenka, zuch chlopak :Cool!: Teraz dopiero zobaczylam jaki on jest wysoki :eek:
Co to za park? Jakos tam malo ludzi :lol:
to jest taki park przy lasku na Kole... a ludzi bylo wyjatkowo malo hcyb adlatego ze pogoda byl anieszczegolna i do tego pora obiadowa :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
wlasnie w tym caly klopot Pika, ze on juz przyszedl do nas nauczony gryzc smycz. I na poczatkku mial normalna smycz, potem znowu, ale po 4 (!!!) kolejnych zmienilismy na metalowa, bo nie nadazalismy kupowac :shake:

to kup grubą skórzaną, tanie nie są, ale tak szybko jej nie przegryzie, nasza mamy już 3 lata ;)
Szlifowanie ząbkow tanio tez wam nie wyjdzie :shake:

Teklunia napisał(a):
to jest taki park przy lasku na Kole... a ludzi bylo wyjatkowo malo hcyb adlatego ze pogoda byl anieszczegolna i do tego pora obiadowa :lol:

:mad: no bylas kolo nas i znac nie dalas :mad:

Posted

Teklunia napisał(a):

a on ma w sobie cos takiego, ze w sytuacjach stresowych od razu lapie za smycz... Idzie sobie normalnie, a jak mija psa, czy przechodzi przez ulice, to od razu smycz w zeby... I nie szarpie, tylko po prostu sobie trzyma...

a moze po prostu sprobowac go tego oduczyc?

Posted

to jest taki park przy lasku na Kole

Aaaaaa, to ja wiem gdzie to...ale nigdy tam nie bylam bo to mi wogole nie po drodze :lol:;lol: i na piechote tez nie za bardzo :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Aaaaaa, to ja wiem gdzie to...ale nigdy tam nie bylam bo to mi wogole nie po drodze :lol:;lol: i na piechote tez nie za bardzo :lol:

ja tam zawsze chodze na piechotę :evil_lol: przez Forty Bema :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Kasiu, jestem pod wrażeniem, że Tenuś tak się ładnie w parku zachował! Gratuluję :klacz: I jak on się nauczył ładnie na smyczy chodzić:lol:
dzieki Gosiu :) ja tez sie bardzo ucieszylam :multi: teraz moze byc juz tylko lepiej (mam nadzieje)... bardzo bym chciala zeby sobie szalal z innymi psami czasem...

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc kasiu :buzi:

ja juz wiem co rózni nasze bliźniaki :eviltong: twój tenek ma ogon a moja gaja nie!:cool3:
jak to nie ma? co Ty tu wygadujesz :mad: ma ogonek, tylko taki damski...subtelniejszy ;)

panienkabubu napisał(a):
a moze po prostu sprobowac go tego oduczyc?
to jest mysl! ;) tylko jak?