Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli Kasia była na Bemowie to pewnie teraz na jakiejś imprezce wyladowała.. szkoda że ni e miałam aparatu - jakos tak nie wzięłam.. bo bym zrobiła fotę: kilkanaście motocykli, kilka razy wiecej ludzi i ... bar piwny na powietrzu.. miałaby Policja co robić :cool3:
niedaleko Bemowskiego zlotu :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
jeśli Kasia była na Bemowie to pewnie teraz na jakiejś imprezce wyladowała.. szkoda że ni e miałam aparatu - jakos tak nie wzięłam.. bo bym zrobiła fotę: kilkanaście motocykli, kilka razy wiecej ludzi i ... bar piwny na powietrzu.. miałaby Policja co robić :cool3:

A może zrobili? :shocked!: I teraz Kasia gdzieś tkwi w jakimś...lochu...:eviltong:

Zrzuta na kaucję :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
A może zrobili? :shocked!: I teraz Kasia gdzieś tkwi w jakimś...lochu...:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to by było baaardzo smiesznie.. ze bym przejeżdżała, widziała i nie poznała :evil_lol:

Posted

Dagus, Ala, Ginia, Piotrek, Magdy obie, Pika, Gosia - czesc! ;)
Jestem juz w domu, przebrana i wysuszona, bo deszcz nas dopadl jak wracakismy... A na motorze nie nalezy to do najprzyjemniejszych doznan ;) Na samo otwarcie nie pojechalismy, tylko na sama parade (tez nie cala)...

Maga100 napisał(a):
na jakie "za miasto"?! :angryy: Nie jedziesz nigdzie za miasto, tylko na Bemowo na otwarcie sezonu, gdzie spotykasz się ze mną, Magą :cool1:
juz u Ciebie napisalam ze bylam tylko na paradzie, bo pogoda nas zniechecila do krecenia sie po Bemowie... Pojezdzilismy sobie za to sami troche (w deszczu tez :angryy:), ale tylko po Wawie. Jak pogoda bedzie lepsza to jutro wybieramy sie nad Zegrze :p

panienkabubu napisał(a):
Pogoda naprawde sie udala :multi:
ciekawe jak tam w warszawie, czy wyjazd motorkiem sie udal :)

a tak swoja droga, jaki macie motor? ;)
nam sie nie udala :shake: slonce sie dzis nie pokazalo, chlodno bylo... za to deszczyk dopisal :diabloti:
motor to Honda Rebel...chopperek :)

Gosiek napisał(a):

Normalnie masakra - nigdzie się nie da dziś spokojnie przejechać - korki niesamowite - w okolicach Beamowa oczywiście... pojechaliśmy sobie naokoło na targi... a motorów dziś zatrzęsieńie.. nawet motorkami na targach byli :evil_lol:
faktycznie, cala Warszawa (nawet Praga) byla dzis pelna motocyklistow :p:p:p Strasznie to mile bylo :lol:

Gosiek napisał(a):
kilkanaście motocykli, kilka razy wiecej ludzi i ... bar piwny na powietrzu.. miałaby Policja co robić :cool3:
czyzby na Prymasa Tysiaclecia, tuz przed wiaduktem??? tam jest bar motorowy i zawsze pelno harleyowcow :p

Posted

Gosiek napisał(a):
olcha napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to by było baaardzo smiesznie.. ze bym przejeżdżała, widziała i nie poznała :evil_lol:
dementuje!!! nic dzis nie pilam wyskokowego, wiec policja nic na mnie nie miala ;)

oto dowod dla Gosi niedowiarka - ja na motorze (oczywiscie pozowane, bo normalnie to TZ prowadzi :lol:)

Posted

Teklunia napisał(a):

faktycznie, cala Warszawa (nawet Praga) byla dzis pelna motocyklistow :p:p:p Strasznie to mile bylo :lol:

czyzby na Prymasa Tysiaclecia, tuz przed wiaduktem??? tam jest bar motorowy i zawsze pelno harleyowcow :p
nie -przy Wólczyńskiej :cool1:

miłe.. hmmm no nie wiem czy dla kierowców miłe ;):evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
dementuje!!! nic dzis nie pilam wyskokowego, wiec policja nic na mnie nie miala ;)

oto dowod dla Gosi niedowiarka - ja na motorze (oczywiscie pozowane, bo normalnie to TZ prowadzi :lol:)
:lol::lol::lol::lol:
dziekuję Kasiu za to zdjęcie :p

Posted

a skąd ja mam wiedzieć że to Ty? :shake:
Twarzy nie widac :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
miłe.. hmmm no nie wiem czy dla kierowców miłe ;):evil_lol:
pewnie mas zracje :)
jak kilka lat temu jechalam przez centrum tramwajem, wlasnie w czasie takiej parady i stalismy ze 30 min zeby wszystkie motory przejechaly, to tez nie bylam specjalnie zachwycona :evil_lol:

olcha napisał(a):

Łał lacha na motorze w skórze...fiu fiu
szkoda tylko ze nie blondyna :eviltong:

PIKA napisał(a):
a skąd ja mam wiedzieć że to Ty? :shake:
Twarzy nie widac :evil_lol:
no i wydalo sie ze to nie ja... :oops: ;)

panienkabubu napisał(a):
ale bryka, uhmmmm ........
nie no musze sobie zrobic prawko kat A !! to moje marzonko takie malutkie ...........
nie jest latwo... niestety czepiaja sie tak samo jak na B :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
szkoda tylko ze nie blondyna :eviltong:

no i wydalo sie ze to nie ja... :oops: ;)

nie jest latwo... niestety czepiaja sie tak samo jak na B :shake:

Spod kasku i tak nie widać :eviltong:

Moim marzeniem też jest zdać A. Tylko ja to gadatliwa jestem, a w kasku tylko się słyszy instruktora w słuchawce, a nie można odpowiedzieć :shake: np. "przepraszam nie dosłyszałam w którym kierunku mam skręcić?" :evil_lol: Mój braciszek właśnie teraz za to oblał :evil_lol: i na dodatek instruktor go dobił bo powiedział, żeby go przepuścił ale ponieważ teraz są kamerki to nie mógł :angryy:

Posted

Teklunia napisał(a):

juz u Ciebie napisalam ze bylam tylko na paradzie, bo pogoda nas zniechecila do krecenia sie po Bemowie...

Cześć Kasiu :multi: A ta parada to chyba co roku przejeżdża koło mojego osiedla, Al. Jerozolimskimi :cool3: Mogę sobie z balkonu, albo przez okno popatrzeć...i posłuchać milutkiego ryku :diabloti: Wczoraj mnie nie było bo byliśmy na działce! A ty na motorze, no, no, no robisz wrażenie! :lol:

Posted

czesc kochani!!! :)

g_o_n_i_a napisał(a):
Czy to do mnie? :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czy to naprawde Kasia? :o A przepraszam, dlaczego nie Ty prowadzisz? :evil_lol:
tak, Ginia to bylo do Ciebie :D
ja nie prowadze, bo nie umiem :oops:

PiotrekJ napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kasia na motorze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ...
a widzisz! jestem pelna aniespodzianek ;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Kasiu :buzi:

Nie no rewelka i jaki motorek super :razz: :razz: tez mialam okazje sie takimi powozic, ale to bylo dawno :roll:
czesc Dagus :buzi:
milego dnia!

Alicjarydzewska napisał(a):
Cześć TENusiu i Rodzinko :p
czesc Alus :)

mmbbaj napisał(a):
Cześć Kasiu :multi: A ta parada to chyba co roku przejeżdża koło mojego osiedla, Al. Jerozolimskimi :cool3: Mogę sobie z balkonu, albo przez okno popatrzeć...i posłuchać milutkiego ryku :diabloti: Wczoraj mnie nie było bo byliśmy na działce! A ty na motorze, no, no, no robisz wrażenie! :lol:
uuu, to macie glosno pod tymi oknami...

Posted

Moniś napisał(a):
Witaj Kasiu motorzystko :cool3::cool3::cool3::razz::razz:
hej hej :D
widze ze motor to to, co dziala na Wasza wyobraznie ;)

teraz wychodze, ale potem pochwale sie Wam wczorajszym zachowaniem Tenulka, ktory ladnie sie bawil z obcym psem w parku :multi::multi::multi:

Posted

kinga.l napisał(a):
Teklunia powstawiaj fotki bo tak wszystkich poganiasz a u ciebie zaleglosci :eviltong:
prosimy .. :modla: :modla:
ale mi wytknelas ;) :oops:
masz racje... jak wroce to powstawiam duzo fot!!! slowo!!!:p

i bardzo dziekuje za odwiedzinki :)