Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
nie wiem czy to o mnie chodzi, ale jesli tak to hyhy, milo nam jest odwiedzac i ogladac kopie Gajki :) (gdyby ktos nie wiedzial, tez jestem Kasia, ale widze, ze na watku jest kilka Kaś, wiec wygodniej bedzie zwracac sie do mnie po prostu BuBu :D)
oczywiscie ze to bylo o Tobie Kasiu :lol: Magda zawsze sie tak do Ciebie zwraca stad wiem jak masz na imie :)
A do nas zadna inna Kasia (poza mna) nie zaglada, wiec raczej nie bedzie sie mylilo...

panienkabubu napisał(a):
Na oklep czy z siodłem wolisz? :evil_lol: :evil_lol:
jako prawdziwa amazonka wole na oklep ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
oczywiscie ze to bylo o Tobie Kasiu :lol: Magda zawsze sie tak do Ciebie zwraca stad wiem jak masz na imie :)
A do nas zadna inna Kasia (poza mna) nie zaglada, wiec raczej nie bedzie sie mylilo...

Aha hyhyhyhyhyhy:oops: :oops: :oops:

Teklunia napisał(a):
jako prawdziwa amazonka wole na oklep ;)

Strach sie bac czy wrocisz zywa :evil_lol: :diabloti:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ty sie bój o Bena, bo ja go poskromie :eviltong:

dobra dobra, nie uda Ci się to choćbyś na kolana padła :eviltong: :eviltong: :eviltong:
a Ty uważaj, bo ja rodzinę w Warszawie mam i to nie problem dla mnie z Benem tam podjechać :eviltong: :eviltong:
gorzej z jego noclegiem :eviltong:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Teklunia napisał(a):
Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto...

A miejsce dla Tenusia na motorku przygotowane? :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no nie na jego miejscu zrobiłabym w domku awanturkę :mad:
on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama, ktora kocha bardzo bardzo bardzo :p

Posted

Teklunia napisał(a):
on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama, ktora kocha bardzo bardzo bardzo :p
:cool1:no tak wnuczek do babci a młodzi na motorek :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):

Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto...

na jakie "za miasto"?! :angryy: Nie jedziesz nigdzie za miasto, tylko na Bemowo na otwarcie sezonu, gdzie spotykasz się ze mną, Magą :cool1:

Teklunia napisał(a):
on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama,

Haha, ja Leona też jutro rano wywożę do mojej mamy :evil_lol:

Posted

cześć Kasiu - byłaś na tym zlocie na Bemowie?

Normalnie masakra - nigdzie się nie da dziś spokojnie przejechać - korki niesamowite - w okolicach Beamowa oczywiście... pojechaliśmy sobie naokoło na targi... a motorów dziś zatrzęsieńie.. nawet motorkami na targach byli :evil_lol: