Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a):nie wiem czy to o mnie chodzi, ale jesli tak to hyhy, milo nam jest odwiedzac i ogladac kopie Gajki :) (gdyby ktos nie wiedzial, tez jestem Kasia, ale widze, ze na watku jest kilka Kaś, wiec wygodniej bedzie zwracac sie do mnie po prostu BuBu :D) oczywiscie ze to bylo o Tobie Kasiu :lol: Magda zawsze sie tak do Ciebie zwraca stad wiem jak masz na imie :) A do nas zadna inna Kasia (poza mna) nie zaglada, wiec raczej nie bedzie sie mylilo... panienkabubu napisał(a): Na oklep czy z siodłem wolisz? :evil_lol: :evil_lol:jako prawdziwa amazonka wole na oklep ;) Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):oczywiscie ze to bylo o Tobie Kasiu :lol: Magda zawsze sie tak do Ciebie zwraca stad wiem jak masz na imie :) A do nas zadna inna Kasia (poza mna) nie zaglada, wiec raczej nie bedzie sie mylilo... Aha hyhyhyhyhyhy:oops: :oops: :oops: Teklunia napisał(a):jako prawdziwa amazonka wole na oklep ;) Strach sie bac czy wrocisz zywa :evil_lol: :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a): Strach sie bac czy wrocisz zywa :evil_lol: :diabloti:Ty sie bój o Bena, bo ja go poskromie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):Ty sie bój o Bena, bo ja go poskromie :eviltong: dobra dobra, nie uda Ci się to choćbyś na kolana padła :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Ty uważaj, bo ja rodzinę w Warszawie mam i to nie problem dla mnie z Benem tam podjechać :eviltong: :eviltong: gorzej z jego noclegiem :eviltong: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Cześć Kasiu :multi: Teklunia napisał(a): Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto... A miejsce dla Tenusia na motorku przygotowane? :mad: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Kasiu :multi: A miejsce dla Tenusia na motorku przygotowane? :mad:czesc Pika! Ten nie jedzie, bo nie ma kasku... ;) Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Pika! Ten nie jedzie, bo nie ma kasku... ;)no nie na jego miejscu zrobiłabym w domku awanturkę :mad: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no nie na jego miejscu zrobiłabym w domku awanturkę :mad:on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama, ktora kocha bardzo bardzo bardzo :p Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama, ktora kocha bardzo bardzo bardzo :p:cool1:no tak wnuczek do babci a młodzi na motorek :razz: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:no tak wnuczek do babci a młodzi na motorek :razz: Więc tak to się teraz nazywa :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hahaha jakos sobie Kasi na motorku nie potrafię wyobrazić :cool3: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha jakos sobie Kasi na motorku nie potrafię wyobrazić :cool3:to porobie zdjecia:cool1: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):to porobie zdjecia:cool1:hahahaha jak? chyba ze w szybach mijanych domów/sklepów ;) Quote
anetta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 http://img115.imageshack.us/img115/8623/dscn00357cr.jpg :roflt: Madonna w wielikim cycem :roflt: Quote
Maga100 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a): Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto... na jakie "za miasto"?! :angryy: Nie jedziesz nigdzie za miasto, tylko na Bemowo na otwarcie sezonu, gdzie spotykasz się ze mną, Magą :cool1: Teklunia napisał(a):on sie cieszy, bo weekend spedzi z moja mama, Haha, ja Leona też jutro rano wywożę do mojej mamy :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 anetta napisał(a):http://img115.imageshack.us/img115/8623/dscn00357cr.jpg :roflt: Madonna w wielikim cycem :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padam ze smiechu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No tak TENuś u Babci , Kasia pucuje motora i w galerii pustki :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześc Kasiula :multi: Pewnie teraz śmigacie sobie z TZtem na motorku co :razz: Miego dnia życzymy :p Quote
panienkabubu Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pogoda naprawde sie udala :multi: ciekawe jak tam w warszawie, czy wyjazd motorkiem sie udal :) a tak swoja droga, jaki macie motor? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hej Kasiu! :multi: Życzymy milego weekendu! Cudny Tenus :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć Kasiulka :cool3: ... Wpadliśmy się przywitać, zaległości nadrabiać nie będziemy :shake: ... Za dużo tego :eviltong: ... Quote
Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Kasiu i jak tam mija weekend? Motorek sie dobrze sprawowal?:cool3: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 cześć Kasiu - byłaś na tym zlocie na Bemowie? Normalnie masakra - nigdzie się nie da dziś spokojnie przejechać - korki niesamowite - w okolicach Beamowa oczywiście... pojechaliśmy sobie naokoło na targi... a motorów dziś zatrzęsieńie.. nawet motorkami na targach byli :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Kasia rozbila się na tym motorze, ze jej nie ma? :shake: Quote
Recommended Posts