Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
ha.. a ja na basen nie chodzę wiec jesteśmy kwita ;)

ale faktycznie - dziś pogoda wspaniała i aż się chce na dworku siedzieć... muszę chyba wytaszczyć z piwnicy juz stół i krzesła do ogrodu :evil_lol:
ja juz w zeszlym tygodniu umylam stol i krzesla ogrodowe, ktore my trzymamy na balkonie ;) ale nie mielismy jeszcze okazji z nich skorzystac... ale cos czuje ze w ten weekend uda sie juz zainaugurowac sezon balkonowych sniadan :p

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasiu ja tyz nie wiem, uwierz mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no ja mam nadzieje ze Ty sie od mojego tescia trzymasz z daleka ;)

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
hmmm... mam zle wiesci :( Pani Balwankowa nie doczekala ukochanego... umarla, z tesknoty pewnie :-( doslownie rozplynela sie :placz::evil_lol:

Biedaczka, ale bedziemy ją gorąco wspominać:diabloti:

Posted

Teklunia napisał(a):

alez kasiu o co ty mię posądzasz, ja nawet nie wiem jak on wygląda, ale sądząc po tym jak ustawił piersi bałwankowej ( ale sie uczepiłam :eviltong: ) to ...ja nic juz nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
ja juz w zeszlym tygodniu umylam stol i krzesla ogrodowe, ktore my trzymamy na balkonie ;) ale nie mielismy jeszcze okazji z nich skorzystac... ale cos czuje ze w ten weekend uda sie juz zainaugurowac sezon balkonowych sniadan :p

oo jadasz śniadanka na balkonie? Jakie to romantyczne

a na którym piętrze mieszkasz?

My często w "sezonie" jadamy obiadki i kolacje na dworku :cool1:

Posted

a ja nie mam balkonu, ani ogródka :placz::placz::placz::placz::placz:

A Panią B. moża by zgłosić do tego programu Chce być piekna haha :cool3::cool3:
Poprawili by jej piersi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
oo jadasz śniadanka na balkonie? Jakie to romantyczne

a na którym piętrze mieszkasz?

My często w "sezonie" jadamy obiadki i kolacje na dworku :cool1:
jadamy, ale tylko w weekendy. bardzo to lubie :) mieszkamy na I pietrze (ale blok ma tylko 3 pietra) i mamy spory balkon, wiec milo sie tam przesiaduje, ale chyba jestesmy jedynymi ludzmi z bloku, ktorzy tak uwazaja, bo nigdy nie widzialam zeby ktos inny tak robil... ale to nawet dobrze, bo pewnie czulibysmy sie nieswojo jedzac pod okiem sasiadow... w pizamach ;) :oops:

jak mieszkalam w domu z rodzicami, to tez zawsze w weekendy jedlismy obiadki w ogrodzie :p to taka namiastka wakacji na wsi :)

Moniś napisał(a):
a ja nie mam balkonu, ani ogródka :placz::placz::placz::placz::placz:

A Panią B. moża by zgłosić do tego programu Chce być piekna haha :cool3::cool3:
Poprawili by jej piersi :evil_lol::evil_lol:
za pozno, zmarla z tymi niesymetrycznymi piersiami :-(

Posted

Teklunia napisał(a):
za pozno, zmarla z tymi niesymetrycznymi piersiami :-(

Może za kilka miesięcy uda się ją uratować :lol: :lol:

Ja mieszkam w domku sobie, z ogroooomnymi dwiema działkami i ogrooomnym placem, możnaby rzec, że jest mi czego pozazdrościć, ale jeśli chodzi o sprzątanie tego wszystkiego, to ja wszystko bym oddała za pomoc :evil_lol: :evil_lol:

W każdym razie, kolacje na świeżym powietrzu smakują cudownie, zwłaszcza jeśli są z grilla przy lampce wina tudzież innego trunku :diabloti:
Tylko Ben ujada bo jak czuje zapach to mu slina wyjatkowo cieknie :diabloti:

Posted

Cześć Kasiu

Weszlam i oczom niedowierzylam .. a tu balwan :crazyeye: :evil_lol:
A biust ma niczego sobie, tylko czemu bez stanika ? Cycki jej pewnie marzły :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ja mieszkam w domku sobie, z ogroooomnymi dwiema działkami i ogrooomnym placem, możnaby rzec, że jest mi czego pozazdrościć, ale jeśli chodzi o sprzątanie tego wszystkiego, to ja wszystko bym oddała za pomoc :evil_lol: :evil_lol:
ja tez przez 15 lat mieszkalam w domu i mimo niezaprzeczalnych urokow (ogrod), mialam dosc wlasnie tych obowiazkow - grabienie, zamiatanie, odsniezanie, koszenie, rynny, drzewka itp itd...
teraz ciesze sie blogim, blokowym lenistwem ;)

PIKA napisał(a):

A biust ma niczego sobie, tylko czemu bez stanika ? Cycki jej pewnie marzły :shake:
jak go tesciu lepil, to jeszcze nie bylo cenzury obyczajowej... ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
wrociam z basenu i padam :lol:
niby sie czlowiek nie meczy, a jednak...

starosc nie radosc ;)

Kasiu, ja po basenie zawsze zmęczona byłam , ponoć woda osłabia :evil_lol:, ale wspaniale relaksuje ...:p

Posted

Cześc Kasiula :multi:

Teklunia napisał(a):
dobrze ze sie odnalazlas Dagus :) Dogomanii bez Ciebie czegos brakuje :lol:

Odnalazłam sie, ale pewnie niedługo znowu bede nalezała zo zaginionych :cool3: wpadłam tylko na kwilke, bo mam kwilke :lol: :lol:
Miło się czyta, że na dogomanii mnie brakuje, ale jeszcze troche bedziecie musieli wytrzymać, za miesiąc powinnam sie odezwać :lol: :lol:

P.S slicznie Ci w okularkach, ja swoje tez rzadko nosze, a wszyscy mówia ze mi okularki pasuja, ale teraz te sylikonowe to sa niewidzialne :eviltong: i w ogole ich nie czuc, ze czasem to sie sama zastanawiam czy je mam czy nie :eviltong: Nad soczewkami tez sie zastanawialam, ale jakos ... na razie nie teraz ...

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Nad soczewkami tez sie zastanawialam, ale jakos ... na razie nie teraz ...
ja moge z calym przekonaniem stwierdzic ze soczewki to jeden z najgenialniejszych wynalazkow ludzkosci! :lol: niesamowicie ulatwiaja zycie! okulary jednak troche odraniczaja pole widzenia...

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czecs kasienko :buzi:

jak mija piątkowy poranek?u nas pięknie, słonecznie, az sie życ chce :loveu:
czesc Madziu i wszyscy inni psiarze :)

U nas tez jest ładnie i cieplo, chociaz rano nie bylo najpiekniej... Ale wiosna wygrala :p Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto...

Zycze wszystkim milego dnia!

Posted

dzień dobry Kasiu;)

Teklunia napisał(a):

U nas tez jest ładnie i cieplo, chociaz rano nie bylo najpiekniej... Ale wiosna wygrala :p Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto...

no,no, no :siara: na motorze :cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):

W Krakowie tez cudnie! Ale sie cieszę:loveu:
Weekend też ma taki byc:multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):

no,no, no :siara: na motorze :cool3:

hehehe :cool3::cool3::cool3:
Kasia chce poczuć wiatr we włosach :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Moniś napisał(a):
hehehe :cool3::cool3::cool3:
Kasia chce poczuć wiatr we włosach :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

To ja mogę puścic Bena ze smyczy, podejrzewam, że przy ucieczce przed rozpędzonym diabłem wiatr we włosach będzie wyczuwalny :evil_lol: :evil_lol:
I to jeszcze działa też na kondycję, po świętach możnaby pobiegać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ania, Moniczka, Madga, Kasia, Daga - dzieki za odwiedzinki :buzi:

panienkabubu napisał(a):
To ja mogę puścic Bena ze smyczy, podejrzewam, że przy ucieczce przed rozpędzonym diabłem wiatr we włosach będzie wyczuwalny :evil_lol: :evil_lol:
I to jeszcze działa też na kondycję, po świętach możnaby pobiegać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
hmm :hmmmm: to moze ja bym sie poprostu na Benie przejechala ;)

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Kasiu :multi: :multi:

Ja tez bym sobie pojeździła na motorze ... przewieziesz mnie kiedys :razz: :razz: Miłego dnia zyczymy i na Tenusiowe fotki liczymy :loveu:
Dagus, ja jezdze z tylu, prowadzi Piotrek :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ania, Moniczka, Madga, Kasia, Daga - dzieki za odwiedzinki :buzi:

nie wiem czy to o mnie chodzi, ale jesli tak to hyhy, milo nam jest odwiedzac i ogladac kopie Gajki :) (gdyby ktos nie wiedzial, tez jestem Kasia, ale widze, ze na watku jest kilka Kaś, wiec wygodniej bedzie zwracac sie do mnie po prostu BuBu :D)

Teklunia napisał(a):
hmm :hmmmm: to moze ja bym sie poprostu na Benie przejechala ;)

Na oklep czy z siodłem wolisz? :evil_lol: :evil_lol: