Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):ha.. a ja na basen nie chodzę wiec jesteśmy kwita ;) ale faktycznie - dziś pogoda wspaniała i aż się chce na dworku siedzieć... muszę chyba wytaszczyć z piwnicy juz stół i krzesła do ogrodu :evil_lol:ja juz w zeszlym tygodniu umylam stol i krzesla ogrodowe, ktore my trzymamy na balkonie ;) ale nie mielismy jeszcze okazji z nich skorzystac... ale cos czuje ze w ten weekend uda sie juz zainaugurowac sezon balkonowych sniadan :p madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu ja tyz nie wiem, uwierz mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:no ja mam nadzieje ze Ty sie od mojego tescia trzymasz z daleka ;) Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):hmmm... mam zle wiesci :( Pani Balwankowa nie doczekala ukochanego... umarla, z tesknoty pewnie :-( doslownie rozplynela sie :placz::evil_lol: Biedaczka, ale bedziemy ją gorąco wspominać:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a): no ja mam nadzieje ze Ty sie od mojego tescia trzymasz z daleka ;) alez kasiu o co ty mię posądzasz, ja nawet nie wiem jak on wygląda, ale sądząc po tym jak ustawił piersi bałwankowej ( ale sie uczepiłam :eviltong: ) to ...ja nic juz nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):ja juz w zeszlym tygodniu umylam stol i krzesla ogrodowe, ktore my trzymamy na balkonie ;) ale nie mielismy jeszcze okazji z nich skorzystac... ale cos czuje ze w ten weekend uda sie juz zainaugurowac sezon balkonowych sniadan :p no ja mam nadzieje ze Ty sie od mojego tescia trzymasz z daleka ;)oo jadasz śniadanka na balkonie? Jakie to romantyczne a na którym piętrze mieszkasz? My często w "sezonie" jadamy obiadki i kolacje na dworku :cool1: Quote
Moniś Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 a ja nie mam balkonu, ani ogródka :placz::placz::placz::placz::placz: A Panią B. moża by zgłosić do tego programu Chce być piekna haha :cool3::cool3: Poprawili by jej piersi :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):oo jadasz śniadanka na balkonie? Jakie to romantyczne a na którym piętrze mieszkasz? My często w "sezonie" jadamy obiadki i kolacje na dworku :cool1:jadamy, ale tylko w weekendy. bardzo to lubie :) mieszkamy na I pietrze (ale blok ma tylko 3 pietra) i mamy spory balkon, wiec milo sie tam przesiaduje, ale chyba jestesmy jedynymi ludzmi z bloku, ktorzy tak uwazaja, bo nigdy nie widzialam zeby ktos inny tak robil... ale to nawet dobrze, bo pewnie czulibysmy sie nieswojo jedzac pod okiem sasiadow... w pizamach ;) :oops: jak mieszkalam w domu z rodzicami, to tez zawsze w weekendy jedlismy obiadki w ogrodzie :p to taka namiastka wakacji na wsi :) Moniś napisał(a):a ja nie mam balkonu, ani ogródka :placz::placz::placz::placz::placz: A Panią B. moża by zgłosić do tego programu Chce być piekna haha :cool3::cool3: Poprawili by jej piersi :evil_lol::evil_lol:za pozno, zmarla z tymi niesymetrycznymi piersiami :-( Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 :evil_lol:a te tu o bałwanich cyckach :razz: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):za pozno, zmarla z tymi niesymetrycznymi piersiami :-( Może za kilka miesięcy uda się ją uratować :lol: :lol: Ja mieszkam w domku sobie, z ogroooomnymi dwiema działkami i ogrooomnym placem, możnaby rzec, że jest mi czego pozazdrościć, ale jeśli chodzi o sprzątanie tego wszystkiego, to ja wszystko bym oddała za pomoc :evil_lol: :evil_lol: W każdym razie, kolacje na świeżym powietrzu smakują cudownie, zwłaszcza jeśli są z grilla przy lampce wina tudzież innego trunku :diabloti: Tylko Ben ujada bo jak czuje zapach to mu slina wyjatkowo cieknie :diabloti: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cześć Kasiu Weszlam i oczom niedowierzylam .. a tu balwan :crazyeye: :evil_lol: A biust ma niczego sobie, tylko czemu bez stanika ? Cycki jej pewnie marzły :shake: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a): Ja mieszkam w domku sobie, z ogroooomnymi dwiema działkami i ogrooomnym placem, możnaby rzec, że jest mi czego pozazdrościć, ale jeśli chodzi o sprzątanie tego wszystkiego, to ja wszystko bym oddała za pomoc :evil_lol: :evil_lol: ja tez przez 15 lat mieszkalam w domu i mimo niezaprzeczalnych urokow (ogrod), mialam dosc wlasnie tych obowiazkow - grabienie, zamiatanie, odsniezanie, koszenie, rynny, drzewka itp itd... teraz ciesze sie blogim, blokowym lenistwem ;) PIKA napisał(a): A biust ma niczego sobie, tylko czemu bez stanika ? Cycki jej pewnie marzły :shake:jak go tesciu lepil, to jeszcze nie bylo cenzury obyczajowej... ;) Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 wrociam z basenu i padam :lol: niby sie czlowiek nie meczy, a jednak... starosc nie radosc ;) Quote
Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):wrociam z basenu i padam :lol: niby sie czlowiek nie meczy, a jednak... starosc nie radosc ;) Kasiu, ja po basenie zawsze zmęczona byłam , ponoć woda osłabia :evil_lol:, ale wspaniale relaksuje ...:p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cześc Kasiula :multi: Teklunia napisał(a):dobrze ze sie odnalazlas Dagus :) Dogomanii bez Ciebie czegos brakuje :lol: Odnalazłam sie, ale pewnie niedługo znowu bede nalezała zo zaginionych :cool3: wpadłam tylko na kwilke, bo mam kwilke :lol: :lol: Miło się czyta, że na dogomanii mnie brakuje, ale jeszcze troche bedziecie musieli wytrzymać, za miesiąc powinnam sie odezwać :lol: :lol: P.S slicznie Ci w okularkach, ja swoje tez rzadko nosze, a wszyscy mówia ze mi okularki pasuja, ale teraz te sylikonowe to sa niewidzialne :eviltong: i w ogole ich nie czuc, ze czasem to sie sama zastanawiam czy je mam czy nie :eviltong: Nad soczewkami tez sie zastanawialam, ale jakos ... na razie nie teraz ... Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Nad soczewkami tez sie zastanawialam, ale jakos ... na razie nie teraz ...ja moge z calym przekonaniem stwierdzic ze soczewki to jeden z najgenialniejszych wynalazkow ludzkosci! :lol: niesamowicie ulatwiaja zycie! okulary jednak troche odraniczaja pole widzenia... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czecs kasienko :buzi: jak mija piątkowy poranek?u nas pięknie, słonecznie, az sie życ chce :loveu: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czecs kasienko :buzi: jak mija piątkowy poranek?u nas pięknie, słonecznie, az sie życ chce :loveu:czesc Madziu i wszyscy inni psiarze :) U nas tez jest ładnie i cieplo, chociaz rano nie bylo najpiekniej... Ale wiosna wygrala :p Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto... Zycze wszystkim milego dnia! Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 dzień dobry Kasiu;) Teklunia napisał(a):czesc Madziu i wszyscy inni psiarze :) U nas tez jest ładnie i cieplo, chociaz rano nie bylo najpiekniej... Ale wiosna wygrala :p Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto... Zycze wszystkim milego dnia! no,no, no :siara: na motorze :cool3: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Madziu i wszyscy inni psiarze :) U nas tez jest ładnie i cieplo, chociaz rano nie bylo najpiekniej... Ale wiosna wygrala :p Oby i weekend byl taki ladny, to bedzie mozna sie wybrac na jakas wycieczke na motorze za miasto... Zycze wszystkim milego dnia! W Krakowie tez cudnie! Ale sie cieszę:loveu: Weekend też ma taki byc:multi: Quote
Moniś Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a): no,no, no :siara: na motorze :cool3: hehehe :cool3::cool3::cool3: Kasia chce poczuć wiatr we włosach :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Moniś napisał(a):hehehe :cool3::cool3::cool3: Kasia chce poczuć wiatr we włosach :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: To ja mogę puścic Bena ze smyczy, podejrzewam, że przy ucieczce przed rozpędzonym diabłem wiatr we włosach będzie wyczuwalny :evil_lol: :evil_lol: I to jeszcze działa też na kondycję, po świętach możnaby pobiegać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Cześc Kasiu :multi: :multi: Ja tez bym sobie pojeździła na motorze ... przewieziesz mnie kiedys :razz: :razz: Miłego dnia zyczymy i na Tenusiowe fotki liczymy :loveu: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ania, Moniczka, Madga, Kasia, Daga - dzieki za odwiedzinki :buzi: panienkabubu napisał(a):To ja mogę puścic Bena ze smyczy, podejrzewam, że przy ucieczce przed rozpędzonym diabłem wiatr we włosach będzie wyczuwalny :evil_lol: :evil_lol: I to jeszcze działa też na kondycję, po świętach możnaby pobiegać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:hmm :hmmmm: to moze ja bym sie poprostu na Benie przejechala ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Kasiu :multi: :multi: Ja tez bym sobie pojeździła na motorze ... przewieziesz mnie kiedys :razz: :razz: Miłego dnia zyczymy i na Tenusiowe fotki liczymy :loveu:Dagus, ja jezdze z tylu, prowadzi Piotrek :lol: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):Ania, Moniczka, Madga, Kasia, Daga - dzieki za odwiedzinki :buzi: nie wiem czy to o mnie chodzi, ale jesli tak to hyhy, milo nam jest odwiedzac i ogladac kopie Gajki :) (gdyby ktos nie wiedzial, tez jestem Kasia, ale widze, ze na watku jest kilka Kaś, wiec wygodniej bedzie zwracac sie do mnie po prostu BuBu :D) Teklunia napisał(a):hmm :hmmmm: to moze ja bym sie poprostu na Benie przejechala ;) Na oklep czy z siodłem wolisz? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 smieliscie sie z potarganego Tena, wiec prosze bardzo - tu jest uczesany i elegancki :lol: i moj jezoreczek :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):smieliscie sie z potarganego Tena, wiec prosze bardzo - tu jest uczesany i elegancki :lol: o jaki slyyyyyyycznyyyy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts