Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A ile? :cool3: :cool3: :eviltong:
a czy mamusia Ci nie mowila ze kobiet sie nie pyta o wiek? :evil_lol:

pisalam juz kiedys gdzies ile mam lat... Ty kazales nam kiedys przekopywac forum w poszukiwaniu swojego zdjecia, wiec teraz sie zemszcze :diabloti:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
a czy mamusia Ci nie mowila ze kobiet sie nie pyta o wiek? :evil_lol:

Mówiła :eviltong: ... Ale ja z Pragi jestem więc mi wszystko wolno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Teklunia napisał(a):
pisalam juz kiedys gdzies ile mam lat... Ty kazales nam kiedys przekopywac forum w poszukiwaniu swojego zdjecia, wiec teraz sie zemszcze :diabloti:

Ale Ty jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Kasiu, wspaniałe foteczki !:klacz:

Kasiu, musisz przyznac ,że zwierzątka lgną do Ciebie ...:loveu: u nas sie mówi,że poznają dobrych ludzi ;)

wspaniale wyglądasz !:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, wspaniałe foteczki !:klacz:

Kasiu, musisz przyznac ,że zwierzątka lgną do Ciebie ...:loveu: nas sie mówi ,że poznaja dobrych ludzi ;)

wspaniale wyglądasz !:loveu:
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
dziekuje ALus :buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
Oj Kasiu zazdroszczę Ci tej wycieczki do Lazienek :oops:

Tak jakbym ja daleko miala :evil_lol:
a no wlasnie :evil_lol:
z tym ze w weekendy jest tam strasznie tloczno... a w tygodniu spokojnie i uroczo :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasia ale o okularkach ze nosisz sie nie przyznałaś :eviltong: a tak ci ładnie!:cool3:
Madzia, bo ja jestem slepa jak kret :oops: z reguly nosze soczewki, ale teraz akurat mialam ochote na okulary... chcialam sobie dodac powagi ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Madzia, bo ja jestem slepa jak kret :oops: z reguly nosze soczewki, ale teraz akurat mialam ochote na okulary... chcialam sobie dodac powagi ;)

no patrz!to ci cholera!ja sobie wypozycze tego twojego piotrka i bedzie cie pilnował :eviltong: , masz kategoryczny zakaz uzywania soczewek, slicznie ci w okularkach i koniec :mad:

Posted

no patrz!to ci cholera!ja sobie wypozycze tego twojego piotrka i bedzie cie pilnował :eviltong: , masz kategoryczny zakaz uzywania soczewek, slicznie ci w okularkach i koniec :mad:
przepraszam...:oops: juz nie bede uzywac...:oops: tylko nie krzycz :placz:
;)

Posted

wiem ze snieg nie jest tym, co chcecie teraz ogladac, ale musze Wam to pokazac :lol:
przegralam wczoraj z aparatu teścia, to balwan w ich ogrodku ;)

zwroccie uwage na biust (bo to Pani Balwanowa)...

Posted

Teklunia napisał(a):
wiem ze snieg nie jest tym, co chcecie teraz ogladac, ale musze Wam to pokazac :lol:
przegralam wczoraj z aparatu teścia, to balwan w ich ogrodku ;)

zwroccie uwage na biust (bo to Pani Balwanowa)...

Hahaha Kasiu!!!
Rewelacja!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Witam wszystkich w samo poludnie :p

Jest taka piekna pogoda, ze szkoda sieziec w domu, wiec zaraz wychodze ;)

Milego dnia, kochani :p

czesc kasienko, zazdroszcze pogody, u nas beznadzieja, leje :placz:
bałwanek pierwsza klasa tylko nie wiem, chyba ma jakies krzywe te piersiaczki pani bałwankowa :hmmmm: albo ja juz nie dowidze :roflt:

Posted

czesc kasienko, zazdroszcze pogody, u nas beznadzieja, leje :placz:
bałwanek pierwsza klasa tylko nie wiem, chyba ma jakies krzywe te piersiaczki pani bałwankowa :hmmmm: albo ja juz nie dowidze :roflt:
Magda, niesymetryczne piersi u kobiet, to podobno bardzo czasta przypadlosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda, niesymetryczne piersi u kobiet, to podobno bardzo czasta przypadlosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahah kasiu ze jedno wieksze drugie mniejsze to wiem ale zeby jedna pod szyją a druga na brzuchu :eviltong: :oops: hahaha zartuje :lol:

a jak tenulek?:loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):

oj i to jak bardzo czesta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a pani bałwankowa no wystrzałowa kobitka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahah kasiu ze jedno wieksze drugie mniejsze to wiem ale zeby jedna pod szyją a druga na brzuchu :eviltong: :oops: hahaha zartuje :lol:

a jak tenulek?:loveu:
ooo, Tenulek swietnie :) wiosna mu sie podoba, mozna duzo biegac po dworze i wachac sobie fajne rzeczy :lol:

a jesli chodzi o piersi Pani B. to wszelkie zapytania nalezaloby kierowac do mojego tescia... ja nie wiem jakie on ma doswiadczenia z kobiecymi biustami ;)

Posted

hahaha pani bałwankowa niesamowita - oj ma teść pomysły ;)

a ja właśnie weszłam do domu - kilka godzin łaziłam po ogródku i czuję sie megadotleniona :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
oj i to jak bardzo czesta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a pani bałwankowa no wystrzałowa kobitka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj u nas :multi:
Masz racje, ze niezla z niej kobitka... zaokraglona tu i owdzie, dokladnie tak jak potrzeba ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha pani bałwankowa niesamowita - oj ma teść pomysły ;)

a ja właśnie weszłam do domu - kilka godzin łaziłam po ogródku i czuję sie megadotleniona :lol:
o zazdroszcze! ja tez troche polazilam po miescie, ale niestety wiekszosc czasu spedzilam w autobusach :roll: a dzis naprawde az chce sie siedziec na dworze...

za to za jakies 2-3 godzinki wybieramy sie na basen :p:p:p

Posted

Teklunia napisał(a):
o zazdroszcze! ja tez troche polazilam po miescie, ale niestety wiekszosc czasu spedzilam w autobusach :roll: a dzis naprawde az chce sie siedziec na dworze...

za to za jakies 2-3 godzinki wybieramy sie na basen :p:p:p
ha.. a ja na basen nie chodzę wiec jesteśmy kwita ;)

ale faktycznie - dziś pogoda wspaniała i aż się chce na dworku siedzieć... muszę chyba wytaszczyć z piwnicy juz stół i krzesła do ogrodu :evil_lol:

Posted

A dziekujemy za powitanie, dziekujemy :razz: :razz:

My właśnie wybieramy się na spacerek, Madzia18sosnowiec pewnie do nas dołączy :razz: :razz:

A Pani Bałwankowa .. hm.. chyba potrzeba jej pana bałwankowego :p
Poczekamy do zimy :p

Posted

panienkabubu napisał(a):

A Pani Bałwankowa .. hm.. chyba potrzeba jej pana bałwankowego :p
Poczekamy do zimy :p
hmmm... mam zle wiesci :( Pani Balwankowa nie doczekala ukochanego... umarla, z tesknoty pewnie :-( doslownie rozplynela sie :placz::evil_lol: