Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ile? :cool3: :cool3: :eviltong:a czy mamusia Ci nie mowila ze kobiet sie nie pyta o wiek? :evil_lol: pisalam juz kiedys gdzies ile mam lat... Ty kazales nam kiedys przekopywac forum w poszukiwaniu swojego zdjecia, wiec teraz sie zemszcze :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):a czy mamusia Ci nie mowila ze kobiet sie nie pyta o wiek? :evil_lol: Mówiła :eviltong: ... Ale ja z Pragi jestem więc mi wszystko wolno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a): pisalam juz kiedys gdzies ile mam lat... Ty kazales nam kiedys przekopywac forum w poszukiwaniu swojego zdjecia, wiec teraz sie zemszcze :diabloti: Ale Ty jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kasiu, wspaniałe foteczki !:klacz: Kasiu, musisz przyznac ,że zwierzątka lgną do Ciebie ...:loveu: u nas sie mówi,że poznają dobrych ludzi ;) wspaniale wyglądasz !:loveu: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Alka napisał(a):Kasiu, wspaniałe foteczki !:klacz: Kasiu, musisz przyznac ,że zwierzątka lgną do Ciebie ...:loveu: nas sie mówi ,że poznaja dobrych ludzi ;) wspaniale wyglądasz !:loveu::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: dziekuje ALus :buzi: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Oj Kasiu zazdroszczę Ci tej wycieczki do Lazienek :oops: Tak jakbym ja daleko miala :evil_lol: Cudne zdjęcia :loveu: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Oj Kasiu zazdroszczę Ci tej wycieczki do Lazienek :oops: Tak jakbym ja daleko miala :evil_lol: a no wlasnie :evil_lol: z tym ze w weekendy jest tam strasznie tloczno... a w tygodniu spokojnie i uroczo :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 kasia ale o okularkach ze nosisz sie nie przyznałaś :eviltong: a tak ci ładnie!:cool3: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia ale o okularkach ze nosisz sie nie przyznałaś :eviltong: a tak ci ładnie!:cool3:Madzia, bo ja jestem slepa jak kret :oops: z reguly nosze soczewki, ale teraz akurat mialam ochote na okulary... chcialam sobie dodac powagi ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):Madzia, bo ja jestem slepa jak kret :oops: z reguly nosze soczewki, ale teraz akurat mialam ochote na okulary... chcialam sobie dodac powagi ;) no patrz!to ci cholera!ja sobie wypozycze tego twojego piotrka i bedzie cie pilnował :eviltong: , masz kategoryczny zakaz uzywania soczewek, slicznie ci w okularkach i koniec :mad: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no patrz!to ci cholera!ja sobie wypozycze tego twojego piotrka i bedzie cie pilnował :eviltong: , masz kategoryczny zakaz uzywania soczewek, slicznie ci w okularkach i koniec :mad:przepraszam...:oops: juz nie bede uzywac...:oops: tylko nie krzycz :placz: ;) Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Witam wszystkich w samo poludnie :p Jest taka piekna pogoda, ze szkoda sieziec w domu, wiec zaraz wychodze ;) Milego dnia, kochani :p Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 wiem ze snieg nie jest tym, co chcecie teraz ogladac, ale musze Wam to pokazac :lol: przegralam wczoraj z aparatu teścia, to balwan w ich ogrodku ;) zwroccie uwage na biust (bo to Pani Balwanowa)... Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):wiem ze snieg nie jest tym, co chcecie teraz ogladac, ale musze Wam to pokazac :lol: przegralam wczoraj z aparatu teścia, to balwan w ich ogrodku ;) zwroccie uwage na biust (bo to Pani Balwanowa)... Hahaha Kasiu!!! Rewelacja!!!:lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):Witam wszystkich w samo poludnie :p Jest taka piekna pogoda, ze szkoda sieziec w domu, wiec zaraz wychodze ;) Milego dnia, kochani :p czesc kasienko, zazdroszcze pogody, u nas beznadzieja, leje :placz: bałwanek pierwsza klasa tylko nie wiem, chyba ma jakies krzywe te piersiaczki pani bałwankowa :hmmmm: albo ja juz nie dowidze :roflt: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kasienko, zazdroszcze pogody, u nas beznadzieja, leje :placz: bałwanek pierwsza klasa tylko nie wiem, chyba ma jakies krzywe te piersiaczki pani bałwankowa :hmmmm: albo ja juz nie dowidze :roflt:Magda, niesymetryczne piersi u kobiet, to podobno bardzo czasta przypadlosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, niesymetryczne piersi u kobiet, to podobno bardzo czasta przypadlosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahah kasiu ze jedno wieksze drugie mniejsze to wiem ale zeby jedna pod szyją a druga na brzuchu :eviltong: :oops: hahaha zartuje :lol: a jak tenulek?:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, niesymetryczne piersi u kobiet, to podobno bardzo czasta przypadlosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj i to jak bardzo czesta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a pani bałwankowa no wystrzałowa kobitka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahah kasiu ze jedno wieksze drugie mniejsze to wiem ale zeby jedna pod szyją a druga na brzuchu :eviltong: :oops: hahaha zartuje :lol: a jak tenulek?:loveu:ooo, Tenulek swietnie :) wiosna mu sie podoba, mozna duzo biegac po dworze i wachac sobie fajne rzeczy :lol: a jesli chodzi o piersi Pani B. to wszelkie zapytania nalezaloby kierowac do mojego tescia... ja nie wiem jakie on ma doswiadczenia z kobiecymi biustami ;) Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 hahaha pani bałwankowa niesamowita - oj ma teść pomysły ;) a ja właśnie weszłam do domu - kilka godzin łaziłam po ogródku i czuję sie megadotleniona :lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a):oj i to jak bardzo czesta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a pani bałwankowa no wystrzałowa kobitka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Witaj u nas :multi: Masz racje, ze niezla z niej kobitka... zaokraglona tu i owdzie, dokladnie tak jak potrzeba ;) Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha pani bałwankowa niesamowita - oj ma teść pomysły ;) a ja właśnie weszłam do domu - kilka godzin łaziłam po ogródku i czuję sie megadotleniona :lol:o zazdroszcze! ja tez troche polazilam po miescie, ale niestety wiekszosc czasu spedzilam w autobusach :roll: a dzis naprawde az chce sie siedziec na dworze... za to za jakies 2-3 godzinki wybieramy sie na basen :p:p:p Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):o zazdroszcze! ja tez troche polazilam po miescie, ale niestety wiekszosc czasu spedzilam w autobusach :roll: a dzis naprawde az chce sie siedziec na dworze... za to za jakies 2-3 godzinki wybieramy sie na basen :p:p:pha.. a ja na basen nie chodzę wiec jesteśmy kwita ;) ale faktycznie - dziś pogoda wspaniała i aż się chce na dworku siedzieć... muszę chyba wytaszczyć z piwnicy juz stół i krzesła do ogrodu :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A dziekujemy za powitanie, dziekujemy :razz: :razz: My właśnie wybieramy się na spacerek, Madzia18sosnowiec pewnie do nas dołączy :razz: :razz: A Pani Bałwankowa .. hm.. chyba potrzeba jej pana bałwankowego :p Poczekamy do zimy :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):a jesli chodzi o piersi Pani B. to wszelkie zapytania nalezaloby kierowac do mojego tescia... ja nie wiem jakie on ma doswiadczenia z kobiecymi biustami ;) kasiu ja tyz nie wiem, uwierz mi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 panienkabubu napisał(a): A Pani Bałwankowa .. hm.. chyba potrzeba jej pana bałwankowego :p Poczekamy do zimy :phmmm... mam zle wiesci :( Pani Balwankowa nie doczekala ukochanego... umarla, z tesknoty pewnie :-( doslownie rozplynela sie :placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts