Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

czy te oczy mogą kłamać:eviltong:
chyba nie... :lol:

g_o_n_i_a napisał(a):
Wesołych Świąt!
dzieki Gosiu i nawzajem :)

Alicjarydzewska napisał(a):
Wpadłam ze świąteczną wizytą
zapraszamy, zapraszamy :) jedzenia duzo, wiec mamy czym swietowac. na co masz ochote Alu: jajeczko, salatka, pasztecik, czy raczej cos slodkiego? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
chyba nie... :lol:

dzieki Gosiu i nawzajem :)

zapraszamy, zapraszamy :) jedzenia duzo, wiec mamy czym swietowac. na co masz ochote Alu: jajeczko, salatka, pasztecik, czy raczej cos slodkiego? ;)
:roll:Kasiu już nic nie zmieszczę ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:roll:Kasiu już nic nie zmieszczę ;)
a ja jak na swieta zjadlam wyjatkowo nieduzo :) wiec czuje sie lekka i zwiewna ;)
a jutro wybieramy sie na rowery + piknik, wiec tez moze obejdzie sie bez przejedzeniowego bolu brzucha :lol:

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Kasiu ;) ...

Co Ty na to żebym jutro wprosił się na obiad świąteczny? :razz: ;)
alez Piotrze zapraszam! miec dwoch Piotrow w tym samym miejscu, w tym samym czasie to byloby prawdziwe szczescie :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasiu ale jutro to zadna kobieta nie powinna sie czuc bezpiecznie :eviltong:
bez obaw ;) u nas jest na odwrot... od lat to ja co roku zaskakuje zaspanego TZa i go mocze, kiedy bidulek jeszcze do konca nie oprzytomnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wynioslam to z domu, bo u nas odbywaly sie zawsze istne walki wodne miedzy nasza rodzina i sasiadami ;)

a mlodzi chlopcy na ulicach juz mnie raczej nie oblewaja... wszak jak powiedzil nasz ulubiony rodzynek jestem juz "stateczna kobieta w pewnym wieku" :diabloti:

Posted

Cześć Kasieńko :)

I po świętach-troche szkoda, no ale niestety nic nie trwa wiecznie :( . Żałuje, że nie spędziłam tych świąt w innym towarzystwie, no ale nic :) . Czekam tylko na kolejne świętowanie :) . Ale ja chce spowrotem sobotę :placz:

Posted

No i koniec swiat... Szkoda...
Wylenilam sie (i dotlenilam) za wszystkie czasy, szczegolnie dzisiaj :) Wczoraj bylismy na dlugim spacerze w Łazienkach, a dzis zaliczylismy wycieczke rowerowa z piknikiem w srodku lasu :p Bylo przemilo - cieplutko i spokojnie.

g_o_n_i_a napisał(a):
Witaj Kasieńko :cool3:
Witaj, Gosiu :)

PIKA napisał(a):
Cześć Kasiu :multi:
czesc Pika :) jak tam swieta? :)

MoniŚ napisał(a):
Cześć Kasieńko :)

I po świętach-troche szkoda, no ale niestety nic nie trwa wiecznie :( . Żałuje, że nie spędziłam tych świąt w innym towarzystwie, no ale nic :) . Czekam tylko na kolejne świętowanie :) . Ale ja chce spowrotem sobotę :placz:
ja tez zaluje ze to juz koniec... tym bardziej ze ja bardzo milo spedzilam czas :)

a przed Toba jeszcze mnostwo swiat, wiec na pewno kolejne beda bardziej udane :)

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu:multi:
Jak tam po wycieczce rowerowej? Świąteczne kalorie spalone? :cool3:;););)
Macie jakieś fotki z wyprawy? :lol::lol:
czesc Monika :)
wycieczka byla cudowna, ale aparatu nie wzielismy :shake: I tak mielismy sporo klamotow: kocyk, jedzonko i...winko ;) (Na szczescie zaden straznik miejski nas nie dojrzal ;))
Ale sa zdjecia z Łazienek. Wstawie niebawem :)

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Pika :smile: jak tam swieta? :smile:

leniwie ;)

I tez się dotlenilam ;) dwa dni pod rząd w lesie codziennie po 2 godziny :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Monika :)
wycieczka byla cudowna, ale aparatu nie wzielismy :shake: I tak mielismy sporo klamotow: kocyk, jedzonko i...winko ;) (Na szczescie zaden straznik miejski nas nie dojrzal ;))
Ale sa zdjecia z Łazienek. Wstawie niebawem :)

no ładnie- jazda pod wpływem alkoholu :mad: :nono: :eviltong: :eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
leniwie ;)

I tez się dotlenilam ;) dwa dni pod rząd w lesie codziennie po 2 godziny :razz:
no prosze, a mowi sie ze swieta to tylko jedzenie i siedzenie...a Dogomaniacy spedzaja zdrowo czas, na lonie natury ;)

dbsst napisał(a):
fooooooooooooooooooooooty
foty beda nie wczesniej niz jutro wieczorkiem, bo robione byly aparatem tescia i najpierw musze je zdobyc :razz:
madziasto4 napisał(a):
no ładnie- jazda pod wpływem alkoholu :mad: :nono: :eviltong: :eviltong:
alez pod jakim wplywem... no cos Ty ;) to miala byc po prostu romantyczna schadzka w lesie na Olszynce, bo na cos bardziej przypominajacego urlop nie mamy teraz szans... :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

foty beda nie wczesniej niz jutro wieczorkiem, bo robione byly aparatem tescia i najpierw musze je zdobyc :razz:

:( :( :(

ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Posted

Teklunia napisał(a):
Hej dziewczynki (i chlopcze, o ile tu zajrzysz ;)) :)

wiem ze cierpliwoscia to Dagomania nie grzeszy ;) postaram sie jak najszybciej zdobyc te zdjecia :)

Postaraj się, postaraj:mad: