Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 wiecie co, ja zaczynam sie przejmowac, bo powoli wchodze w wiek, kiedy kobiety przestaja sie przyznawac do swoich latek ;) ale na szczescie wygladam =/- 10 lat mlodzij niz mam w rzeczywistosci... przynajmniej tak mni ludzi mowia ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):wiecie co, ja zaczynam sie przejmowac, bo powoli wchodze w wiek, kiedy kobiety przestaja sie przyznawac do swoich latek ;) ale na szczescie wygladam =/- 10 lat mlodzij niz mam w rzeczywistosci... przynajmniej tak mni ludzi mowia ;) Kasiu no to tylko się cieszyc :multi: :multi: Mnie za to nie daja tyle ile mam, a wręcz przeciwnie zawsze kilka lat mi dodawają :placz: i czasem tak starko sie czuje :roll: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 siedzacy (i przeswietlony ;)) Ten w trzech osłonach :lol: Quote
MoniŚ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Oj musze napisać :loveu: . Cudowny Ten, a ten wdzięczny pyszczek :loveu: Wymiziaj tego słodziaka odemnie ;) Pozdrawiamy z chłodniej lubelszczyzny :) Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzień dobry Kasiu ;) ale miałam czytania..:shake: a Ten pięknie się uśmiecha :lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:prasowałaś Tenka:cool3: no bo taki troszke wygnieciony byl na jednym boczku... :lol: MoniŚ napisał(a):Oj musze napisać :loveu: . Cudowny Ten, a ten wdzięczny pyszczek :loveu: Wymiziaj tego słodziaka odemnie ;) Pozdrawiamy z chłodniej lubelszczyzny :)Moniś, dziekujemy za wizyte :) U nas tez chlodno, ale na szczescie slonecznie :p Mizianki zostana przekazane ;) madziasto4 napisał(a):Dzień dobry Kasiu ;) ale miałam czytania..:shake: a Ten pięknie się uśmiecha :lol:czesc Madziu :) duzo czytania? ale i tak nie jest tak strasznie jak w niektorych galerisch :lol: Ten sie usmiecha dlatego, ze tyle dziewczyn prawi mu komplementy :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 on sie uśmiecha do swojej wirtualnej Pańci :multi: :multi: :loveu: Quote
MoniŚ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): Moniś, dziekujemy za wizyte :) U nas tez chlodno, ale na szczescie slonecznie :p Mizianki zostana przekazane ;) Mizizaj, miziaj tego niedźwiadka ślicznego :loveu: U nas słonce troszkę świeciło, a teraz chmury i na deszcz się zbiera :( Pozdrawiamy Was :multi: Monika i Lassie Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Tenulku, Kochanie, dajesz cioci goni łapkę? :o :iloveyou: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): czesc Madziu :) duzo czytania? ale i tak nie jest tak strasznie jak w niektorych galerisch :lol: Ten sie usmiecha dlatego, ze tyle dziewczyn prawi mu komplementy :lol: no ja się Tenkowi nie dziwię, też bym się uśmiechała :lol: a co do zaległości w Twojej galerii, to przyznaję- zaniedbałam troszkę :oops: :oops: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Kasiu Teklunia napisał(a):Pika, to Ty nawet sprzatac nie musisz ;-) No nie musze :razz: ale by wypadało :roll: jaki Tenek ma świateczny krawat :razz: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): on sie uśmiecha do swojej wirtualnej Pańci :multi: :multi: :loveu:nooo :D MoniŚ napisał(a):Mizizaj, miziaj tego niedźwiadka ślicznego :loveu: U nas słonce troszkę świeciło, a teraz chmury i na deszcz się zbiera :( Pozdrawiamy Was :multi: Monika i Lassiejego sie nie da nie miziac, bo bez przerwy sie o to upomina... powinnismy wynajac jakiegos MIZIACZA na pelny etat ;) g_o_n_i_a napisał(a):Tenulku, Kochanie, dajesz cioci goni łapkę? :o :iloveyou:dam bo potrafie :p juz sie nauczylem :) madziasto4 napisał(a):no ja się Tenkowi nie dziwię, też bym się uśmiechała :lol: a co do zaległości w Twojej galerii, to przyznaję- zaniedbałam troszkę :oops: :oops:swieta ida, bedziesz miala duzo czasu na nadrabianie :lol: PIKA napisał(a): jaki Tenek ma świateczny krawat :razz:ostatni krzyk mody :lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Kochani Dogomaniacy! z okazji Świąt chcę Wam złozyć najlepsze życzenia... Niech te Świeta będą takie, o jakich marzycie... Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):Kochani Dogomaniacy! z okazji Świąt chcę Wam złozyć najlepsze życzenia... Niech te Świeta będą takie, o jakich marzycie... jaki śliczny Tenuś w skorupce :loveu::loveu::loveu: super Kasiu :multi: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Filipku, slicznie dziekuje za zyczenia :buzi: Gosiek napisał(a):jaki śliczny Tenuś w skorupce :loveu::loveu::loveu: super Kasiu :multi:no widzisz Gosiu, jakie mi sie cudo z jajka wyklulo :lol: Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):Kochani Dogomaniacy! z okazji Świąt chcę Wam złozyć najlepsze życzenia... Niech te Świeta będą takie, o jakich marzycie... jaki czad hahahhaha suuuuperaśne Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cześć Kasiu ;) Śpicie jeszcze? :cool3: My już przed 6 tuptaliśmy na dworku ;);) Quote
an3czka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Teklunia napisał(a):Kochani Dogomaniacy! z okazji Świąt chcę Wam złozyć najlepsze życzenia... Niech te Świeta będą takie, o jakich marzycie... To się Tenuś z jajka wykluł:evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
Magda Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Teklunia napisał(a): Kasiu gdzie znalazlas takie jajko? Moze u nas tez takie sa?:cool3: Quote
Teklunia Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Dziewczynki, widze ze zaintrygowal Was jajeczny Tenek :lol: Jolu - slicznie dziekuje za zyczenia i Tobie (i Twojej rodzinie) takze zycze wesolych świąt :) an3czka napisał(a):To się Tenuś z jajka wykluł:evil_lol:tak jak wszystkie GADY, Aniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniś napisał(a):Cześć Kasiu ;) Śpicie jeszcze? :cool3: My już przed 6 tuptaliśmy na dworku ;);)Monika, o tej porze, to ja sie dopiero na drugi boczek przekrecalam :p Dlugo dzis sobie pospalismy, potem poswiecilismy jejeczka i pojechalismy sie goscic :lol: Bylo milo i pysznie ;) Magda_Miki napisał(a):Kasiu gdzie znalazlas takie jajko? Moze u nas tez takie sa?:cool3:przyturlalo sie... ;) Sabinko, bardzo Ci (kurde ;)) dziekuje :buzi: I jeszcze raz życze Wam wszystkim Wspaniałych Świąt spędzonych z ludżmi, których kochacie!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 czesc kasienko :buzi: tak własnie nadrabiałam stronki z tenulkiem, zabawy z gumeczką do włosów z twoimi papuckami i wogóle wogóle ale to zdjęcie podoba mi sie najbardziej :loveu: czy te oczy mogą kłamać:eviltong: Quote
Recommended Posts