Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Kasiu :razz: :razz: a będą jakies zdjecia tych pyszności :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Piotrek ty masz jakiś ślinotok :cool3: Myślisz że pownienem to leczyć? :razz: :razz: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Myślisz że pownienem to leczyć? :razz: :razz: :evil_lol: No, nie wiem :roll:....może to taki twój urok :-? Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mmbbaj napisał(a):No, nie wiem :roll:....może to taki twój urok :-? :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: Oj, chciałam cię pocieszyć :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Oj, chciałam cię pocieszyć :evil_lol: Chyba Ci się ... nie udało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Myślisz że pownienem to leczyć? :razz: :razz: :evil_lol: spokojnie Po Locersie to masz :evil_lol: Teklunia napisał(a):oprocz tych kilku rzeczy nic wiecej nie robie, bo my tylko pol niedzieli i poniedzialek spedzamy w domu. Na swiateczne sniadanie i w sobote mamy wychodne ;-) A ja mam wychodne od soboty do poniedzialku wieczór :multi: Quote
Maga100 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 PIKA napisał(a): A ja mam wychodne od soboty do poniedzialku wieczór :multi: a ja nigdzie się nie wybieram (prócz wielkanocnego sniadania) i zamierzam spędzić te 3 dni leżąc na kanapie z książką z przerwami na spacer z Leonem :multi: Quote
an3czka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): zmieści sie caly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu jakie Ty masz skarpetki na topie. Paski dominują w tym sezonie:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Maga100 napisał(a):a ja nigdzie się nie wybieram (prócz wielkanocnego sniadania) i zamierzam spędzić te 3 dni leżąc na kanapie z książką z przerwami na spacer z Leonem :multi: takiej to dobrze :lol: oj też bym chciała spokojnie jakieś swięta spędzić ale niestety, rodzinkę mam rozsianą conieco i albo my do nich albo oni do nas :evil_lol: w poniedziałej ja goszczę u siebie wiec bedzie bardzo zabiegany dzionek :cool1: cześć Kasiu - co dziś robisz? A moze juz wszystko masz gotowe? Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Kasiu, a Ty gdzie się podziewasz o tej porze? :cool3::cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzien dobry! :multi: Teklunia napisał(a): Gonia - byl wdzieczny, chociaz kazal sobie pokazac Twoje zdjecie :lol: Wybredny :shake: To moze lepiej zostane Jego wierną, ale tajemniczą wielbicielką... :iloveyou: Czy z kapcia coś zostało? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Czesc Kochani :) PIKA napisał(a): A ja mam wychodne od soboty do poniedzialku wieczór :multi:Pika, to Ty nawet sprzatac nie musisz ;) Maga100 napisał(a):a ja nigdzie się nie wybieram (prócz wielkanocnego sniadania) i zamierzam spędzić te 3 dni leżąc na kanapie z książką z przerwami na spacer z Leonem :multi: ja mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie ladnie, bo planujemy wycieczke rowerowa... :) an3czka napisał(a):Kasiu jakie Ty masz skarpetki na topie. Paski dominują w tym sezonie:evil_lol: no ba! ma sie ten styl ;) Gosiek napisał(a):cześć Kasiu - co dziś robisz? A moze juz wszystko masz gotowe? Moniś napisał(a):Kasiu, a Ty gdzie się podziewasz o tej porze? :cool3::cool3::cool3: dziewczynki, nie wszystko jeszcze gotowe, ale juz nieduzo zostalo :) od samego rana siekałam warzywka na salatke ;) i jeszcze mnie czeka wycieczka po farbki do jajek, bo zapomnialam o nich wczoraj... Milego dnia :) Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): dziewczynki, nie wszystko jeszcze gotowe, ale juz nieduzo zostalo :) od samego rana siekałam warzywka na salatke ;) i jeszcze mnie czeka wycieczka po farbki do jajek, bo zapomnialam o nich wczoraj... Milego dnia :)ja warzywka dopiero ugotowałam, farbki mam ale nie uzywam... jajeczka maluję farbami lub.. ugotowane w łupinach z cebulki można fajnie poskrobać w różne wzorki :lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! :multi: Wybredny :shake: To moze lepiej zostane Jego wierną, ale tajemniczą wielbicielką... :iloveyou: Czy z kapcia coś zostało? :evil_lol: :evil_lol:czesc Gosiu! oczywiscie ze zostalo... to jest kapec wielokrotnego uzytku :lol: Gosiek napisał(a):ja warzywka dopiero ugotowałam, farbki mam ale nie uzywam... jajeczka maluję farbami lub.. ugotowane w łupinach z cebulki można fajnie poskrobać w różne wzorki :lol:wiem Gosiu, jak bylam mala to tak robilam, ale teraz... mi sie nie chce :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Gosiu! oczywiscie ze zostalo... to jest kapec wielokrotnego uzytku :lol: :multi: :multi: Całe szczęscie, juz martwiłam się, ze Tenulek go zjadł. Kasiu, czy przekażesz mu buziaczka ode mnie? :loveu: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a): wiem Gosiu, jak bylam mala to tak robilam, ale teraz... mi sie nie chce :oops:hahaha a ja już dawno jestem "duża" i mi sie jeszcze chce - najśmieszniejsze jest to ze moge godzinami tak siedzieć i malować wzorki za pomoca wykałaczki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć Kasiu :p ... Miłego dnia Wam życzymy ;) ... Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::multi: :multi: Całe szczęscie, juz martwiłam się, ze Tenulek go zjadł. Kasiu, czy przekażesz mu buziaczka ode mnie? :loveu:z najwieksza przyjemnoscia :D Gosiek napisał(a):hahaha a ja już dawno jestem "duża" i mi sie jeszcze chce - najśmieszniejsze jest to ze moge godzinami tak siedzieć i malować wzorki za pomoca wykałaczki :evil_lol:mnie chyba skutecznie zniechecilo to, ze nigdy nic ladnego mi nie wychodzilo... :shake: jestem pisankowym antytalenciem :-( PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu :p ... Miłego dnia Wam życzymy ;) ...nie odzywam sie do Ciebie :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):nie odzywam sie do Ciebie :eviltong: Za co? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za co? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:my stare, stateczne kobiety po prostu tak mamy, ze czasem sie do kogos nie odzywamy :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):my stare, stateczne kobiety po prostu tak mamy, ze czasem sie do kogos nie odzywamy :diabloti: Nie napisałem stara tylko "w pewnym wieku" :evil_lol: ... A stateczna ... bo tak :eviltong: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć Kasiu :multi: Tak się zastanawiam, czy ja tez już jestem w "pewnym wieku" :evil_lol: :evil_lol: Miłego dnia życzymy :buzi: Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 cześć Kasiu !:multi: Dziewczyny " w pewnym wieku " jest kazda z nas ...:evil_lol: pozdrawiamy was przedświatecznie i przesyłamy buziaczki :buzi: Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):my stare, stateczne kobiety po prostu tak mamy, ze czasem sie do kogos nie odzywamy :diabloti: Nie mogeeeeee :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts