Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takiego elegancika nie mialam jeszcze nigdy

Ten chce dobrze wygladac i podobac sie, może ma na oku jakąś sunieczke? :wink: :D

Super , jak lubi sie czesać. :D Tuffiego przyzwyczajalismy do zabiegów od malutkiego szczeniaczka , jednak do tej pory nie polubił ani grzebienia ani szczotki. :evil: Tylko główkę pochyla do czesania a reszty nie ruszać...Jak widzi,że niosę jego kosmetyczkę to sp...pod łóżko :evilbat:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALu,a ja myslalam, ze yorki to w genach maja zamilowanie do kapieli, czasania i strzyzenia :o Serio :oops:

Tena ciag dalszy:

paskudna zasliniona morda 8)

bujna grzywka:

ni to pies, ni to owca ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany Teklunia - umarłam z zazdrości :lol: z moimi to wielka walka podczas czesania :lol:

za to pewnie potrafia chodzic na smyczy... :lol: Ten nie :evil:

Posted

Jej jaki Tenek jest śliczny - bardzo mi się ta bestyjka kudłata podoba 8)
Mój Axel za czesaniem nie przepada ale też przyzwyczaiłam go od szczeniaka do owych zabiegów i grzecznie przychodzi - taka króweczka, jak na skazanie. Baaaardzo lubi czesanie łepetynki i właśnie gorzej z resztą ale nie protestuje - wie ze nie wygra
:evilbat:

Posted

Witaj Teklunia,

mordeczka TEN'usia jest przekofana, szkoda, że tak daleko mieszkacie bo chetnie bym sie w TEN'ka wtuliła i kilka komplementoe do uszka bym mu szepnela :lol: :lol:
Chłopak pięknieje z dnia na dzien. Ja poproszę o jakies fotki :lol: :D

Posted

olcha napisał(a):
Justa napisał(a):

O jejq :o A cio mu w oćko? :o

"rasowy" dogomaniak wszystko wypatrzy :lol: 8) mi tez się oczko w oczy rzuciło 8)

oj dziewczyny, ja sie bede teraz bala cokolwiek tu pokazac, zebyscie mnie do TOZu nie podaly za znecanie sie nad psem ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
olcha napisał(a):
my jesteśmy z TOZu :lol:

no to ja zamykam te galeryjke :scared:

:o :o :o NIE TYLKO NIE TO! Idę złożyć wymówienie :lol:

Posted

Alka napisał(a):
Teklunia ,przecież można było powiedzieć ,że Ten dostał fleszem po oczach, a nie od razu infekcja... :wink: :D

a no tak... bo ja sie wczesniej przejezyczylam...:oops: bylo dokladnie tak jak mowi Ala - fleszem po oczach...:oops: przeciez wiadomo, ze przez to na zdjeciach wychodza potem takie przeklamania... ;)

Posted

Nie no jak imieniny to imieniny :drinking: :drinking: :drinking:

A mi wyszła w tym teściku jakaś kosmiczna rasa xolo (jest jakaś dłuższa nazwa ale niestety nie pamiętam)