Alka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Takiego elegancika nie mialam jeszcze nigdy Ten chce dobrze wygladac i podobac sie, może ma na oku jakąś sunieczke? :wink: :D Super , jak lubi sie czesać. :D Tuffiego przyzwyczajalismy do zabiegów od malutkiego szczeniaczka , jednak do tej pory nie polubił ani grzebienia ani szczotki. :evil: Tylko główkę pochyla do czesania a reszty nie ruszać...Jak widzi,że niosę jego kosmetyczkę to sp...pod łóżko :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o rany Teklunia - umarłam z zazdrości :lol: z moimi to wielka walka podczas czesania :lol: Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 ALu,a ja myslalam, ze yorki to w genach maja zamilowanie do kapieli, czasania i strzyzenia :o Serio :oops: Tena ciag dalszy: paskudna zasliniona morda 8) bujna grzywka: ni to pies, ni to owca ;) Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 malawaszka napisał(a):o rany Teklunia - umarłam z zazdrości :lol: z moimi to wielka walka podczas czesania :lol: za to pewnie potrafia chodzic na smyczy... :lol: Ten nie :evil: Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 hahahha no to prawda :lol: potrafią :lol: Quote
Gosiek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jej jaki Tenek jest śliczny - bardzo mi się ta bestyjka kudłata podoba 8) Mój Axel za czesaniem nie przepada ale też przyzwyczaiłam go od szczeniaka do owych zabiegów i grzecznie przychodzi - taka króweczka, jak na skazanie. Baaaardzo lubi czesanie łepetynki i właśnie gorzej z resztą ale nie protestuje - wie ze nie wygra :evilbat: Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Justa napisał(a): O jejq :o A cio mu w oćko? :o a juz w zasadzie nic :D zakuł sie w to oko i taki maly stan zapalny sie zrobil :( ale po kropelkach ladnie przechodzi :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Witaj Teklunia, mordeczka TEN'usia jest przekofana, szkoda, że tak daleko mieszkacie bo chetnie bym sie w TEN'ka wtuliła i kilka komplementoe do uszka bym mu szepnela :lol: :lol: Chłopak pięknieje z dnia na dzien. Ja poproszę o jakies fotki :lol: :D Quote
olcha Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Justa napisał(a): O jejq :o A cio mu w oćko? :o "rasowy" dogomaniak wszystko wypatrzy :lol: 8) mi tez się oczko w oczy rzuciło 8) Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 olcha napisał(a):Justa napisał(a): O jejq :o A cio mu w oćko? :o "rasowy" dogomaniak wszystko wypatrzy :lol: 8) mi tez się oczko w oczy rzuciło 8) oj dziewczyny, ja sie bede teraz bala cokolwiek tu pokazac, zebyscie mnie do TOZu nie podaly za znecanie sie nad psem ;) Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 olcha napisał(a):my jesteśmy z TOZu :lol: no to ja zamykam te galeryjke :scared: Quote
Alka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia ,przecież można było powiedzieć ,że Ten dostał fleszem po oczach, a nie od razu infekcja... :wink: :D Quote
olcha Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia napisał(a):olcha napisał(a):my jesteśmy z TOZu :lol: no to ja zamykam te galeryjke :scared: :o :o :o NIE TYLKO NIE TO! Idę złożyć wymówienie :lol: Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Alka napisał(a):Teklunia ,przecież można było powiedzieć ,że Ten dostał fleszem po oczach, a nie od razu infekcja... :wink: :D a no tak... bo ja sie wczesniej przejezyczylam...:oops: bylo dokladnie tak jak mowi Ala - fleszem po oczach...:oops: przeciez wiadomo, ze przez to na zdjeciach wychodza potem takie przeklamania... ;) Quote
olcha Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 męczysz psa fleszem :o no dobra dobra już Ci daruję :wink: Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 olcha napisał(a):męczysz psa fleszem :o no dobra dobra już Ci daruję :wink: daruj mi olcha, daruj!!! dzis sa moje imieniny... :oops: zlituj sie z tej okazji... Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 a wiesz olcha, ze kiedys w takim tescie typu "Sprawdz jaka jestes rasa psa..." wyszlo mi ze jestem Chihuahua :D Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Teklunia napisał(a): dzis sa moje imieniny No to wszystkiego najlepszego! Teklunia=Kasia?... :D Quote
olcha Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nie no jak imieniny to imieniny :drinking: :drinking: :drinking: A mi wyszła w tym teściku jakaś kosmiczna rasa xolo (jest jakaś dłuższa nazwa ale niestety nie pamiętam) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Tklunia Twoje zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: Zawsze jest okazja "na fiolecik" :lol: :lol: P.S może z tej okazji jakies zdjęcia Tenusia? :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 O rany wpadłam na imprezkę imieninowa , czyli dziś raut u TENka :wink: Quote
Alka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 i u Tena już imprezują.... :wink: Teklunia, wszystkiego najlepszego Quote
Recommended Posts