Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):

Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :evil_lol:
:shake: serio czasem czytam i się zastanawiam ...o co mi szło :evil_lol:

A TENuś jakby prosto od fryzjera :razz:

Posted

HAha no wlasnie mialam pisac ze Ten wyglada jak by byl u fryzjera :loveu:
Bond wlos, zalotne spojrzenie i szczery usmiech to jest wlasnie szczesliwy TEN:bigcool:

Posted

Witaj Kasiu :multi:

Ale Tenusiowi urosły włoski :loveu: :loveu: a po czesanku wygląda wysmienicie, az chciałoby sie do niego popsytulać :loveu:
Wycałuj ta moją kochaną mordunię i powiedz, że Pańcia tęskni :loveu:

Miłego dzioneczka życzymy :multi:

Posted

czesc kochani :)
widze ze uczesany Tenek wzbudza duzo wieksze zainteresowanie niz Tenek poczochrany (czyli w swojej normalnej postaci ;) )

wszystkich chetnych do przytulanie zapraszamy :) Ten pieszczot nigdy nie ma dosyc, mowie to bez najmniejszej przesady! On uwielbia ludzi, nawet na spacerkach chcialby do kazdego podchodzic i sie poprzytulac... Nesety nie kazdy odwzajemnia jego uczucia ;)

Daga - powiedzialam mu ;)
Gonia - byl wdzieczny, chociaz kazal sobie pokazac Twoje zdjecie :lol:
Magda - jemu kudelki w ogole nie wychodza! Pod tym wzgledem to pies idealny!

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dzień dobry ;)
no, no, no:razz: jaki elegant z tego :evil_lol: Tena :evil_lol: :cool3:
Magda, slicznie dziekuje za wizyte :buzi:
Elegant powiedasz... No wiesz, w koncu ida swieta, trzeba sie jakos prezentowac ;)

Posted

jedno z ulubionych zajec Tena jest gryzienie moich kapci :lol: Na szczescie tylko wtedy, gdy mam je na nogach, wiec pozostawione w domu moga stac spokojnie ;)

najpierw delikatnie smakujemy...

pysznosci :p

zmieści sie caly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

jakie fajne skarpetki :cool3:
ja mam takie zolto-czerwono-zielone :lol:
Daga - ja mam chopla na punkcie skarpet :lol: Mam mnostwo kolorowych, przeciwposlizgowych i takich z paluszkami :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga - ja mam chopla na punkcie skarpet :lol: Mam mnostwo kolorowych, przeciwposlizgowych i takich z paluszkami :lol:

ja tez te antyposlizgowe lubie :razz: :razz: jedne mialam zolto-rozwe z takimi oczami :cool3: :cool3: :lol:

Posted

jaki fajny doopalek :lol::loveu:

oj te psiurki - takie śmieszne są że nie wiem jak można nie mieć w domku psa... niewyobrażalne :diabloti:
wczoraj się kłóciłam z pewna staruchą... staruchą bo do starszej pani to jej było daleko - szła po chodniku przy naszym ogrodzeniu - Axel jak ja zobaczył to sie cały zjeżył i poleciał ja obszczekać - widocznie nie pierwszy raz miał z nią do czynienia :diabloti:
Babsztyl walnął w ogrodzenie siatką... ale ja nic, myślałam ze może przypadkiem... doszła do rogu a Axel za nią - i wtedy zaczęła walić siatą w ogrodzenie :angryy: no to się pytam czy fajnie jej tak się psy drażni :roll: a na ze nie drażni... po kilku nieprzyjemnych zdaniach baba do mnei ze psy to w budzie sie trzyma :-o
to jej powiedziałam ze takie babsztyle to w domu powinny siedzieć i nie wychodzić na ulicę :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

wczoraj się kłóciłam z pewna staruchą... staruchą bo do starszej pani to jej było daleko - szła po chodniku przy naszym ogrodzeniu - Axel jak ja zobaczył to sie cały zjeżył i poleciał ja obszczekać - widocznie nie pierwszy raz miał z nią do czynienia :diabloti:
Babsztyl walnął w ogrodzenie siatką... ale ja nic, myślałam ze może przypadkiem... doszła do rogu a Axel za nią - i wtedy zaczęła walić siatą w ogrodzenie :angryy: no to się pytam czy fajnie jej tak się psy drażni :roll: a na ze nie drażni... po kilku nieprzyjemnych zdaniach baba do mnei ze psy to w budzie sie trzyma :-o
to jej powiedziałam ze takie babsztyle to w domu powinny siedzieć i nie wychodzić na ulicę :evil_lol:
oj Gosi, znam ten typ...:shake: np. idzie facet ulica, mija zupelnie spokojnego psa i w tym momencie zaczyna machac w jego strone laską albo nawet nogą...:angryy: i pozniej wrzeszczymz e pies szczeka! a co ma zrobic, dac sie skopac?

ja nie czuje sie dobrze w towarzystwie ludzi, ktorzy nie lubia psow... jakos nie potrafie im zaufac:shake: