Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):No to trzeba czesac co 2 min:evil_lol::eviltong:no to zapraszam do Wawy bo ja sie tego nie podejmuje :eviltong: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 PIKA napisał(a): Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :evil_lol::shake: serio czasem czytam i się zastanawiam ...o co mi szło :evil_lol: A TENuś jakby prosto od fryzjera :razz: Quote
anetta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 HAha no wlasnie mialam pisac ze Ten wyglada jak by byl u fryzjera :loveu: Bond wlos, zalotne spojrzenie i szczery usmiech to jest wlasnie szczesliwy TEN:bigcool: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 pozazdroscilam Magdzie wyczesanej Gajki i tez uczesalam potwora ;-) Widac, ze mu sie to nie podoba :diabloti: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 No prosze:lol::lol: Jakie czesanko:lol::lol::lol::lol::lol: Ahhhhh TEN TENUŚ :lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a): ha!!! powiedzialm!!! :lol: I co, i co, i co ? ? ?:cool3: O matko, ależ to musiało być szczotkowanie. :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 cześć Kasiu Ten po czesaniu wygląda baaardzo jedwabiście - aż chciałoby się go od razu poprzytulać :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Witaj Kasiu :multi: Ale Tenusiowi urosły włoski :loveu: :loveu: a po czesanku wygląda wysmienicie, az chciałoby sie do niego popsytulać :loveu: Wycałuj ta moją kochaną mordunię i powiedz, że Pańcia tęskni :loveu: Miłego dzioneczka życzymy :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Miłego dnia życzymy ;) ... Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dzien doberek Kasiu i wyczesany Tenulku!!:multi: I jak duzo kudelkow sie uzbieralo po czesanku?:cool3: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a): Jeeeeesu, ale jestem piękny :lol::lol::lol: Witaj Kasiu :multi: Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć Kasiu! Tenuś po tym czesanku wygląda cudnie :loveu::loveu::loveu: Tak mięciutko i przyjemnie :razz::razz::razz: Miłego dzionka! :multi: Quote
an3czka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):coz... ma sie to cos :cool3: pozazdroscilam Magdzie wyczesanej Gajki i tez uczesalam potwora ;) Kasiu jakie on ma śliczne włoski:loveu: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 czesc kochani :) widze ze uczesany Tenek wzbudza duzo wieksze zainteresowanie niz Tenek poczochrany (czyli w swojej normalnej postaci ;) ) wszystkich chetnych do przytulanie zapraszamy :) Ten pieszczot nigdy nie ma dosyc, mowie to bez najmniejszej przesady! On uwielbia ludzi, nawet na spacerkach chcialby do kazdego podchodzic i sie poprzytulac... Nesety nie kazdy odwzajemnia jego uczucia ;) Daga - powiedzialam mu ;) Gonia - byl wdzieczny, chociaz kazal sobie pokazac Twoje zdjecie :lol: Magda - jemu kudelki w ogole nie wychodza! Pod tym wzgledem to pies idealny! Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dzień dobry ;) no, no, no:razz: jaki elegant z tego :evil_lol: Tena :evil_lol: :cool3: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry ;) no, no, no:razz: jaki elegant z tego :evil_lol: Tena :evil_lol: :cool3:Magda, slicznie dziekuje za wizyte :buzi: Elegant powiedasz... No wiesz, w koncu ida swieta, trzeba sie jakos prezentowac ;) Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 jedno z ulubionych zajec Tena jest gryzienie moich kapci :lol: Na szczescie tylko wtedy, gdy mam je na nogach, wiec pozostawione w domu moga stac spokojnie ;) najpierw delikatnie smakujemy... pysznosci :p zmieści sie caly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jakie fajne skarpetki :cool3: ja mam takie zolto-czerwono-zielone :lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 a moze by tak dwa na raz :lol: i na koniec - dumny zdobywca kapcia! :lol: jest tylko moj!!!:p Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): jakie fajne skarpetki :cool3: ja mam takie zolto-czerwono-zielone :lol:Daga - ja mam chopla na punkcie skarpet :lol: Mam mnostwo kolorowych, przeciwposlizgowych i takich z paluszkami :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):Daga - ja mam chopla na punkcie skarpet :lol: Mam mnostwo kolorowych, przeciwposlizgowych i takich z paluszkami :lol: ja tez te antyposlizgowe lubie :razz: :razz: jedne mialam zolto-rozwe z takimi oczami :cool3: :cool3: :lol: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jaki fajny doopalek :lol::loveu: oj te psiurki - takie śmieszne są że nie wiem jak można nie mieć w domku psa... niewyobrażalne :diabloti: wczoraj się kłóciłam z pewna staruchą... staruchą bo do starszej pani to jej było daleko - szła po chodniku przy naszym ogrodzeniu - Axel jak ja zobaczył to sie cały zjeżył i poleciał ja obszczekać - widocznie nie pierwszy raz miał z nią do czynienia :diabloti: Babsztyl walnął w ogrodzenie siatką... ale ja nic, myślałam ze może przypadkiem... doszła do rogu a Axel za nią - i wtedy zaczęła walić siatą w ogrodzenie :angryy: no to się pytam czy fajnie jej tak się psy drażni :roll: a na ze nie drażni... po kilku nieprzyjemnych zdaniach baba do mnei ze psy to w budzie sie trzyma :-o to jej powiedziałam ze takie babsztyle to w domu powinny siedzieć i nie wychodzić na ulicę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Gosiek napisał(a): wczoraj się kłóciłam z pewna staruchą... staruchą bo do starszej pani to jej było daleko - szła po chodniku przy naszym ogrodzeniu - Axel jak ja zobaczył to sie cały zjeżył i poleciał ja obszczekać - widocznie nie pierwszy raz miał z nią do czynienia :diabloti: Babsztyl walnął w ogrodzenie siatką... ale ja nic, myślałam ze może przypadkiem... doszła do rogu a Axel za nią - i wtedy zaczęła walić siatą w ogrodzenie :angryy: no to się pytam czy fajnie jej tak się psy drażni :roll: a na ze nie drażni... po kilku nieprzyjemnych zdaniach baba do mnei ze psy to w budzie sie trzyma :-o to jej powiedziałam ze takie babsztyle to w domu powinny siedzieć i nie wychodzić na ulicę :evil_lol:oj Gosi, znam ten typ...:shake: np. idzie facet ulica, mija zupelnie spokojnego psa i w tym momencie zaczyna machac w jego strone laską albo nawet nogą...:angryy: i pozniej wrzeszczymz e pies szczeka! a co ma zrobic, dac sie skopac? ja nie czuje sie dobrze w towarzystwie ludzi, ktorzy nie lubia psow... jakos nie potrafie im zaufac:shake: Quote
Recommended Posts