Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 czesc moi kochani :multi: mam dzis swietny humor, mam nadzieje ze Wy tez :) Alka napisał(a):a ja miałam obawy , czy Ala się wciągnie na dogo...:stupid: rok temu udanie ją zalogowałam :evil_lol: , a ona wpusciła korzenie na maksa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hahaha :D mysle ze mozna powiedziec, ze sie jednak wciagnela :lol: Gosiek napisał(a):dzień dobry śliczny Tenusiu w kucorku :p:p i cześć Kasieńko :multi: wiesz Gosiu, historia tego kucyka byla bardzo dramatyczna... najpierw podstepem robiony, potem chwile goscil na psim lebku, az w koncu zostal unicestwiony, a gumeczka... ech, szkoda gadac :shake: sami popatrzcie: najpierw trzeba bylo stracic wrogą gumeczke... gumeczka ginie w piekielnej czelusci... chce sie wyrwac, ale straszne szczeki nie pozwalaja uciec... ktos jej przyszedl na ratunek, ale bylo juz za pozno... ...pamieci blekitnej gumeczki... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cześc Kasiu :multi: Ostatnio cos malo jestem na dogo, a zaległosci sie zbieraja niesamowicie szybko, chyba bede musiala po nocach swiedziec, zeby je nadrobic :lol: Prosze wymiziać ode mnie Tenulka, juz niebawem sie zobaczymy, jeszcze tylko 3 m-ce :multi: Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Gosiek napisał(a):ooo właśnie dokładnie tak :lol: A teraz tak fajnie z Ala pisać... choć nie powiem ... nieraz jeszcze łapie sie na tym czy aby głupot jakichś nie piszę.... :oops: Nio... my też żartobliwie odpowiadałyśmy przeca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ja się chyba załamię , a co ja taka od korekty w druku jestem ,żeby sprawdzać co kto pisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/sama czasem takie brednie wypisuję ,ze mi samej potem wstyd jak czytam za jakiś czas :oops:/ [SIZE=2]TENuś Fastastiko :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cześć :lol: ... Moja droga Katarzyno, w ostatnich dniach stanowczo zaniedbujesz DGM :razz: ... A mi zwracałaś na to uwagę :mad: ... Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :lol: ... Moja droga Katarzyno, w ostatnich dniach stanowczo zaniedbujesz DGM :razz: ... A mi zwracałaś na to uwagę :mad: ...ja? zaniedbuje? :-o przeciez siedze tu dzis od rana! z malymi przerwami na spacerki, jedzenie i sadzenie bratkow na balkonie :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):ja? zaniedbuje? :-o przeciez siedze tu dzis od rana! z malymi przerwami na spacerki, jedzenie i sadzenie bratkow na balkonie :lol: A wczoraj i w poniedziałek? :razz: Hahaha ... Mam Cię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):A wczoraj i w poniedziałek? :razz: Hahaha ... Mam Cię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...masz mnie? :cool3: chcialbys... :eviltong: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 DZien dobry Kasiu!!:multi: Nadrobilam zaleglosci i moge sobie teraz z toba posiedziec:eviltong: Moze kaffka? Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):DZien dobry Kasiu!!:multi: Nadrobilam zaleglosci i moge sobie teraz z toba posiedziec:eviltong: Moze kaffka?ciesze sie, bo mi towarzystwa brakuje :) Kawe juz dzis pilam, ale zaraz naleje sobie mleczka... Bo ja uwielbiam mleko; codziennie wypijam ok. litra:oops: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):ciesze sie, bo mi towarzystwa brakuje :) Kawe juz dzis pilam, ale zaraz naleje sobie mleczka... Bo ja uwielbiam mleko; codziennie wypijam ok. litra:oops: WOW:crazyeye: To ja tyle pije, ale wody:lol: Jak wielblad............ Masz jakies ciacho? Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a): Masz jakies ciacho?na szczescie nie mam :lol: ale mam pyszniutkie pomaranczki :lol: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):na szczescie nie mam :lol: ale mam pyszniutkie pomaranczki :lol: Na szczescie?? Kasiu co ty mowisz...... Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Na szczescie?? Kasiu co ty mowisz...... na szczescie, bo jakbym miala to bym musiala zjesc ;) a tak to chcac nie chcac trzymam linie :lol: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Kasiui nie karm Tenusia gumkami :shake: To mu zaszkodzi :shake: AlicjaRydzewska napisał(a):/sama czasem takie brednie wypisuję ,ze mi samej potem wstyd jak czytam za jakiś czas :oops:/ Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):ups, Gosiu, zapomnialam mu powiedziec :oops: ale zaraz to naprawie :) Przychodzę po kilku dniach nieobecności i co czytam? :placz: A czy powiedzialas mu już to? :placz: Piekielne czeluście? :evil_lol: Tenuś, Tenuś, co Ty robisz? :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PIKA napisał(a):Kasiui nie karm Tenusia gumkami :shake: To mu zaszkodzi :shake:serio? ale to sama natura... zrobione z bawelny... ;) PIKA napisał(a): Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? :evil_lol:Ona kokietuje :lol: g_o_n_i_a napisał(a):Przychodzę po kilku dniach nieobecności i co czytam? :placz: A czy powiedzialas mu już to? :placz: ha!!! powiedzialm!!! :lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a):cześć Kasieńko kiedy idziemy na spacerek :Do prosze? dobre pytanie :) wznawiamy sezon fortowy? :lol: Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):o prosze? dobre pytanie :) wznawiamy sezon fortowy? :lol: koniecznie bo poźniej bedą tam kwitnąć jakieś trawy i my tam nie po chodzimy :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):masz mnie? :cool3: chcialbys... :eviltong: Od zawsze :cool3: :cool3: :eviltong: ... Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Od zawsze :cool3: :cool3: :eviltong: ...coz... ma sie to cos :cool3: pozazdroscilam Magdzie wyczesanej Gajki i tez uczesalam potwora ;) Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a): pozazdroscilam Magdzie wyczesanej Gajki i tez uczesalam potwora ;) :roflt::roflt::roflt:Co za mina :lol: :lol: :lol: ... Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a): Jejku Tenulku, ale ty slicznie wygladasz:loveu: Pancia powinnas czesciej go czesac:cool3: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jejku Tenulku, ale ty slicznie wygladasz:loveu: Pancia powinnas czesciej go czesac:cool3:Magda, on jest czasany wlasciwie codziennie. Z tym ze juz 2 min. po tym zabiegu wyglada tak jak wczesniej :evil_lol: PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt:Co za mina :lol: :lol: :lol: ...mina psa, ktorego ciagna za grzywke :evil_lol: Ten kocha byc czesany, ale nie po lebku... Tego nie znosi, ale tez tu ma najbardziej pozlepiane wloski... Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, on jest czasany wlasciwie codziennie. Z tym ze juz 2 min. po tym zabiegu wyglada tak jak wczesniej :evil_lol: No to trzeba czesac co 2 min:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts