PiotrekJ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześć Kasiu :cool3: ... Ja to nie wiem, ile to można spać :shake: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 hop hop kasienko gdzie jestes? jejku jak mnie tu duzo ominęło, mow co wkoncu z tym wezwaniem piotrka, na szczescie ja mam to juz za sobą (daaaaawno) i wogóle tenulek na swoim placu z innym pieskiem :-o :-o toz to nie poznaje blizniaka :eviltong: miłego dnia i jak tu wróce chce widzieć fotki (mogą byc kaczusie bo są prześliczniaste :loveu: ) Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 cuuudo :loveu: a co do kwiatków to przyznam ze uwielbiam margerytki... i głównie z nich zawsze wszystkim kupuję bukiety :evil_lol: za to ze sa takie kolorowe i bardzo długo żyją w wazonie :loveu: Hahaha dwa lata temu, mój mąż dostał na imieniny kwiatka z komentarzem: wiem ze Gosia zawsze taki chciała mieć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chodzi o kliwię :loveu: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 dzień dobry Kasiu i Tenulku ! :multi: Jak humorek w taki deszczowy dzionek ? Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Witaj Kasiu:multi:Aleście nagadali :crazyeye:Wiesz ile miałam do nadrabiania? :mad:A tu tydzień przedświąteczny jest...:razz: A foteczki śliczne! Wsie! I Tenulka i ptaszkowe i ssakowe i kwiatkowe :lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 oj, oj , ojjjjjjjjjjjjj... :shake: Gdzie się Kasiu podziewasz? :-( Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):ile sił wyciągam Was z 3 stronki :cool3: Mówię dzieńdobry i pytam czy pada? :lol::lol::cool3::cool3:na Ciebie zawsze mozna liczyc :buzi: PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu :cool3: ... Ja to nie wiem, ile to można spać :shake: ...ja moge baaaaaaaaaaardzo dlugo ;) ale akurat dzis wstalam bardzo wczesnie :eviltong: madzia18sosnowiec napisał(a):hop hop kasienko gdzie jestes? jejku jak mnie tu duzo ominęło, mow co wkoncu z tym wezwaniem piotrka, na szczescie ja mam to juz za sobą (daaaaawno) i wogóle tenulek na swoim placu z innym pieskiem :-o :-o toz to nie poznaje blizniaka :eviltong: miłego dnia i jak tu wróce chce widzieć fotki (mogą byc kaczusie bo są prześliczniaste :loveu: )tu jestem: w pokoju, na krzesle, przed komputerem... a Piotrka chyba mi nie zabiora :))) byl tam wczoraj i Pani powiedziala mu, ze prawie na pewno przeniosa go do rezerwy. ale nie od razu, bo trzeba pozcekac na rozporzadzenie ministra... no, ale ulzylo nam i jestesmy juz teraz dobrej mysli :) Gosiek napisał(a): cuuudo :loveu: a co do kwiatków to przyznam ze uwielbiam margerytki... i głównie z nich zawsze wszystkim kupuję bukiety :evil_lol: za to ze sa takie kolorowe i bardzo długo żyją w wazonie :loveu:ja je wlasnie wyrzucilam do smieci, bo juz nieladnie wygladaly... ale staly 1,5 tygodnia, wiec nie jest zle... Alka napisał(a):dzień dobry Kasiu i Tenulku ! :multi: Jak humorek w taki deszczowy dzionek ?czesc Alus :) humorek niezly, a deszcz juz od paru godzin nie pada :) tylko rano troche zmoklam :cool1: mmbbaj napisał(a):Witaj Kasiu:multi:Aleście nagadali :crazyeye:Wiesz ile miałam do nadrabiania? :mad:A tu tydzień przedświąteczny jest...:razz: A foteczki śliczne! Wsie! I Tenulka i ptaszkowe i ssakowe i kwiatkowe :lol:ale okna masz juz przeciez umyte, wiec mozesz troszke posiedziec na Dogo i poczytac ;) i Dziekuje :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):tu jestem: w pokoju, na krzesle, przed komputerem... to jak juz siedzisz, to prosimy ładnie o zdjątka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a): tu jestem: w pokoju, na krzesle, przed komputerem... a ja już myślałam, że znowu po dachach biegasz...we śnie oczywiście :evil_lol: Teklunia napisał(a): ale okna masz juz przeciez umyte, wiec mozesz troszke posiedziec na Dogo i poczytac ;) Taaaaaa, śniadanie u nas więc posadzę przed oknami i każę podziwiać! I podam słone paluszki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witam deszczowo i popołudniowo :p I dzięki takim postom Rydzewska ma już 4 ogniki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):I dzięki takim postom Rydzewska ma już 4 ogniki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:zazdrościsz :placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Hahaha Ala ma 4 ogniki bo: 1. lubi rozmawiać 2. jest baaardzo towarzyska 3. będąc towarzyską musi dużo rozmawiać/pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gosiek napisał(a):Hahaha Ala ma 4 ogniki bo: 1. lubi rozmawiać 2. jest baaardzo towarzyska 3. będąc towarzyską musi dużo rozmawiać/pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::p Gosiu , ty to mnie zawsze rozumiesz ;) Ja to już taka gaduła jestem :razz:a Małgosia Bajankowa znika na całe dnie:razz: i potem ma jakieś ale do moich ogników :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p Gosiu , ty to mnie zawsze rozumiesz ;) Ja to już taka gaduła jestem :razz:a Małgosia Bajankowa znika na całe dnie:razz: i potem ma jakieś ale do moich ogników :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: pamiętam jak zaczęłam regularnie zagladać na Galerię.. w naprawdę wielu ostatnio napisanych postach było widać: AlicjaRydzewska :lol::lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześć Kasiu Wstalas juz z tego krzesła sprzed kompa jak widze :shake: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gosiek napisał(a):Hahaha Ala ma 4 ogniki bo: 1. lubi rozmawiać 2. jest baaardzo towarzyska 3. będąc towarzyską musi dużo rozmawiać/pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::p Gosiu , ty to mnie zawsze rozumiesz ;) Ja to już taka gaduła jestem :razz:a Małgosia Bajankowa znika na całe dnie:razz: i potem ma jakieś ale do moich ogników :placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiek napisał(a)::lol: pamiętam jak zaczęłam regularnie zagladać na Galerię.. w naprawdę wielu ostatnio napisanych postach było widać: AlicjaRydzewska :lol::lol::lol::lol: Raaaaany Julek :lol::lol::lol: ŻARTOWAłAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witam deszczowo i popołudniowo :pWitam Cie Alu, wieczornie i ... ciemno ;) mmbbaj napisał(a):a ja już myślałam, że znowu po dachach biegasz...we śnie oczywiście :evil_lol: a wiesz Malgosiu, ze wczoraj we snie latalam! i sterowalam za pomoca rak... jak je zgielam w lokciach to wznosilam sie do gory :lol: Gosiek napisał(a)::lol: pamiętam jak zaczęłam regularnie zagladać na Galerię.. w naprawdę wielu ostatnio napisanych postach było widać: AlicjaRydzewska :lol::lol::lol::lol:Gosiu, dokladnie wiem o czym mowisz :) pierwsza osoba ktora kojarzylam z galerii byla wlasnie Ala. dlatego ze codzinnie u kazdego cos pisala :lol: i oniesmielala mnie przez to na poczatku :oops: ale szybko sie to zmienilo :) PIKA napisał(a):Cześć Kasiu Wstalas juz z tego krzesła sprzed kompa jak widze :shake:tak, teraz siedze na kanapie z kompem na kolanach :lol: to moje ulubione miejsce :p Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 wstawiam Tenka na dobranoc i znikam do lozeczka :p dobranoc :bye: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu, dokladnie wiem o czym mowisz :) pierwsza osoba ktora kojarzylam z galerii byla wlasnie Ala. dlatego ze codzinnie u kazdego cos pisala :lol: a ja miałam obawy , czy Ala się wciągnie na dogo...:stupid: rok temu udanie ją zalogowałam :evil_lol: , a ona wpusciła korzenie na maksa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 :razz:no tak ja taka nieśmiała i one mi tu piszą że ja je onieśmielałam :oops: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no tak ja taka nieśmiała i one mi tu piszą że ja je onieśmielałam :oops: Mnie też onieśmielałaś bo miałaś amstaffa :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):wstawiam Tenka na dobranoc i znikam do lozeczka :p dobranoc :bye: no slicznie spiochy slicznieee:loveu: dobranoc :buzi: Quote
Gosiek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu, dokladnie wiem o czym mowisz :) pierwsza osoba ktora kojarzylam z galerii byla wlasnie Ala. dlatego ze codzinnie u kazdego cos pisala :lol: i oniesmielala mnie przez to na poczatku :oops: ale szybko sie to zmienilo :) ooo właśnie dokładnie tak :lol: A teraz tak fajnie z Ala pisać... choć nie powiem ... nieraz jeszcze łapie sie na tym czy aby głupot jakichś nie piszę.... :oops: Gosia napisał(a):Raaaaany Julek :lol::lol::lol: ŻARTOWAłAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nio... my też żartobliwie odpowiadałyśmy przeca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):wstawiam Tenka na dobranoc i znikam do lozeczka :p dobranoc :bye: dzień dobry śliczny Tenusiu w kucorku :p:p i cześć Kasieńko :multi: Quote
Recommended Posts