Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop hop kasienko gdzie jestes?

jejku jak mnie tu duzo ominęło, mow co wkoncu z tym wezwaniem piotrka, na szczescie ja mam to juz za sobą (daaaaawno)
i wogóle tenulek na swoim placu z innym pieskiem :-o :-o toz to nie poznaje blizniaka :eviltong:

miłego dnia i jak tu wróce chce widzieć fotki (mogą byc kaczusie bo są prześliczniaste :loveu: )

Posted

cuuudo :loveu:

a co do kwiatków to przyznam ze uwielbiam margerytki... i głównie z nich zawsze wszystkim kupuję bukiety :evil_lol: za to ze sa takie kolorowe i bardzo długo żyją w wazonie :loveu:

Hahaha dwa lata temu, mój mąż dostał na imieniny kwiatka z komentarzem:
wiem ze Gosia zawsze taki chciała mieć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chodzi o kliwię :loveu:

Posted

Witaj Kasiu:multi:Aleście nagadali :crazyeye:Wiesz ile miałam do nadrabiania? :mad:A tu tydzień przedświąteczny jest...:razz: A foteczki śliczne! Wsie! I Tenulka i ptaszkowe i ssakowe i kwiatkowe :lol:

Posted

Moniś napisał(a):
ile sił wyciągam Was z 3 stronki :cool3:
Mówię dzieńdobry i pytam czy pada? :lol::lol::cool3::cool3:
na Ciebie zawsze mozna liczyc :buzi:

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Kasiu :cool3: ...

Ja to nie wiem, ile to można spać :shake: ...
ja moge baaaaaaaaaaardzo dlugo ;)
ale akurat dzis wstalam bardzo wczesnie :eviltong:

madzia18sosnowiec napisał(a):
hop hop kasienko gdzie jestes?

jejku jak mnie tu duzo ominęło, mow co wkoncu z tym wezwaniem piotrka, na szczescie ja mam to juz za sobą (daaaaawno)
i wogóle tenulek na swoim placu z innym pieskiem :-o :-o toz to nie poznaje blizniaka :eviltong:

miłego dnia i jak tu wróce chce widzieć fotki (mogą byc kaczusie bo są prześliczniaste :loveu: )
tu jestem: w pokoju, na krzesle, przed komputerem...
a Piotrka chyba mi nie zabiora :))) byl tam wczoraj i Pani powiedziala mu, ze prawie na pewno przeniosa go do rezerwy. ale nie od razu, bo trzeba pozcekac na rozporzadzenie ministra... no, ale ulzylo nam i jestesmy juz teraz dobrej mysli :)

Gosiek napisał(a):

cuuudo :loveu:

a co do kwiatków to przyznam ze uwielbiam margerytki... i głównie z nich zawsze wszystkim kupuję bukiety :evil_lol: za to ze sa takie kolorowe i bardzo długo żyją w wazonie :loveu:
ja je wlasnie wyrzucilam do smieci, bo juz nieladnie wygladaly... ale staly 1,5 tygodnia, wiec nie jest zle...

Alka napisał(a):
dzień dobry Kasiu i Tenulku ! :multi:

Jak humorek w taki deszczowy dzionek ?
czesc Alus :)
humorek niezly, a deszcz juz od paru godzin nie pada :) tylko rano troche zmoklam :cool1:

mmbbaj napisał(a):
Witaj Kasiu:multi:Aleście nagadali :crazyeye:Wiesz ile miałam do nadrabiania? :mad:A tu tydzień przedświąteczny jest...:razz: A foteczki śliczne! Wsie! I Tenulka i ptaszkowe i ssakowe i kwiatkowe :lol:
ale okna masz juz przeciez umyte, wiec mozesz troszke posiedziec na Dogo i poczytac ;)
i Dziekuje :buzi:

Posted

Teklunia napisał(a):

tu jestem: w pokoju, na krzesle, przed komputerem...

a ja już myślałam, że znowu po dachach biegasz...we śnie oczywiście :evil_lol:

Teklunia napisał(a):

ale okna masz juz przeciez umyte, wiec mozesz troszke posiedziec na Dogo i poczytac ;)

Taaaaaa, śniadanie u nas więc posadzę przed oknami i każę podziwiać! I podam słone paluszki :evil_lol:

Posted

Hahaha Ala ma 4 ogniki bo:
1. lubi rozmawiać
2. jest baaardzo towarzyska
3. będąc towarzyską musi dużo rozmawiać/pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
1. lubi rozmawiać
:p Gosiu , ty to mnie zawsze rozumiesz ;)
Ja to już taka gaduła jestem :razz:a Małgosia Bajankowa znika na całe dnie:razz: i potem ma jakieś ale do moich ogników :placz::placz::placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ja to już taka gaduła jestem :razz:a Małgosia Bajankowa znika na całe dnie:razz: i potem ma jakieś ale do moich ogników :placz::placz::placz:
:lol: pamiętam jak zaczęłam regularnie zagladać na Galerię.. w naprawdę wielu ostatnio napisanych postach było widać: AlicjaRydzewska :lol::lol::lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
1. lubi rozmawiać

Gosiek napisał(a):
:lol: pamiętam jak zaczęłam regularnie zagladać na Galerię.. w naprawdę wielu ostatnio napisanych postach było widać: AlicjaRydzewska :lol::lol::lol::lol:

Raaaaany Julek :lol::lol::lol: ŻARTOWAłAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam deszczowo i popołudniowo :p
Witam Cie Alu, wieczornie i ... ciemno ;)

mmbbaj napisał(a):
a ja już myślałam, że znowu po dachach biegasz...we śnie oczywiście :evil_lol:
a wiesz Malgosiu, ze wczoraj we snie latalam! i sterowalam za pomoca rak... jak je zgielam w lokciach to wznosilam sie do gory :lol:

Gosiek napisał(a):
Gosiu, dokladnie wiem o czym mowisz :) pierwsza osoba ktora kojarzylam z galerii byla wlasnie Ala. dlatego ze codzinnie u kazdego cos pisala :lol:
i oniesmielala mnie przez to na poczatku :oops: ale szybko sie to zmienilo :)

PIKA napisał(a):
Cześć Kasiu

Wstalas juz z tego krzesła sprzed kompa jak widze :shake:
tak, teraz siedze na kanapie z kompem na kolanach :lol: to moje ulubione miejsce :p

Posted

Teklunia napisał(a):

Gosiu, dokladnie wiem o czym mowisz :) pierwsza osoba ktora kojarzylam z galerii byla wlasnie Ala. dlatego ze codzinnie u kazdego cos pisala :lol:

a ja miałam obawy , czy Ala się wciągnie na dogo...:stupid:
rok temu udanie ją zalogowałam :evil_lol: , a ona wpusciła korzenie na maksa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:razz:no tak ja taka nieśmiała i one mi tu piszą że ja je onieśmielałam :oops:

Mnie też onieśmielałaś bo miałaś amstaffa :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

i oniesmielala mnie przez to na poczatku :oops: ale szybko sie to zmienilo :)

ooo właśnie dokładnie tak :lol:
A teraz tak fajnie z Ala pisać... choć nie powiem ... nieraz jeszcze łapie sie na tym czy aby głupot jakichś nie piszę.... :oops:

Gosia napisał(a):
Raaaaany Julek :lol::lol::lol: ŻARTOWAłAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nio... my też żartobliwie odpowiadałyśmy przeca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
wstawiam Tenka na dobranoc i znikam do lozeczka :p

dobranoc :bye:
dzień dobry śliczny Tenusiu w kucorku :p:p

i cześć Kasieńko :multi: