Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):nie :shake: a co, wysylalas mi kwiatki? :razz: Tobie niee, ale TZ'towi ... :loveu: :oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Tobie niee, ale TZ'towi ... :loveu: :oops: :evil_lol: Daga, nie ruszaj mojego chlopa :mad: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Daga, nie ruszaj mojego chlopa :mad: Kasia uważaj, bo Daga ma ostatnio chrapke- na mojego też :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Kasia uważaj, bo Daga ma ostatnio chrapke- na mojego też :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mimo wszytsko jestem spokojna :) Daga ma bardzo rozkochane minki w bannerku, wiec pewnie nasi panowie juz jej nie interesuja, bo znalazla sobie jakiegos innego :cool3: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):ja mimo wszytsko jestem spokojna :) Daga ma bardzo rozkochane minki w bannerku, wiec pewnie nasi panowie juz jej nie interesuja, bo znalazla sobie jakiegos innego :cool3: może, może.. :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):może, może.. :evil_lol::evil_lol:Monika, Ty cos wiesz? wszyscy tu ostatnio jakies sekrety maja, a siedze i sie zastanawiam o co chodzi... nie bawie sie tak :placz: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):Monika, Ty cos wiesz? wszyscy tu ostatnio jakies sekrety maja, a siedze i sie zastanawiam o co chodzi... nie bawie sie tak :placz: Wszyscy? i jakie sekrety? :mad: Kasiu- nie smutaj, pobawimy się inaczej :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Wszyscy? i jakie sekrety? :mad: Kasiu- nie smutaj, pobawimy się inaczej :eviltong::eviltong::eviltong:tak, tak :multi: pobawmy sie!!! ;) Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):nooo :p mysle ze bedzie gral w obronie :lol: biegne do Was :D ale koooooooooooooooosa mopik wyszczotkowany biegnie do mnie :D :loveu: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 dbsst napisał(a):ale koooooooooooooooosa mopik wyszczotkowany biegnie do mnie :D :loveu:tylko uwazaj, bo on zawsze na koncu takiego biegu przewraca tego do kogo biegnie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Kasiu no wiesz ... mam słabośc do chłopaków na "P" :oops: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):ups, Gosiu, zapomnialam mu powiedziec :oops: ale zaraz to naprawie :) tu jestesmy!!! śliczne kwiatusie;) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 mam jeszcze troche fotek z Łazienek...glownie ptasich fotek :lol: pawia pani: i pawi kuper ;) Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):mam jeszcze troche fotek z Łazienek...glownie ptasich fotek :lol: pawia pani: i pawi kuper ;) KAsieńko ŚLICZNE miodzio dziękuje czuje jestem wzruszona Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 dbsst napisał(a):KAsieńko ŚLICZNE miodzio dziękuje czuje jestem wzruszonadzieki Debe :buzi: byly tam jeszcze dziabągi... ...kacuski... i golebie: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alu - dzieki, Debe - dzieki po raz drugi :) byly tez ssaki :lol: byl tez taki ssak: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ;)Kasiu śliczne pawiowe foteczki :loveu:te prezydenckie też :p Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ale cudny kuperek :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):;)Kasiu śliczne pawiowe foteczki :loveu:te prezydenckie też :p to nie prezydenckie :shake: To jakas dalsza rodzina :shake: Prezydenckie nie bylyby takie ladne :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Katarzyno, z Ciebie to się artysta fotografik robi :razz: ... Śliczne fotki ptaszydeł :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Śliczne fotki ptaszydeł :cool3: :cool3: :cool3: ...przestawilam bym kolejnosc wyrazow w tym zdaniu: Fotki ślicznych ptaszydeł... ;) Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):przestawilam bym kolejnosc wyrazow w tym zdaniu: Fotki ślicznych ptaszydeł... ;) Jaka skromna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ile sił wyciągam Was z 3 stronki :cool3::cool3: Mówię dzieńdobry i pytam czy pada? :lol::lol::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts