Gosiek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Kaaaasiu, jesteś już? hihi mi też sie to zdjątko bardzo spodobało :loveu: a Tenulek to zdolna bestia.. po co mu obróżka ma szyję ściskać skoro można ją w pysiu nosić ;) Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 PIKA napisał(a):Jaki Tenus zdolny :loveu:oczywiscie! mialas watpliwosci? ;) mmbbaj napisał(a): ale łapki brudne! A co to jest na łapce...takie brązowe... ( :evil_lol: ) Gosiu, to... błotko :oops: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu: :evil_lol:BOSKIdziekuje, powtorze :lol: g_o_n_i_a napisał(a):Witaj Kasieńko :buzi: Bardzo Ci dziękuję, ze zaglądałaś do mojej galeryjki :multi: Gosiu, jak bym mogla nie zagladac? Przeciez Edzio na mnie liczy ;) Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry kasiu!! Jak wam mija dzionek?:cool3: Ciekawe co dzisiaj Tenus wymyslil:evil_lol::evil_lol:dzionek minal mi bardzo przyjemnie :) rano pogrzeb ;) ale poza tym bylo wiosennie i cieplutko, choc caly czas zalowalam ze nie pojade do ND spotkac sie z Dogomaniakami... :-( SwEet_LiLi napisał(a):Dobry Wieczór ... :multi: Witamy po dłógiej nieobecności z naszej strony ... Tenuś brudasek prezentuje się niesmowicie :loveu: Sabinko, faktycznie strasznie Cie nie bylo... Ale dobrze ze wrocilas: ) dbsst napisał(a):qrde bele jakie zarabiste foty :loveu:dziekujemy :) wrocilas wreszcie z dalekiej podrozy... :lol: Gosiek napisał(a):Kaaaasiu, jesteś już? nie, jestem dopiero teraz :lol: malawaszka napisał(a):hahaha słodziak w kaloszach :loveu:Waszko, dziekuje za odwiedzinki :) Taki slodziak w polewie z blota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Teklunia napisał(a):Gosiu, to... błotko :oops: Zbędne tłumaczenie, my i tak wiemy lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Kasiu :lol::lol::lol: Dziś handlowa niedziela, więc może w końcu wybierzemy się na te upragnione zakupy z żetonikiem? :evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Koma Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 słodziachny brudasek :loveu: :loveu: :loveu: kalosze the best :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześc Kasiula :multi: miłej niedzieli życzymy :multi: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 czesc ALa, Koma, Monika, Daga, Piotrek i inni :) Piotrek - Ty mi nie podpadaj :nono: To blotko i juz!!! :mad: Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :lol::lol::lol: Dziś handlowa niedziela, więc może w końcu wybierzemy się na te upragnione zakupy z żetonikiem? :evil_lol::lol::lol::lol:to ja juz wychodze na dworzec po Ciebie! tylko nie zapomnij zetonu :lol: A wczoraj Ten mi przesmieszny numer wywinal :lol: Poszlismy do parku na spacer, Ten byl bez smyczy. On sie z reguly nie oddala za bardzo, a na zawolanie zawsze przychodzi. Ale wczoraj w pewnym momencie wystartowal przed siebie, w strone boiska, gdzie dzieciaki graly w pilke. I dolaczyl do nich :lol::lol::lol: Najpierw biegal przez chwile za jednym zawodnikiem, potem za drugim, stanal w bramce, az w koncu zlapal pilke i zwial :D Nie moglam go odwolac, wiec musialam biec po niego. Na szczescie chlopcy byli mili i nie zrobili mi awantury ani sie nie bali. Mieli za to niezly ubaw.:D A jaki Ten byl zachwycony :lol: Odkrylm w tym psie dusze pilkarza, ktora do tej pory skutecznie ukrywal. ba takimi duzymi pilkami dotad sie w ogole nie interesowal...:) Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :multi::multi::multi:kolejny w dogomaniackiej reprezentacji :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 całą druzyne piłkarzy stworzymy na DGM, rozumiem że Oskar i Tuffi stoja na bramce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:kolejny w dogomaniackiej reprezentacji :pnooo :p mysle ze bedzie gral w obronie :lol: Ten i jego kolezanka - Zona: za tym cielskiem wciaz obecna jest Zona :) biegne do Was :D Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 boska fotka ten wiart we włosach niemal czuję ja ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia'] Gosiu, jak bym mogla nie zagladac? Przeciez Edzio na mnie liczy ;) Faktycznie, zapomniałam, ze to Edd przyciąga nam tłumy. :evil_lol: Ale i tak dziekuje :buzi: Tenuś! Kochanie, ale Ty się do nas spieszysz... :multi: Śliczne uzębienie. :p Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hahaha ale extra pedziwiatr :loveu: tylko pysio mu się nie rozmył w tym pędzie :multi: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia'] biegne do Was :D Kasiu witaj! Ale mu spieszno było :lol: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 dzieki dziewczynki :buzi: widze ze Wam sie Ten pedziwiatr spodobal :lol: chlopak tak pedzil, zeby sie przytulic :p to jeszcze troche psa w rozbieganym (i rozmazanym ;))wydaniu Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :roflt: Aż mu język z paszczęki wyfrunął :roflt: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Kasiu, ale super Tenulkowe zdjecia i jaki rozesmiany pysio :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Super fotki :lol: Wow, co za bestyyja :cool3: http://images1.fotosik.pl/48/pa2q8z9ouo4finl1.jpg Sliczna ma grzyweczke :loveu: http://images1.fotosik.pl/47/ki5ko5z4ytdkg1ws.jpg Do reprezentacji prosze jeszcze wpisac Masajka :cool3::cool3::hand: Bedzie stac w ataku :ylsuper: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Toż to istny wariat jest. :evil_lol: Cały czas się śmieje, biega i szaleje... Kochana koopka futerka. :iloveyou: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Toż to istny wariat jest. :evil_lol: Cały czas się śmieje, biega i szaleje... Kochana koopka futerka. :iloveyou:Gosia, trafilas w samo sedno :) Ten pies to naprawde istny wariat... Taki poztywny oczywiscie :p Jets niewyczerpanym zrodlem energii i caly czas bije od niego radosc :loveu: Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, ale super Tenulkowe zdjecia i jaki rozesmiany pysio :loveu: :loveu: usmiecha sie do swojej wirtualnej Panci :lol: olcha napisał(a): :roflt: Aż mu język z paszczęki wyfrunął :roflt: ale go dogonil i juz wszystko jest na swoim miejscu ;) anetta napisał(a): Sliczna ma grzyweczke :loveu: http://images1.fotosik.pl/47/ki5ko5z4ytdkg1ws.jpg Do reprezentacji prosze jeszcze wpisac Masajka :cool3::cool3::hand: Bedzie stac w ataku :ylsuper:dopiszemy, dobry atak to podstawa :lol: a grzyweczka jest specjalnie cieniowana ;) Quote
Recommended Posts