PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Kasiu :cool3: ... Przepraszam za zaniedbanie :roll: ... Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu :cool3: ... Przepraszam za zaniedbanie :roll: ... dzien cudownych objawien! :multi: najpierw powrot Ani, a teraz Piotra Marnotrawnego :lol: Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Teklunia'] ooo...Tenus umie na jednej lapie chodzic:evil_lol::evil_lol: Co tam porabiacie w ten sloneczny dzionek?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Kasiu, a gdzie z Tenulkiem sie cały dzień podziewacie :shake: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Kasiu :multi: A mówilam, ze zime przywolasz i przywołaląs :diabloti: takie umyte okna sa bardzo przyjemne - goraco polecam :lol: swoje uslugi w tym względzie? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 czesc kasienko, a masz jeszcze jakies ukryte zimowe fotencje tenusia?:lol: moze jeszcze chociaz kilka, tak mi się tęskni :oops: :loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Kasiu... zimowych fot już nie komentuję :stop: Dziś ślicznie, słonecznie, cieplutko... gdzie sie podziewasz dziewczyno? Apropo... znów z 3 stronki Cię wyciągam :roll: Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 cześć Kasiu ! :multi: Co tam z Tenulkiem porabiacie ,że mało Was na dogo ? Czyżby porządeczki przedświąteczne ...;) Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Magda_Miki']ooo...Tenus umie na jednej lapie chodzic:evil_lol::evil_lol: Co tam porabiacie w ten sloneczny dzionek?:cool3:no ba, to zdolniacha!!! ;) [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi: A mówilam, ze zime przywolasz i przywołaląs :diabloti: swoje uslugi w tym względzie? :evil_lol:jaka zime? przeciez piekne sloneczko swieci i nic z nieba nie pada ;) a okien myc nie bede nawet za duze pieniadze! nie znosze tego :angryy: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasienko, a masz jeszcze jakies ukryte zimowe fotencje tenusia?:lol: moze jeszcze chociaz kilka, tak mi się tęskni :oops: :loveu:mam jeszcze, mam ;) ale boje sie wstawiac, bo dziewczyny na mnie krzycza :oops: [quote name='Gosiek']cześć Kasiu... zimowych fot już nie komentuję :stop: Dziś ślicznie, słonecznie, cieplutko... gdzie sie podziewasz dziewczyno? Apropo... znów z 3 stronki Cię wyciągam :roll:Gosiu, tak mi przykro, ze Ci sie fotki Tenulka nie podobaja :placz::placz::placz::placz: [quote name='Alicjarydzewska']Hey Kasiu , hey TENku :multi:hej hej Alicjo :) [quote name='an3czka']Kasiu witajjjjjjjj!witaj Aniu :) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu, a gdzie z Tenulkiem sie cały dzień podziewacie :shake: [quote name='Alka']cześć Kasiu ! :multi: Co tam z Tenulkiem porabiacie ,że mało Was na dogo ? Czyżby porządeczki przedświąteczne ...;) oj, dziewczyny, szkoda gadac :shake: mamy od wczoraj potezny klopot... otoz do TZta przyszlo wezwanie do wojska! Horror jakis. Facet po studiach, pracuje, ma mieszkanie na utrzymaniu, a oni chca go wziac, nie wspominajac juz o mnie - ze umre tu z tesknoty :placz: i caly wczorajszy wieczor martwilismy sie i myslelismy intensywnie co by tu zrobic... koszmar :-( Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj niedoinformowana Kasiu :lol: ... Teklunia napisał(a):i caly wczorajszy wieczor martwilismy sie i myslelismy intensywnie co by tu zrobic... koszmar :-( Ja proponuję odpowiednią sumę pieniążków wyłożyć :razz: ... Podobny problem miał znajomy, pomogło :razz: ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj niedoinformowana Kasiu :lol: ... Ja proponuję odpowiednią sumę pieniążków wyłożyć :razz: ... Podobny problem miał znajomy, pomogło :razz: ...ha, ale jeszcze trzeba miec komu wykladac... ;) a Ciebie nie wzywaja do sluzby na rzecz ojczyzny? Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):ha, ale jeszcze trzeba miec komu wykladac... ;) a Ciebie nie wzywaja do sluzby na rzecz ojczyzny? Mi się narazie udaje :razz: ... Przez 6 lat trenowałem Kick Boxing, 3 lata siatkówkę, zepsułem sobie kolana i jak narazie z roku na rok dostaję odroczki :lol: ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mi się narazie udaje :razz: ... Przez 6 lat trenowałem Kick Boxing, 3 lata siatkówkę, zepsułem sobie kolana i jak narazie z roku na rok dostaję odroczki :lol: ...On tez ma rozwalone kolana - łąkotki dokladnie (pilka nozna ;)), ale na komisji dostal A... odroczki mial poki studiowal, a teraz... przyszla kryska na matyska... Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Kasia, Ty sie nie martw kobieto :buzi: Bedzie dobrze- nikt Ci TZta do woja nie zgarnie :buzi: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Moniś napisał(a):Kasia, Ty sie nie martw kobieto :buzi: Bedzie dobrze- nikt Ci TZta do woja nie zgarnie :buzi: myslisz? bo ja juz planuje jak mu tam paczki jakies przemycac... :placz: do niedawna bylo jeszcze o tyle dobrze, ze brali tylko do 28 roku zycia... a teraz to zmienili i nawet 50-latka moga powolac teoretycznie... nikt nie moze czuc sie bezpieczny ;) Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']On tez ma rozwalone kolana - łąkotki dokladnie (pilka nozna ;)), ale na komisji dostal A... odroczki mial poki studiowal, a teraz... przyszla kryska na matyska... Ja też mam A ... Ale narazie się udaje :razz: ... A może niech spróbuje złożyć odwołanie od przyznanej kategorii? :razz: Jeśli ma kłopoty z kolanami to powinno poskutkować. Niech się przejdzie do ortopedy na aktualne badania ;) ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja też mam A ... Ale narazie się udaje :razz: ... A może niech spróbuje złożyć odwołanie od przyznanej kategorii? :razz: Jeśli ma kłopoty z kolanami to powinno poskutkować. Niech się przejdzie do ortopedy na aktualne badania ;) ...a pewnie ze sprobuje! u ortopedy juz byl :D zobaczymy, ale trzymajcie kciuki i uruchamiajcie znajomosci ;) Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):a pewnie ze sprobuje! u ortopedy juz byl :D zobaczymy, ale trzymajcie kciuki i uruchamiajcie znajomosci ;) na takie znajomości to jestem za MAŁA :evil_lol::evil_lol: ;);) Ale kciuki trzymam mocno! :multi: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a): bo ja juz planuje jak mu tam paczki jakies przemycac... :placz: To musisz przemycać, a nie wysyłać? :cool3: Oj, Kasieńko, no macie problem! Ale mam nadzieję, że się uda i mąż w kamasze nie pójdzie! :p Oczywiście mocno kciuki trzymam :kciuki::kciuki: No bo ty byś słomianą wdową była...:lol: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Kasia - bez paniki dostał wezwanie do stawienia się czy wezwanie do służby? Bo to całkiem co innego :cool3: Mój mąż ostatnio też takie coś dostał.. pojechał, dostał przydział do prac związanych z informatyką... na wypadek wojny :evil_lol: i wrócił do domu :multi: a tyyyyle nerwów było :roll: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a):Kasia - bez paniki dostał wezwanie do stawienia się czy wezwanie do służby? Bo to całkiem co innego :cool3: Mój mąż ostatnio też takie coś dostał.. pojechał, dostał przydział do prac związanych z informatyką... na wypadek wojny :evil_lol: i wrócił do domu :multi: a tyyyyle nerwów było :roll: dostał wezwanie wcelu "powołania do odbycia sluzby..." Gosiu - powiem Ci ze bardzo mnie pocieszylas. Moj TZcik tez jest z informatycznej branzy. Tylko jest w o tyle gorszej sytuacji, ze nie mamy dzieci... No, ale moze bedzie dobrze... Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):No, ale moze bedzie dobrze... Kasia, będzie dobrze! A w razie co to pojedziemy z tobą na przysięgę :evil_lol: :cool3:...żartowałam! Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 mmbbaj napisał(a):Kasia, będzie dobrze! A w razie co to pojedziemy z tobą na przysięgę :evil_lol: :cool3:...żartowałam!:placz::placz::placz::placz::placz::placz: ;) Quote
Recommended Posts