Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry KAsiu!!
Sliczne fotki Tenulka.:loveu::loveu: Prosze go ucalowac w pycholka

A o serwerze to nie wspominaj. Wczoraj nie moglam do was wejsc:shake: A tak mi sie nudzilo.

Dzisiaj beda foteczki Mikiego:cool3: Zapraszamy

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu :mad: Ty nam jeszcze zimę wrócisz tymi zimowymi fotkami Tenka :evil_lol: Tenuś słodziak jakich mało, ale ten śnieg mi się nie podoba :diabloti:

Posted

Cześc Kasiu :multi:

Tenusiowe zdjęcia pewnie były robione dzisiaj u mnie na Śląsku bo tu śnieg od rana sypie i już jest biało :placz: :angryy: :angryy:

a serwer nie tylko Ciebie wkurza :angryy:

Posted

[quote name='mmbbaj']Kasiu :mad: Ty nam jeszcze zimę wrócisz tymi zimowymi fotkami Tenka :evil_lol: Tenuś słodziak jakich mało, ale ten śnieg mi się nie podoba :diabloti:Gosiu, co Ty zimy nie lubisz... Ja juz tesknie, bo taka krotka w tym raku byla... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry KAsiu!!
Sliczne fotki Tenulka.:loveu::loveu: Prosze go ucalowac w pycholka

A o serwerze to nie wspominaj. Wczoraj nie moglam do was wejsc:shake: A tak mi sie nudzilo.

Dzisiaj beda foteczki Mikiego:cool3: Zapraszamyucaluje, a fotki Lysolca juz podziwialam :D
A dzisiaj serwer zachowuje sie troszke lepiej - tylko 2 razy mnie nie wpuscil ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

A dzisiaj serwer zachowuje sie troszke lepiej - tylko 2 razy mnie nie wpuscil ;)

Ooo.....a mnie o dziwo zostawil w spokoju:evil_lol: Ma sie to cos:eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiu :multi:

Tenusiowe zdjęcia pewnie były robione dzisiaj u mnie na Śląsku bo tu śnieg od rana sypie i już jest biało :placz: :angryy: :angryy:

a serwer nie tylko Ciebie wkurza :angryy:wspolczuje :shake: u nas juz sie calkowicie rozpogodzilo i jest juz cieplo :) rano tez bylo nieprzyjemnie, ale jednak wiosna wygrala :)

a zdjecia sa dokl. sprzed 2 tygodni...

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
rozumiem ze w chowanego sie tak czasami bawicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chciałam dokladnie to samo napisać :evil_lol:
Tenuś schował głowę i udaje ze go nie widać :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Bac sie?!?!?! Co Ty opowiadasz, Gosiu :-o Toz to najbardziej przyjazne stworzenie na swiecie :D

Dlatego napisałam "Bać się?", wątpiłam, ze to kudłate Cudo może być złe czy coś w tym stylu. Mam nadzieję, ze kiedyś się przekonam o przyjazności tego stworzonka. :loveu: Jak na razie pozostaje mi podziwiac Go na zdjęciach... Ach, ten uśmiechnięty pychh... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziewczynki, Tenek chyba po prostu ma dosyc pozowania do zdjec za darmo... Pokaze twarz jak dostanie smakolyka ;)

[quote name='g_o_n_i_a'] Mam nadzieję, ze kiedyś się przekonam o przyjazności tego stworzonka. :loveu: Jak na razie pozostaje mi podziwiac Go na zdjęciach... Ach, ten uśmiechnięty pychh... :loveu: :loveu: :loveu:

a co Gosiu, wybierasz sie moze do Wawy? :cool3:

[quote name='PIKA']Juz wrócila :mad: :evil_lol:ale chyba nie w Warszawie? :-o U mnie jest calkiem wiosennie :)

Posted

[quote name='Teklunia']Dziewczynki, Tenek chyba po prostu ma dosyc pozowania do zdjec za darmo... Pokaze twarz jak dostanie smakolyka ;)

Moze byc?
No to czekamy na wiecej:eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Moze byc?
No to czekamy na wiecej:eviltong:
o fuj, jaka dorodna kosc! na pewno bylaby idealna :lol:

najpierw troszke niesmialo pokazujemy buzie:

coraz odwazniej...

i cudny obsliniony profilek :

Posted

ufff...
dziewczyny, wlasnie umylam okna, tak juz przedswiatecznie, wiec prosze czarowac pogode, zeby nie spadl deszcz i mi roboty nie zniszczyl! ;)
i tak jak uwielbiam wszelkie chyba domowe pracy, tak okien myc nie znosze! bardziej nawet niz naszego busy servera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']
a co Gosiu, wybierasz sie moze do Wawy? :cool3:

Kiedys pasowałoby zobaczyć stolicę, prawda? :evil_lol: Nawet nie wiesz jak chciałabym wtulić się w taką kooopke futerka :loveu: :(

Cudna Koopka futerka. :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
ufff...
dziewczyny, wlasnie umylam okna, tak juz przedswiatecznie, wiec prosze czarowac pogode, zeby nie spadl deszcz i mi roboty nie zniszczyl! ;)

Deszcz, deszcz :shake:

Mrozy idą :angryy:

Posted

Wstawać śpiochy :cool3::cool3:
Ooo.. Kasia już okna pomyła :lol: Ja też na dniach bede polerować :lol: Przyjedźcie zobaczyć jakie będą lśniące:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ps. Jak to możliwe, ze wyciągam Was aż z 3 strony :crazyeye:

Miłego dnia! :multi::multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
ufff...

Cześć Kasiu ! :multi:
Właśnie zastanawiam się , czy jutro myc okna czy jeszcze poczekać. Pogoda nieciekawa ...
Dzisiaj miałam zamiar posprzątac na balkonie , ale też tą robote przełożyłam ...:evil_lol:

chciałam ładnie ,światecznie przyozdobic mieszkanko, ale póki okna nie umyte to ozdoby muszą poczekać :cool3:

Pozdrawiam was i przesylam buziaczki !:loveu::loveu::loveu:

Posted

czesc dziewczynki :)
u nas dzisiaj jest sliczne sloneczko, ale i chlodek jakis...
ale w mrozy nie uwierze!!! nie nie nie!!!

takie umyte okna sa bardzo przyjemne - goraco polecam :lol:

g_o_n_i_a napisał(a):
Kiedys pasowałoby zobaczyć stolicę, prawda? :evil_lol: Nawet nie wiesz jak chciałabym wtulić się w taką kooopke futerka :loveu: :(

Cudna Koopka futerka. :loveu:
Ta koopka jest bardzo ruchliwa koopka ;)

Moniś napisał(a):
Wstawać śpiochy :cool3::cool3:
Ooo.. Kasia już okna pomyła :lol: Ja też na dniach bede polerować :lol: Przyjedźcie zobaczyć jakie będą lśniące:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ps. Jak to możliwe, ze wyciągam Was aż z 3 strony :crazyeye:

Miłego dnia! :multi::multi:
alez ja nie spie! :lol:
z 3 strony powiadasz... no ladnie - czlowiek na chwile zniknie i juz popada w zapomnienie :mad:
;)

Posted

[quote name='Alka']ta fota całkiem aktualna ...:razz:

Tuffi dzisiaj wchodził w taki snieżek:cool3:jejku, Alu, u nas na szczescie po sniegu nie ma juz sladu... tfu tfu... zeby nie zapeszyc ;)