Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzien dobry KAsiu!! Sliczne fotki Tenulka.:loveu::loveu: Prosze go ucalowac w pycholka A o serwerze to nie wspominaj. Wczoraj nie moglam do was wejsc:shake: A tak mi sie nudzilo. Dzisiaj beda foteczki Mikiego:cool3: Zapraszamy Quote
mmbbaj Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Kasiu :mad: Ty nam jeszcze zimę wrócisz tymi zimowymi fotkami Tenka :evil_lol: Tenuś słodziak jakich mało, ale ten śnieg mi się nie podoba :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześc Kasiu :multi: Tenusiowe zdjęcia pewnie były robione dzisiaj u mnie na Śląsku bo tu śnieg od rana sypie i już jest biało :placz: :angryy: :angryy: a serwer nie tylko Ciebie wkurza :angryy: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu :mad: Ty nam jeszcze zimę wrócisz tymi zimowymi fotkami Tenka :evil_lol: Tenuś słodziak jakich mało, ale ten śnieg mi się nie podoba :diabloti:Gosiu, co Ty zimy nie lubisz... Ja juz tesknie, bo taka krotka w tym raku byla... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry KAsiu!! Sliczne fotki Tenulka.:loveu::loveu: Prosze go ucalowac w pycholka A o serwerze to nie wspominaj. Wczoraj nie moglam do was wejsc:shake: A tak mi sie nudzilo. Dzisiaj beda foteczki Mikiego:cool3: Zapraszamyucaluje, a fotki Lysolca juz podziwialam :D A dzisiaj serwer zachowuje sie troszke lepiej - tylko 2 razy mnie nie wpuscil ;) Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Teklunia napisał(a): A dzisiaj serwer zachowuje sie troszke lepiej - tylko 2 razy mnie nie wpuscil ;) Ooo.....a mnie o dziwo zostawil w spokoju:evil_lol: Ma sie to cos:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiu :multi: Tenusiowe zdjęcia pewnie były robione dzisiaj u mnie na Śląsku bo tu śnieg od rana sypie i już jest biało :placz: :angryy: :angryy: a serwer nie tylko Ciebie wkurza :angryy:wspolczuje :shake: u nas juz sie calkowicie rozpogodzilo i jest juz cieplo :) rano tez bylo nieprzyjemnie, ale jednak wiosna wygrala :) a zdjecia sa dokl. sprzed 2 tygodni... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia'] rozumiem ze w chowanego sie tak czasami bawicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzien doberek kasienko :buzi: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):rozumiem ze w chowanego sie tak czasami bawicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chciałam dokladnie to samo napisać :evil_lol: Tenuś schował głowę i udaje ze go nie widać :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu :mad: Ty nam jeszcze zimę wrócisz tymi zimowymi fotkami Tenka :evil_lol: Juz wrócila :mad: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia']Bac sie?!?!?! Co Ty opowiadasz, Gosiu :-o Toz to najbardziej przyjazne stworzenie na swiecie :D Dlatego napisałam "Bać się?", wątpiłam, ze to kudłate Cudo może być złe czy coś w tym stylu. Mam nadzieję, ze kiedyś się przekonam o przyjazności tego stworzonka. :loveu: Jak na razie pozostaje mi podziwiac Go na zdjęciach... Ach, ten uśmiechnięty pychh... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Dziewczynki, Tenek chyba po prostu ma dosyc pozowania do zdjec za darmo... Pokaze twarz jak dostanie smakolyka ;) [quote name='g_o_n_i_a'] Mam nadzieję, ze kiedyś się przekonam o przyjazności tego stworzonka. :loveu: Jak na razie pozostaje mi podziwiac Go na zdjęciach... Ach, ten uśmiechnięty pychh... :loveu: :loveu: :loveu: a co Gosiu, wybierasz sie moze do Wawy? :cool3: [quote name='PIKA']Juz wrócila :mad: :evil_lol:ale chyba nie w Warszawie? :-o U mnie jest calkiem wiosennie :) Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia']Dziewczynki, Tenek chyba po prostu ma dosyc pozowania do zdjec za darmo... Pokaze twarz jak dostanie smakolyka ;) Moze byc? No to czekamy na wiecej:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Magda_Miki']Moze byc? No to czekamy na wiecej:eviltong: o fuj, jaka dorodna kosc! na pewno bylaby idealna :lol: najpierw troszke niesmialo pokazujemy buzie: coraz odwazniej... i cudny obsliniony profilek : Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia'] Och ta mokra morducha:loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 ufff... dziewczyny, wlasnie umylam okna, tak juz przedswiatecznie, wiec prosze czarowac pogode, zeby nie spadl deszcz i mi roboty nie zniszczyl! ;) i tak jak uwielbiam wszelkie chyba domowe pracy, tak okien myc nie znosze! bardziej nawet niz naszego busy servera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia'] a co Gosiu, wybierasz sie moze do Wawy? :cool3: Kiedys pasowałoby zobaczyć stolicę, prawda? :evil_lol: Nawet nie wiesz jak chciałabym wtulić się w taką kooopke futerka :loveu: :( Cudna Koopka futerka. :loveu: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Teklunia napisał(a):ufff... dziewczyny, wlasnie umylam okna, tak juz przedswiatecznie, wiec prosze czarowac pogode, zeby nie spadl deszcz i mi roboty nie zniszczyl! ;) Deszcz, deszcz :shake: Mrozy idą :angryy: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Wstawać śpiochy :cool3::cool3: Ooo.. Kasia już okna pomyła :lol: Ja też na dniach bede polerować :lol: Przyjedźcie zobaczyć jakie będą lśniące:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ps. Jak to możliwe, ze wyciągam Was aż z 3 strony :crazyeye: Miłego dnia! :multi::multi: Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Teklunia napisał(a):ufff... dziewczyny, wlasnie umylam okna, tak juz przedswiatecznie, wiec prosze czarowac pogode, zeby nie spadl deszcz i mi roboty nie zniszczyl! ;) Cześć Kasiu ! :multi: Właśnie zastanawiam się , czy jutro myc okna czy jeszcze poczekać. Pogoda nieciekawa ... Dzisiaj miałam zamiar posprzątac na balkonie , ale też tą robote przełożyłam ...:evil_lol: chciałam ładnie ,światecznie przyozdobic mieszkanko, ale póki okna nie umyte to ozdoby muszą poczekać :cool3: Pozdrawiam was i przesylam buziaczki !:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 czesc dziewczynki :) u nas dzisiaj jest sliczne sloneczko, ale i chlodek jakis... ale w mrozy nie uwierze!!! nie nie nie!!! takie umyte okna sa bardzo przyjemne - goraco polecam :lol: g_o_n_i_a napisał(a):Kiedys pasowałoby zobaczyć stolicę, prawda? :evil_lol: Nawet nie wiesz jak chciałabym wtulić się w taką kooopke futerka :loveu: :( Cudna Koopka futerka. :loveu:Ta koopka jest bardzo ruchliwa koopka ;) Moniś napisał(a):Wstawać śpiochy :cool3::cool3: Ooo.. Kasia już okna pomyła :lol: Ja też na dniach bede polerować :lol: Przyjedźcie zobaczyć jakie będą lśniące:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ps. Jak to możliwe, ze wyciągam Was aż z 3 strony :crazyeye: Miłego dnia! :multi::multi:alez ja nie spie! :lol: z 3 strony powiadasz... no ladnie - czlowiek na chwile zniknie i juz popada w zapomnienie :mad: ;) Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 niestety mam ich jeszcze troche ;) ale obiecuje ze to juz ostatki... :lol: Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ta fota całkiem aktualna ...:razz: Tuffi dzisiaj wchodził w taki snieżek:cool3: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alka']ta fota całkiem aktualna ...:razz: Tuffi dzisiaj wchodził w taki snieżek:cool3:jejku, Alu, u nas na szczescie po sniegu nie ma juz sladu... tfu tfu... zeby nie zapeszyc ;) Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='an3czka']Kasiu witaj!Wszeki duch...!!! Ania sie objawila!!! ;) Quote
Recommended Posts