Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):ja to jestem ciekawa, jakby przebiegło spotkanie Tena z Leonem.... :roll: Leon moglby sie wreszcie zajac jedna wybrana damą i nie musialby tak latac z kwiatka na kwiatek ;) bo Tenek przejaby obowiazki drugiego bawidamka :lol: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Teklunia napisał(a):Leon moglby sie wreszcie zajac jedna wybrana damą i nie musialby tak latac z kwiatka na kwiatek ;) bo Tenek przejaby obowiazki drugiego bawidamka :lol: gorzej, jakby postanowili zająć się jedną i tą samą damą :-? :lol: To kiedy spróbujesz go wziąść na spotkanie? Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 nie w te sobote niestety, bo mam male przyjatko w domu i musze cos przygotowac wczesniej... ale moze za 2 tygodnie... Quote
Hanna R. Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Tekluniu, Ten nie jest co prawda rodzonym bratem Gezia ( tak jak np Leon ) - ale też miłośnie podgryza mu kopytka :calus: Quote
sota36 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ale mordzia :) siczne zdjecie takiego slodkiego pycholka, juz nie mowie o metamorfozie jaka Ten przechodzi. Z dnia na dzien coraz z niego przystojniejsy facet. Super zdjecia Staruszka Onka i Kejci, szczegolnie to Jej zalotne spojrzenie jest powalajace!!!!! Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 w oczekiwaniu na miche... jest!!! Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 sota36 napisał(a):Ale mordzia :) siczne zdjecie takiego slodkiego pycholka, juz nie mowie o metamorfozie jaka Ten przechodzi. Z dnia na dzien coraz z niego przystojniejsy facet. Super zdjecia Staruszka Onka i Kejci, szczegolnie to Jej zalotne spojrzenie jest powalajace!!!!! no bo Kejcia zawsze byla krolowa kokietek :D garnela sie do mezczyzn, wlazila im na kolanka, kobietom nigdy :lol: 100%-owa kobieta :lol: Quote
Alka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 w oczekiwaniu na miche... aż mu ślinka cieknie ... :wink: :D Quote
sota36 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Na widok tego co jest w misce mnie tez slinka cieknie... Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 sota36 napisał(a):Na widok tego co jest w misce mnie tez slinka cieknie... :o Joluś 8) :lol: Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 sota36 napisał(a):Na widok tego co jest w misce mnie tez slinka cieknie... Jola, wszystko dobrze z Toba? Czy moze jestes na jakiejs dziwacznej diecie? :) :o Quote
sota36 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Nie ze mna ok - ale w misce to ma kolorowo i jakos tak przyjemnie mi zapachnialo... mniam, mniam.... Quote
Teklunia Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 no, pachnialo calkiem milo, to fakt :) gotowana wołowinka byla serwowana akurat :) Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Teklunia - TEN rewelacja :klacz: ahhh chciałabym go na żywo zobaczyć i przytulić się do tego mięciutkiego futra a'la Soft :angel: ahh wspominki wspominki - śliczne Twoje pociechy były :P Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Waszka, jest na to rada - przyjedz na spacer na forty :lol: a tak przy okazji - co Ty robisz na nogach o takiej nieludzkiej porze? :o Quote
Ka-ka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 jak tak patrze na TENa sierść, to ma przed oczami.....woskowanie samochodu.....albo fryzjera alakierem nabłyszczającym....:wink: przepraszam za tak dziwczane skojarzenia, ale nic na to nie poradzę :D po prostu nie mogę sie nadziwić :D:D:D swoja drogą tak przeglądałam całą galerię...i jestem ciekawa, jak długa sierśc, przy twojej troskliwej pielęgnacji , mu urosnie...na początku, na Paluchu, miał całkiem długa, chociaz nieznosnie zapuszczoną :-? Quote
sota36 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tekluniu a nie bywasz Ty czasem na Slasku??? Wez Tena i zapraszamy!!!!! Slazaki to goscinne sa.... Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 sota, dzieki :) lubie Slazakow, lubie :) ale jak na razie, to ja sie nawet troche obawiam isc z nim gdzies gdzie jest sporo psow, a co dopiero jechac na drugi koniec Polski... poza tym obawiam sie, ze Tenol moglby wprowadzic napiecie miedzy Slaskiem a Warszawa ;) On do dyplomatow nie nalezy... :-? Quote
sota36 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Moj to górol pelna geba, ci tez sa hardzi (albo "chardzi"...???) ale jakos moze sie pogodziliby???? Quote
Camara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Teklunia napisał(a): no proszę... jakie to proste :D Ten zdrowo się odżywia to i zdrowo wygląda :P Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Camara napisał(a): no proszę... jakie to proste :D Ten zdrowo się odżywia to i zdrowo wygląda :P ale juz zaczyna wygladac za dobrze ;) wiec zmniejszamy systematycznie ilosc jedzonka... ale spokojnie - nie zejdziemy do zera :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Teklunia napisał(a):Camara napisał(a): no proszę... jakie to proste :D Ten zdrowo się odżywia to i zdrowo wygląda :P ale juz zaczyna wygladac za dobrze ;) wiec zmniejszamy systematycznie ilosc jedzonka... ale spokojnie - nie zejdziemy do zera :lol: :roll: Tenka będą głodzić :-? Tekluniu jak możesz :wink: Quote
Agga Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ale ma w tej misce smakołyki... :o :lol: Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tenek jest zdrowo karmiony to i pięknieje z dnia na dzień :P Cudnie błyszczą mu się kudełki Quote
Teklunia Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Kudelki sie blyszcza, bo Tenek jest uzalezniony od szczotkowania :lol: Dopomina sie o to codziennie - staje kolo szczotki i wpatruje sie w nia, a jak juz sie wezmie szczotke do reki, to od razu sida grzecznie i czeka na zabiegi :D Takiego elegancika nie mialam jeszcze nigdy ;) Quote
Recommended Posts