Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
ja to jestem ciekawa, jakby przebiegło spotkanie Tena z Leonem.... :roll:

Leon moglby sie wreszcie zajac jedna wybrana damą i nie musialby tak latac z kwiatka na kwiatek ;) bo Tenek przejaby obowiazki drugiego bawidamka :lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Leon moglby sie wreszcie zajac jedna wybrana damą i nie musialby tak latac z kwiatka na kwiatek ;) bo Tenek przejaby obowiazki drugiego bawidamka :lol:

gorzej, jakby postanowili zająć się jedną i tą samą damą :-? :lol:
To kiedy spróbujesz go wziąść na spotkanie?

Posted

Ale mordzia :) siczne zdjecie takiego slodkiego pycholka, juz nie mowie o metamorfozie jaka Ten przechodzi. Z dnia na dzien coraz z niego przystojniejsy facet. Super zdjecia Staruszka Onka i Kejci, szczegolnie to Jej zalotne spojrzenie jest powalajace!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Ale mordzia :) siczne zdjecie takiego slodkiego pycholka, juz nie mowie o metamorfozie jaka Ten przechodzi. Z dnia na dzien coraz z niego przystojniejsy facet. Super zdjecia Staruszka Onka i Kejci, szczegolnie to Jej zalotne spojrzenie jest powalajace!!!!!

no bo Kejcia zawsze byla krolowa kokietek :D
garnela sie do mezczyzn, wlazila im na kolanka, kobietom nigdy :lol:
100%-owa kobieta :lol:

Posted

jak tak patrze na TENa sierść, to ma przed oczami.....woskowanie samochodu.....albo fryzjera alakierem nabłyszczającym....:wink: przepraszam za tak dziwczane skojarzenia, ale nic na to nie poradzę :D

po prostu nie mogę sie nadziwić :D:D:D

swoja drogą tak przeglądałam całą galerię...i jestem ciekawa, jak długa sierśc, przy twojej troskliwej pielęgnacji , mu urosnie...na początku, na Paluchu, miał całkiem długa, chociaz nieznosnie zapuszczoną :-?

Posted

sota, dzieki :) lubie Slazakow, lubie :)
ale jak na razie, to ja sie nawet troche obawiam isc z nim gdzies gdzie jest sporo psow, a co dopiero jechac na drugi koniec Polski...
poza tym obawiam sie, ze Tenol moglby wprowadzic napiecie miedzy Slaskiem a Warszawa ;) On do dyplomatow nie nalezy... :-?

Posted

Camara napisał(a):

no proszę... jakie to proste :D Ten zdrowo się odżywia to i zdrowo wygląda :P

ale juz zaczyna wygladac za dobrze ;) wiec zmniejszamy systematycznie ilosc jedzonka...
ale spokojnie - nie zejdziemy do zera :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Camara napisał(a):

no proszę... jakie to proste :D Ten zdrowo się odżywia to i zdrowo wygląda :P

ale juz zaczyna wygladac za dobrze ;) wiec zmniejszamy systematycznie ilosc jedzonka...
ale spokojnie - nie zejdziemy do zera :lol:
:roll: Tenka będą głodzić :-? Tekluniu jak możesz :wink:

Posted

Kudelki sie blyszcza, bo Tenek jest uzalezniony od szczotkowania :lol:
Dopomina sie o to codziennie - staje kolo szczotki i wpatruje sie w nia, a jak juz sie wezmie szczotke do reki, to od razu sida grzecznie i czeka na zabiegi :D

Takiego elegancika nie mialam jeszcze nigdy ;)