Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 tia... a miało być lepiej :roll: te całe przenosiny tak naprawde chyba jednak pogorszyły wszystko :angryy: Nie lubie narzekać ale ten bussy serwer już mi się po nocach śni :mad: Tenuś fajowo brykał po śnieżku.. ale i tak ładniej i bardziej "pyszczkowo" będzie wyglądał na soczystej, zielonej trawce :eviltong: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Matko Kasiu duzo masz jeszcze tych śnieznych fot? :shake: Bo ja juz zamarzam :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kasiu, siuper zdjęcia Tenulka, ale ja także czekam na jego foteczki na zielonej trawce :loveu: a moze pójdziemy razem do parczku z pieskami :razz: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 PIKA napisał(a):Matko Kasiu duzo masz jeszcze tych śnieznych fot? :shake: Bo ja juz zamarzam :evil_lol:DUZO!!! :diabloti::diabloti::diabloti: bo ja juz tesknie za zima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, siuper zdjęcia Tenulka, ale ja także czekam na jego foteczki na zielonej trawce :loveu: a moze pójdziemy razem do parczku z pieskami :razz:Daga, chociazby jutro :lol: A co, przyjezdzacie do Wawy? :cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć :p ... Mnóstwo fot :loveu: ... Ten z dnia na dzień coraz bardziej mi się podoba :lol: :lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 bylismy z TZem na dachu... tym razem 18 pietrowy budynek :) mowie Wam, widoki sa niesamowite :loveu: niestety to byla noc, a nocne zdjecia wychodza tylko ze ztatywem ktorego oczywiscie nie mielismy... dlatego powychodzily fotki takie troche abstrakcyjne :lol: tu nawet widac Palac Kultury :eviltong: tu - kosmiczne swiatla ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :crazyeye:Rany , Kasik i nie bałaś się że spadniesz / :cool3:ja mam od pewnego czasu lęk wysokości ale tez wszędzie wlezę , bo uparta jak cholera jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Rany , Kasik i nie bałaś się że spadniesz / :cool3:ja mam od pewnego czasu lęk wysokości ale tez wszędzie wlezę , bo uparta jak cholera jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ja nie mam leku wysokosci :) a wszedzie wlaze dlatego ze jestem ciekawska :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia']tu nawet widac Palac Kultury :eviltong: Wiesz że w pierwszej chwili nie poznałem tego zabytku socjalistycznego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Taki efekcik super zrobiłaś :evil_lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiesz że w pierwszej chwili nie poznałem tego zabytku socjalistycznego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Taki efekcik super zrobiłaś :evil_lol: ;) ...o tak... my, wibitni fotografowie wiemy jak zrobic takie oszalamiajace efekty... uczymy sie tego latami ;) a tak a'propos - wiecie ze moi rodzice sa fotografami z wyksztalcnia oboje :) ale juz od jakiegos czasu nie robia tego zawodowo... szkoda ze mi tego w genach nie przekazali...;) Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kasiu, a czemu ty po dachach biegasz?! Wjechałabyś windą na 30 piętro "socjalistycznego zabytku architektury" i wiesz jakie widoki byś miała? :evil_lol: A zdjęcia śmieszne wyszły, a w pierwszej chwili myślałam, że to obróbka Psowa :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia'] zając francuski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu, a czemu ty po dachach biegasz?! Wjechałabyś windą na 30 piętro "socjalistycznego zabytku architektury" i wiesz jakie widoki byś miała? :evil_lol: A zdjęcia śmieszne wyszły, a w pierwszej chwili myślałam, że to obróbka Psowa :lol:no i prosze! wyszlo na to ze robie baaardzo artystyczne zdjecia ;) PKiN mam juz wielokrotnie zaliczony, a to jest przyjemniejsze :) magda - francuski długowlosy! :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia']no i prosze! wyszlo na to ze robie baaardzo artystyczne zdjecia ;) PKiN mam juz wielokrotnie zaliczony, a to jest przyjemniejsze :) magda - francuski długowlosy! :lol: ah no taaak, zapomniałam seee :cool3: a to ze masz talent to wiedziałam juz wczesniej :cool3: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kasiu faktycznie abstrakcyjne Ci te zdjęcia wyszly :evil_lol: a z lampa probowalas? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 PIKA napisał(a):Kasiu faktycznie abstrakcyjne Ci te zdjęcia wyszly :evil_lol: a z lampa probowalas? :hmmmm:alez one sa z lampa... :lol: i z dlugim czasem naswietlania... jak robilam ze zwyklym fleszem, to zupelnie nic nie bylo widac. Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Teklunia napisał(a):alez one sa z lampa... :lol: i z dlugim czasem naswietlania... jak robilam ze zwyklym fleszem, to zupelnie nic nie bylo widac. to może trzeba bylo nie pić przed robieniem fotek :evil_lol: to by Ci sie ręce nie trzęsly :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 PIKA napisał(a):to może trzeba bylo nie pić przed robieniem fotek :evil_lol: to by Ci sie ręce nie trzęsly :evil_lol:trafilas w moj czuly punkt :oops: mi sie ciagle rece odrobine trzesa. nie potrafie ich utrzymac bez ruchu... to wyglada tak, jakbym byla na glodzie albo miala potezna nerwice :evil_lol: :oops: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 NIE MOGE!!! NIE MOGE I JUZ!!! TEN SERWER MNIE DOBIJA! SPADAM STAD, BO NERWOWO NIE WYRABIAM :angryy: DOBRANOC DZIEWCZYNKI I CHŁOPCZE :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kudłaty stworek... Bać się? :cool3: Słodziak :iloveyou: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 cześć Kasiulka :p nie złosć sie na serwerek... looknij w podpisik Evelinki i od razu bedzie Ci lepiej ;):evil_lol: Ale fakt - ostatnio co chwila serwer czasu nie ma :angryy::mad: a zdjecia artystyczne :multi: podobaja mi sie zwłaszcza te "ogniki" - nieźle Ci się łapki trzęsły :lol: a nie łatwiej było aparacik oprzeć o jakiś murek? :eviltong: ale za to zdjecia są bajeczne... i takie kolorowe :loveu: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Kudłaty stworek... Bać się? :cool3: Słodziak :iloveyou:Bac sie?!?!?! Co Ty opowiadasz, Gosiu :-o Toz to najbardziej przyjazne stworzenie na swiecie :D [quote name='Gosiek']cześć Kasiulka :p nie złosć sie na serwerek... looknij w podpisik Evelinki i od razu bedzie Ci lepiej ;):evil_lol: Ale fakt - ostatnio co chwila serwer czasu nie ma :angryy::mad: a zdjecia artystyczne :multi: podobaja mi sie zwłaszcza te "ogniki" - nieźle Ci się łapki trzęsły :lol: a nie łatwiej było aparacik oprzeć o jakiś murek? :eviltong: ale za to zdjecia są bajeczne... i takie kolorowe :loveu:czesc Gosienko :) podpis Eveliny jest faktycznie rozbrajajacy i bardzo na czasie :lol: NIe sposob sie nie usmiechnac, jak sie go czyta :) A tam na dachu zadnych murkow nie bylo... Jedynie "podloga" na ktorej sie stalo. Zreszta to mnie zdiwilo - 18 pieter wysokosci, a na dachu nie ma nawet malenkiej poreczy... Od razu przepasc! Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Pozbywania sie zdjec ciąg dalszy :lol: seria smietnikowa: seria ławeczkowa: i seria drzewkowa: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Doberek , ale tu dużo TENków :multi: / ja też muszę zrobić porządek w fotkach :cool3:co lepsze zgrać na płytki a reszta do koszyczka ;)/ Quote
Recommended Posts