Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tia... a miało być lepiej :roll:
te całe przenosiny tak naprawde chyba jednak pogorszyły wszystko :angryy:
Nie lubie narzekać ale ten bussy serwer już mi się po nocach śni :mad:

Tenuś fajowo brykał po śnieżku.. ale i tak ładniej i bardziej "pyszczkowo" będzie wyglądał na soczystej, zielonej trawce :eviltong:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Matko Kasiu duzo masz jeszcze tych śnieznych fot? :shake:

Bo ja juz zamarzam :evil_lol:
DUZO!!! :diabloti::diabloti::diabloti:
bo ja juz tesknie za zima :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu,

siuper zdjęcia Tenulka, ale ja także czekam na jego foteczki na zielonej trawce :loveu: a moze pójdziemy razem do parczku z pieskami :razz:Daga, chociazby jutro :lol:
A co, przyjezdzacie do Wawy? :cool3:

Posted

bylismy z TZem na dachu... tym razem 18 pietrowy budynek :)
mowie Wam, widoki sa niesamowite :loveu:
niestety to byla noc, a nocne zdjecia wychodza tylko ze ztatywem ktorego oczywiscie nie mielismy... dlatego powychodzily fotki takie troche abstrakcyjne :lol:

tu nawet widac Palac Kultury :eviltong:

tu - kosmiczne swiatla ;)

Posted

:crazyeye:Rany , Kasik i nie bałaś się że spadniesz / :cool3:ja mam od pewnego czasu lęk wysokości ale tez wszędzie wlezę , bo uparta jak cholera jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Rany , Kasik i nie bałaś się że spadniesz / :cool3:ja mam od pewnego czasu lęk wysokości ale tez wszędzie wlezę , bo uparta jak cholera jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ja nie mam leku wysokosci :)
a wszedzie wlaze dlatego ze jestem ciekawska :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']tu nawet widac Palac Kultury :eviltong:

Wiesz że w pierwszej chwili nie poznałem tego zabytku socjalistycznego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Taki efekcik super zrobiłaś :evil_lol: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Wiesz że w pierwszej chwili nie poznałem tego zabytku socjalistycznego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Taki efekcik super zrobiłaś :evil_lol: ;) ...
o tak... my, wibitni fotografowie wiemy jak zrobic takie oszalamiajace efekty... uczymy sie tego latami ;)

a tak a'propos - wiecie ze moi rodzice sa fotografami z wyksztalcnia oboje :) ale juz od jakiegos czasu nie robia tego zawodowo... szkoda ze mi tego w genach nie przekazali...;)

Posted

Kasiu, a czemu ty po dachach biegasz?! Wjechałabyś windą na 30 piętro "socjalistycznego zabytku architektury" i wiesz jakie widoki byś miała? :evil_lol: A zdjęcia śmieszne wyszły, a w pierwszej chwili myślałam, że to obróbka Psowa :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Kasiu, a czemu ty po dachach biegasz?! Wjechałabyś windą na 30 piętro "socjalistycznego zabytku architektury" i wiesz jakie widoki byś miała? :evil_lol: A zdjęcia śmieszne wyszły, a w pierwszej chwili myślałam, że to obróbka Psowa :lol:no i prosze! wyszlo na to ze robie baaardzo artystyczne zdjecia ;)
PKiN mam juz wielokrotnie zaliczony, a to jest przyjemniejsze :)

magda - francuski długowlosy! :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']no i prosze! wyszlo na to ze robie baaardzo artystyczne zdjecia ;)
PKiN mam juz wielokrotnie zaliczony, a to jest przyjemniejsze :)

magda - francuski długowlosy! :lol:

ah no taaak, zapomniałam seee :cool3:

a to ze masz talent to wiedziałam juz wczesniej :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
Kasiu faktycznie abstrakcyjne Ci te zdjęcia wyszly :evil_lol:

a z lampa probowalas? :hmmmm:
alez one sa z lampa... :lol:
i z dlugim czasem naswietlania...
jak robilam ze zwyklym fleszem, to zupelnie nic nie bylo widac.

Posted

Teklunia napisał(a):
alez one sa z lampa... :lol:
i z dlugim czasem naswietlania...
jak robilam ze zwyklym fleszem, to zupelnie nic nie bylo widac.

to może trzeba bylo nie pić przed robieniem fotek :evil_lol: to by Ci sie ręce nie trzęsly :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
to może trzeba bylo nie pić przed robieniem fotek :evil_lol: to by Ci sie ręce nie trzęsly :evil_lol:
trafilas w moj czuly punkt :oops:
mi sie ciagle rece odrobine trzesa. nie potrafie ich utrzymac bez ruchu... to wyglada tak, jakbym byla na glodzie albo miala potezna nerwice :evil_lol: :oops:

Posted

cześć Kasiulka :p
nie złosć sie na serwerek... looknij w podpisik Evelinki i od razu bedzie Ci lepiej ;):evil_lol:

Ale fakt - ostatnio co chwila serwer czasu nie ma :angryy::mad:

a zdjecia artystyczne :multi: podobaja mi sie zwłaszcza te "ogniki"

- nieźle Ci się łapki trzęsły :lol:

a nie łatwiej było aparacik oprzeć o jakiś murek? :eviltong:
ale za to zdjecia są bajeczne... i takie kolorowe :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Kudłaty stworek... Bać się? :cool3: Słodziak :iloveyou:Bac sie?!?!?! Co Ty opowiadasz, Gosiu :-o Toz to najbardziej przyjazne stworzenie na swiecie :D

[quote name='Gosiek']cześć Kasiulka :p
nie złosć sie na serwerek... looknij w podpisik Evelinki i od razu bedzie Ci lepiej ;):evil_lol:

Ale fakt - ostatnio co chwila serwer czasu nie ma :angryy::mad:

a zdjecia artystyczne :multi: podobaja mi sie zwłaszcza te "ogniki"

- nieźle Ci się łapki trzęsły :lol:

a nie łatwiej było aparacik oprzeć o jakiś murek? :eviltong:
ale za to zdjecia są bajeczne... i takie kolorowe :loveu:czesc Gosienko :)
podpis Eveliny jest faktycznie rozbrajajacy i bardzo na czasie :lol: NIe sposob sie nie usmiechnac, jak sie go czyta :)

A tam na dachu zadnych murkow nie bylo... Jedynie "podloga" na ktorej sie stalo. Zreszta to mnie zdiwilo - 18 pieter wysokosci, a na dachu nie ma nawet malenkiej poreczy... Od razu przepasc!