Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Pika, wiem o wystawie, ale raczej sie nie wybieram...
W sobote ide na pogrzeb... MIesiac temu bylam na pogrzebie matki, teraz jej corka :shake:

Ojej :shake: szkoda :shake:

A pogrzeby są w sobotę? :crazyeye:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Ojej :shake: szkoda :shake:

A pogrzeby są w sobotę? :crazyeye:
a nie ma??? a czemu nie? ten w kazdym razie jest w sobote, na normalnym katolickim cmentarzu...

Posted

Teklunia napisał(a):
a nie ma??? a czemu nie? ten w kazdym razie jest w sobote, na normalnym katolickim cmentarzu...

Kasiu myslalam, ze nie ma :oops:

Posted

[quote name='mmbbaj']To złe kanapki? :crazyeye: Oj rozbisurmaniła się Rydzewska :shake::razz:w obliczu takich rarytasów to moje takie ........niedożywione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']wirtualne głaskusie i mizianki dla tenulka, mowie wam babki jest po prostu najpiekniejszy pod słoncem :loveu:oj, Madziu Ty to potrafisz sie podlizac i czlowiekowi, i psu :eviltong:

[quote name='PIKA']Kasiu myslalam, ze nie ma :oops:ja tam nie wiem, na szczescie na pogrzebach sie nie znam :roll: w kazdym razie zapraszali na sobote...

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:w obliczu takich rarytasów to moje takie ........niedożywione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zjedz wiecej, Alu, to sie wyrowna wszystko ;)

a na dobranoc mam fotke krolewicza w poscieli :p

Posted

Witaj Kasiu ! :multi:

Kilka stronek wstecz natknęłam się na "smakowite" foteczki.:eating: Pomidorki, jajeczka , bardzo gustownie podane i pewnie przesmaczne . Kasiu, gratuluję talentu kulinarnego ! :klacz:

zaręczam ,że pomysł z ananasem nie tylko Gosi przypadł do gustu ;), ja również mam zamiar go wykorzystać w nadchodzące Święta :p

buziaczki dla Tenka !:buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']
a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol:
rogaliki z konfitura:

serniczek:

keksik:

szarlotka:

śliwki w boczku:

deska z serami:

jajeczko z niespodzianka:

pomidorek:

i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska:

Kasia właśnie mam ślinotok!! A te jajeczka to jak robisz?
A tak na marginesie, to myślałam, że Ty mięsa nie teges:roll:

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Kasieńko - szkoda ze nie przyjedziesz w sobotę do NDM.. ja się prawdopodobnie pojawię :cool1: i myślałam ze sie spotkamy :cool3:no cos Ty?!? :-o a pisalas ze Cie nie bedzie... no to zaluje tym bardziej :placz:

[quote name='an3czka']Kasia właśnie mam ślinotok!! A te jajeczka to jak robisz?
A tak na marginesie, to myślałam, że Ty mięsa nie teges:roll:ja miesa nie jadam zazwyczaj, bo nie lubie... ale nie tak ze jestem wegetarianka i w ogole go nie tykam.

[quote name='Alka']Witaj Kasiu ! :multi:

Kilka stronek wstecz natknęłam się na "smakowite" foteczki.:eating: Pomidorki, jajeczka , bardzo gustownie podane i pewnie przesmaczne . Kasiu, gratuluję talentu kulinarnego ! :klacz:

zaręczam ,że pomysł z ananasem nie tylko Gosi przypadł do gustu ;), ja również mam zamiar go wykorzystać w nadchodzące Święta :p

buziaczki dla Tenka !:buzi:dziekuje Alus za buziaczki i pochwaly :buzi:
ananaska polecam, bo gosciom bardzo sie podobal :)

Posted

[quote name='Teklunia']
ja miesa nie jadam zazwyczaj, bo nie lubie... ale nie tak ze jestem wegetarianka i w ogole go nie tykam.

A to już wszystko jasne!:p
Kasiu napisz coś odnośnie jajeczek. Jem ich masę, więc nowe formy będą mile widziane:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']A to już wszystko jasne!:p
Kasiu napisz coś odnośnie jajeczek. Jem ich masę, więc nowe formy będą mile widziane:eviltong: Ania, wstawilam przepis na jajeczka (i nie tylko :eviltong:) w galerii smakow.

Daga -my tez sie nie mozemy doczekac :)

Posted

a owocek jeszcze sie ostal, Alu :D moze dzisiaj go rozpracujemy...:cool3:

a teraz zdjecia Tena, zimowe jeszcze, ale chce je powstawiac i oczyszcic sobie kompa :lol:

pieknosci moje :loveu:

Posted

pomecze Was jeszcze zimowym Tenem, bo chce sie tego pozbyc do konca :lol:
biegal i biegal...

pod gorke...

na sam szczyt!

i z gorki... sterowanie za pomoca uszu ;)

po plaskim tez biegal...

i w koncu padl :lol:

MAM DOSYC, DOSYC, DOSYC!!!
NIENAWIDZE TEGO CHOLERNEGO KOMUNIKATU!!! TOO BUSY!!!

Posted

Kasiu ja też mam dość tego komunikatu :placz::placz::placz:
[SIZE=2]teraz przeszło 10 minut czekałam i jeszcze mi zjadło poscik do Was :angryy::angryy::angryy:
TENuś chyba ma też dosyć tego serwera

Posted

Maupa4 napisał(a):
Jestem troche zagubiona, a do "nadrabiania" dużo stron, czy ktoś może mi powiedzieć ile Ten ma lat? :):)

Maupo (troche smiesznie tak sie do kogos zwracac ;)), Ten jest ze schroniska wiec nie wiadomo dokladnie ile ma lat. W schronie ocenili go na 5 lat, ale nasz wet stwierdzil ze ma mniej. Jakies 2-3.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu ja też mam dość tego komunikatu :placz::placz::placz:
[SIZE=2]teraz przeszło 10 minut czekałam i jeszcze mi zjadło poscik do Was :angryy::angryy::angryy:
TENuś chyba ma też dosyć tego serwera

Alu, ja jestem cierplwa, ale dzis to juz lekka przesada. Kolo 12 byl busy, potem ok. 14 tez. Teraz przychodze i znowu :placz::placz::placz: Wsciec sie mozna :angryy: Ten chyba faktycznie ma dosyc ;)