PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):Pika, wiem o wystawie, ale raczej sie nie wybieram... W sobote ide na pogrzeb... MIesiac temu bylam na pogrzebie matki, teraz jej corka :shake: Ojej :shake: szkoda :shake: A pogrzeby są w sobotę? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Ojej :shake: szkoda :shake: A pogrzeby są w sobotę? :crazyeye:a nie ma??? a czemu nie? ten w kazdym razie jest w sobote, na normalnym katolickim cmentarzu... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia'] wirtualne głaskusie i mizianki dla tenulka, mowie wam babki jest po prostu najpiekniejszy pod słoncem :loveu: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):a nie ma??? a czemu nie? ten w kazdym razie jest w sobote, na normalnym katolickim cmentarzu... Kasiu myslalam, ze nie ma :oops: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='mmbbaj']To złe kanapki? :crazyeye: Oj rozbisurmaniła się Rydzewska :shake::razz:w obliczu takich rarytasów to moje takie ........niedożywione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wirtualne głaskusie i mizianki dla tenulka, mowie wam babki jest po prostu najpiekniejszy pod słoncem :loveu:oj, Madziu Ty to potrafisz sie podlizac i czlowiekowi, i psu :eviltong: [quote name='PIKA']Kasiu myslalam, ze nie ma :oops:ja tam nie wiem, na szczescie na pogrzebach sie nie znam :roll: w kazdym razie zapraszali na sobote... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:w obliczu takich rarytasów to moje takie ........niedożywione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zjedz wiecej, Alu, to sie wyrowna wszystko ;) a na dobranoc mam fotke krolewicza w poscieli :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):oj, Madziu Ty to potrafisz sie podlizac i czlowiekowi, i psu :eviltong: ja sie wcale nie podlizuje tylko stwierdzam fakty :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czesć Kasieńko - szkoda ze nie przyjedziesz w sobotę do NDM.. ja się prawdopodobnie pojawię :cool1: i myślałam ze sie spotkamy :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Kasiu :multi: ale śliczny ten Twój Tenulek :loveu: i ta sierść :loveu: Juz się nie mogę doczekać kiedy sie do niego poprzytulam :multi: Quote
Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witaj Kasiu ! :multi: Kilka stronek wstecz natknęłam się na "smakowite" foteczki.:eating: Pomidorki, jajeczka , bardzo gustownie podane i pewnie przesmaczne . Kasiu, gratuluję talentu kulinarnego ! :klacz: zaręczam ,że pomysł z ananasem nie tylko Gosi przypadł do gustu ;), ja również mam zamiar go wykorzystać w nadchodzące Święta :p buziaczki dla Tenka !:buzi: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia'] a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol: rogaliki z konfitura: serniczek: keksik: szarlotka: śliwki w boczku: deska z serami: jajeczko z niespodzianka: pomidorek: i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska: Kasia właśnie mam ślinotok!! A te jajeczka to jak robisz? A tak na marginesie, to myślałam, że Ty mięsa nie teges:roll: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Kasieńko - szkoda ze nie przyjedziesz w sobotę do NDM.. ja się prawdopodobnie pojawię :cool1: i myślałam ze sie spotkamy :cool3:no cos Ty?!? :-o a pisalas ze Cie nie bedzie... no to zaluje tym bardziej :placz: [quote name='an3czka']Kasia właśnie mam ślinotok!! A te jajeczka to jak robisz? A tak na marginesie, to myślałam, że Ty mięsa nie teges:roll:ja miesa nie jadam zazwyczaj, bo nie lubie... ale nie tak ze jestem wegetarianka i w ogole go nie tykam. [quote name='Alka']Witaj Kasiu ! :multi: Kilka stronek wstecz natknęłam się na "smakowite" foteczki.:eating: Pomidorki, jajeczka , bardzo gustownie podane i pewnie przesmaczne . Kasiu, gratuluję talentu kulinarnego ! :klacz: zaręczam ,że pomysł z ananasem nie tylko Gosi przypadł do gustu ;), ja również mam zamiar go wykorzystać w nadchodzące Święta :p buziaczki dla Tenka !:buzi:dziekuje Alus za buziaczki i pochwaly :buzi: ananaska polecam, bo gosciom bardzo sie podobal :) Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia'] ja miesa nie jadam zazwyczaj, bo nie lubie... ale nie tak ze jestem wegetarianka i w ogole go nie tykam. A to już wszystko jasne!:p Kasiu napisz coś odnośnie jajeczek. Jem ich masę, więc nowe formy będą mile widziane:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']A to już wszystko jasne!:p Kasiu napisz coś odnośnie jajeczek. Jem ich masę, więc nowe formy będą mile widziane:eviltong: Ania, wstawilam przepis na jajeczka (i nie tylko :eviltong:) w galerii smakow. Daga -my tez sie nie mozemy doczekac :) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :pto wy zjadajcie to co wbite w ananasek a ja zajmę się owockiem :plubiam bardzo :p Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 a owocek jeszcze sie ostal, Alu :D moze dzisiaj go rozpracujemy...:cool3: a teraz zdjecia Tena, zimowe jeszcze, ale chce je powstawiac i oczyszcic sobie kompa :lol: pieknosci moje :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Idzie dziarskim krokiem Tenuś z uśmiechniętą mordką... Cudo! :iloveyou: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 pomecze Was jeszcze zimowym Tenem, bo chce sie tego pozbyc do konca :lol: biegal i biegal... pod gorke... na sam szczyt! i z gorki... sterowanie za pomoca uszu ;) po plaskim tez biegal... i w koncu padl :lol: MAM DOSYC, DOSYC, DOSYC!!! NIENAWIDZE TEGO CHOLERNEGO KOMUNIKATU!!! TOO BUSY!!! Quote
Maupa4 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Jestem troche zagubiona, a do "nadrabiania" dużo stron, czy ktoś może mi powiedzieć ile Ten ma lat? :):) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kasiu ja też mam dość tego komunikatu :placz::placz::placz: [SIZE=2]teraz przeszło 10 minut czekałam i jeszcze mi zjadło poscik do Was :angryy::angryy::angryy: TENuś chyba ma też dosyć tego serwera Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Maupa4 napisał(a):Jestem troche zagubiona, a do "nadrabiania" dużo stron, czy ktoś może mi powiedzieć ile Ten ma lat? :):) Maupo (troche smiesznie tak sie do kogos zwracac ;)), Ten jest ze schroniska wiec nie wiadomo dokladnie ile ma lat. W schronie ocenili go na 5 lat, ale nasz wet stwierdzil ze ma mniej. Jakies 2-3. Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu ja też mam dość tego komunikatu :placz::placz::placz: [SIZE=2]teraz przeszło 10 minut czekałam i jeszcze mi zjadło poscik do Was :angryy::angryy::angryy: TENuś chyba ma też dosyć tego serwera Alu, ja jestem cierplwa, ale dzis to juz lekka przesada. Kolo 12 byl busy, potem ok. 14 tez. Teraz przychodze i znowu :placz::placz::placz: Wsciec sie mozna :angryy: Ten chyba faktycznie ma dosyc ;) Quote
Recommended Posts