Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):

no i pije sie rozne tamtejsze wina, winka itd... :p maja swoje wlasne specjaly. choc niektore pachna jak...stare skarpety :oops:

Ewa, nie uciekaj, chetnie wydziele Ci troche miejsca na grajdolek ;)
hahaha Kasiu.. już niebawem bedziemy u Ewy plotkowały :multi::lol:

Oj tak.. winka sie pewnie pija... naczytałam się na forum o Chorwacji o Prośku.. kupiłam, przywiozłam do domu... i dopiero w zeszłym tygodniu to winko skończyłam :oops: Hahaha prawie rok je konsumowałam :oops:
Ale dobre jest :p

Tyle ze własnych słodyczy maja mało.. większość włoskie albo bośniackie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiulka :multi:

Ile u Ciebie poyszności, te rogaliczki az sie uśmiechają i mówią : zjedz mnie :loveu: :lol: Czy został choć jeden :razz:

wszytsko wygląda tak apetycznie, że nachętniej każdego skosztowałabym po trochu :oops: chyba sie zaczne uczyć od Ciebie :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiulka :multi:

Ile u Ciebie poyszności, te rogaliczki az sie uśmiechają i mówią : zjedz mnie :loveu: :lol: Czy został choć jeden :razz:
czesc Dagusiu :)
rogaliki zostaly, a jakze :)
jesli masz ochote na 1 czy 2 czy 3, to zapraszam :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Dagusiu :)
rogaliki zostaly, a jakze :)
jesli masz ochote na 1 czy 2 czy 3, to zapraszam :lol:

Kasiu mam ochotę na 3 :lol: :lol: i zaraz po nie przyjadę :razz:
chyba, że mailem prześlesz?? będzie szybciej :cool3:

Posted

Daga - myslisz ze rogalik nie straci n asmaku po przeslaniu go mailem? :hmmmm:
Gosiu, masz racje...obiecywalam fotki i zapomnialam wstawic :oops: Zaraz to nadrobie.

Posted

Cześć Kasiu

Jak moglaś :shake: Mi takiego smaka narobic :evil_lol:

[quote name='Evelina']Wlochatej nie znalazlam. Jeszcze sie nie opierzyly.
Przyjmijmy, ze liche dzdzownice sa lyse :evil_lol:

:hmmmm: jak licha licha to może i lysa :evil_lol:

Ktoś tu gdzies wstawial owlosioną liche :hmmmm: Tylko nie pamietam kto :oops:

Posted

PIKA napisał(a):

:hmmmm: jak licha licha to może i lysa :evil_lol:

Ktoś tu gdzies wstawial owlosioną liche :hmmmm: Tylko nie pamietam kto :oops:
czesc Pika!
Ania od Basco wstawiala nielicha liche :lol:

Posted

:iloveyou: Cudna kooopka sierści... Tylko psssyyytulac... :loveu: Czy Tenulek coś sobie w tylnią łapcie zrobił czy może wybrudził?

Tenuś się uśmiecha! :multi: Mordzia kochana... :loveu: :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

:iloveyou: Cudna kooopka sierści... Tylko psssyyytulac... :loveu: Czy Tenulek coś sobie w tylnią łapcie zrobił czy może wybrudził?

ale ma spostrzegawcze oko :)
Ten w tylnie lapy o sobie caly czas robi... i to sam... On ma tam dodatkowe pazury (jak to u briardow), ale jemu jakos to nie dopowiada i probuje je sobie poodrywac chyba :shake:
Caly czas to lize, gryzie i to od tego tak mu sie siersc przebarwila...

Posted

Teklunia napisał(a):
ale ma spostrzegawcze oko :)
Ten w tylnie lapy o sobie caly czas robi... i to sam... On ma tam dodatkowe pazury (jak to u briardow), ale jemu jakos to nie dopowiada i probuje je sobie poodrywac chyba :shake:
Caly czas to lize, gryzie i to od tego tak mu sie siersc przebarwila...

Niedobry i wybredny Tenuś! :shake: Nie wolno tak!
Ale i tak ciocia gonia koffa Tenusia :loveu:

Posted

Cześć Kasiu :cool3: ...

[quote name='Teklunia']a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol:
rogaliki z konfitura:

serniczek:

keksik:

szarlotka:

śliwki w boczku:

deska z serami:

jajeczko z niespodzianka:

pomidorek:

i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska:

Zostało coś jeszcze z tych pyszności? :razz: :eating::eating::eating:

Posted

[quote name='Teklunia']

Cześć Kasiu :p A Tenuś to futro to ogromniaste już ma! Czy on będzie liniał na wiosnę?:cool3: Oj masz tego czesania masz :eviltong:, ale cudny jest!!!
Ale smaku wszystkim narobiłaś na te rogaliki :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:oj Kasiu a ja na kolację miałam kanapki z serkiem , pomidorkiem i ogórkiem a u ciebie takie rarytasy :cool3:

To złe kanapki? :crazyeye: Oj rozbisurmaniła się Rydzewska :shake:

Posted

Dobry wieczor Kasiu!!
Dobrzez, ze zjadlam kolacje przed nadrobieniem zaleglosci u ciebie:evil_lol::evil_lol: Przynajmniej nie bylam glodna. Wcale sie nie dziwie, ze sie przejadlas:cool3:

A Tenus to istny diabelek, sam sie okalecza:shake: Oh, oh...... Ale i tak jest sliczny:loveu:

Zycze dobrej nocki!

Posted

Gosiu - Ten nie narzeka ;)
A tak naprawde to slyszalam rozne opinie na temat podwyzszanych misek, dlatego nie kupowalismy takihc...

[quote name='mmbbaj']Cześć Kasiu :p A Tenuś to futro to ogromniaste już ma! Czy on będzie liniał na wiosnę?:cool3: Oj masz tego czesania masz :eviltong:, ale cudny jest!!!
Ale smaku wszystkim narobiłaś na te rogaliki :evil_lol:Małgosiu, na szczescie ta rasa nie linieje :p

[quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu :cool3: ...

Zostało coś jeszcze z tych pyszności? :razz: :eating::eating::eating:coraz mniej ale wciaz jeszcze cos jest :lol:

[quote name='Magda_Miki']

A Tenus to istny diabelek, sam sie okalecza:shake: Oh, oh...... Ale i tak jest sliczny:loveu:
moze ma jakies zakorzenione gleboko w podświadomosci problemy i dlatego ma sklonnosci autodestrukcyjne... ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:oj Kasiu a ja na kolację miałam kanapki z serkiem , pomidorkiem i ogórkiem a u ciebie takie rarytasy :cool3:

Ale się z TENka hipis robi ;)
a ja kolacji juz nie mam sily w siebie wpychac :shake: koniec z jedzeniem! oswiadczam to uroczyscie!!!

Posted

Teklunia napisał(a):

a ja kolacji juz nie mam sily w siebie wpychac :shake: koniec z jedzeniem! oswiadczam to uroczyscie!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja kupiłam sobie Prince Polo i zaraz zjem :eviltong:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mogę się wprosić na kolacje? :razz:
Ja ostatnio zaniedbany jestem :roll: ...
a co to? Justynka nie lubi pichcic dla swojego mezczyzny? :evil_lol:
Oczywiscie wprosic sie mozesz, bo z kolei moj mezczyzna nie dal rady wszystkiemu, co dla niego upichcialam ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']:-( :-( :-(o zesz kurde... Piotrus, nie pomyslalam, ze to stad te minki... :oops: tak mi przykro:glaszcze::glaszcze::glaszcze:

to ode mnie na pocieszenie (marne, ale zawsze...):

Posted

[quote name='PIKA']:calus: Tego kwiatu to pól światu ;)

Kasia wystawa jest w Nowym Dworze :razz:Pika, wiem o wystawie, ale raczej sie nie wybieram...
W sobote ide na pogrzeb... MIesiac temu bylam na pogrzebie matki, teraz jej corka :shake: