Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a): no i pije sie rozne tamtejsze wina, winka itd... :p maja swoje wlasne specjaly. choc niektore pachna jak...stare skarpety :oops: Ewa, nie uciekaj, chetnie wydziele Ci troche miejsca na grajdolek ;)hahaha Kasiu.. już niebawem bedziemy u Ewy plotkowały :multi::lol: Oj tak.. winka sie pewnie pija... naczytałam się na forum o Chorwacji o Prośku.. kupiłam, przywiozłam do domu... i dopiero w zeszłym tygodniu to winko skończyłam :oops: Hahaha prawie rok je konsumowałam :oops: Ale dobre jest :p Tyle ze własnych słodyczy maja mało.. większość włoskie albo bośniackie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cześć Kasiulka :multi: Ile u Ciebie poyszności, te rogaliczki az sie uśmiechają i mówią : zjedz mnie :loveu: :lol: Czy został choć jeden :razz: wszytsko wygląda tak apetycznie, że nachętniej każdego skosztowałabym po trochu :oops: chyba sie zaczne uczyć od Ciebie :lol: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiulka :multi: Ile u Ciebie poyszności, te rogaliczki az sie uśmiechają i mówią : zjedz mnie :loveu: :lol: Czy został choć jeden :razz: czesc Dagusiu :) rogaliki zostaly, a jakze :) jesli masz ochote na 1 czy 2 czy 3, to zapraszam :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']Goniu - masz plusa! olbrzymiego :D :Cool!:Siuuupel!!:Cool!: A teraz wstawiaj obiecane zdjęcia Tenusia... :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Dagusiu :) rogaliki zostaly, a jakze :) jesli masz ochote na 1 czy 2 czy 3, to zapraszam :lol: Kasiu mam ochotę na 3 :lol: :lol: i zaraz po nie przyjadę :razz: chyba, że mailem prześlesz?? będzie szybciej :cool3: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Daga - myslisz ze rogalik nie straci n asmaku po przeslaniu go mailem? :hmmmm: Gosiu, masz racje...obiecywalam fotki i zapomnialam wstawic :oops: Zaraz to nadrobie. Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cześć Kasiu Jak moglaś :shake: Mi takiego smaka narobic :evil_lol: [quote name='Evelina']Wlochatej nie znalazlam. Jeszcze sie nie opierzyly. Przyjmijmy, ze liche dzdzownice sa lyse :evil_lol: :hmmmm: jak licha licha to może i lysa :evil_lol: Ktoś tu gdzies wstawial owlosioną liche :hmmmm: Tylko nie pamietam kto :oops: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a): :hmmmm: jak licha licha to może i lysa :evil_lol: Ktoś tu gdzies wstawial owlosioną liche :hmmmm: Tylko nie pamietam kto :oops:czesc Pika! Ania od Basco wstawiala nielicha liche :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :iloveyou: Cudna kooopka sierści... Tylko psssyyytulac... :loveu: Czy Tenulek coś sobie w tylnią łapcie zrobił czy może wybrudził? Tenuś się uśmiecha! :multi: Mordzia kochana... :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): :iloveyou: Cudna kooopka sierści... Tylko psssyyytulac... :loveu: Czy Tenulek coś sobie w tylnią łapcie zrobił czy może wybrudził? ale ma spostrzegawcze oko :) Ten w tylnie lapy o sobie caly czas robi... i to sam... On ma tam dodatkowe pazury (jak to u briardow), ale jemu jakos to nie dopowiada i probuje je sobie poodrywac chyba :shake: Caly czas to lize, gryzie i to od tego tak mu sie siersc przebarwila... Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czy on nie za nisko ma tę michę? śliczna błyszcząca psica z niego :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):ale ma spostrzegawcze oko :) Ten w tylnie lapy o sobie caly czas robi... i to sam... On ma tam dodatkowe pazury (jak to u briardow), ale jemu jakos to nie dopowiada i probuje je sobie poodrywac chyba :shake: Caly czas to lize, gryzie i to od tego tak mu sie siersc przebarwila... Niedobry i wybredny Tenuś! :shake: Nie wolno tak! Ale i tak ciocia gonia koffa Tenusia :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cześć Kasiu :cool3: ... [quote name='Teklunia']a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol: rogaliki z konfitura: serniczek: keksik: szarlotka: śliwki w boczku: deska z serami: jajeczko z niespodzianka: pomidorek: i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska: Zostało coś jeszcze z tych pyszności? :razz: :eating::eating::eating: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia'] Cześć Kasiu :p A Tenuś to futro to ogromniaste już ma! Czy on będzie liniał na wiosnę?:cool3: Oj masz tego czesania masz :eviltong:, ale cudny jest!!! Ale smaku wszystkim narobiłaś na te rogaliki :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :placz:oj Kasiu a ja na kolację miałam kanapki z serkiem , pomidorkiem i ogórkiem a u ciebie takie rarytasy :cool3: Ale się z TENka hipis robi ;) Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:oj Kasiu a ja na kolację miałam kanapki z serkiem , pomidorkiem i ogórkiem a u ciebie takie rarytasy :cool3: To złe kanapki? :crazyeye: Oj rozbisurmaniła się Rydzewska :shake: Quote
Magda Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dobry wieczor Kasiu!! Dobrzez, ze zjadlam kolacje przed nadrobieniem zaleglosci u ciebie:evil_lol::evil_lol: Przynajmniej nie bylam glodna. Wcale sie nie dziwie, ze sie przejadlas:cool3: A Tenus to istny diabelek, sam sie okalecza:shake: Oh, oh...... Ale i tak jest sliczny:loveu: Zycze dobrej nocki! Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Gosiu - Ten nie narzeka ;) A tak naprawde to slyszalam rozne opinie na temat podwyzszanych misek, dlatego nie kupowalismy takihc... [quote name='mmbbaj']Cześć Kasiu :p A Tenuś to futro to ogromniaste już ma! Czy on będzie liniał na wiosnę?:cool3: Oj masz tego czesania masz :eviltong:, ale cudny jest!!! Ale smaku wszystkim narobiłaś na te rogaliki :evil_lol:Małgosiu, na szczescie ta rasa nie linieje :p [quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu :cool3: ... Zostało coś jeszcze z tych pyszności? :razz: :eating::eating::eating:coraz mniej ale wciaz jeszcze cos jest :lol: [quote name='Magda_Miki'] A Tenus to istny diabelek, sam sie okalecza:shake: Oh, oh...... Ale i tak jest sliczny:loveu: moze ma jakies zakorzenione gleboko w podświadomosci problemy i dlatego ma sklonnosci autodestrukcyjne... ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz:oj Kasiu a ja na kolację miałam kanapki z serkiem , pomidorkiem i ogórkiem a u ciebie takie rarytasy :cool3: Ale się z TENka hipis robi ;) a ja kolacji juz nie mam sily w siebie wpychac :shake: koniec z jedzeniem! oswiadczam to uroczyscie!!! Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a): a ja kolacji juz nie mam sily w siebie wpychac :shake: koniec z jedzeniem! oswiadczam to uroczyscie!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja kupiłam sobie Prince Polo i zaraz zjem :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):coraz mniej ale wciaz jeszcze cos jest :lol: Mogę się wprosić na kolacje? :razz: Ja ostatnio zaniedbany jestem :roll: ... Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mogę się wprosić na kolacje? :razz: Ja ostatnio zaniedbany jestem :roll: ...a co to? Justynka nie lubi pichcic dla swojego mezczyzny? :evil_lol: Oczywiscie wprosic sie mozesz, bo z kolei moj mezczyzna nie dal rady wszystkiemu, co dla niego upichcialam ;) Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):a co to? Justynka nie lubi pichcic dla swojego mezczyzny? :evil_lol: :-( :-( :-( Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']:-( :-( :-( :calus: Tego kwiatu to pól światu ;) Kasia wystawa jest w Nowym Dworze :razz: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']:-( :-( :-(o zesz kurde... Piotrus, nie pomyslalam, ze to stad te minki... :oops: tak mi przykro:glaszcze::glaszcze::glaszcze: to ode mnie na pocieszenie (marne, ale zawsze...): Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA']:calus: Tego kwiatu to pól światu ;) Kasia wystawa jest w Nowym Dworze :razz:Pika, wiem o wystawie, ale raczej sie nie wybieram... W sobote ide na pogrzeb... MIesiac temu bylam na pogrzebie matki, teraz jej corka :shake: Quote
Recommended Posts