an3czka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Teklunia'] mam tez takiego rudzielca... niesamowita co? Kasiu cudna jest! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześc Kasiu :loveu: [quote name='Teklunia'] Dagus, w lipcu to ja specjalnie dla Ciebie świezutkich napieke!!! :smile: to ja przyjade dla tych rogalików :multi: i poprosze z nadzieniem malinowym - aż mi ślinka cieknie :lol: :loveu: Miłej imprezki życzę :BIG: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar'] to ja przyjade dla tych rogalików :multi: i poprosze z nadzieniem malinowym - aż mi ślinka cieknie :lol: :loveu: :crazyeye: Jakie wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Kasieńko! No to wy się teraz objadacie tymi pysznościami...:sabber::eating: Miłej zabawy...:cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu :lol: ... :crazyeye: Jakie wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... no co uprościłam Kasi zadanie, nie będzie musiała robic z czekoladą :eviltong: te z nadzieniem malinowym na pewno są mniej kaloryczne, a malinki to ja badzio lubie :cool3: a Ty co upieczesz jak przyjadę ? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu - ja tym razem robie oprocz deserow takze tresciwsze rzeczy :p Ale tylko na zimno, bo tak latwiej ;) Lubie gotowac i to bardzo, ale teraz mam juz dosyc... Stalam przy kuchni calutki dzien, az mnie placy od tego rozbolaly :shake: Zrobilam szarlotke, rogaliki, keks, jajka faszerowane, pomidory faszerowane, 2 salatki, a na jutro zostaja do zrobienia koreczki i ślwki w boczku. ................. Ewa - ona jest przesliczna!!! :loveu: Uwielbiam dzdzownice! Zawsze na jesini nie moge sie nacieszyc ze tyle ich wylazi na ulice :p Szkoda tylko ze polowa ginie pod naszymi nogami... Piekniusia :loveu::loveu::loveu: Kasiu... ja dołożyłam wkońcu jeszcze sałatkę owocową, czipsy i paluszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tym razem nie meczyłam sie z faszerowaniem ogórków i pomidork ów itp itd... to sobie zostawiam na... święta :cool3: w lany poniedziałek mój mężyk ma imieniny :evil_lol: .............. żadna z tych odrażajacych dzdżownic nie ginie pod moimi butami - panicznie się ich boję i baaardzo uważnie wpatruję sie w ziemię na której mam stanąć w deszczowe i dżdżownicowe dni :oops::oops::oops::oops: jak tam imprezka? Moja już finito :diabloti: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Kasiu dość tego imprezowania :mad: U Gosi pochlalam żubrowki teraz bym cos zjadła :evil_lol: Zostalo Ci coś? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA'] U Gosi pochlalam żubrowki teraz bym cos zjadła :evil_lol: Zostalo Ci coś? :evil_lol: Jajka faszerowane!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Poszli sobie goscie juz :lol: Najadlam sie tak, ze sie ruszac nie moge :shake: I obiecuje sobie, ze juz nigdy wiecej ;) Aniu, Piotrek, wszystkie trzy Gosie, Dagus - witam Was i dziekuje za odwiedzinki, mimo naszej nieobecnosci :buzi: Gosiek napisał(a): żadna z tych odrażajacych dzdżownic nie ginie pod moimi butami - panicznie się ich boję i baaardzo uważnie wpatruję sie w ziemię na której mam stanąć w deszczowe i dżdżownicowe dni :oops::oops::oops::oops: to masz u mnie Gosiu duzego plusa, ze ich nie zadeptujesz (bez wzgledu na Twoje motywy :evil_lol:) Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Teklunia nie dość, ze sie najadlaś to i chyba popilas, bo czkawke masz :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Jajka faszerowane!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja bardzo lubiam :eating: [quote name='Teklunia'] Pika - przyjme Cie tu z dzika rozkosza, bo jedzenia zostalo strasznie duzo...:shake: Chyba ciut przyszalam z iloscia :evil_lol: to uważaj jadem do Ciebie :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA'] to uważaj jadem do Ciebie :diabloti: Ooooo! :crazyeye: to już się chyba rozdwoiłaś? bo i do Gosi i do Kasi :cool3: Kasiu, ja też tych glisdów nie deptam bo siem brzydzę :diabloti: mam plusa? :evil_lol: PS. ja też lubię jajka faszerowane!:p Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Ooooo! :crazyeye: to już się chyba rozdwoiłaś? bo i do Gosi i do Kasi :cool3: Kasiu, ja też tych glisdów nie deptam bo siem brzydzę :diabloti: mam plusa? :evil_lol: PS. ja też lubię jajka faszerowane!:pGosiu, to przyjezdzaj jutro :) Napijemy sie kawki i zjemy po jajeczku :lol: A plusa masz duzego :D [quote name='PIKA']Teklunia nie dość, ze sie najadlaś to i chyba popilas, bo czkawke masz :evil_lol: to uważaj jadem do Ciebie :diabloti: Bede uwazac ;) a to cholerstwo mi sie 3 razy pokazalo, bo serwer byl too busy i co odświeżylam to nowy post wyskakiwal :angryy: a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol: rogaliki z konfitura: serniczek: keksik: szarlotka: śliwki w boczku: deska z serami: jajeczko z niespodzianka: pomidorek: i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Kasiu wspaniałości!!! Nic dziwnego, że się napchałaś :evil_lol: No to ja zajrzę na chwilkę do lodówki :cool3:....i idę spać :evil_lol: Oj, gdybyś bliżej mieszkała to bym wpadła do ciebie, oj wpadła :evil_lol: Dobrej nocki :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dobry wieczór! Ale pyszności... Rogaliki, serniczek, szarlotka... Mniam mniam :sabber: :cool3: Kasiu, ja tez nie robie krzywdy dżdżownicom, też mam plusa (ładnie ploooooooooooose)? :cool3: Quote
moon_light Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ooooo jaaaaa:-o:crazyeye::-o:crazyeye: Jakie pysznosci :lol::lol:<slini sie>:roll: takie rogaliki uwielbiam:loveu: mmmm dobra-ide sobie stad...bo jeszcze chwila, i po drodze do lozka zabladze do lodowki...a to niezdrowo tak pozno jesc:) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 cześć Kasiulka :multi: no, no, no... alez sie napracowałaś :cool3: tyle pyszności mniami :multi: hahaha spodobały mi się bardzo koreczki w ananasku... chyba skopiuję ten pomysł na rocznicę komunii mojej córy.... a to już w połowie maja :lol: pozostałe jedzonko też przeapetycznie zrobiłaś.... oj mówię Ci ze dogadałybyśmy się w kuchni :p:p:p Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi: Evelina miala byc "licha" a ty tu dzdzownice wsadzasz :evil_lol: Dla mnie "licha" to taka "włochata" dzdzownica :evil_lol:Wlochatej nie znalazlam. Jeszcze sie nie opierzyly. Przyjmijmy, ze liche dzdzownice sa lyse :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']evelinka to u was tak juz zielono?:-oLepiej Ci powiem Madziu, znaczy pokaze. Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi: Nie da sie ukryc, ze jak do tej pory Warszawianki gora :p Jakie to szczescie, ze jestem Warszawianka. :lol: Nie bede musiala po calej Polsce ganiac zeby sie pysznie najesc :evil_lol: Mam nadzieje, ze serki mialy stosowny aromacik ? Ja sie ciagle zastanawiam czym biedne ananasy sobie zaluzyly na takie traktowanie. :cool3: Rozumiem seler tak ponakluwac, ale ananas ? :crazyeye: :lol: ;) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi: Nie da sie ukryc, ze jak do tej pory Warszawianki gora :p Jakie to szczescie, ze jestem Warszawianka. :lol: Nie bede musiala po calej Polsce ganiac zeby sie pysznie najesc :evil_lol: o żesz... ach jak mnie zazdrosć zżera :angryy: cóż za cudna i soczysta zieleń :crazyeye: ;):lol::lol::lol: u mnie na wiciokrzewie listeczki dopiero rosną.. maleńkie :cool1: Ewa... a kiedy nawiedzisz Warszawę? Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek']o żesz... ach jak mnie zazdrosć zżera :angryy: cóż za cudna i soczysta zieleń :crazyeye: ;):lol::lol::lol: u mnie na wiciokrzewie listeczki dopiero rosną.. maleńkie :cool1: Ewa... a kiedy nawiedzisz Warszawę?Wczoraj chcialam trawke kosic, ale lunelo i po ptokach :shake: Warszawe nawiedze, pewnie tego lata. Ale czy mnie Mama gdziekolwiek z domu wypusci to nie wiem :roll: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Evelina napisał(a):Wczoraj chcialam trawke kosic, ale lunelo i po ptokach :shake: Warszawe nawiedze, pewnie tego lata. Ale czy mnie Mama gdziekolwiek z domu wypusci to nie wiem :roll: no patrz.. a ja właśnie skończyłam trawkę grabić jak lunęło :lol::lol::lol::lol: oj.. to się wyrwiesz cichcem na chwilkę... tylko mam olbrzymią nadzieję że nawiedzisz najwcześniej pod koniec lipca :modla: bo wczesniej na wakacje wybywam ;) Chyba ze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do Chorwacji masz rzut beretem ;) i sie tam spotkamy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia'] serniczek: keksik: szarlotka: śliwki w boczku: deska z serami: jajeczko z niespodzianka: pomidorek: i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska: dopiero co pojadłam sniadanko ale zjadłabym chętnie "COŚ" na ząbek :eviltong: [quote name='Evelina']Lepiej Ci powiem Madziu, znaczy pokaze. Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi: ja tez chce tak zielonooooo:placz: :placz: :placz: a wogóle to dzien doberek kasienko :buzi: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek']oj.. to się wyrwiesz cichcem na chwilkę... tylko mam olbrzymią nadzieję że nawiedzisz najwcześniej pod koniec lipca :modla: bo wczesniej na wakacje wybywam ;) Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol: [quote name='Gosiek']Chyba ze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do Chorwacji masz rzut beretem ;) i sie tam spotkamy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm: Dla mnie Chorwacja to czysta abstrakcja :oops: A co tam sie je ? :roll: [SIZE="1"]No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol: Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm: Dla mnie Chorwacja to czysta abstrakcja :oops: A co tam sie je ? :roll: No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol:oj jak w sierpniu to suuuuuuuper :multi::multi::multi: co sie tam je? hmmmm myśle ze to samo co we wszystkich takich "ciepłych" krajach czyli głównie sery, oliwki, figi itp itd.. cudowny kraj :loveu: a jadę w okolice Dubrownika.. tam jest najpiękniej i najspokojniej bo trzeba całą Dalmację przejechać żeby tam dotrzeć.. no i przez granicę BiH trzeba myknąć ;) a wielu tego nie lubi.. no i magistrala jest... jednopsamowa :crazyeye: wiec sie powooooli jedzie. i powiem Ci ze na campingach można naprawdę wielu Francuzów spotkać :cool3: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Goniu - masz plusa! olbrzymiego :D moon light - ciesze sie ze sie przeze mnie troche obslinilas ;) Madziu - dzien doberek :) [quote name='Gosiek']cześć Kasiulka :multi: no, no, no... alez sie napracowałaś :cool3: tyle pyszności mniami :multi: hahaha spodobały mi się bardzo koreczki w ananasku... chyba skopiuję ten pomysł na rocznicę komunii mojej córy.... a to już w połowie maja :lol: pozostałe jedzonko też przeapetycznie zrobiłaś.... oj mówię Ci ze dogadałybyśmy się w kuchni :p:p:pciesze sie ze Ci sie podoba, Gosiu :) bardzo lubie pichcic w kuchni... [quote name='Evelina'] Ja sie ciagle zastanawiam czym biedne ananasy sobie zaluzyly na takie traktowanie. :cool3: Rozumiem seler tak ponakluwac, ale ananas ? :crazyeye: :lol: ;) "bo to niedobry ananas był..." :razz: ;) [quote name='Evelina']Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol: Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm: Dla mnie Chorwacja to czysta abstrakcja :oops: A co tam sie je ? :roll: No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol: no i pije sie rozne tamtejsze wina, winka itd... :p maja swoje wlasne specjaly. choc niektore pachna jak...stare skarpety :oops: Ewa, nie uciekaj, chetnie wydziele Ci troche miejsca na grajdolek ;) Quote
Recommended Posts