Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Kasiu :loveu:

[quote name='Teklunia']
Dagus, w lipcu to ja specjalnie dla Ciebie świezutkich napieke!!! :smile:

to ja przyjade dla tych rogalików :multi: i poprosze z nadzieniem malinowym - aż mi ślinka cieknie :lol: :loveu:

Miłej imprezki życzę :BIG:

Posted

Cześć Kasiu :lol: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']
to ja przyjade dla tych rogalików :multi: i poprosze z nadzieniem malinowym - aż mi ślinka cieknie :lol: :loveu:

:crazyeye: Jakie wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu :lol: ...

:crazyeye: Jakie wymagania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

no co uprościłam Kasi zadanie, nie będzie musiała robic z czekoladą :eviltong:
te z nadzieniem malinowym na pewno są mniej kaloryczne, a malinki to ja badzio lubie :cool3:
a Ty co upieczesz jak przyjadę ? :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosiu - ja tym razem robie oprocz deserow takze tresciwsze rzeczy :p Ale tylko na zimno, bo tak latwiej ;)
Lubie gotowac i to bardzo, ale teraz mam juz dosyc... Stalam przy kuchni calutki dzien, az mnie placy od tego rozbolaly :shake:
Zrobilam szarlotke, rogaliki, keks, jajka faszerowane, pomidory faszerowane, 2 salatki, a na jutro zostaja do zrobienia koreczki i ślwki w boczku.
.................
Ewa - ona jest przesliczna!!! :loveu: Uwielbiam dzdzownice! Zawsze na jesini nie moge sie nacieszyc ze tyle ich wylazi na ulice :p Szkoda tylko ze polowa ginie pod naszymi nogami...
Piekniusia :loveu::loveu::loveu:

Kasiu... ja dołożyłam wkońcu jeszcze sałatkę owocową, czipsy i paluszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tym razem nie meczyłam sie z faszerowaniem ogórków i pomidork ów itp itd... to sobie zostawiam na... święta :cool3:
w lany poniedziałek mój mężyk ma imieniny :evil_lol:
..............

żadna z tych odrażajacych dzdżownic nie ginie pod moimi butami - panicznie się ich boję i baaardzo uważnie wpatruję sie w ziemię na której mam stanąć w deszczowe i dżdżownicowe dni :oops::oops::oops::oops:

jak tam imprezka? Moja już finito :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']

U Gosi pochlalam żubrowki teraz bym cos zjadła :evil_lol: Zostalo Ci coś? :evil_lol:

Jajka faszerowane!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Poszli sobie goscie juz :lol:
Najadlam sie tak, ze sie ruszac nie moge :shake: I obiecuje sobie, ze juz nigdy wiecej ;)

Aniu, Piotrek, wszystkie trzy Gosie, Dagus - witam Was i dziekuje za odwiedzinki, mimo naszej nieobecnosci :buzi:

Gosiek napisał(a):

żadna z tych odrażajacych dzdżownic nie ginie pod moimi butami - panicznie się ich boję i baaardzo uważnie wpatruję sie w ziemię na której mam stanąć w deszczowe i dżdżownicowe dni :oops::oops::oops::oops:
to masz u mnie Gosiu duzego plusa, ze ich nie zadeptujesz (bez wzgledu na Twoje motywy :evil_lol:)

Posted

Teklunia nie dość, ze sie najadlaś to i chyba popilas, bo czkawke masz :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']Jajka faszerowane!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja bardzo lubiam :eating:

[quote name='Teklunia'] Pika - przyjme Cie tu z dzika rozkosza, bo jedzenia zostalo strasznie duzo...:shake: Chyba ciut przyszalam z iloscia :evil_lol:

to uważaj jadem do Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']
to uważaj jadem do Ciebie :diabloti:

Ooooo! :crazyeye: to już się chyba rozdwoiłaś? bo i do Gosi i do Kasi :cool3:

Kasiu, ja też tych glisdów nie deptam bo siem brzydzę :diabloti: mam plusa? :evil_lol:

PS. ja też lubię jajka faszerowane!:p

Posted

[quote name='mmbbaj']Ooooo! :crazyeye: to już się chyba rozdwoiłaś? bo i do Gosi i do Kasi :cool3:

Kasiu, ja też tych glisdów nie deptam bo siem brzydzę :diabloti: mam plusa? :evil_lol:

PS. ja też lubię jajka faszerowane!:pGosiu, to przyjezdzaj jutro :) Napijemy sie kawki i zjemy po jajeczku :lol:
A plusa masz duzego :D

[quote name='PIKA']Teklunia nie dość, ze sie najadlaś to i chyba popilas, bo czkawke masz :evil_lol:

to uważaj jadem do Ciebie :diabloti: Bede uwazac ;)

a to cholerstwo mi sie 3 razy pokazalo, bo serwer byl too busy i co odświeżylam to nowy post wyskakiwal :angryy:

a to na zaostrzenie (mam nadzieje ;)) apetytu :lol:
rogaliki z konfitura:

serniczek:

keksik:

szarlotka:

śliwki w boczku:

deska z serami:

jajeczko z niespodzianka:

pomidorek:

i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska:

Posted

Kasiu wspaniałości!!! Nic dziwnego, że się napchałaś :evil_lol: No to ja zajrzę na chwilkę do lodówki :cool3:....i idę spać :evil_lol:
Oj, gdybyś bliżej mieszkała to bym wpadła do ciebie, oj wpadła :evil_lol:
Dobrej nocki :bye:

Posted

Dobry wieczór!
Ale pyszności... Rogaliki, serniczek, szarlotka... Mniam mniam :sabber: :cool3:
Kasiu, ja tez nie robie krzywdy dżdżownicom, też mam plusa (ładnie ploooooooooooose)? :cool3:

Posted

Ooooo jaaaaa:-o:crazyeye::-o:crazyeye: Jakie pysznosci :lol::lol:<slini sie>:roll:
takie rogaliki uwielbiam:loveu: mmmm
dobra-ide sobie stad...bo jeszcze chwila, i po drodze do lozka zabladze do lodowki...a to niezdrowo tak pozno jesc:)

Posted

cześć Kasiulka :multi:

no, no, no... alez sie napracowałaś :cool3: tyle pyszności mniami :multi:
hahaha spodobały mi się bardzo koreczki w ananasku... chyba skopiuję ten pomysł na rocznicę komunii mojej córy.... a to już w połowie maja :lol:

pozostałe jedzonko też przeapetycznie zrobiłaś.... oj mówię Ci ze dogadałybyśmy się w kuchni :p:p:p

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Kasiu :multi:

Evelina
miala byc "licha" a ty tu dzdzownice wsadzasz :evil_lol:

Dla mnie "licha" to taka "włochata" dzdzownica :evil_lol:Wlochatej nie znalazlam. Jeszcze sie nie opierzyly.
Przyjmijmy, ze liche dzdzownice sa lyse :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']evelinka to u was tak juz zielono?:-oLepiej Ci powiem Madziu, znaczy pokaze.
Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi:

Nie da sie ukryc, ze jak do tej pory Warszawianki gora :p
Jakie to szczescie, ze jestem Warszawianka. :lol:
Nie bede musiala po calej Polsce ganiac zeby sie pysznie najesc :evil_lol:

Mam nadzieje, ze serki mialy stosowny aromacik ?

Ja sie ciagle zastanawiam czym biedne ananasy sobie zaluzyly
na takie traktowanie. :cool3:
Rozumiem seler tak ponakluwac, ale ananas ? :crazyeye: :lol: ;)

Posted

[quote name='Evelina']Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi:

Nie da sie ukryc, ze jak do tej pory Warszawianki gora :p
Jakie to szczescie, ze jestem Warszawianka. :lol:
Nie bede musiala po calej Polsce ganiac zeby sie pysznie najesc :evil_lol:
o żesz... ach jak mnie zazdrosć zżera :angryy: cóż za cudna i soczysta zieleń :crazyeye:
;):lol::lol::lol:

u mnie na wiciokrzewie listeczki dopiero rosną.. maleńkie :cool1:

Ewa... a kiedy nawiedzisz Warszawę?

Posted

[quote name='Gosiek']o żesz... ach jak mnie zazdrosć zżera :angryy: cóż za cudna i soczysta zieleń :crazyeye:
;):lol::lol::lol:

u mnie na wiciokrzewie listeczki dopiero rosną.. maleńkie :cool1:

Ewa... a kiedy nawiedzisz Warszawę?Wczoraj chcialam trawke kosic, ale lunelo i po ptokach :shake:

Warszawe nawiedze, pewnie tego lata. Ale czy mnie Mama gdziekolwiek z domu wypusci to nie wiem :roll:

Posted

Evelina napisał(a):
Wczoraj chcialam trawke kosic, ale lunelo i po ptokach :shake:

Warszawe nawiedze, pewnie tego lata. Ale czy mnie Mama gdziekolwiek z domu wypusci to nie wiem :roll:
no patrz.. a ja właśnie skończyłam trawkę grabić jak lunęło :lol::lol::lol::lol:

oj.. to się wyrwiesz cichcem na chwilkę... tylko mam olbrzymią nadzieję że nawiedzisz najwcześniej pod koniec lipca :modla: bo wczesniej na wakacje wybywam ;)

Chyba ze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do Chorwacji masz rzut beretem ;) i sie tam spotkamy?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']

serniczek:

keksik:

szarlotka:

śliwki w boczku:

deska z serami:

jajeczko z niespodzianka:

pomidorek:

i na koniec koreczki rozmaite nadziane na ananaska:

dopiero co pojadłam sniadanko ale zjadłabym chętnie "COŚ" na ząbek :eviltong:

[quote name='Evelina']Lepiej Ci powiem Madziu, znaczy pokaze.
Tak u mnie wczoraj wygladal wiciokrzew :multi:

ja tez chce tak zielonooooo:placz: :placz: :placz:

a wogóle to dzien doberek kasienko :buzi:

Posted

[quote name='Gosiek']oj.. to się wyrwiesz cichcem na chwilkę... tylko mam olbrzymią nadzieję że nawiedzisz najwcześniej pod koniec lipca :modla: bo wczesniej na wakacje wybywam ;) Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol:

[quote name='Gosiek']Chyba ze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do Chorwacji masz rzut beretem ;) i sie tam spotkamy?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm:
Dla mnie Chorwacja to czysta abstrakcja :oops: A co tam sie je ? :roll:

[SIZE="1"]No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol:

Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm:

No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol:oj jak w sierpniu to suuuuuuuper :multi::multi::multi:

co sie tam je? hmmmm myśle ze to samo co we wszystkich takich "ciepłych" krajach czyli głównie sery, oliwki, figi itp itd.. cudowny kraj :loveu: a jadę w okolice Dubrownika.. tam jest najpiękniej i najspokojniej bo trzeba całą Dalmację przejechać żeby tam dotrzeć.. no i przez granicę BiH trzeba myknąć ;) a wielu tego nie lubi.. no i magistrala jest... jednopsamowa :crazyeye: wiec sie powooooli jedzie.
i powiem Ci ze na campingach można naprawdę wielu Francuzów spotkać :cool3:

Posted

Goniu - masz plusa! olbrzymiego :D
moon light - ciesze sie ze sie przeze mnie troche obslinilas ;)
Madziu - dzien doberek :)
[quote name='Gosiek']cześć Kasiulka :multi:

no, no, no... alez sie napracowałaś :cool3: tyle pyszności mniami :multi:
hahaha spodobały mi się bardzo koreczki w ananasku... chyba skopiuję ten pomysł na rocznicę komunii mojej córy.... a to już w połowie maja :lol:

pozostałe jedzonko też przeapetycznie zrobiłaś.... oj mówię Ci ze dogadałybyśmy się w kuchni :p:p:pciesze sie ze Ci sie podoba, Gosiu :) bardzo lubie pichcic w kuchni...

[quote name='Evelina']

Ja sie ciagle zastanawiam czym biedne ananasy sobie zaluzyly
na takie traktowanie. :cool3:
Rozumiem seler tak ponakluwac, ale ananas ? :crazyeye: :lol: ;)
"bo to niedobry ananas był..." :razz: ;)

[quote name='Evelina']Jesli juz to pewnie w sierpniu. Ale licho wie. Mam nieskoordynowane ruchy jesli chodzi o daty wyjazdow :lol:

Tylko powiedz w ktora strone tym beretem rzucic ? :hmmmm:

No nic juz zmykam. Znowu sobie, tym razem u Tekluni, grajdolek wykopalam. :evil_lol:
no i pije sie rozne tamtejsze wina, winka itd... :p maja swoje wlasne specjaly. choc niektore pachna jak...stare skarpety :oops:

Ewa, nie uciekaj, chetnie wydziele Ci troche miejsca na grajdolek ;)