Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] :o Cóż ten Ten wyprawia? Żabcia :iloveyou:alez Gosiu... zadna żabka, tylko biegnacy pies pelen dostojenstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Kasiu!! Ale mialyscie fajne spotkanko:cool3: A Tenus jaki zadowolony... Dagusia niech nie obiecuje, tylko niech przyjezdza:eviltong: Kasiu, a bedziesz w Poznaniu na swiatowce?:cool3:czesc Magda :) nie planuje niestety jechac do Poznania...:shake: chociaz kto wie, co sie moze zdarzyc :cool3: ja to chyba najwiecej bym na jamnikach i ONach siedziala, bo to moje najukochansze rasy :loveu: i chcialabym jeszcze gończe obejrzec i buldogi, i weimary, i... oj wszystkie bym chciala :oops: Quote
asher Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tekluniu, ty chyba w innej Warszawie mieszkasz, jeszcze masz śnieg? :-o :lol: A tak w ogóle, to strrasznie długo nie przysyłałas mi powiadomień... :shake: Tenka chyba bym nie poznała na ulicy, strasznie zarósł od mojej ostatniej u Was wizyty! Śliczny jest, wygląda, jak szczeniaczek :loveu: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 asher napisał(a):Tekluniu, ty chyba w innej Warszawie mieszkasz, jeszcze masz śnieg? :-o :lol: A tak w ogóle, to strrasznie długo nie przysyłałas mi powiadomień... :shake: Tenka chyba bym nie poznała na ulicy, strasznie zarósł od mojej ostatniej u Was wizyty! Śliczny jest, wygląda, jak szczeniaczek :loveu:a czemu nie mialas powiadomien? :hmmmm: nie bardzo rozumiem... :oops: zdjecia sa sprzed tygodnia - wtedy snieg jeszcze byl, przynajmniej w tym parku :lol: dzieki asher za wizyte...tak dawno Cie nie bylo, ze nic dziwnego ze bys Tena nie poznala :) z łysolca zrobil sie calkiem niezly kudlacz :lol: Quote
asher Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a):a czemu nie mialas powiadomien? :hmmmm: nie bardzo rozumiem... :oops:Pewnie serwer był too busy :roll: ;) Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 cześć Kasiu :p całkiem niezły kudłacz to za mało powiedziane... Tenuś zmienił sie naprawdę bardzo.. z biedulka przeobraził się w ślicznego chłopaczka :loveu: a ta błyszcząca sierść :loveu: cuuuudeńko :p miłego weekendu Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Teklunia napisał(a):alez Gosiu... zadna żabka, tylko biegnacy pies pelen dostojenstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojej, prosze mi wybaczyć bład. :shake: Tenuś - najdostojniejszy (w sisianiu :evil_lol: i nie tylko), przystojny chłopcyk... Domagam się zdjęc :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Dzieńdoberek Kasiulka :multi: Jak już zrobisz pyszne ciasta i rogaliki to ja proszę o fot i przy okazji o przesyłkę :lol: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Czesc kobietki moje kochane :) Ja od rana w kuchni siedze, ale nie wytrzymalam i zrobilam sobie krociotka przerwe na Dogo :lol: asher - hahaha :D pewnie masz racje ;) Gosienko - ja tez Ci zycze milego weekendu :) szkoda tylko ze pogoda nam sie akurat teraz popsula... Goniu - wybaczone ;) ale zdjecia jesli pozwolisz beda troche pozniej... moze jak ciasto bedzie w piekarniku... Daga - ciastkami chetnie sie podziele, ale musisz tu na nie przyjechac :eviltong: na wynos nie dajamy ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Teklunia'] Goniu - wybaczone ;) ale zdjecia jesli pozwolisz beda troche pozniej... moze jak ciasto bedzie w piekarniku... Dziekuje za wybaczenie! :modla: ;-) I z niecierpliwością czekam na foteczki. :cool3: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Teklunia'] Ja od rana w kuchni siedze, ale nie wytrzymalam i zrobilam sobie krociotka przerwe na Dogo :lol: Gosienko - ja tez Ci zycze milego weekendu :) szkoda tylko ze pogoda nam sie akurat teraz popsula... Kasiu - przecież słonko ładnie swieci ;) ja też od rana w kuchni..... hahaha razem kucharzymy ;) ja już 1 ciasto mam gotowe a dwa przygotowane i czekają na przekładki i polewy :lol: Robisz imprezkę z samym ciastem czy może kanapeczki itp itd też? Ja tym razem tylko na słodko...... Quote
Alka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Kasiu i Tenulku !:multi: Kasiu, pozostaje mi zyczyc przyjemnego pichcenia i super imprezki .:loveu: milego weekendu ! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Kasiu piszesz, że odbiór osobisty, więc schowaj gdzieś jednego rogalika, zeby nikt go nie zjadł i w lipcu zgłoszę sie po niego :lol: :lol: Quote
anetta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Oooo, jakie fajne spotkanko bylo dogomaniczek :klacz: A Tenek cud, miod :lilangel: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Bry wieczór :p ... Załapałem się jeszcze na ciacho i rogalika? :razz: Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No dobra :evil_lol: Uprzedzam, ze Teklunia sama tego chciala. Przedstawiam Wam wdziecznego panno-kawalera dzdzownice. Probowalam scisnac, ale sie zapieral :cool3: Sprawdza sie porzekadlo, ze dzdzownica ma dwa konce :evil_lol: Tlusciutka jest nieee ? :lol: Dobrze to dla ogrodu wrozy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']No dobra :evil_lol: Uprzedzam, ze Teklunia sama tego chciala. Przedstawiam Wam wdziecznego panno-kawalera dzdzownice. Probowalam scisnac, ale sie zapieral :cool3: Sprawdza sie porzekadlo, ze dzdzownica ma dwa konce :evil_lol: Tlusciutka jest nieee ? :lol: Dobrze to dla ogrodu wrozy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobre na koktail :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']No dobra :evil_lol: Uprzedzam, ze Teklunia sama tego chciala. Przedstawiam Wam wdziecznego panno-kawalera dzdzownice. Probowalam scisnac, ale sie zapieral :cool3: Sprawdza sie porzekadlo, ze dzdzownica ma dwa konce :evil_lol: Tlusciutka jest nieee ? :lol: Dobrze to dla ogrodu wrozy :evil_lol: evelinka to u was tak juz zielono?:-o Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Kasiu :multi: Evelina miala byc "licha" a ty tu dzdzownice wsadzasz :evil_lol: Dla mnie "licha" to taka "włochata" dzdzownica :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']No dobra :evil_lol: Uprzedzam, ze Teklunia sama tego chciala. Przedstawiam Wam wdziecznego panno-kawalera dzdzownice. Probowalam scisnac, ale sie zapieral :cool3: Sprawdza sie porzekadlo, ze dzdzownica ma dwa konce :evil_lol: Tlusciutka jest nieee ? :lol: Dobrze to dla ogrodu wrozy :evil_lol: Beeeeee..., ale fuj :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek'] ja też od rana w kuchni..... hahaha razem kucharzymy ;) ja już 1 ciasto mam gotowe a dwa przygotowane i czekają na przekładki i polewy :lol: Robisz imprezkę z samym ciastem czy może kanapeczki itp itd też? Ja tym razem tylko na słodko......Gosiu - ja tym razem robie oprocz deserow takze tresciwsze rzeczy :p Ale tylko na zimno, bo tak latwiej ;) Lubie gotowac i to bardzo, ale teraz mam juz dosyc... Stalam przy kuchni calutki dzien, az mnie placy od tego rozbolaly :shake: Zrobilam szarlotke, rogaliki, keks, jajka faszerowane, pomidory faszerowane, 2 salatki, a na jutro zostaja do zrobienia koreczki i ślwki w boczku. [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu piszesz, że odbiór osobisty, więc schowaj gdzieś jednego rogalika, zeby nikt go nie zjadł i w lipcu zgłoszę sie po niego :lol: :lol: Dagus, w lipcu to ja specjalnie dla Ciebie świezutkich napieke!!! :) [quote name='PiotrekJ']Bry wieczór :p ... Załapałem się jeszcze na ciacho i rogalika? :razz: Piotek, dzieki Bogu!!! Wrociles :) Na wyzerke przyjezdzaj jutro... w koncu masz blisko :lol: [quote name='Evelina']No dobra :evil_lol: Uprzedzam, ze Teklunia sama tego chciala. Przedstawiam Wam wdziecznego panno-kawalera dzdzownice. Probowalam scisnac, ale sie zapieral :cool3: Sprawdza sie porzekadlo, ze dzdzownica ma dwa konce :evil_lol: Ewa - ona jest przesliczna!!! :loveu: Uwielbiam dzdzownice! Zawsze na jesini nie moge sie nacieszyc ze tyle ich wylazi na ulice :p Szkoda tylko ze polowa ginie pod naszymi nogami... Piekniusia :loveu::loveu::loveu: Małgosiu, Piko, Aneta - czesc :buzi: Quote
Hanna R. Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Oooo ! Mój Świetlisty ! :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu ? Jakie rogaliki ? Jakie ??? :eating: :eating: :eating: Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Teklunia'] Ewa - ona jest przesliczna!!! :loveu: Uwielbiam dzdzownice! Zawsze na jesini nie moge sie nacieszyc ze tyle ich wylazi na ulice :p Szkoda tylko ze polowa ginie pod naszymi nogami... Piekniusia :loveu::loveu::loveu: Kasiu, ale za co? za co można uwielbiać dżdżownice???:-?:-?:-?, dobranoc :roll:...piękniusia? :-? Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Oooo ! Mój Świetlisty ! :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu ? Jakie rogaliki ? Jakie ??? :eating: :eating: :eating:pyszne ;) kruche rogaliki - czesc jest z konfiturka malinowa, a czesc z kremem czekoladowym :p jak bede miec chwilke czasu i sily to wstawie przepis, bo sa naprawde smaczne :) Dobranoc!!! Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu, ale za co? za co można uwielbiać dżdżownice???:-?:-?:-?, dobranoc :roll:...piękniusia? :-?Gosiu - one sa dosc rozwiniete, jak na robaki ;) No i sa sliczniutkie moim zdaniem :oops: I takie spokojne... Chodza, wierca otworki, wystawiaja swoje dzdzownicze lepetynki, tak jak ta na zdjeciu Ewy... :loveu: Dobranoc :) Quote
Recommended Posts