Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Alka napisał(a):cześc Kasiu i Tenulku ! Super spotkanko miałyście. Kontakty dogomaniackie zacieśniaja się , super !:multi: Tenus szczęśliwy , tyle slicznych dziewczyn :loveu::loveu::loveu: przypomniało mi się Kasiu, jak byliście z TZ w Szczyrku,szkoda ,że nie odwiedziliście Rybnika i nas...nastepnej okazji do spotkania napewno juz nie przegapimy !:cool3:no wlasnie Alus, tez wczoraj o tym z Magda rozmawialysmy, ze tak blisko Was bylam i nic z tego nei wyszlo... ale my do Szczyrku jezdzimy z reguly co roku, wiec wszystko jest jeszcze do nadrobienia :lol: jak bedziemy tam znowu jechac, to na pewno dam znac i moze zechcecie si ez nami spotkac :oops: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a):no wlasnie Alus, tez wczoraj o tym z Magda rozmawialysmy, ze tak blisko Was bylam i nic z tego nei wyszlo... ale my do Szczyrku jezdzimy z reguly co roku, wiec wszystko jest jeszcze do nadrobienia :lol: jak bedziemy tam znowu jechac, to na pewno dam znac i moze zechcecie si ez nami spotkac :oops: Kasiu, oczywiście , musowo dajesz znać.Juz my z Alicja postaramy sie o to ...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kasiu, a ja to nawet do Szczyrku bym podjechała :loveu: byle by tylko się z Wami spotkać :multi: Naprawdę miałyscie swietne spotkanko, super, ciesze sie, ze doszlo do skutku :multi: teraz moja kolej :cool3: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, a ja to nawet do Szczyrku bym podjechała :loveu: byle by tylko się z Wami spotkać :multi: Naprawdę miałyscie swietne spotkanko, super, ciesze sie, ze doszlo do skutku :multi: teraz moja kolej :cool3: zebys wiedziala ze Twoja!!! juz nie moge sie doczekac :) ale ten czas na pewno szybko zleci! [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasiu jak ma sie dzisiaj moj kudłaty boski blizniaczek? ps.jak tam u lekarza mam nadzieje ze ok:kciuki:jest kudlaty jak zwykle :lol: tylko ze dzisiaj mu nudno, bo nie ma gosci ktorzy by sie nim interesowali... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']zebys wiedziala ze Twoja!!! juz nie moge sie doczekac :) ale ten czas na pewno szybko zleci! ... Juz sie nawet dowiadywałam po ile sa bilety, więc wiesz ... za 3h będe w Warszawie :razz: :razz: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Juz sie nawet dowiadywałam po ile sa bilety, więc wiesz ... za 3h będe w Warszawie :razz: :razz: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: odbierzesz mnie?? o 16 mam pociąg :eviltong: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']odbierzesz mnie?? o 16 mam pociąg :eviltong: :cool3: nawet z kwiatkami bym przyszla ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']nawet z kwiatkami bym przyszla ;) no to ja zaraz lece na dworzec :multi: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 am tu jeszcze kilka zdjec ze spacerku... Sniegu na szczescie juz tyle nie ma, to sa fotki sprzed tygodnia :lol: wachamy to tu... ...to tam... chodzimy... siusiamy... Quote
Moniś Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no to ja zaraz lece na dworzec :multi: O ludzie co to sie dzieje! :cool3::cool3: Kasia! Ona serio do Ciebie zasuwa? :multi::multi: :lol::lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']odbierzesz mnie?? o 16 mam pociąg :eviltong: :cool3::crazyeye: o rany Dagusia w gorącej wodzie kapana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj TENusiowa rodzinko:multi: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Moniś napisał(a):O ludzie co to sie dzieje! :cool3::cool3: Kasia! Ona serio do Ciebie zasuwa? :multi::multi: :lol::lol:chcialabym bardzo, ale obawiam sie ze to tylko takei obieanki-cacanki :lol: Ale w lipcu zobaczymy sie na 100% Monika, Ty tez przyjedziesz na lipcowa wystawe? Oferuje miejsce do przespania sie, jakby co :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o rany Dagusia w gorącej wodzie kapana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj TENusiowa rodzinko:multi: Witaj Alu :) Hau hau ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']chcialabym bardzo, ale obawiam sie ze to tylko takei obieanki-cacanki :lol: Ale w lipcu zobaczymy sie na 100% Kasiu jadę 1wsza klasą i mam dostęp do internetu, jadę już 30 min koło 19 powinnam być na miejscu - kupiłas już kwiaty :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tenuś z pewnością szukał wiosny. :multi: [quote name='Alka']haha, z jaką gracją Tenuś sika...:lol: Zgadzam się. :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu jadę 1wsza klasą i mam dostęp do internetu, jadę już 30 min koło 19 powinnam być na miejscu - kupiłas już kwiaty :lol: :lol: Dagus, moga byc tulipany? :hmmmm: dziewczyny, w imieniu Tena dziekuje za mile slowa pod adresem jego susiania... chlopak naprawde stara sie robic to dostojnie :lol: Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a): dziewczyny, w imieniu Tena dziekuje za mile slowa pod adresem jego susiania... chlopak naprawde stara sie robic to dostojnie :lol::lol::lol::lol: właśnie chciałam napisać ze Tenus bardzo dostojnie siusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']Dagus, moga byc tulipany? :hmmmm: oczywiście Kasiu, tulipanki sa jednymi z moich ulubionych kwiatuszków :loveu: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 i jeszcze troszke zdjec z parku... tak wyglada psia brodka po szukaniu wiosny :lol: chyba ja dojrzal gdzies w oddali i chce zlapac ;) ojej... gdzies zniknela nagle :shake: a to zdjecie ma swoja wlasna historie... zeby je zrobic ukucnelam i zawolalam Tena radosnym glosem, a on tak sie ucieszyl i pedzil z takim impetem, ze nie wyhamowal a ja wyladowalam na plecach :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia'] dziewczyny, w imieniu Tena dziekuje za mile slowa pod adresem jego susiania... chlopak naprawde stara sie robic to dostojnie :lol: Ten! :klacz: Ależ Ty się Chłopcze dla nas poświęcasz pozując. :evil_lol: :loveu: :o Cóż ten Ten wyprawia? Żabcia :iloveyou: Quote
Magda Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzien dobry Kasiu!! Ale mialyscie fajne spotkanko:cool3: A Tenus jaki zadowolony... Dagusia niech nie obiecuje, tylko niech przyjezdza:eviltong: Kasiu, a bedziesz w Poznaniu na swiatowce?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Dagusia niech nie obiecuje, tylko niech przyjezdza:eviltong: Kasiu, a bedziesz w Poznaniu na swiatowce?:cool3: No ja mam nadzieje, ze kasia bedzie, tylko jest jeden problem : ja bede tylko na Yorkach :roll: a Kasiula pewnie na Briardach :roll: Quote
Magda Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No ja mam nadzieje, ze kasia bedzie, tylko jest jeden problem : ja bede tylko na Yorkach :roll: a Kasiula pewnie na Briardach :roll: Ja jeszcze nigdy nie mialam okazji byc na zwyklej wystawie, a co dopiero na swiatowce:lol: nawet nie mam pojecia jak to bedzie wygladac..... Ale yorki to na 100% odwiedze i bede miec nareszcie aparacik to popstrykam troche fotek:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja jeszcze nigdy nie mialam okazji byc na zwyklej wystawie, a co dopiero na swiatowce:lol: nawet nie mam pojecia jak to bedzie wygladac..... Ale yorki to na 100% odwiedze i bede miec nareszcie aparacik to popstrykam troche fotek:cool3: No ja to najchetniej byłabym w kazdym dniu, ale niestety byłoby zbyt pięknie gdybym mogła zostac :cool3: Quote
Recommended Posts