Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
cześc Kasiu i Tenulku !

Super spotkanko miałyście. Kontakty dogomaniackie zacieśniaja się , super !:multi: Tenus szczęśliwy , tyle slicznych dziewczyn :loveu::loveu::loveu:

przypomniało mi się Kasiu, jak byliście z TZ w Szczyrku,szkoda ,że nie odwiedziliście Rybnika i nas...nastepnej okazji do spotkania napewno juz nie przegapimy !:cool3:
no wlasnie Alus, tez wczoraj o tym z Magda rozmawialysmy, ze tak blisko Was bylam i nic z tego nei wyszlo...
ale my do Szczyrku jezdzimy z reguly co roku, wiec wszystko jest jeszcze do nadrobienia :lol:
jak bedziemy tam znowu jechac, to na pewno dam znac i moze zechcecie si ez nami spotkac :oops:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
no wlasnie Alus, tez wczoraj o tym z Magda rozmawialysmy, ze tak blisko Was bylam i nic z tego nei wyszlo...
ale my do Szczyrku jezdzimy z reguly co roku, wiec wszystko jest jeszcze do nadrobienia :lol:
jak bedziemy tam znowu jechac, to na pewno dam znac i moze zechcecie si ez nami spotkac :oops:

Kasiu, oczywiście , musowo dajesz znać.Juz my z Alicja postaramy sie o to ...:lol:

Posted

Kasiu, a ja to nawet do Szczyrku bym podjechała :loveu: byle by tylko się z Wami spotkać :multi:

Naprawdę miałyscie swietne spotkanko, super, ciesze sie, ze doszlo do skutku :multi: teraz moja kolej :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, a ja to nawet do Szczyrku bym podjechała :loveu: byle by tylko się z Wami spotkać :multi:

Naprawdę miałyscie swietne spotkanko, super, ciesze sie, ze doszlo do skutku :multi: teraz moja kolej :cool3:
zebys wiedziala ze Twoja!!! juz nie moge sie doczekac :) ale ten czas na pewno szybko zleci!

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasiu jak ma sie dzisiaj moj kudłaty boski blizniaczek?
ps.jak tam u lekarza mam nadzieje ze ok:kciuki:jest kudlaty jak zwykle :lol: tylko ze dzisiaj mu nudno, bo nie ma gosci ktorzy by sie nim interesowali...

Posted

[quote name='Teklunia']zebys wiedziala ze Twoja!!! juz nie moge sie doczekac :) ale ten czas na pewno szybko zleci!
...

Juz sie nawet dowiadywałam po ile sa bilety, więc wiesz ... za 3h będe w Warszawie :razz: :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Juz sie nawet dowiadywałam po ile sa bilety, więc wiesz ... za 3h będe w Warszawie :razz: :razz: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

am tu jeszcze kilka zdjec ze spacerku... Sniegu na szczescie juz tyle nie ma, to sa fotki sprzed tygodnia :lol:
wachamy to tu...

...to tam...

chodzimy...

siusiamy...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no to ja zaraz lece na dworzec :multi:

O ludzie co to sie dzieje! :cool3::cool3:

Kasia! Ona serio do Ciebie zasuwa? :multi::multi: :lol::lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']odbierzesz mnie?? o 16 mam pociąg :eviltong: :cool3::crazyeye: o rany Dagusia w gorącej wodzie kapana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj TENusiowa rodzinko:multi:

Posted

Moniś napisał(a):
O ludzie co to sie dzieje! :cool3::cool3:

Kasia! Ona serio do Ciebie zasuwa? :multi::multi: :lol::lol:
chcialabym bardzo, ale obawiam sie ze to tylko takei obieanki-cacanki :lol: Ale w lipcu zobaczymy sie na 100%
Monika, Ty tez przyjedziesz na lipcowa wystawe? Oferuje miejsce do przespania sie, jakby co :cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: o rany Dagusia w gorącej wodzie kapana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj TENusiowa rodzinko:multi:

Witaj Alu :) Hau hau ;)

Posted

[quote name='Teklunia']chcialabym bardzo, ale obawiam sie ze to tylko takei obieanki-cacanki :lol: Ale w lipcu zobaczymy sie na 100%

Kasiu jadę 1wsza klasą i mam dostęp do internetu, jadę już 30 min koło 19 powinnam być na miejscu - kupiłas już kwiaty :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu jadę 1wsza klasą i mam dostęp do internetu, jadę już 30 min koło 19 powinnam być na miejscu - kupiłas już kwiaty :lol: :lol:
Dagus, moga byc tulipany? :hmmmm:

dziewczyny, w imieniu Tena dziekuje za mile slowa pod adresem jego susiania... chlopak naprawde stara sie robic to dostojnie :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

dziewczyny, w imieniu Tena dziekuje za mile slowa pod adresem jego susiania... chlopak naprawde stara sie robic to dostojnie :lol:
:lol::lol::lol: właśnie chciałam napisać ze Tenus bardzo dostojnie siusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

i jeszcze troszke zdjec z parku...

tak wyglada psia brodka po szukaniu wiosny :lol:

chyba ja dojrzal gdzies w oddali i chce zlapac ;)

ojej... gdzies zniknela nagle :shake:

a to zdjecie ma swoja wlasna historie...
zeby je zrobic ukucnelam i zawolalam Tena radosnym glosem, a on tak sie ucieszyl i pedzil z takim impetem, ze nie wyhamowal a ja wyladowalam na plecach :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']
Ten! :klacz: Ależ Ty się Chłopcze dla nas poświęcasz pozując. :evil_lol: :loveu:

:o Cóż ten Ten wyprawia? Żabcia :iloveyou:

Posted

Dzien dobry Kasiu!!
Ale mialyscie fajne spotkanko:cool3: A Tenus jaki zadowolony...

Dagusia niech nie obiecuje, tylko niech przyjezdza:eviltong: Kasiu, a bedziesz w Poznaniu na swiatowce?:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Dagusia niech nie obiecuje, tylko niech przyjezdza:eviltong: Kasiu, a bedziesz w Poznaniu na swiatowce?:cool3:

No ja mam nadzieje, ze kasia bedzie, tylko jest jeden problem : ja bede tylko na Yorkach :roll: a Kasiula pewnie na Briardach :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No ja mam nadzieje, ze kasia bedzie, tylko jest jeden problem : ja bede tylko na Yorkach :roll: a Kasiula pewnie na Briardach :roll:

Ja jeszcze nigdy nie mialam okazji byc na zwyklej wystawie, a co dopiero na swiatowce:lol: nawet nie mam pojecia jak to bedzie wygladac..... Ale yorki to na 100% odwiedze i bede miec nareszcie aparacik to popstrykam troche fotek:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja jeszcze nigdy nie mialam okazji byc na zwyklej wystawie, a co dopiero na swiatowce:lol: nawet nie mam pojecia jak to bedzie wygladac..... Ale yorki to na 100% odwiedze i bede miec nareszcie aparacik to popstrykam troche fotek:cool3:

No ja to najchetniej byłabym w kazdym dniu, ale niestety byłoby zbyt pięknie gdybym mogła zostac :cool3: