Gosiek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 oj tak - niesamowity ten kaczy rudzielec - te kaczusie mi się bardzo podobają... to chyba mandarynki? Quote
Alka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc dziewczynki :) A i owszem... mam rudzielca :p mam tez takiego rudzielca... niesamowita co? Cześć Kasiu ! Fajne foteczki .:loveu: ta kaczusia ma wspaniałe kolorki :loveu: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Gosiek napisał(a):oj tak - niesamowity ten kaczy rudzielec - te kaczusie mi się bardzo podobają... to chyba mandarynki?Gosiu, to Piżmówka... Quote
Moniś Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Aleeeeee piękne pawie :loveu::loveu::loveu::loveu: niedaleko mnie facet hoduje :lol::lol::lol: Cześć Kasiu ;) Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Moniś napisał(a):Aleeeeee piękne pawie :loveu::loveu::loveu::loveu: niedaleko mnie facet hoduje :lol::lol::lol: Cześć Kasiu ;)Czesc Monika!!! :multi: Wrocilas nareszcie! A juz sie zaczynalam martwic... I powiedz mi - po co ktos hoduje pawie? :hmmmm: Chyba nie zeby je zjesc :crazyeye: Wiesz ze za ok. godzinke spotykam sie z Madzia od Gajki? :p Quote
Moniś Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monika!!! :multi: Wrocilas nareszcie! A juz sie zaczynalam martwic... I powiedz mi - po co ktos hoduje pawie? :hmmmm: Chyba nie zeby je zjesc :crazyeye: Wiesz ze za ok. godzinke spotykam sie z Madzia od Gajki? :p byłam cały czas tylko nie odzywałam się :oops: mam jakieś ciche dni ;);) A po co on je hoduje to ja nie mam pojęcia :crazyeye: A spotkanka zazdroszczę i życzę miłego :lol::lol: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 halo, halo.. juz po spotkanku... Kasiu - pisz... zdjecia jakieś robiłaś? ale jestem ciekawa relacji :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kasia mi pisała, że zdjęcia sa, tylko nie wiem czy na Kasi aparacie, czy na Madzi :roll: Tenuś miał wzięcie u dziewczyn i wcale się nie dziwię :loveu: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 czesc dziewczynki :multi: spotkanko bylo... co prawda krotkie troszke, no ale najwazniejsze ze sie spotkalysmy :) oto moj arelacja: [LIST] [*]zdjecie sa! i na moim aparacie, i na Magdy [*]Magda byla jeszcze z kolezanka i z 2,5 kg opakowaniem proszku do prania, ktore caly czas miala przy sobie :eviltong: [*]Tenek byl przeszczesliwy, ze tyle osob sie nim interesuje [*]Magda spedzila prawie caly czas z nim na podlodze :lol: [*]Piotrek J. nie dojechal :angryy: [*]Magda jest sliczna! [/LIST] Zdjecia beda za chwilke... Quote
olcha Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :multi: :multi: :multi: Piotrek no wiesz :shake: tak kobiety same sobie zostawić? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 olcha napisał(a)::multi: :multi: :multi: Piotrek no wiesz :shake: tak kobiety same sobie zostawić? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Piotrek stchórzył :razz: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 z przykroscia stwierdzam, ze moje zdjecia wyszly fatalnie :shake: nic prawie nie widac :placz: ale i tak wstawie, bo nic lepszego nie mam... Magda i jej kolezanka: a tu - musicie uwierzyc na slowo, ze za Tenem ukrywa sie magda ;) tu z kolei musicie uwierzyc ze obok Magdy jest Ten :evil_lol: no a tu wreszci wcos widac :) Panie i Panowie oto Magda i Ten ;) Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wierzymy na słowo ze to Magda i TEN :razz: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 i jeszcze troszke... rownie beznadziejnych zdjec. mam nadzieje ze magdzie lepiej wyszly... Magda z rozwianym wlosem :evil_lol: nie zauwazylam tego wczesniej, ale Magda chyba chce zbic tą reką mojego psa :crazyeye: :evil_lol: mizianko po brzuniu :) i buziaczek w pysiaczek :) i czas na masaz psiego boczku... a na koniec szczery usmiech :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ale Tenusiowi dobrze - ja też go wymiziam jak przyjadę :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Teklunia']czesc dziewczynki :multi: spotkanko bylo... co prawda krotkie troszke, no ale najwazniejsze ze sie spotkalysmy :smile: oto moj arelacja: zdjecie sa! i na moim aparacie, i na Magdy Magda byla jeszcze z kolezanka i z 2,5 kg opakowaniem proszku do prania, ktore caly czas miala przy sobie :eviltong: Tenek byl przeszczesliwy, ze tyle osob sie nim interesuje Magda spedzila prawie caly czas z nim na podlodze :lol: Piotrek J. nie dojechal :angryy: Magda jest sliczna!Zdjecia beda za chwilke... juz sprostruje, dzisiaj było dosc spore słonce i kasia chyba oslepła na moj przyjazd całkiem :cool3: a proszek...hmmm...no coz musiałam go tachac ze szkolenia, bo mamy w domu wypróbowac zebysmy wiedzieli co promujemy i tak przez pol warszawy z torbą 2,8 :evil_lol: [quote name='Teklunia'] i jeszcze troszke... rownie beznadziejnych zdjec. mam nadzieje ze magdzie lepiej wyszly... Magda z rozwianym wlosem :evil_lol: nie zauwazylam tego wczesniej, ale Magda chyba chce zbic tą reką mojego psa :crazyeye: :evil_lol: mizianko po brzuniu :) i buziaczek w pysiaczek :) i czas na masaz psiego boczku... a na koniec szczery usmiech :lol: o boooooooooooooooooooooze kasia jak mogłaś!przepraszam panstwa ale to na zdjeciach to nie ja :cool3: a tenulek jest przeboski przepiekny i przekudłaty, nic tylko piesic i całowac, no mowie wam:loveu: :loveu: :loveu: kasiu a korzytstając z okazji to bardzo dziekuje ze nas przytargałas do siebie i ugosciłas (ukłon w strone mamci:buzi:) i poznałas z tenulkiem i było cudownie i chyba jeszcze nie raz u was zagoszę albo wy u mnie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześć Kasiu - widzę ze najwyraźniej zapomniałaś o lampie przy pstrykaniu zdjeć ;) Ale i tak coś widać :eviltong: i baardzo miło sie te foteczki ogląda :loveu: buziaki i miłego dzionka :p Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Magda, ciesze sie bardzo ze sie poznalysmy i prosze o czestsze wizyty :cool3: Gosiu - otoz to... lampy nie wlaczylam :oops::oops::oops: Gapa ze mnie jakich malo, ale czesciowo tlumaczy mnie to, ze to z namiaru wrazen ;) A w ogole to witam wszystkich w ten pochmurny, ale wyraznie wiosenny dzien :) Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzien dobry!! :krolik: Ale Tenuś miał spotkanko - pełne miziania i calusków... :loveu: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 cześc Kasiu i Tenulku ! Super spotkanko miałyście. Kontakty dogomaniackie zacieśniaja się , super !:multi: Tenus szczęśliwy , tyle slicznych dziewczyn :loveu::loveu::loveu: przypomniało mi się Kasiu, jak byliście z TZ w Szczyrku,szkoda ,że nie odwiedziliście Rybnika i nas...nastepnej okazji do spotkania napewno juz nie przegapimy !:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 czesc kasiu jak ma sie dzisiaj moj kudłaty boski blizniaczek? ps.jak tam u lekarza mam nadzieje ze ok:kciuki: Quote
Recommended Posts