Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , widzę ze odwiedziłaś I-szą Rodzinę Polską :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo :lol: i nawet z I Dama sie gofrem podzielilam ;) nie odmowila :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kasiu jak ja przyjadę do Wa-wy (o ile wszytsko dojdzie do skutku) to oprowadzisz mnie troche to tu to tam co ?? :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu jak ja przyjadę do Wa-wy (o ile wszytsko dojdzie do skutku) to oprowadzisz mnie troche to tu to tam co ?? :cool3: :cool3:Dagus, nie moge sie doczekac :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']Dagus, nie moge sie doczekac :) Qrcze a wiesz jak ja Madzi zazdroszczę tego wypadu :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu jak ja przyjadę do Wa-wy (o ile wszytsko dojdzie do skutku) to oprowadzisz mnie troche to tu to tam co ?? :cool3: :cool3: No tak, mnie to już nie poprosi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No tak, mnie to już nie poprosi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciebie poprosze żebyś mi coś innego pokazał :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ciebie poprosze żebyś mi coś innego pokazał :eviltong:ja nie chce tego nawet sluchac!!! co tu sie wyrabia?!? patrzec na to tez chyba nie chce... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']ja nie chce tego nawet sluchac!!! co tu sie wyrabia?!? patrzec na to tez chyba nie chce... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu!! ale czego? przeciez w warszawie jest tyle rzeczy do zwiedzenia :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ciebie poprosze żebyś mi coś innego pokazał :eviltong: A co? :cool3: [quote name='Teklunia']ja nie chce tego nawet sluchac!!! co tu sie wyrabia?!? patrzec na to tez chyba nie chce... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiula, Ty zawsze taka grzeczna byłaś? :razz: ;) Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):A co? :cool3: Kasiula, Ty zawsze taka grzeczna byłaś? :razz: ;)zawsze!!! juz w pieluchach mi z oczu niewinnoscia palalo!!! ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']A co? :cool3: swoją okolice :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']zawsze!!! juz w pieluchach mi z oczu niewinnoscia palalo!!! ;) Kasiu, ale lubisz mnie dalek prawda :evil_lol: P.S ja tez jestem spokojna, taka niewinna :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']zawsze!!! juz w pieluchach mi z oczu niewinnoscia palalo!!! ;) Wcale Ci nie wierzę, nic a nic :shake: ;) ... [quote name='Daga_i_Oskar']swoją okolice :eviltong: Aha ... Ona taka sama prawie jak u Kasi ;) ... Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu, ale lubisz mnie dalek prawda :evil_lol: P.S ja tez jestem spokojna, taka niewinna :cool3: oczywiscie Dagus, ze Cie lubie :) w koncu to nie moja sprawa co Ty lubisz ogladac :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wcale Ci nie wierzę, nic a nic :shake: ;) ... Aha ... Ona taka sama prawie jak u Kasi ;) ... qrcze to na jeden dzień przyjade łaazienki zobaczyc i do domu :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']oczywiscie Dagus, ze Cie lubie :) w koncu to nie moja sprawa co Ty lubisz ogladac :evil_lol: Kasiu :mad: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']qrcze to na jeden dzień przyjade łaazienki zobaczyc i do domu :cool3: Nie wiem jak u Kasi, u mnie łazienka ładna całkiem, niedawno odnowiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie wiem jak u Kasi, u mnie łazienka ładna całkiem, niedawno odnowiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ale dowciapny jestes :eviltong: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']Łazienki - ciag dalszy: O kurcze, ale śliczne... Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale dowciapny jestes :eviltong: No chciałaś łazienkę oglądać :eviltong: to piszę co i jak ;) ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No chciałaś łazienkę oglądać :eviltong: to piszę co i jak ;) ... Dobranoc Wszystkim ;) ... ale nie taką, chociaż ...:razz: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 cześć Kasiulka - ptaszynki piękne.. zwłaszcza ten cudny paw..... hihihi a jakieś rudzielce ufociłas moze? Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Czesc dziewczynki :) A i owszem... mam rudzielca :p mam tez takiego rudzielca... niesamowita co? Quote
Recommended Posts