Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc kochani :multi::multi::multi:

Bardzo mi milo, ze pamietaliscie o mnie, zagladaliscie tu i mysleliscie troszke o nas :oops:

moon_light
- ja tez kocham te lapeczki... szczegolnie wachac je ;)

Dagus - alarm odwolany, bo sie odnalazlam :) Ale bardzo dziekuje za troske :buzi:

Ciesze sie bardzo , ze spodobala sie Wam fotka figlarnego Tenusia :) Mi tez sie podoba... I jeszcze ma na niej taki fajny wicherek na glowie :lol:

Piotr - Ty to masz oko! Ten naprawde czasem sie zachowuje jakby cierpial na ADHD :evil_lol:

Wczoraj bylam znowu na spacerze w Łazienkach :p Tym razem mialam aparat! POgoda byla piekna, wiec i zdjecia sa fajne :) Ale musze je jeszcze pozgrywac i pozmniejszac, wiec troche to potrwa... Tym bardziej ze niedlugo znow wychodze i nie bedzie mnie do wieczora...
Wiec moze na razie Tenus:

Posted

Witaj Kasiu i Tenulku !:multi:

Nareszcie jesteście :multi:.Smutno tu bez Was bylo...

Kasiu, będzidmy czekać z niecierpliwością na Łazienkowe foteczki , a póki co cieszymy oczęta Tenulkiem.:loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc kochani :multi::multi::multi:

Bardzo mi milo, ze pamietaliscie o mnie, zagladaliscie tu i mysleliscie troszke o nas :oops:

moon_light - ja tez kocham te lapeczki... szczegolnie wachac je ;)

Dagus - alarm odwolany, bo sie odnalazlam :) Ale bardzo dziekuje za troske :buzi:

Ciesze sie bardzo , ze spodobala sie Wam fotka figlarnego Tenusia :) Mi tez sie podoba... I jeszcze ma na niej taki fajny wicherek na glowie :lol:

Piotr - Ty to masz oko! Ten naprawde czasem sie zachowuje jakby cierpial na ADHD :evil_lol:

Wczoraj bylam znowu na spacerze w Łazienkach :p Tym razem mialam aparat! POgoda byla piekna, wiec i zdjecia sa fajne :) Ale musze je jeszcze pozgrywac i pozmniejszac, wiec troche to potrwa... Tym bardziej ze niedlugo znow wychodze i nie bedzie mnie do wieczora...
Wiec moze na razie Tenus:

Tenuś tylko się nie zakrztuś:nono:

Posted

[quote name='Teklunia']Alu i Aniu - witajcie i wielkie dzieki!!! :)

Pozmniejszalam juz Łazienki, wiec kilka wstawiam :)

Ale śliczne. Strasznie lubię kaczuchy:lol:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

PiotrekJ napisał(a):

A Tena nie wpuścili do Łazienek? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pewnie ne bo by zaczał kaczuszki paść :evil_lol:

Posted

Hej dziewczynki :)
Ciesze sie ze Wam kaczuszki do gustu przypadly :) Mam jeszcze rozne inne zwierzatka z wczoraj ufocone :cool3:

PIKA napisał(a):

Pewnie ne bo by zaczał kaczuszki paść :evil_lol:
no oczywiscie! przeciez to owczarek ;)