PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Warszawianko ;) ... [quote name='Teklunia'] juz taki jestem... łobuziak ;) Przyznaj się, kiedy u Tena stwierdzono ADHD? :razz: Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Kasiu i Tenusiu ! Śliczna foteczka :loveu::loveu::loveu: figlarz z Tenusia :loveu: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Kasia gdzie jesteś? [SIZE=2]no wiesz? już 21:00 a Ciebie nadal nie ma :shake: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 22:22 Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
moon_light Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Łapeczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: -to co najbardziej lubie:cool3: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Kasiu - mamy kolejny dzionek a Ciebie jak nei byo tak nie ma :placz: Gdzie sie podziewasz? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć Kasiu, jak się dzisiaj nie pojawisz to będę dZwonić bo sie martwimy - gdzie jestes? :-( Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Czesc kochani :multi::multi::multi: Bardzo mi milo, ze pamietaliscie o mnie, zagladaliscie tu i mysleliscie troszke o nas :oops: moon_light - ja tez kocham te lapeczki... szczegolnie wachac je ;) Dagus - alarm odwolany, bo sie odnalazlam :) Ale bardzo dziekuje za troske :buzi: Ciesze sie bardzo , ze spodobala sie Wam fotka figlarnego Tenusia :) Mi tez sie podoba... I jeszcze ma na niej taki fajny wicherek na glowie :lol: Piotr - Ty to masz oko! Ten naprawde czasem sie zachowuje jakby cierpial na ADHD :evil_lol: Wczoraj bylam znowu na spacerze w Łazienkach :p Tym razem mialam aparat! POgoda byla piekna, wiec i zdjecia sa fajne :) Ale musze je jeszcze pozgrywac i pozmniejszac, wiec troche to potrwa... Tym bardziej ze niedlugo znow wychodze i nie bedzie mnie do wieczora... Wiec moze na razie Tenus: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj Kasiu i Tenulku !:multi: Nareszcie jesteście :multi:.Smutno tu bez Was bylo... Kasiu, będzidmy czekać z niecierpliwością na Łazienkowe foteczki , a póki co cieszymy oczęta Tenulkiem.:loveu: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc kochani :multi::multi::multi: Bardzo mi milo, ze pamietaliscie o mnie, zagladaliscie tu i mysleliscie troszke o nas :oops: moon_light - ja tez kocham te lapeczki... szczegolnie wachac je ;) Dagus - alarm odwolany, bo sie odnalazlam :) Ale bardzo dziekuje za troske :buzi: Ciesze sie bardzo , ze spodobala sie Wam fotka figlarnego Tenusia :) Mi tez sie podoba... I jeszcze ma na niej taki fajny wicherek na glowie :lol: Piotr - Ty to masz oko! Ten naprawde czasem sie zachowuje jakby cierpial na ADHD :evil_lol: Wczoraj bylam znowu na spacerze w Łazienkach :p Tym razem mialam aparat! POgoda byla piekna, wiec i zdjecia sa fajne :) Ale musze je jeszcze pozgrywac i pozmniejszac, wiec troche to potrwa... Tym bardziej ze niedlugo znow wychodze i nie bedzie mnie do wieczora... Wiec moze na razie Tenus: Tenuś tylko się nie zakrztuś:nono: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Alu i Aniu - witajcie i wielkie dzieki!!! :) Pozmniejszalam juz Łazienki, wiec kilka wstawiam :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć Kasiu, a już się martwiłam, że koś Cię porwał :cool3: i chciałam Cię ratować :cool3: Dobrze jednak , że się odnalazłaś i takie ładne foteczki kaczuszek nam pokazałaś :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć Kasiu :p ... A Tena nie wpuścili do Łazienek? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']Alu i Aniu - witajcie i wielkie dzieki!!! :) Pozmniejszalam juz Łazienki, wiec kilka wstawiam :) Ale śliczne. Strasznie lubię kaczuchy:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry! :angel: Tenuś ma cudną tą czuprynkę. :iloveyou: A kaczuszki super :multi: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kaczuszki!!!!!! :multi: :multi: :multi: Jak ja dawno w Łazienkach nie byłam :placz: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć Kasiu :multi: PiotrekJ napisał(a): A Tena nie wpuścili do Łazienek? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie ne bo by zaczał kaczuszki paść :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Hej dziewczynki :) Ciesze sie ze Wam kaczuszki do gustu przypadly :) Mam jeszcze rozne inne zwierzatka z wczoraj ufocone :cool3: PIKA napisał(a): Pewnie ne bo by zaczał kaczuszki paść :evil_lol:no oczywiscie! przeciez to owczarek ;) Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kasiu - kaczusie sliczne ale... jakos od jakiegoś czasu za nimi nie przepadam :diabloti: czekam na inne zwierzątka :cool1: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kasiu , widzę ze odwiedziłaś I-szą Rodzinę Polską :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts