Teklunia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):o matko :shake: psa suchymi bulami karmi :shake: a mięska troszke to nie laska :shake: mieso drogie... ;) Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 My karmimy, a raczej on sie sam karmi sciagajac z kaloryfera, suchy chleb dla koni - te briardy to tak maja!!! Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']mieso drogie... ;) No właśnie, no właśnie ! Pieniądze trzeba na IMPREZY oszczędzać ! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
SwEet_LiLi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Moja Kasandra tez je suchy chleb :evil_lol: Sama sobie go bierze ... :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 To widzę, że ten mój tylko taki wybreny, suchej kromki nie tknie, ale jak jest z "prawdziwym" masełkiem to wcina aż mu się uszy trzęsą :cool3: :cool3: Cześć Kasiulka :multi: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia'] alez Aniu, nie ma sie czego wstydzic... nic co ludzkie nie jest nam obce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahaha:roflt: Ja chyba w coś wkręcana jestem:roll: :lol: Witaj Kasiu! Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie spodziewałam się tej korekty ;) :lol: A Pika to jak wejście smoka! :evil_lol: A Anka....Anka cosik tak...do mnie :cool3::cool3::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć Kasiu co tu sie dzieje Tenek o bulce tylko :placz: :lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']nic nie szkodzi Gosiu... nawet nie poczulam ;) alez Aniu, nie ma sie czego wstydzic... nic co ludzkie nie jest nam obce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz jeszcze z Pika i Malgosia, zeby sie nie pogniewaly :lol: spoznione, ale sa ;) a gonia chyba znowu zdjecie robila (bo nigdzie nie moglam znalezc jej fotki ;)) no nie moge jakie party :cool3: :cool3: PIKA widze ze w transie (jak zwykle ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeeeeeeeeextra Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']a skad ja mialam wiedziec ze i Wy zostajecie...? my krzyczalysmy glosno, ze nie jedziemy i zazdroscimy tamtym ;) zaraz sie puszcze po galeriach w poszukiwaniu Waszych zdjec :lol: Kasiu ,jestem pod wrażeniem Twojego puszczenia się ....po galeriach :evil_lol: świetny efekt!:klacz::klacz::klacz: Ja nie miałam najmiejszego problemu z rozpoznaniem imprezowiczek.:multi: gratuluję pomysłu i udanej imprezy.:cool2: ...a ja boki od rana zrwywam :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Witaj Kasiu ;) ... W ten pochmurny i mokry dzień :angryy: ... Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzien dobry Kasiu!! Nadrobilam zaleglosci u ciebie:cool3::cool3: Fotka z imprezy doskonala:evil_lol: Fajnie bylo z wami. Tenulka tez widzialam:evil_lol: Milego dnia, Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Kasiu , my już w domku a Ty jeszcze nie wróciłaś z imprezki :cool3: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='olcha']Najpierw to się muszę zebrać w sobie, następnie poukładać ładnie zdjęcia, powklejać eeee tam narazie mi się nie chce poczekam na wiosnę i więcej energii A zdjęć się naszukasz...bo chyba dwa tylko są :eviltong: Olcha - wreszcie!!! Gratulacje!!! [quote name='sota36']My karmimy, a raczej on sie sam karmi sciagajac z kaloryfera, suchy chleb dla koni - te briardy to tak maja!!! [quote name='SwEet_LiLi']Moja Kasandra tez je suchy chleb Sama sobie go bierze ... :roll: Ten tez lubi suchy chleb, ale ja nie lubie jak on go je ;) Bo caly dom jest pokryty mniejszymi i wiekszymi okruchami...:shake: On w ogole lubi takie rzeczy do jedzenia, ktorymi najpierw mozna sie pobawic: buleczki, rzodkiewki, winoronka (teraz mu juz nie daje, bo ostrzegalyscie przed tym...) itp. [quote name='HankaRupczewska']No właśnie, no właśnie ! Pieniądze trzeba na IMPREZY oszczędzać ! :diabloti:o to to to ;) [quote name='Alicjarydzewska']Ale miałyście swietną imprezkę ;)a tak! trzeba bylo do Wawy przyjechac ;) [quote name='Daga_i_Oskar']To widzę, że ten mój tylko taki wybreny, suchej kromki nie tknie, ale jak jest z "prawdziwym" masełkiem to wcina aż mu się uszy trzęsą :cool3: Cześć Kasiulka :multi:czesc Dagulka :) moje poprzednie psy tez chleba nie tknely... a jak im si edawalo posmarowany maslem, to zlizywaly maslo a chleb wypluwaly :lol: [quote name='an3czka']Buahahaha:roflt: Ja chyba w coś wkręcana jestem:roll: Witaj Kasiu!Zadne wkrecanie, tylkowszyscy widzimy jak jest :evil_lol: [quote name='dbsst'] no nie moge jakie party :cool3: PIKA widze ze w transie (jak zwykle ) :evil_lol: eeeeeeeeeeeeeeeeeextraPika tance chciala rozpoczac chyba ;) [quote name='Alka']Kasiu ,jestem pod wrażeniem Twojego puszczenia się ....po galeriach :evil_lol: świetny efekt!:klacz: dzieki Alu :) az sie balam co tam napisalas jak przeczytalam o puszczaniu sie ;) [quote name='PiotrekJ']Witaj Kasiu ... W ten pochmurny i mokry dzień :angryy: ...Witaj... Mam sie pochmurno...:roll: [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Kasiu!! Nadrobilam zaleglosci u ciebie:cool3: Fotka z imprezy doskonala:evil_lol: Fajnie bylo z wami. Tenulka tez widzialam:evil_lol: Milego dnia,Ciesze sie ze Ci sie podobalo ;) [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , my już w domku a Ty jeszcze nie wróciłaś z imprezki :cool3:hahaha... wrocilam ale odsypialam ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc kasienko :buzi: to ja widze ze wczoraj tez balowałas a ja ci tyłek smskami zawracałam :eviltong: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']Zadne wkrecanie, tylkowszyscy widzimy jak jest :evil_lol: Hahaha. A niech Ci będzie!:lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']Hahaha. A niech Ci będzie!:lol:mamy to na papierze, wiec nie da sie zaprzeczyc ;) [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kasienko :buzi: to ja widze ze wczoraj tez balowałas a ja ci tyłek smskami zawracałam :eviltong:Magda, ja balowalam tak wirtualnie tylko ;) Jak dostalam smska to sie niesamowicie ucieszylam :) Slicznie dziekuje :buzi: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Kasieńko & Tenusiu :multi: Witaj Gosiu :bye: szedlem sobie spokojnie... az tu nagle czuje ze ktos mnie obserwuje... Ty w tym okienku, czego sie gapisz? :mad: i na koniec machamy Wam pachnaca lapeczka :bye: :p Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ty w tym okienku, czego sie gapisz? :mad: ugryź ją :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 dziewczyny w innych galeriach pokazuja swoj Krakow, wiec ja pokaze swoj kawalek Warszawy... z lotu ptaka, bo robilam te zdjecia z dachu bloku, ktory jest naprzeciwko mojego :D a ten dach, to wlasnie nasz blok :) Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ten dach, to wlasnie nasz blok :smile: fajny blok :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']ugryź ją :evil_lol:o zesz Ty podjudzaczko :mad: i ptoki, tez je tu mamy ;) Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):fajny blok :roll: :evil_lol: :evil_lol:a dziekuje, tez mi sie podobuje ;) ale czepialska z Ciebie baba ;) Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :razz:Kasiu mieszkasz na tej wieży z dzwonkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts