Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='mmbbaj']:mad::mad::mad: a jaaaaaaaa!!!??????????:placz::placz::placz::bigcry::bigcry::bigcry: Dobry wieczór! :comp26::obrazic: [quote name='PIKA']No mnie tez nie zaprosily :placz::placz: Malgośka idziemy na piwo :obrazic: Same we dwie :obrazic: a skad ja mialam wiedziec ze i Wy zostajecie...? my krzyczalysmy glosno, ze nie jedziemy i zazdroscimy tamtym ;) zaraz sie puszcze po galeriach w poszukiwaniu Waszych zdjec :lol: [quote name='madzia18sosnowiec']kasia o kto to jest w tym zielonym?:cool3: ps.grzebien obrotowy jak najbardziej, ja go uzywam jako podstawy, teraz poluje na szczotke z takimi długasnymi kolcami :pto w zielonym to ja ;) skoro polecacie, to chyba faktycznie kupie obrotowy. a szczotke to akurat mam fajna - z Karuska :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']a to w zielonym to ja ;) a ja od razu wiedziałam, że to Ty :multi: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Madzia chyba zartowała ;) no przecież musiała widzieć Kasię na fotkach.... :lol: Kasiu.. hihiih chyba siadłam Ci na ręku Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Kasia ja teraz zwróciłam uwagę na pewną rzecz... Żeby nie było, że ja mam jakieś ten teges skłonności... Wyglądam jakbym chciała gołe ramię pocałować:roll: :lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka']Kasia ja teraz zwróciłam uwagę na pewną rzecz... Żeby nie było, że ja mam jakieś ten teges skłonności... Wyglądam jakbym chciała gołe ramię pocałować:roll: :lol: ale jazda :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu.. hihiih chyba siadłam Ci na ręku nic nie szkodzi Gosiu... nawet nie poczulam ;) [quote name='an3czka']Kasia ja teraz zwróciłam uwagę na pewną rzecz... Żeby nie było, że ja mam jakieś ten teges skłonności... Wyglądam jakbym chciała gołe ramię pocałować:roll: :lol: alez Aniu, nie ma sie czego wstydzic... nic co ludzkie nie jest nam obce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz jeszcze z Pika i Malgosia, zeby sie nie pogniewaly :lol: spoznione, ale sa ;) a gonia chyba znowu zdjecie robila (bo nigdzie nie moglam znalezc jej fotki ;)) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia'] haha a pika mowi z tyłu "moje panie prosze do tyłu ktoś musi zacząć :drinking: " Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Haha jak dobrze nie wsadzilas mojego zdjęcia w stroju ludowym :lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='PIKA']Haha jak dobrze nie wsadzilas mojego zdjęcia w stroju ludowym :lol:hahaha :D myslalam o tym :lol: a jak impreza to impreza! na zjezdzie trzeba cos wypic i zjesc ;) Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Widzę, że Twoje zdolności rozkwitły przez okres mojej nieobecności :lol: ... Suuuuuper :multi: :multi: :multi: ... Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hej!! Kasiu, ja oczywiscie robilam zdjęcie. ;-) :evil_lol: Allee była impraaaaaa. :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia'] o kurka wodniasta a ja kocham mambeeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 "Wszyscy mają mambe...a ja nie! :shake: " :lol: A ja też nie pojechałam do Katowic :shake: .... nie żebym się wpraszała :roll: ale jedno piwko :razz: no może jeszcze drinczek :razz: to bym sobie wypiła... Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Kasiu :lol: ... Widzę, że Twoje zdolności rozkwitły przez okres mojej nieobecności :lol: ... Suuuuuper :multi: :multi: :multi: ... Czesc Piotrus :) Ale dawno Cie nie bylo... Powinienes chyb azmienic prace na taka, ktora nie bedzie kolidowac z Dogomania... :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Piotrus :) Ale dawno Cie nie bylo... Powinienes chyb azmienic prace na taka, ktora nie bedzie kolidowac z Dogomania... :lol: Jak wyjeżdżam to przeważnie biorę ze sobą komputer, ale po całym dniu tyrania nie mam nawet ochoty go odpalać :roll: :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia'] jacie jaki jęzor - chciałoby się teraz byc przez niego wymamlanym :loveu: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='olcha']"Wszyscy mają mambe...a ja nie! :shake: " :lol: A ja też nie pojechałam do Katowic :shake: .... nie żebym się wpraszała :roll: ale jedno piwko :razz: no może jeszcze drinczek :razz: to bym sobie wypiła... a skad ja mam wziac Twoje zdjecie, jak Ty galerii nie masz? :shake: [quote name='PiotrekJ']Jak wyjeżdżam to przeważnie biorę ze sobą komputer, ale po całym dniu tyrania nie mam nawet ochoty go odpalać :shake: ...wykorzystuja Cie tam, biedaku ;) [quote name='madzia18sosnowiec']o kurka wodniasta a ja kocham mambeeee :loveu: :loveu: :loveu: ja tez :p:p:p nie jadlam jej od lat, ale jak bylismy ostatnio w sklepie TZ kupil i mamy:p [quote name='g_o_n_i_a']Hej!! Kasiu, ja oczywiscie robilam zdjęcie. ;-) :evil_lol: Allee była impraaaaaa. :evil_lol:a dzis Cie glowka nie boli? ;) historia pewnej kajzerki... jest moja!!! powacham ja... ale ladnie pachnie :p sprobuje czy swieza... jeszcze jeden gryzek, zeby sie upewnic... ojej, gdzie ona jest...:roll: tylko tyle zostalo... okruszki :shake: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']historia pewnej kajzerki... jest moja!!! powacham ja... ale ladnie pachnie :p sprobuje czy swieza... jeszcze jeden gryzek, zeby sie upewnic... ojej, gdzie ona jest...:roll: tylko tyle zostalo... okruszki :shake: Ale się uśmiałem :roflt::roflt::roflt:... Quote
mmbbaj Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']nic nie szkodzi Gosiu... nawet nie poczulam ;) alez Aniu, nie ma sie czego wstydzic... nic co ludzkie nie jest nam obce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz jeszcze z Pika i Malgosia, zeby sie nie pogniewaly :lol: spoznione, ale sa ;) a gonia chyba znowu zdjecie robila (bo nigdzie nie moglam znalezc jej fotki ;)) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie spodziewałam się tej korekty ;) :lol: A Pika to jak wejście smoka! :evil_lol: A Anka....Anka cosik tak...do mnie :cool3::cool3::cool3: I w ogóle to umarłam ze śmiechu!!! :lol: Kasia brawo :klacz::klacz::klacz: I szkoda tylko, że nie mogę zidentyfikować wszystkich dziewczyn :roll:, no, ale tak bywa po imprezach! :evil_lol: Quote
olcha Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Teklunia napisał(a):a skad ja mam wziac Twoje zdjecie, jak Ty galerii nie masz? :shake: Pełno moich zdjęć w topiku chihuahua długo i krótkowłosa :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia'] a dzis Cie glowka nie boli? ;) historia pewnej kajzerki... jest moja!!! powacham ja... ale ladnie pachnie :p sprobuje czy swieza... jeszcze jeden gryzek, zeby sie upewnic... ojej, gdzie ona jest...:roll: tylko tyle zostalo... okruszki :shake: Oj główka się trzyma...:evil_lol: Ja przede wszystkim to mambą się częstowałam. :eviltong: Tenuś morderca kajzerki. :evil_lol: A potem jak jej biedak szukał. :shake: Słodziasty z Niego Chłopiec :iloveyou: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie spodziewałam się tej korekty ;) :lol: A Pika to jak wejście smoka! :evil_lol: A Anka....Anka cosik tak...do mnie :cool3::cool3::cool3: I w ogóle to umarłam ze śmiechu!!! :lol: Kasia brawo :klacz::klacz::klacz: I szkoda tylko, że nie mogę zidentyfikować wszystkich dziewczyn :roll:, no, ale tak bywa po imprezach! :evil_lol: dzieki Gosiu :buzi: Ania cos ma takie dziwne sklonnosci, ze lubi dziewczyny calowac ;) ale moze jest po prostu bardzo uczuciowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na gorze w oklurach slonecznych nasza ukochana Gosia, obok Pika, z yorkiem w ramiaonach Magda od Mikiego, w zielonym - ja, reką podpiera sie Moniś, a calusna jest Ania :lol: Gonia i Piotrek - ciesze sie ze spodobala sie Wam historia biednej kajzerki... :) [quote name='olcha']Pełno moich zdjęć w topiku chihuahua długo i krótkowłosa :evil_lol: no to musze poszukac... ale swoja droga to moglabys wreszcie otworzyc prawdziwa galerie...:razz: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 mam jeszcze troche jedzacego Tena, wiec musze Was pomeczyc ;) tak w ogole kajzerki to juz nasz codzienny rytual... no, prawie codzienny...zawsze jak kupujemy sobie buleczki, jedna musi byc dla psa :lol: Quote
olcha Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia'] no to musze poszukac... ale swoja droga to moglabys wreszcie otworzyc prawdziwa galerie...:razz: Najpierw to się muszę zebrać w sobie, następnie poukładać ładnie zdjęcia, powklejać eeee tam narazie mi się nie chce poczekam na wiosnę i więcej energii :eviltong: A zdjęć się naszukasz...bo chyba dwa tylko są :eviltong: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 o matko :shake: psa suchymi bulami karmi :shake: a mięska troszke to nie laska :shake: Quote
Recommended Posts