Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 cześć Kasiu - zdjątka sliczne - i Tenulek i kwiatuszki :loveu: A wiesz... ja mam różne grzebienie do czesania Axla - i obrotowe i zwykłe i szczotki... ale powiem Ci tak: zaczynam od obrotowego.. który niestety ładnie czesze ale ze tak powiem z grubsza.. potem biorę ten zwykły grzebień (nieobrotowy) i zauwayłam ze "zacina" się na każdym kołtunku ;) - stąd wiem ze obrotowy nie rozczesze do końca.... a w międzyczasie przeczesuję szczotka.... ale powiem Ci ze super wyjściem jest kupienie na Allegro jednostronnych degażówek - ciaiesz nimi RAZ po kołtunku i potem pięknie się rozczesuje a włosków tracis dosłownie kilka :cool3: uff się napisałam :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] A wiesz... ja mam różne grzebienie do czesania Axla - i obrotowe i zwykłe i szczotki... ale powiem Ci tak: zaczynam od obrotowego.. który niestety ładnie czesze ale ze tak powiem z grubsza.. potem biorę ten zwykły grzebień (nieobrotowy) i zauwayłam ze "zacina" się na każdym kołtunku ;) - stąd wiem ze obrotowy nie rozczesze do końca.... a w międzyczasie przeczesuję szczotka.... ale powiem Ci ze super wyjściem jest kupienie na Allegro jednostronnych degażówek - ciaiesz nimi RAZ po kołtunku i potem pięknie się rozczesuje a włosków tracis dosłownie kilka :cool3: O! ja bardzo chętnie zakupie takie degażówki, bo u nas też kołtunki się robią :shake: Gosiu, gdzie na allegro mam ich szukać?;) W artykułach dla zwierząt czy normalnie dla ludzi? ;);) Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):O! ja bardzo chętnie zakupie takie degażówki, bo u nas też kołtunki się robią :shake: Gosiu, gdzie na allegro mam ich szukać?;) W artykułach dla zwierząt czy normalnie dla ludzi? ;);)wysłałam Ci linka na PW Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzien dobry Kasiu! Dzien dobry Tenus! :krolik: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Śpiochasy :multi::multi: Pobudka!!! :evil_lol::evil_lol:o tej porze to my sie akurat kladziemy z powrotem do lozeczka, po zrobieniu sniadanka TZowi :p [quote name='madzia18sosnowiec']kasia a jaki masz? bo ja mam taki fajny za 11zł kupiłam obrotowy, swietnie sie nim wyczesuje ps.dobranoc:buzi:ja mam nieobrotowy, rzadki z dlugimi zebami... bo czytalam kiedys ze obrotowych sie u briardow nie stosuje... ale skoro Wy polecacie... [quote name='Gosiek']cześć Kasiu - zdjątka sliczne - i Tenulek i kwiatuszki :loveu: A wiesz... ja mam różne grzebienie do czesania Axla - i obrotowe i zwykłe i szczotki... ale powiem Ci tak: zaczynam od obrotowego.. który niestety ładnie czesze ale ze tak powiem z grubsza.. potem biorę ten zwykły grzebień (nieobrotowy) i zauwayłam ze "zacina" się na każdym kołtunku ;) - stąd wiem ze obrotowy nie rozczesze do końca.... a w międzyczasie przeczesuję szczotka.... ale powiem Ci ze super wyjściem jest kupienie na Allegro jednostronnych degażówek - ciaiesz nimi RAZ po kołtunku i potem pięknie się rozczesuje a włosków tracis dosłownie kilka :cool3: uff się napisałam :evil_lol:dzieki Gosiu za obszerne informacje :buzi: zaraz polece zobaczyc co to sa te degazowki... my tez zawsze zaczynamy od grzebienia, a potem konczymy szcotka, ale tak jak pisalam - nasz grzebien jest kiepski :roll: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Kasiu! Dzien dobry Tenus! :krolik: dzien dobry Gosiu :) i dzien dobry Aniu :) i dzien dobry wszystkim :lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 dziewczynki, oto zdjecie z naszego konkurencyjnego zjazdu :lol: sa tu osoby ktore sie zdeklarowaly, ze nie jada... Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No prosze! :evil_lol: Dziewuchy szaleją. A kto robił zdjęcie? Tylko mnie tam nie ma... :placz: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczynki, oto zdjecie z naszego konkurencyjnego zjazdu :lol: sa tu osoby ktore sie zdeklarowaly, ze nie jada... Hahahaha świetne!!! Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):No prosze! :evil_lol: Dziewuchy szaleją. A kto robił zdjęcie? Tylko mnie tam nie ma... :placz:Gosia, to Ty tez sie tam nie wybierasz? Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 looooooooooooooooooooooooooool :multi::multi: Kasia, dałaś czadu!! hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeeeextra :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nooo... to teraz niech nam zazdroszczą te, które pojechały :evil_lol: Kasia, jeszcze fotke psów zrób- niech wiedzą, że szalałysmy z psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a): Kasia, jeszcze fotke psów zrób- niech wiedzą, że szalałysmy z psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam troche dosyc, bo zeby odszukac zdjecia Was wszystkich to chyba z godzine wertowalam galerie... ;) najtrudniej bylo z Gosia, bo Ona sie ukrywa ;) Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A kto robił zdjęcie? Barman z baru :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):Barman z baru :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, nie, ja robilam zdjęcie! Ja przecież w Wami tam poszłam! :shake: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Nie, nie, ja robilam zdjęcie! Ja przecież w Wami tam poszłam! :shake:no oczywiscie!!! Monice sie pomylilo, bo pewnie kiepsko widziala po paru drinkach ;) :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Teklunia napisał(a):no oczywiscie!!! Monice sie pomylilo, bo pewnie kiepsko widziala po paru drinkach ;) :evil_lol: Monika, Ty wariatko. :evil_lol: ;-) Ja do barmana nie jestem podobna! :placz: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Monika, Ty wariatko. :evil_lol: ;-) Ja do barmana nie jestem podobna! :placz: oj, sorry- tak sie spiłam, że mam rozdwojenie jaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):oj, sorry- tak sie spiłam, że mam rozdwojenie jaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniś, Monis... :shake: Szalejesz!! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 kasia o kto to jest w tym zielonym?:cool3: ps.grzebien obrotowy jak najbardziej, ja go uzywam jako podstawy, teraz poluje na szczotke z takimi długasnymi kolcami :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześc Kasiu, widzę, że wy tez urządziłyscie sobie zlocik i przynajmniej jakies zdjątko macie, u nas kazdy rozmawiał z kimś i jakoś zapomniało się zrobic grupowego zdjęcia :roll: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiu, widzę, że wy tez urządziłyscie sobie zlocik i przynajmniej jakies zdjątko macie, u nas kazdy rozmawiał z kimś i jakoś zapomniało się zrobic grupowego zdjęcia :roll: a widzisz, bo my my pomyślały o wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']dziewczynki, oto zdjecie z naszego konkurencyjnego zjazdu :lol: sa tu osoby ktore sie zdeklarowaly, ze nie jada... :mad::mad::mad: a jaaaaaaaa!!!??????????:placz::placz::placz::bigcry::bigcry::bigcry: Dobry wieczór! :comp26::obrazic: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='mmbbaj']:mad::mad::mad: a jaaaaaaaa!!!??????????:placz::placz::placz::bigcry::bigcry::bigcry: Dobry wieczór! :comp26::obrazic: No mnie tez nie zaprosily :placz::placz: Malgośka idziemy na piwo :obrazic: Same we dwie :obrazic: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):No mnie tez nie zaprosily :placz::placz: Malgośka idziemy na piwo :obrazic: Same we dwie :obrazic: hahahaha no to to foch, kasia przerabiaj szybko zanim sobiue na to piwo pojdą :eviltong: Quote
Recommended Posts