Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześc Kasiu :multi: Super te Tenuśkowe napisy :loveu: bardzo mi się podobaja :loveu: A przebiśnieg - ach chciałabym takiego na własne oczy zobaczyć to bym uwierzyła, że wiosna idzie, bo dzisiaj cały dzień sypał mokry śnieg :angryy: Quote
Patka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ale zapachniało truskawkami :cool3: mniam jeszce trochę obym w tym roku nie miała uczulenia takze na moje kochane pomidory :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 przebiśnieg :-o Kasiu, a gdzież go ufociłaś? U mnie skalniaczek jeszcze pod śniegiem :shake: a na skalniaczku właśnie urzędują przebiśniegi :p ale słonko ładnie świeci wiec jest szansa ze za kilka dni wreszcie śnieżek będzie wspomnieniem :mad: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 U lala, jakie truskawy u Kasi :lol:, ale ja i tak wole w 100% czereśnie :eviltong: Wstawajcie Śpiochy!;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja tez chce truskaweczki :angel::p Dzień Dobry Kasiu i Tenusiu :krolik: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :loveu:Nareszcie kwiatuszki ......... Witaj Kasik :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 czesc moje dziewczynki :multi::multi::multi: dzisiaj bede miala jeszcze troszke kwiatkow, bo na parapecie cos zakwitlo ;) truskawki byly pyszne, chociaz te nasze polskie, ktore sa w lato sa duzo smaczniejsze :) ale i tak moje najukochansze owoce to...jablka :p Gosiu - przebisnieg rosnie na skalniaczku mojej mamy :) i mam sporo fotek Tenulka z dzisiejszego spacerku ;) Quote
an3czka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):i jeszcze jedna oznaka wiosny... troche z importu, ale zawsze ;) pyyyszne byly :p Witaj Kasiu! Ale apetyczne zdjęcia:multi: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 a takie cus zakwitlo u nas w domku :) i jeszcze takie male niesmiale tez sie podnioslo, mimo ze cala zime go nie podlewalam i nic tak juz nie bylo widac, poza ziemia :lol: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 jeszcze kwiatek pomalej przerobce :) i Tenus spacerkowy: i kilka wiosennych widoczkow z dzisiejszego ranka ;) Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):jeszcze kwiatek pomalej przerobce :) Kwiatuszek śliczny i przed przeróbką i po :loveu: Teklunia napisał(a): i Tenus spacerkowy: Kasieńko, Tenuś spacerowy uroczy :loveu:, ale gdzie wy byliście?, na Alasce?:cool1: Przeta u nas wiosna! :mad::p Teklunia napisał(a): i kilka wiosennych widoczkow z dzisiejszego ranka ;) A fuj! :diabloti: No i oczywiście wiiiiiiiiiitaj Kasiula!!!!!!!!!!!:bigok: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiu, jaka tam Alaska :shake: toz to warszawski park! nie poznajesz tej wiosennej aury, czyzby u Ciebie bylo inaczej? Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, jaka tam Alaska :shake: toz to warszawski park! nie poznajesz tej wiosennej aury, czyzby u Ciebie bylo inaczej? U mnie inaczej bo my do parku nie poszliśmy :evil_lol: Miałam początkowo zamiar, ale jak zobaczyłam co się dzieje, to zrezygnowałam :shake: Ale i tak byliśmy 2 godziny na spacerze, a na osiedlu pozwoliłam Bajanowi pobawić się z sunią, którą uwielbia (taka bajankowych gabarytów), cud, że w tych przepychankach nie wylądowały w ogromnej błockowej kałuży :evil_lol: Ale takiego śniegu jak pokazałaś to u nas "na lekarstwo" :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a): kasienko jaki tenulek sie wam wielki zrobił, dawno go cos nie widziałam w całosci i musze ci przyznac ze pieknieje u ciebie z dnia na dzien :loveu: a wogóle to czesc i czołem :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Cześc Kasiula :multi: Kfiatusek przepiękny, ale ja i tak wieksza uwage skupiłam na ślicznym Tenulku :loveu: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Kfiatuszki sliczne, Tenuś jeszcze ladniejszy ale toooo i kilka wiosennych widoczkow z dzisiejszego ranka ;-) wybitnie wiosenny widok :diabloti: Quote
misiaczek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia,ile Ty masz cudnego futra do przytulania :loveu:.Tylko pozazdrościć ;). Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 To niedługo bedzie wiosna! :multi: Ale On piękny! To futerko! :iloveyou: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kasienko jaki tenulek sie wam wielki zrobił, dawno go cos nie widziałam w całosci i musze ci przyznac ze pieknieje u ciebie z dnia na dzien :loveu: a wogóle to czesc i czołem :buzi:wielki Madziu, wielki :lol: to futro ma coraz dluzsze i dodaje mu powagi ;) [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Kasiula :multi: Kfiatusek przepiękny, ale ja i tak wieksza uwage skupiłam na ślicznym Tenulku :loveu:czesc Dagulka ;) dziekuje za komplement w imieniu zainteresowanego :lol: [quote name='PIKA'] ale toooo wybitnie wiosenny widok :diabloti: to takie troche "markowane" zdjecie, bo to jest zaspa z odgarnietego z chodnikow sniegu... wiec na chodnikach bylo sucho, tylko ta gorka sie ostala :eviltong: [quote name='misiaczek'] Teklunia,ile Ty masz cudnego futra do przytulania :loveu:.Tylko pozazdrościć ;).ja naszczescie mam troche mniej futra na sobie ;) a Tena wloski sa faktycznie milusie. i takie dlugie ze cala reke mozna w nich zanurzyc :p [quote name='g_o_n_i_a'] Ale On piękny! To futerko! :iloveyou:lubie to futerko, ale czesanie... :shake: [quote name='mmbbaj']U mnie inaczej bo my do parku nie poszliśmy :evil_lol: Miałam początkowo zamiar, ale jak zobaczyłam co się dzieje, to zrezygnowałam :shake: Ale i tak byliśmy 2 godziny na spacerze, a na osiedlu pozwoliłam Bajanowi pobawić się z sunią, którą uwielbia (taka bajankowych gabarytów), cud, że w tych przepychankach nie wylądowały w ogromnej błockowej kałuży :evil_lol: Ale takiego śniegu jak pokazałaś to u nas "na lekarstwo" :pchyba dobrze ze zrezygnowalas, bo u nas nie dalo sie w ogole chodzic po alejkach - takie bloto bylo :angryy: a na trawnikach snieg po kostki... ale wolalam juz tę opcje ;) Ten dotarl do domu tak wypackany jak nigdy :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):wielki Madziu, wielki :lol: to futro ma coraz dluzsze i dodaje mu powagi ;) ano racja, klata mu zarosła ( i nie tylko :evil_lol: ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a juz masz problemy z kołtunkami :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 DOBRANOC Kasiu i Tenulku, napiszemy do Was smska :razz: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ano racja, klata mu zarosła ( i nie tylko :evil_lol: ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a juz masz problemy z kołtunkami :cool3: wrrr... i to jakie! :shake: wlasnie szukam w internecie jakiegos fajnego grzebienia do rozczesywania, bo ten co mamy jest jakis kiepski... [quote name='Daga_i_Oskar']DOBRANOC Kasiu i Tenulku, napiszemy do Was smska :razz:dzieki Dagus, ze bedziecie pamietac :buzi: Dobranoc :) Dobranoc wszystkim :bye: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):wrrr... i to jakie! :shake: wlasnie szukam w internecie jakiegos fajnego grzebienia do rozczesywania, bo ten co mamy jest jakis kiepski... kasia a jaki masz? bo ja mam taki fajny za 11zł kupiłam obrotowy, swietnie sie nim wyczesuje ps.dobranoc:buzi: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześć Śpiochasy :multi::multi: Pobudka!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']a takie cus zakwitlo u nas w domku :) i jeszcze takie male niesmiale tez sie podnioslo, mimo ze cala zime go nie podlewalam i nic tak juz nie bylo widac, poza ziemia :lol: Kasiu heloł! Chyba tylko ja nie mam w domu kwitnących kwiatków...:roll: Quote
Recommended Posts