Basia&Safi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 swietne widokowki :):):):) dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej :):):) Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Kasiu :lol: Tenek podróżnik to po prostu REWELACJA :klacz::klacz::klacz: Baaaaardzo mi się podoba i proszę o więcej!!! Jestem bardzo ciekawa gdzie się jeszcze wybierze :evil_lol: Świetna zabawa, co? :lol::lol::lol: Aaaaaaaaa!!!!!!!! i dzień dobry :multi: Quote
Hanna R. Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a): Aaaaaaaaa!!!!!!!! i dzień dobry :multi: Aaaaaa !!!! Tak, tak, DZIEŃ DOBRY ! :p :p :p Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Matko Kasiu czemu Ty Tenka samego w swiat puszczasz :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześc kasiu, a gdzie wy się dzisiaij z Panem Tenusiem podziewacie?? Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 cześć Kasiu - jak zdrówko? Tenuś robi się sławny - znaczki, pieniażki... hmmm nieźle zarabia ;) pewnie. No i podróże.. oj powodzi mu się coraz lepiej... :cool3: Quote
Alka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 cześc Kasiu i Tenulku !:multi: Zaliczyliście juz wiosenny spacerek ? U nas nieśmiało przebija się słoneczko...:loveu: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 czesc dziewczynki moje mile :multi::multi::multi::multi::multi: Alu, spacerek zaliczony i musze powiedziec ze czuc wiosne :lol: Gosiu, wreszcie jestes! Tak sie ciesze :) Odpowiadam na reszte pytan: Ten nie podrozuje sam. Ma mnie, ale ja stoje za obiektywem ;) tak tak, PS to naprawde swietna zabawa i pozeracz czasu... ;) nie bylo mnie wczoraj dlugo, bo mielismy male zawirowania z internetem. Natomiast dzis mnie nie bedzie, bo wkrotce wychodze i wracam jutro... no i oczywiscie zalegle: dzien dobry :) Wczorajsze wypociny ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzien dobry Kasiu&Tenuś! :multi: Skoro dzisiaj mamy Pierwszy Dzień Wiosny, my rodzajemy malusie kwiatuszki, zeby wiosennie bylo (mimo brzydkiej, zimowej pogody). Miłego dnia!! ;) Sliczne napisy! :loveu: Quote
moon_light Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 jaaakie faaajneee :) nie dosc ze psisko pikne, to jeszcze mu takie bajery robia:cool3: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 oj, dziewczynki, jestescie strasznie mile :) Gosiu - piekny kwiatek :loveu: Moglyby juz takie rosnac na dworze... Moonlight - kope lat ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu - piekny kwiatek :loveu: Moglyby juz takie rosnac na dworze... Gonia pobuje ze wszystkich sił przywołać wiosnę... Nawet w galeriach :cool3: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Gonia pobuje ze wszystkich sił przywołać wiosnę... Nawet w galeriach :cool3: oj, wcale Ci sie nie dziwie... wiosna to teraz jedno z moich najwiekszych marzen :lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wiosna .................:cool1:............marzenie Czesć Kasiu , mi dzisiaj lepiej więc od rana szalałam ze sprzataniem w Kuby pokoju i mam nawet fajny humor ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Teklunia napisał(a):oj, wcale Ci sie nie dziwie... wiosna to teraz jedno z moich najwiekszych marzen :lol: Do czego to doszło... :shake: Gdzie ta wiosna? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 kasia a gdzie wy sie jutro cholerka wybieracie :mad: co to ma znaczyc :mad: Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Teklunia napisał(a):Wczorajsze wypociny ;) Witaj Kasieńko!:multi: Niezłe te Twoje wypociny:cool3: Quote
Moniś Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześć Kasiu :multi: Super są te Twoje przeróbeczki :cool3::cool3::cool3: mnie ostatnio mało tutaj, bo się uczę :-o :lol::lol: Miłego dzionka! :multi: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 cześć Kasiu.. jeszcze Cię nie ma? a mowiłaś/pisałaś ze wieczorkiem wracasz.... napisiki tenusiowe bardzo mi się podobają :loveu: Quote
Teklunia Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Czesc dziewczeta :lol: Wrocilam i to calkiem terminowo, bo przeciez jest wieczor :lol: Stesknilam sie za domkiem, mimo iz to tylko 1 dzien i 1 noc... Bardzo mi milo, ze tu zagladalyscie - to jedna z najmilszych stron DGManii :) dzis nie mam Tenula, ale za to.... najprawdziwsza oznake wiosny - PRZEBISNIEGA!!! i jeszcze jedna oznaka wiosny... troche z importu, ale zawsze ;) pyyyszne byly :p Quote
Recommended Posts