PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Matko jak on się błyszczy :loveu: zazdraszczam :oops: Teklunia napisał(a): wszystkie stworzenia budza sie do zycia ;-) nie wszystkie, nie wszystkie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Ala, PIKA - bardzo mi milo ze podoba Wam sie siersc mojego malenswa :lol: PIKA napisał(a): nie wszystkie, nie wszystkie :evil_lol: no tak... nas spiochow, to nawet wiosna nie obudzi ;) ja tez dzis wstalam po 11 :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a): no tak... nas spiochow, to nawet wiosna nie obudzi ;) ja tez dzis wstalam po 11 :oops: Qrcze a ja mam tak, że jak przychodzi weekend gdzie moge się wyspać, to zawsze budze się koło 8:angryy: , a w tygodniu to o 8 jestem taka niewyspana, że ciężko z łózka wstac. Czemu to tak :placz: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Qrcze a ja mam tak, że jak przychodzi weekend gdzie moge się wyspać, to zawsze budze się koło 8:angryy: , a w tygodniu to o 8 jestem taka niewyspana, że ciężko z łózka wstac. Czemu to tak :placz: po prostu niepokorne z Ciebie stworzenie ;) ale moj TZ ma tak samo... w tygodniu tocze prawdziwe walki zeby go wyrzucic z lozka o 7.30, a dzis jak mogl pospac to wstal tuz przed 8 ;) moze to kwestia przyzwyczajenia? organizm nauczyl sie budzic o takiej godzinie i tak mu dobrze ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a):po prostu niepokorne z Ciebie stworzenie ;) ale moj TZ ma tak samo... w tygodniu tocze prawdziwe walki zeby go wyrzucic z lozka o 7.30, a dzis jak mogl pospac to wstal tuz przed 8 ;) moze to kwestia przyzwyczajenia? organizm nauczyl sie budzic o takiej godzinie i tak mu dobrze ... też mi sie wydaje ze to przyzwyczajenie organizmu. Mój tata w tygodniu wstaje po 5 i jak w weekend dotrwa w łózku do 7 to już jest dłuuuugo :lol: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): o też mi sie wydaje ze to przyzwyczajenie organizmu. :lol: o czym Wy mowicie? :lol: jakie przyzwyczajenie ? :evil_lol: W tygodniu wstaje ok. 5,30 a a weekend to przed 12,00 mnie cięzko z łozka wyrzucic :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 cześć Kasieńko :p nie poddawaj sie chorobie - zdrowiej szybciutko :buzi: Tenuś ma naprawdę cudną, błyszczącą pięknie sierść... śliczny chłopaczek sie z niego dzięki Tobie zrobił :loveu: Quote
olcha Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a):o czym Wy mowicie? :lol: jakie przyzwyczajenie ? :evil_lol: W tygodniu wstaje ok. 5,30 a a weekend to przed 12,00 mnie cięzko z łozka wyrzucic :evil_lol: Dokładnie! W tygodniu przed 6 wstaje, a w weekend nawet po południu :oops: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a):o czym Wy mowicie? :lol: jakie przyzwyczajenie ? :evil_lol: W tygodniu wstaje ok. 5,30 a a weekend to przed 12,00 mnie cięzko z łozka wyrzucic :evil_lol: olcha napisał(a):Dokładnie! W tygodniu przed 6 wstaje, a w weekend nawet po południu :oops: :cool3: coz...zdarza sie ze sa organizmy ktore zyja wlasnym zyciem i nie poddaja sie zadnym ludzkim przyzwyczajeniom ;) Gosiek napisał(a):cześć Kasieńko :p nie poddawaj sie chorobie - zdrowiej szybciutko :buzi: Tenuś ma naprawdę cudną, błyszczącą pięknie sierść... śliczny chłopaczek sie z niego dzięki Tobie zrobił :loveu: dzieki Gosiu... teraz czujje sie troszke lepiej, wiec moze chorobsko sie juz konczy... a siersc Tenulka jest naprawde wyjatkowa... nic (poza czesankiem) nie trzeba z nia robic :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a): a siersc Tenulka jest naprawde wyjatkowa... nic (poza czesankiem) nie trzeba z nia robic :) to Ci się trafił niepowtarzalny egzemplarz :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):to Ci się trafił niepowtarzalny egzemplarz :loveu:;)jedyny w swoim rodzaju Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 pewnie ze jedyny :eviltong: jesli jakies niedobitki jeszcze nie spia, to wstawiam do pooladania nowe przerobki... Ten i fotka zrobiona na "po przejsciach": Ten "priorytetowy" ;) Quote
an3czka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Teklunia napisał(a): Ten i fotka zrobiona na "po przejsciach": Ten "priorytetowy" ;) Witaj Kasiu!! Ślicznie!:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześć Kasiu :buzi: uwielbiam takie przeróbeczki "starodawne" :multi: Miłej niedzieli życzymy ;) Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Teklunia napisał(a): Ten i fotka zrobiona na "po przejsciach": Ten "priorytetowy" ;) Witaj Kasiunia :multi: Czujemy się lepiej? ;) A przeróbeczki super! Jak zwykle :p Masz bardzo fajne pomysły :lol: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Witaj Teklunia Cuuudne przerobeczki :multi: Evelina świetne :lol::lol: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Czesc kochani :multi::multi::multi: Dzis sie czuje lepiej, hcociaz glosik mam jeszcze mocno "wczorajszy" ;) Dziekuje Wam bardzo za mile slowa pod adresem moich PSowych wypocin :lol: Evelina napisał(a): :roll: :lol: Ewa - dziekuje bardzo :buzi: Dostalam prawdziwa Dogomaniacka pieczec! :D :D :D Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Teklunia napisał(a): czesc kasienka ja widze ze tenkomania opanowuje warszawe, tenek na pieniądzach i na znaczkach, cyknij zdjcie jak bedzie na bilbordach reklamował bielizeeee plissssss:loveu: mamy sławnego blizniaka :loveu: miłego dnia :buzi: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Evelina napisał(a): :roll: :lol::multi:ja poproszę liscik z taką pieczateczka i takim znaczkiem ;) Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:ja poproszę liscik z taką pieczateczka i takim znaczkiem ;) to ja poprosze o adres ;) madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kasienka ja widze ze tenkomania opanowuje warszawe, tenek na pieniądzach i na znaczkach, cyknij zdjcie jak bedzie na bilbordach reklamował bielizeeee plissssss:loveu: mamy sławnego blizniaka :loveu: miłego dnia :buzi:Magda, rozwazamy wystapienie na bilbordach, ale musza nam zaproponowac wieksza kase ;) i nowosci: Quote
Alka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Evelina napisał(a): :roll: :lol: swietne !:klacz: Nie miałabym nic przeciwko gdybym i ja dostała kartkę z Tenusiowym znaczkiem ;) Quote
madziasto4 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Witam :lol: przejrzałam z grubsza ;) Waszą galerię Ten jest fajniutki :loveu: imię też gustowne :cool3: Pozdrowienia od 10 razy (albo i więcej :roll: ) mniejszego kolegi i jego pańci :lol: Teklunia napisał(a):Ten i fotka zrobiona na "po przejsciach": super fotka wyszła :razz: [SIZE="1"]jak można uzyskać taki efekt?? :-? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :loveu: Teklunia napisał(a):Magda, rozwazamy wystapienie na bilbordach, ale musza nam zaproponowac wieksza kase ;) kasia no to masz 2 tygodnie max bo ja sie wybieram do wawy na szkolenie prawdopodobnie no i chcialabym zobaczyc mojego blizniaczka kochanego:loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ooo właśnie takie cosik mi się bardzo podobuje ;) a adresik wyślę :p Quote
Recommended Posts