Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko jak on się błyszczy :loveu: zazdraszczam :oops:

Teklunia napisał(a):
wszystkie stworzenia budza sie do zycia ;-)

nie wszystkie, nie wszystkie :evil_lol:

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala, PIKA - bardzo mi milo ze podoba Wam sie siersc mojego malenswa :lol:

PIKA napisał(a):

nie wszystkie, nie wszystkie :evil_lol:

no tak... nas spiochow, to nawet wiosna nie obudzi ;) ja tez dzis wstalam po 11 :oops:

Posted

Teklunia napisał(a):

no tak... nas spiochow, to nawet wiosna nie obudzi ;) ja tez dzis wstalam po 11 :oops:

Qrcze a ja mam tak, że jak przychodzi weekend gdzie moge się wyspać, to zawsze budze się koło 8:angryy: , a w tygodniu to o 8 jestem taka niewyspana, że ciężko z łózka wstac. Czemu to tak :placz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Qrcze a ja mam tak, że jak przychodzi weekend gdzie moge się wyspać, to zawsze budze się koło 8:angryy: , a w tygodniu to o 8 jestem taka niewyspana, że ciężko z łózka wstac. Czemu to tak :placz:

po prostu niepokorne z Ciebie stworzenie ;)
ale moj TZ ma tak samo... w tygodniu tocze prawdziwe walki zeby go wyrzucic z lozka o 7.30, a dzis jak mogl pospac to wstal tuz przed 8 ;)
moze to kwestia przyzwyczajenia? organizm nauczyl sie budzic o takiej godzinie i tak mu dobrze ...

Posted

Teklunia napisał(a):
po prostu niepokorne z Ciebie stworzenie ;)
ale moj TZ ma tak samo... w tygodniu tocze prawdziwe walki zeby go wyrzucic z lozka o 7.30, a dzis jak mogl pospac to wstal tuz przed 8 ;)
moze to kwestia przyzwyczajenia? organizm nauczyl sie budzic o takiej godzinie i tak mu dobrze ...

też mi sie wydaje ze to przyzwyczajenie organizmu. Mój tata w tygodniu wstaje po 5 i jak w weekend dotrwa w łózku do 7 to już jest dłuuuugo :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
o też mi sie wydaje ze to przyzwyczajenie organizmu. :lol:

o czym Wy mowicie? :lol: jakie przyzwyczajenie ? :evil_lol:
W tygodniu wstaje ok. 5,30 a a weekend to przed 12,00 mnie cięzko z łozka wyrzucic :evil_lol:

Posted

cześć Kasieńko :p

nie poddawaj sie chorobie - zdrowiej szybciutko :buzi:

Tenuś ma naprawdę cudną, błyszczącą pięknie sierść... śliczny chłopaczek sie z niego dzięki Tobie zrobił :loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
W tygodniu wstaje ok. 5,30 a a weekend to przed 12,00 mnie cięzko z łozka wyrzucic :evil_lol:

Dokładnie!

W tygodniu przed 6 wstaje, a w weekend nawet po południu :oops: :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):

olcha napisał(a):
Dokładnie!

W tygodniu przed 6 wstaje, a w weekend nawet po południu :oops: :cool3:
coz...zdarza sie ze sa organizmy ktore zyja wlasnym zyciem i nie poddaja sie zadnym ludzkim przyzwyczajeniom ;)

Gosiek napisał(a):
cześć Kasieńko :p

nie poddawaj sie chorobie - zdrowiej szybciutko :buzi:

Tenuś ma naprawdę cudną, błyszczącą pięknie sierść... śliczny chłopaczek sie z niego dzięki Tobie zrobił :loveu:
dzieki Gosiu... teraz czujje sie troszke lepiej, wiec moze chorobsko sie juz konczy...
a siersc Tenulka jest naprawde wyjatkowa... nic (poza czesankiem) nie trzeba z nia robic :)

Posted

pewnie ze jedyny :eviltong:

jesli jakies niedobitki jeszcze nie spia, to wstawiam do pooladania nowe przerobki...

Ten i fotka zrobiona na "po przejsciach":

Ten "priorytetowy" ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Ten "priorytetowy" ;)

Witaj Kasiunia :multi: Czujemy się lepiej? ;) A przeróbeczki super! Jak zwykle :p Masz bardzo fajne pomysły :lol:

Posted

Czesc kochani :multi::multi::multi:

Dzis sie czuje lepiej, hcociaz glosik mam jeszcze mocno "wczorajszy" ;)
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa pod adresem moich PSowych wypocin :lol:

Evelina napisał(a):

:roll: :lol:

Ewa - dziekuje bardzo :buzi:
Dostalam prawdziwa Dogomaniacka pieczec! :D :D :D

Posted

Teklunia napisał(a):

czesc kasienka ja widze ze tenkomania opanowuje warszawe, tenek na pieniądzach i na znaczkach, cyknij zdjcie jak bedzie na bilbordach reklamował bielizeeee plissssss:loveu: mamy sławnego blizniaka :loveu:

miłego dnia :buzi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:ja poproszę liscik z taką pieczateczka i takim znaczkiem ;)

to ja poprosze o adres ;)
madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc kasienka ja widze ze tenkomania opanowuje warszawe, tenek na pieniądzach i na znaczkach, cyknij zdjcie jak bedzie na bilbordach reklamował bielizeeee plissssss:loveu: mamy sławnego blizniaka :loveu:

miłego dnia :buzi:
Magda, rozwazamy wystapienie na bilbordach, ale musza nam zaproponowac wieksza kase ;)

i nowosci:

Posted

Evelina napisał(a):

:roll: :lol:

swietne !:klacz:
Nie miałabym nic przeciwko gdybym i ja dostała kartkę z Tenusiowym znaczkiem ;)

Posted

Witam :lol: przejrzałam z grubsza ;) Waszą galerię Ten jest fajniutki :loveu:
imię też gustowne :cool3:
Pozdrowienia od 10 razy (albo i więcej :roll: ) mniejszego kolegi i jego pańci :lol:

Teklunia napisał(a):

super fotka wyszła :razz:
[SIZE="1"]jak można uzyskać taki efekt?? :-?

Posted

:loveu:

Teklunia napisał(a):
Magda, rozwazamy wystapienie na bilbordach, ale musza nam zaproponowac wieksza kase ;)

kasia no to masz 2 tygodnie max bo ja sie wybieram do wawy na szkolenie prawdopodobnie no i chcialabym zobaczyc mojego blizniaczka kochanego:loveu: