Alka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No to Kasiu, czekamy na efekty twojej pracy:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześc Kasiu&Tenulku czekamy na przeróbki :multi: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 oto i one! niestety nie mam juz pomyslow na nowe przerobki... chyba dopadl mnie ten dolek, ktory wczoraj miala Malgosia Bajankowa ;) Bąbelasek: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a): no to czemu do nas nie zagladasz, hę? :mad: zaniedbujesz rodzinke, a przeciez wiezi rodzinne sa najwazniejsze... ;) wybacz kasiu no ale inna czesc naszej rodzinki ratuje :eviltong: a tak poza tym to czesc i czołem jak dzisiaj w takie piekne piątkowe juz wolne popołudnie miewa sie tenus?:p Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):wybacz kasiu no ale inna czesc naszej rodzinki ratuje :eviltong: a tak poza tym to czesc i czołem jak dzisiaj w takie piekne piątkowe juz wolne popołudnie miewa sie tenus?:pa dziekuje, miewa sie calkiem niezle :lol: zjadl niedawno, potem wymylismy brode i teraz sobie odpoczywa :) Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Śliczneeeeeeeeeee są ! :multi::multi: :loveu::loveu: Ja niedługo uciekam na swój serialek :razz: Ogląda ktoś? o 18 na polsacie :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):a dziekuje, miewa sie calkiem niezle :lol: zjadl niedawno, potem wymylismy brode i teraz sobie odpoczywa :) no to buzi buzi dla tencia w ufaflunuioną mordencje :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Witaj Kasiu ;) ... Twoje przeróbeczki cudowne, nie myślałaś o zmianie zawodu na grafika czy coś pod to? :razz: Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): Twoje przeróbeczki cudowne, nie myślałaś o zmianie zawodu na grafika czy coś pod to? :razz: O widzisz :razz: Byłabyś w branży z moim TZ :lol::lol: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 cześć Kasiu.... przeróbeczki wspaniałe - widzę ze niesamowicie szybko wszystko łapiesz :cool3: zaczynam zazdroscić :cool1: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 jestem wreszcie :multi: musialam jechac do Castoramy po prostownik do akumulatora:razz: i niestety nie zrobilo to chyba dobrze mojemu przeziebieniu...:shake: tzn. moze jemu zrobilo, ale mi raczej nie ;) za pochwaly bardzo dziekuje i sie lekko wstydam :oops: mi sie te przerobeczki moje takie lekko nieudolne wydaja, ale Wy zawsze czlowieka pochwalicie i podniesiecie na duchu. uwielbiam Was!!! Quote
mmbbaj Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Teklunia napisał(a):oto i one! niestety nie mam juz pomyslow na nowe przerobki... chyba dopadl mnie ten dolek, ktory wczoraj miala Malgosia Bajankowa ;) Miała? :roll: Ja nadal w nim siedzę :evil_lol: Na dodatek kompletna niemoc twórcza :lol: Ale ciebie Kasiu to zupełnie nie dotyczy :shake: Śliczne przeróbeczki! Jesteś naprawdę zdolna :multi: Bąbelasek: Gosiek napisał(a): Kasiu.... przeróbeczki wspaniałe... zaczynam zazdroscić :cool1: Ty Gosiu zaczynasz???:crazyeye: A co ja mam powiedzieć? :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzień Doberek Kasieńko :p ... "Piękną" mamy dziś pogodę za oknami :roll: ;) ... Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oj Kasiu nie przesadzaj. Jeszcze sie wyrobisz:cool3: niedlugo jak wkleisz jakies przerobeczki to nie bedzie osoby, ktora tu nie zajrzy Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Kasiu przeróbki wychodzą Ci naprawdę świetnie !! I nie łap mi tutaj dołków bo zaraz tam przysle Oskarka i będziesz miała dogoterapie :lol: Tak w ogóle to Cześć :buzi: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 dzien dobry kochani :multi::multi::multi::multi: paskudna ta nasza wiosna :shake: ale akurat dzis jest mi wszystko jedno, bo choroba dopadla mnie na dobre i nawet nie mam ochoty na zadne spacerki... PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Kasieńko :p ... "Piękną" mamy dziś pogodę za oknami :roll: ;) ... o taaaak, wyjatkowo wiosenna :angryy: wszystkie stworzenia budza sie do zycia ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu przeróbki wychodzą Ci naprawdę świetnie !! I nie łap mi tutaj dołków bo zaraz tam przysle Oskarka i będziesz miała dogoterapie :lol: Tak w ogóle to Cześć :buzi:czesc, czesc :) jesli naprawde chcesz i przyslac Oskarka to: MAM STRASZNEGO DOLA I BAAAARDZO POTRZEBUJE PORZADNEJ DOGOTERAPII ;) Magda_Miki napisał(a):Oj Kasiu nie przesadzaj. Jeszcze sie wyrobisz:cool3: niedlugo jak wkleisz jakies przerobeczki to nie bedzie osoby, ktora tu nie zajrzy dzieki Madziu :buzi: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 cześć Kasiu ....no to sobie chorujemy :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a): czesc, czesc :) jesli naprawde chcesz i przyslac Oskarka to: MAM STRASZNEGO DOLA I BAAAARDZO POTRZEBUJE PORZADNEJ DOGOTERAPII ;) Osk wsadzam go w pociąg, odbierz go na Dworcu Centralnym :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cześć Kasiu ....no to sobie chorujemy :shake: no niestety tak :( ale razem razniej... mozemy sie lekami powymieniac ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Osk wsadzam go w pociąg, odbierz go na Dworcu Centralnym :cool3: :cool3:bede czekac!!! :lol: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Historia pewnego mizianka :D jeszcze, jeszcze...:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Qrcze jaki blondasek z tego Tenusia :loveu: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Qrcze jaki blondasek z tego Tenusia :loveu: jedyny blondas w calej rodzinie ;) Quote
Recommended Posts