PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a): Mam kilka rzeczy do zrobienia w domu ja tez, a się od kompa oderwać nie moge :oops: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dzisiaj mam malo "plodny" dzien... do tej pory tylko jedna rzecz zrobilam: "Ten - wladca gor" Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a):Witajcie wszyscy :multi::multi::multi: Obudzilam sie dzis z potezna chrypa i bolem gardla :placz: Prosze sie przyznac - ktora mnie zarazila :mad: Gosiu, Alu, Aniu, Debe, PIKA, Magda, Malgosiu, Magda, ALa - dziekuje...zawsytdzacie mnie ;) Malgosiu - Tobie nie wolno porzucic PSa, bo ja chce ogladac Twoje przerobeczki!!!:mad: :) Mam kilka rzeczy do zrobienia w domu ale zaraz potem biore sie zaporzerobki :lol:KASIU ...to JOLA Nas zaraziła ..ja miałam rano taka chrypę ,że nie umiałam wypowiedzieć słowa :placz:a do pracy miałam na 6 :placz:i w sklepie kupowałam pieczywko ..na migi :oops:, teraz już mnie słychać ale po tabl. na chrypę boli mnie żołądek :mad:i nie mogę teraz isć na L4 bo tydzień temu przecież dopiero wróciłam do pracy. A teraz czekam na nowe przeróbeczki Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):KASIU ...to JOLA Nas zaraziła ..ja miałam rano taka chrypę ,że nie umiałam wypowiedzieć słowa :placz:a do pracy miałam na 6 :placz:i w sklepie kupowałam pieczywko ..na migi :oops:, teraz już mnie słychać ale po tabl. na chrypę boli mnie żołądek :mad:i nie mogę teraz isć na L4 bo tydzień temu przecież dopiero wróciłam do pracy. A teraz czekam na nowe przeróbeczki biedulka, wiem co czujesz :-( Jola nieladnie sie zachowala, oj nieladnie... ;) Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a): Kasiu, to tak chyba na okoliczność 300 stronki, która już tuż, tuż...:Rose::Rose::Rose: nie wolno pić więc tylko malutki toaścik :popcorn:...;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a):dzisiaj mam malo "plodny" dzien... do tej pory tylko jedna rzecz zrobilam: "Ten - wladca gor" jak ja lubie oglądac spłodzone przez kasie dzieła...a to juz wogóle mnie zatkało :cool3: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a): "Ten - wladca gor" Do pyszczora Tenusiowi w chmurach:loveu::loveu::loveu: piękne ...:klacz::klacz::klacz: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 "Ten - wladca gor" Kasiu to jest PIEKNE :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kasiu , całkowania dla Tena :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Magda, Ala, Pika - dziekuje bardzo za pochwaly :oops::oops::oops: mmbbaj napisał(a):Kasiu, to tak chyba na okoliczność 300 stronki, która już tuż, tuż...:Rose::Rose::Rose: nie wolno pić więc tylko malutki toaścik :popcorn:...;) faktycznie Malgosiu, to juz!!! :multi: winko akurat bylo bez okazji... no chyba ze TZ podejrzewal ze zbliza sie 300 strona i chcial wzniesc toast zawczasu ;) no za mamy te 300 stronke, to moze cos lykniemy? moze Evelina nam wybaczy jeden maly toascik...:oops: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kasiu , całkowania dla Tena :loveu: :loveu: :loveu: Haniu, witaj!!! :multi::multi::multi: Tylko powiedz mi, jak ja mam Tena wycalkowac? :hmmmm: Matematyke mialam tak dawno temu, ze takie skomplikowane zadania mnie przerastaja :oops: Quote
dbsst Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 MISTRZOSTWO suuuuuuuuper ja kiedys z podniety urodze cos przed tym kompem hahahhaa Quote
PiotrekJ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cześć Kasiu :lol: ... Jestem załamany patrząc na efekty Twoich przeróbek, ja też bym chciał a czasu nie mam :shake: ... Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 dbsst napisał(a): MISTRZOSTWO suuuuuuuuper ja kiedys z podniety urodze cos przed tym kompem hahahhaaza 300 stronkę :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dzieki Alus :) chociaz na Ciebie zawsze mozna liczyc przy swietowaniu ;) dbsst napisał(a): MISTRZOSTWO suuuuuuuuper ja kiedys z podniety urodze cos przed tym kompem hahahhaaDominiko, czy Ty chcesz nam cos powiedziec? Czy w drodze jest jakies male Debesciątko? ;) PiotrekJ napisał(a):Cześć Kasiu :lol: ... Jestem załamany patrząc na efekty Twoich przeróbek, ja też bym chciał a czasu nie mam :shake: ... Czesc Piotrze :)Staram sie jak moge, ale jak widac to nie wystarcza ;) i najnowsze dzielo, nieudane troche...:roll: mialy byc kropelki na kwiatku, ale wyszly takie sobie... Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 :pwszędzie są tulipanki ...och chyba idzie wreszcie wiosna :multi::multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Piotrze :)Staram sie jak moge, ale jak widac to nie wystarcza ;) Oj tam, nie o to mi chodziło ;) ... Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PRZED: PO I: (to mam byc efekt sniegu, jesli nie widac ;)) PO II: PRZED: PO: A na sam koniec: DOBRANOC :bye: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No, no Kasiu rozwijasz sie :lol: Dobranoc :bye: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Kasiu dzien dobry i z samego rana pije za 3000 poscik!! :laola::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: I za przerobeczki tenulkowych zdjec:multi: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 cześć Kasiu i Tenulku !:multi: Fajny efekt osnieżenia Tenka.:loveu: Właśnie Tuffcio tak wyglądał na porannym spacerku. miłego dnia ! Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Pika, Magda, Ala - dzien dobry :multi::multi: I wszystkich innych oczywiscie tez witam :) Piotrek nanm machnal 3000 posta! To farciarz ;) A do tej pogody, to ja juz nie mam sily :shake: I zdrowia tez ;) Nie moge nic mowic bo glos stracilam... Dobrze ze do Was moge pisac :lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Hihi......Kasia przyszla, a ja z nudow latam za nia po galerii i dopisuje:evil_lol::evil_lol: To dobrze, ze chociaz mozesz pisac:p Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Hej ho! :multi: Widzicie, że Was nie zaniedbuje :lol: Śliczne przeróbeczki :lol: Quote
Recommended Posts