Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Witajcie wszyscy :multi::multi::multi:
Obudzilam sie dzis z potezna chrypa i bolem gardla :placz: Prosze sie przyznac - ktora mnie zarazila :mad:

Gosiu, Alu, Aniu, Debe, PIKA, Magda, Malgosiu, Magda, ALa - dziekuje...zawsytdzacie mnie ;)

Malgosiu - Tobie nie wolno porzucic PSa, bo ja chce ogladac Twoje przerobeczki!!!:mad: :)

Mam kilka rzeczy do zrobienia w domu ale zaraz potem biore sie zaporzerobki :lol:
KASIU ...to JOLA Nas zaraziła ..ja miałam rano taka chrypę ,że nie umiałam wypowiedzieć słowa :placz:a do pracy miałam na 6 :placz:i w sklepie kupowałam pieczywko ..na migi :oops:, teraz już mnie słychać ale po tabl. na chrypę boli mnie żołądek :mad:i nie mogę teraz isć na L4 bo tydzień temu przecież dopiero wróciłam do pracy.

A teraz czekam na nowe przeróbeczki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
KASIU ...to JOLA Nas zaraziła ..ja miałam rano taka chrypę ,że nie umiałam wypowiedzieć słowa :placz:a do pracy miałam na 6 :placz:i w sklepie kupowałam pieczywko ..na migi :oops:, teraz już mnie słychać ale po tabl. na chrypę boli mnie żołądek :mad:i nie mogę teraz isć na L4 bo tydzień temu przecież dopiero wróciłam do pracy.

A teraz czekam na nowe przeróbeczki

biedulka, wiem co czujesz :-(
Jola nieladnie sie zachowala, oj nieladnie... ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

Kasiu, to tak chyba na okoliczność 300 stronki, która już tuż, tuż...:Rose::Rose::Rose: nie wolno pić więc tylko malutki toaścik :popcorn:...;)

Posted

Magda, Ala, Pika - dziekuje bardzo za pochwaly :oops::oops::oops:

mmbbaj napisał(a):
Kasiu, to tak chyba na okoliczność 300 stronki, która już tuż, tuż...:Rose::Rose::Rose: nie wolno pić więc tylko malutki toaścik :popcorn:...;)

faktycznie Malgosiu, to juz!!! :multi:
winko akurat bylo bez okazji... no chyba ze TZ podejrzewal ze zbliza sie 300 strona i chcial wzniesc toast zawczasu ;)

no za mamy te 300 stronke, to moze cos lykniemy?
moze Evelina nam wybaczy jeden maly toascik...:oops:
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Kasiu , całkowania dla Tena :loveu: :loveu: :loveu:

Haniu, witaj!!! :multi::multi::multi:
Tylko powiedz mi, jak ja mam Tena wycalkowac? :hmmmm:
Matematyke mialam tak dawno temu, ze takie skomplikowane zadania mnie przerastaja :oops:

Posted

dzieki Alus :)
chociaz na Ciebie zawsze mozna liczyc przy swietowaniu ;)

dbsst napisał(a):

MISTRZOSTWO suuuuuuuuper

ja kiedys z podniety urodze cos przed tym kompem hahahhaa
Dominiko, czy Ty chcesz nam cos powiedziec? Czy w drodze jest jakies male Debesciątko? ;)

PiotrekJ napisał(a):
Cześć Kasiu :lol: ...

Jestem załamany patrząc na efekty Twoich przeróbek, ja też bym chciał a czasu nie mam :shake: ...

Czesc Piotrze :)Staram sie jak moge, ale jak widac to nie wystarcza ;)

i najnowsze dzielo, nieudane troche...:roll: mialy byc kropelki na kwiatku, ale wyszly takie sobie...

Posted

cześć Kasiu i Tenulku !:multi:

Fajny efekt osnieżenia Tenka.:loveu: Właśnie Tuffcio tak wyglądał na porannym spacerku.

miłego dnia !

Posted

Pika, Magda, Ala - dzien dobry :multi::multi:
I wszystkich innych oczywiscie tez witam :)

Piotrek nanm machnal 3000 posta! To farciarz ;)

A do tej pogody, to ja juz nie mam sily :shake: I zdrowia tez ;) Nie moge nic mowic bo glos stracilam... Dobrze ze do Was moge pisac :lol: