Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten jest nietypowym Polakiem (pod tym wzgledem), bo pilka go w ogle nie pociaga.
Z taka do nogi to w ogole nie wiedzial co robic, nie zwrocil na nia najmniejszej uwagi... Co innego taki "flak" calkiem bez powietrza - wtedy jest fajnie, bo mozna go szarpac i machac nim na wszystkie strony, a to najlepsza zabawa pod sloncem :)

Posted

Teklunia za każdym razem kiedy wchodzę na TENusiową galerie nie mogę się nadziwic jak ten piesek przyTobie odzyl, na jego kochanej mordeczce zaczął coraz częściej gościc usmiech, jego futerko staje sie piękne i lśniące. Wielkie gratulacje Ci się należą. Jesteś wielka - buziaczki dla Was!!

Posted

sota - :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Daguś, dzieki za cieple slowa, ale mysle, ze kazdy pies ze schroniska odzywa tak, jak trafi do domu... Ale fakt faktem, ze Tenek jest coraz fajniejszy i grzeczniejszy.

Posted

Teklunia napisał(a):
Ale fakt faktem, ze Tenek jest coraz fajniejszy i grzeczniejszy.
- tak, tak, poczekaj, poczekaj, da Wam jeszcze popalic - a co Wam ma byc lepiej niz nam!!!!

Posted

ooo, nie mysl sobie ze on nie pokazuje rożków :evil:
ale w porownaniu do dzikusa ktorego przywiezlismy (no moze pomijajac pierwsze 2 dni, bo wtedy byl aniolem ;)) teraz jest psem bardzo cywilizowanym :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
ooo, nie mysl sobie ze on nie pokazuje rożków :evil:
ale w porownaniu do dzikusa ktorego przywiezlismy (no moze pomijajac pierwsze 2 dni, bo wtedy byl aniolem ;)) teraz jest psem bardzo cywilizowanym :lol:
on musi nadgonić stracony czas :-?
Ale powiedzcie co to za frajda mieć psa który nie pobroi , nie zniszczy nie narozrabia , to wbrew naturze .Więc cieszmy sie ze nasze są jakie sa :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale powiedzcie co to za frajda mieć psa który nie pobroi , nie zniszczy nie narozrabia , to wbrew naturze .Więc cieszmy sie ze nasze są jakie sa :wink:

a sa w ogole takie psy? ;)

Posted

[quote name='Teklunia']leniwe fotki weekendowe:

faktycznie leniwe, haha , na drugiej focie Ten nie wie po co ma piłkę w pyszczorku, trzyma bo trzyma... :wink: :D :D :D

Posted

Alka napisał(a):
faktycznie leniwe, haha , na drugiej focie Ten nie wie po co ma piłkę w pyszczorku, trzyma bo trzyma.. :). :wink: :D :D :D

i tu sie mylisz... juz on dobrze wie!
trzyma, bo mu j aPancia chciala zabrac :evil: :lol:

Posted

Alka napisał(a):
Już po weekendzie, a gdzie nowe foteczki ? :roll: :wink: :D

Teklunia, pokaż jakiekolwiek...plisssss

jakies resztki foteczkowe tylko mam :oops:
tzw. leń mnie dopadł i niczego nowego nie robilam :lol:

i jeszcze male lapeczki:

Posted

Teklunia napisał(a):
Alka napisał(a):
Już po weekendzie, a gdzie nowe foteczki ? :roll: :wink: :D

Teklunia, pokaż jakiekolwiek...plisssss

jakies resztki foteczkowe tylko mam :oops:
tzw. leń mnie dopadł i niczego nowego nie robilam :lol:

i jeszcze male lapeczki:

ten wzrok 8) :lol:

Posted

ale śliczna Kejcia,mordka cudowna... Teklunia, ona na pewno jest szczęśliwa... :D

stanie na 2 łapeczkach opanowała do perfekcji....

masz jeszcze jakieś jej fotaski?

Posted

Kejci zdjecia mam tylko w postaci tradycyjnej, wiec musze poskanowac. Ale pewnie niedlugo to zrobie, bo juz od jakiegos czasu sie przymierzam...

Na 2 lapkach stawala zawsze jak zebrala o glaskanko albo zarelko - chociaz nie pozwalalismy jej, bo miala problemy z kregoslupem.

A czy jest szczesliwa? Nie wiem... Nie wiem czy w ogole jest :cry:
Zaginela 30.06 tego roku i slad po niej zaginal, chociaz poruszylam niebo i ziemie :(
Mam po prostu nadzieje ze jest u kogos...