asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Hahaha, skoro Tenuś deszczu nie lubi, to koneicznie spraw mu takie cudo: :cunao: Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Ten jest nietypowym Polakiem (pod tym wzgledem), bo pilka go w ogle nie pociaga. Z taka do nogi to w ogole nie wiedzial co robic, nie zwrocil na nia najmniejszej uwagi... Co innego taki "flak" calkiem bez powietrza - wtedy jest fajnie, bo mozna go szarpac i machac nim na wszystkie strony, a to najlepsza zabawa pod sloncem :) Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 niezle :lol: chyba musz pomyslec ;) ale moze byc klopot, bo Ten siega mi nieomal do pasa :oops: jak ja to zmontuje? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Teklunia za każdym razem kiedy wchodzę na TENusiową galerie nie mogę się nadziwic jak ten piesek przyTobie odzyl, na jego kochanej mordeczce zaczął coraz częściej gościc usmiech, jego futerko staje sie piękne i lśniące. Wielkie gratulacje Ci się należą. Jesteś wielka - buziaczki dla Was!! Quote
sota36 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Dla Tena to raczej chyba parasol ogrodowy trza by bylo zamontowac.... Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 sota - :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Daguś, dzieki za cieple slowa, ale mysle, ze kazdy pies ze schroniska odzywa tak, jak trafi do domu... Ale fakt faktem, ze Tenek jest coraz fajniejszy i grzeczniejszy. Quote
sota36 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Teklunia napisał(a): Ale fakt faktem, ze Tenek jest coraz fajniejszy i grzeczniejszy. - tak, tak, poczekaj, poczekaj, da Wam jeszcze popalic - a co Wam ma byc lepiej niz nam!!!! Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 ooo, nie mysl sobie ze on nie pokazuje rożków :evil: ale w porownaniu do dzikusa ktorego przywiezlismy (no moze pomijajac pierwsze 2 dni, bo wtedy byl aniolem ;)) teraz jest psem bardzo cywilizowanym :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Teklunia napisał(a):ooo, nie mysl sobie ze on nie pokazuje rożków :evil: ale w porownaniu do dzikusa ktorego przywiezlismy (no moze pomijajac pierwsze 2 dni, bo wtedy byl aniolem ;)) teraz jest psem bardzo cywilizowanym :lol:on musi nadgonić stracony czas :-? Ale powiedzcie co to za frajda mieć psa który nie pobroi , nie zniszczy nie narozrabia , to wbrew naturze .Więc cieszmy sie ze nasze są jakie sa :wink: Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale powiedzcie co to za frajda mieć psa który nie pobroi , nie zniszczy nie narozrabia , to wbrew naturze .Więc cieszmy sie ze nasze są jakie sa :wink: a sa w ogole takie psy? ;) Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ale jedwbianny jest ten Twój Ten ! :angel: :angel: :angel: Quote
Teklunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 a bo ja go na przędzę hoduje ;) Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Teklunia']leniwe fotki weekendowe: faktycznie leniwe, haha , na drugiej focie Ten nie wie po co ma piłkę w pyszczorku, trzyma bo trzyma... :wink: :D :D :D Quote
Teklunia Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Alka napisał(a):faktycznie leniwe, haha , na drugiej focie Ten nie wie po co ma piłkę w pyszczorku, trzyma bo trzyma.. :). :wink: :D :D :D i tu sie mylisz... juz on dobrze wie! trzyma, bo mu j aPancia chciala zabrac :evil: :lol: Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :lol: http://img499.imageshack.us/img499/7919/p10007900og.jpg "jeszcze mi tu z tym aparatem stoisz :roll: " :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 moj koffany Tenik :buzi: :angel: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Już po weekendzie, a gdzie nowe foteczki ? :roll: :wink: :D Teklunia, pokaż jakiekolwiek...plisssss Quote
Teklunia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Alka napisał(a):Już po weekendzie, a gdzie nowe foteczki ? :roll: :wink: :D Teklunia, pokaż jakiekolwiek...plisssss jakies resztki foteczkowe tylko mam :oops: tzw. leń mnie dopadł i niczego nowego nie robilam :lol: i jeszcze male lapeczki: Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Teklunia napisał(a):Alka napisał(a):Już po weekendzie, a gdzie nowe foteczki ? :roll: :wink: :D Teklunia, pokaż jakiekolwiek...plisssss jakies resztki foteczkowe tylko mam :oops: tzw. leń mnie dopadł i niczego nowego nie robilam :lol: i jeszcze male lapeczki: ten wzrok 8) :lol: Quote
Teklunia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ten wzrok 8) :lol: a no wlasnie: tu widac jego prawdziwe upiorne "ja" :evilbat: Quote
olcha Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Teklunia napisał(a): i jeszcze male lapeczki: Niedźwiadek polarny :lol: łapa jak ta lala :wink: Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Postanowilam pokazac moja ukochana Kejcię - jamnisie szorstkowlosla. Mam nadzieje ze jestes szczesliwa, gdzies tam pod jakas kolderka, Kejątko kochane... Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ale śliczna Kejcia,mordka cudowna... Teklunia, ona na pewno jest szczęśliwa... :D stanie na 2 łapeczkach opanowała do perfekcji.... masz jeszcze jakieś jej fotaski? Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Kejci zdjecia mam tylko w postaci tradycyjnej, wiec musze poskanowac. Ale pewnie niedlugo to zrobie, bo juz od jakiegos czasu sie przymierzam... Na 2 lapkach stawala zawsze jak zebrala o glaskanko albo zarelko - chociaz nie pozwalalismy jej, bo miala problemy z kregoslupem. A czy jest szczesliwa? Nie wiem... Nie wiem czy w ogole jest :cry: Zaginela 30.06 tego roku i slad po niej zaginal, chociaz poruszylam niebo i ziemie :( Mam po prostu nadzieje ze jest u kogos... Quote
Recommended Posts