mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a)::loveu:Hstoria jednej milosci...:loveu: Moj pies i jego poslanko :lol: Ale niuniek niuniaty na niunianym posłanku :loveu::loveu::loveu: Kasiunia cześć!!!!!!! A my idziemy teraz na spacerro i barrrdzo mi się nie chcerro! :evil_lol: A w PSie to ty szalejesz na całego :multi: Efekty SUPERRO ;):lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): kasiu ostatnie zdjecie mistrzowskie, widac prawdziwą miłość :loveu: Quote
sota36 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 NACIESZ ME OCZY tENULKU - JESTES JAK BALSAM!!! Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): Kasiu - Tenus tak bardzo kocha swoje posłanko? Fajnie tak popatrzeć na rozanielonego psiaka... a rameczki... maja cudny kolorek :cool1:Gosiu - Tenus swoje poslanko kocha... tarmosic ;) Nie pozwalam mu na to, ale tutaj tak mnie rozsmieszyly te zabawy, ze zamiast mu zabrac materacyk, pobieglam po aparat :lol: mmbbaj napisał(a):Ale niuniek niuniaty na niunianym posłanku :loveu::loveu::loveu: Kasiunia cześć!!!!!!! A my idziemy teraz na spacerro i barrrdzo mi się nie chcerro! :evil_lol: A w PSie to ty szalejesz na całego :multi: Efekty SUPERRO ;):lol: dzieki Malgoniu :buzi: faktycznie pogoda do spacerow jest dzis malo sprzyjajaca - wiatr i mroz... brrr. Ale wiosna juz tuz tuz... (szkoda tylko ze powtarzamy to od ponad miesiaca a pogoda jest wciaz taka sama ;)) madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu ostatnie zdjecie mistrzowskie, widac prawdziwą miłość :loveu:dzieki Magda, ciesze sie ze Ci sie spodobalo :) Gajka tuli sie do Twojej podusi, a Ten do swojego poslanka, bo on na lozko nie lubi wchodzic (nawet gdy go zapraszam). sota36 napisał(a):NACIESZ ME OCZY tENULKU - JESTES JAK BALSAM!!! Jola, sprobujemy zaspokois Twoje oczy :lol: Mam nadzieje ze takie przerobeczki na razie wystarcza: i takie dwa... wstawiam oba, bo maja troszke inne tlo i nie moglam si ezdecydowac, ktore lepsze... Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 hello Katarzyno jesteś niesamowita :klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: wyszedł Ci obrazek trójwymiarowy którego ja zrobic nie potrafie i juz nie bede sie go uczyć Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): no w szoku jestem Kasiu -cuuuudeńka tworzysz.. a mi jakoś nie wyszła taka przeróbeczka i sobie darowałam :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kasiu jestem pelna podziwu Twojego ukrytego talenu przeróbkowego :kacz: :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): Kasiu!!!!!!! Super po prostu! :cool1: Ja też jestem w szoku :crazyeye: Ledwo zaczęłaś w PSie, a już takie cuda robisz :lol::lol::lol: Ja nawet nie wiem jak to robiłaś :shake: Bardzo mi się podobają twoje przeróbki i proszę o więcej:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): dzieki Magda, ciesze sie ze Ci sie spodobalo :) Gajka tuli sie do Twojej podusi, a Ten do swojego poslanka, bo on na lozko nie lubi wchodzic (nawet gdy go zapraszam). kasiu spoko spoko, tenek sie nauczy, poczekaj az przyjdzie pierwsza burzliwa noc i obudzisz sie z wielką doopka przed buzią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a widze ze tenkowe dolary w uzytku w wawie :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a ja poprosze instrukcje obslugi :mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):hello Katarzyno jesteś niesamowita :klacz: :klacz: :Cool!: :Cool!: wyszedł Ci obrazek trójwymiarowy którego ja zrobic nie potrafie i juz nie bede sie go uczyć dziekuje, dziekuje :oops: nie jest wcal etaki trudny do zrobienia :) Gosiek napisał(a): no w szoku jestem Kasiu -cuuuudeńka tworzysz.. a mi jakoś nie wyszła taka przeróbeczka i sobie darowałam :oops:nie no, ludzie...komplement od Gosi to nie byle co!!! :lol: Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu jestem pelna podziwu Twojego ukrytego talenu przeróbkowego :kacz: :loveu:dzieki Dagus :buzi: tylko dlacego mni edo kaczek przyrownujesz? ;) mmbbaj napisał(a):Kasiu!!!!!!! Super po prostu! :cool1: Ja też jestem w szoku :crazyeye: Ledwo zaczęłaś w PSie, a już takie cuda robisz :lol::lol::lol: Ja nawet nie wiem jak to robiłaś :shake: Bardzo mi się podobają twoje przeróbki i proszę o więcej:multi: :oops::oops::oops: Gosia, wez Ty mnie nie zawstydzaj :oops: madzia18sosnowiec napisał(a): a widze ze tenkowe dolary w uzytku w wawie :loveu: :evil_lol: tylko ze przefujarzylam sprawe i go na 5-dolarowce umiescilam, zamiast na 1000 :cool3: PIKA napisał(a):a ja poprosze instrukcje obslugi :mad: :evil_lol: bardzo chetnie Ci ja podam, ale juz jutro, ok? bo teraz znikam spac :p i na dobranoc: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KOOOOOOOOOOOOOOSA :crazyeye: Kasiu braaaawo i jak nie jest trudne jak jest :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a): tylko ze przefujarzylam sprawe i go na 5-dolarowce umiescilam, zamiast na 1000 :cool3: kasia wstwa w 1000 tenka powiemy ze gajka i tak nikt nie zauwazy róznicy, jak to u blizniaków :cool3: dobranoc :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dobranoc Kasiu i Tenusiu P.S zamiast kaczek miało byc :klacz: :oops: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bardzo chetnie Ci ja podam, ale juz jutro, ok? bo teraz znikam spac :p na moj gust to "jutro" sie już zaczeło :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Teklunia napisał(a): Jola, sprobujemy zaspokois Twoje oczy :lol: Mam nadzieje ze takie przerobeczki na razie wystarcza: i takie dwa... wstawiam oba, bo maja troszke inne tlo i nie moglam si ezdecydowac, ktore lepsze... Witaj Kasieńko Powiem Ci, że jestem pod wrażeniem tych przeróbek. Są super! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hej kasia:buzi: jak ma sie dzisiaj blizniak?przerobiłas juz kasiore?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cześć Kasiu ;) ... Twoje przeróbeczki z dnia na dzień są coraz lepsze :p ;) ... Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Czesc Kochani :) Dopiero teraz mam troszke czasu na ulubione zajecie :cool3: Dziekuje bardzo za pochwaly :oops: Ten PS to prawdziwy uzalezniacz i pozeracz czasu... PIKA napisał(a):na moj gust to "jutro" sie już zaczeło :evil_lol: Pika, Ty to jestes doslowna... ;) nie wiem, czy moge tu wstawic instrukcje, wiec moze po prostu opisze to w topiku obrobkowym... Evelina nie bedzie musiala pozniej przenosic :lol: Quote
Moniś Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cześć Kasieńko :multi: Widzę, że idziesz jak burza z tymi przeróbkami :loveu: :lol: Teraz to ja w tyle zostałam :-( Wszyscy w PS grzebią, a ja gdzieś 100 lat za Wami :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasieńko :multi: Widzę, że idziesz jak burza z tymi przeróbkami :loveu: :lol: Teraz to ja w tyle zostałam :-( Wszyscy w PS grzebią, a ja gdzieś 100 lat za Wami :eviltong:czesc Moniczko!!! :multi: wreszcie sie odnalazlas :) po maturce nadrobisz wszystkie PSowe zaleglosci ;) a teraz najnowsza przerobeczka, ale troszke inna niz dotychczas :lol: Quote
Moniś Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Teklunia napisał(a): O cholender! :multi: Skojarzyło mi się z rentgenem :oops::oops: Tenuś uważaj, bo Kasia Cię za dużo napromieniuje :evil_lol::-o:-o Quote
Recommended Posts