PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a): C Na spacerek aparatu nie wzielismy :oops: mam nadzieje ze wybaczycie mi to... :shake: Nie wybaczymy :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 kasiu przed 5 poscikami miałas 4000 poscików :drinking: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 no Kasiu za 4000 twój poscik:laola::drinka::drinka::drinka: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 no to ja jeszcze na dobranoc po kieliszeczku (albo po kubeczku :lol: ) :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu przed 5 poscikami miałas 4000 poscików :drinking: co, gdzie, jak? przez tego PSa to ja nieprzytomna jestem :oops: no to kolejna dzis okazja do swietowania ;) cieeezko bedzie jutro wstac, oj ciezko ;) :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Pika, a Ty mi wybacz, bo ja inaczej nie zasne :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Kasiu a byłas u nas?? za 4000 pościka :beerchug::beerchug: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 siedze w tym PSie kupe czasu, ale z marnymi efektami bo tylko 2 fotki przerpbilam... to diabelstwo ma tyle mozliwosci, ze czlowiek nawet nie ma czasu tego wszystkiego poznac... to Tenek: a to psiak mojego ojca - Bąbel: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Kasiu przeróbeczki super, ale czy chciałabys mieć takie 3 Tenki w domku jak na pierwszym zdjęciu :cool3: :cool3: a Bąbel ma śliczne świecace ocka :loveu: My już mówimy DOBRANOC :buzi: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu przeróbeczki super, ale czy chciałabys mieć takie 3 Tenki w domku jak na pierwszym zdjęciu :cool3: :cool3: a Bąbel ma śliczne świecace ocka :loveu: My już mówimy DOBRANOC :buzi: nieee!!! rak do glaskania by mi zabraklo ;) a Bąblowi chcialam takie upiorowate spojrzenie zrobic, ale to taki kochany poczciwiec, ze nie wyszlo zbyt groznie ;) dobranoc Dagus :bye: spij dobrze :) Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a): Pika, a Ty mi wybacz, bo ja inaczej nie zasne :placz: No jak masz nie spac to wybaczam :evil_lol: za 4000 poscik :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: to Tenek: to chyba kilka Tenkow :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a):siedze w tym PSie kupe czasu, ale z marnymi efektami bo tylko 2 fotki przerpbilam... to diabelstwo ma tyle mozliwosci, ze czlowiek nawet nie ma czasu tego wszystkiego poznac... to Tenek: Kasiu witaj! Śliczny ten trójTENek:lol: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cześć Warszawianko :p ... Wszyscy szaleją z tymi przeróbkami, chyba ja też będę musiał zacząć :roll: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 kasiu a moze chcesz jeszzce jednego kudłacza?:-( jest do oddania w łodzi, w zakładcxe briardy jest :-( Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a): WOw, ale sie namnozylo Tenulkow:crazyeye::crazyeye: A moze to ja mam problemy z oczami?:roll: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Czecs kochani! Jestem juz od jakiegos czasu, tylko Dogo swiruje i co jakis czas odmawia mi wspolpracy... :angryy: PIKA napisał(a):No jak masz nie spac to wybaczam :evil_lol: chyba szczerze mi wybaczylas, bo spalam jak susel :D madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu a moze chcesz jeszzce jednego kudłacza?:-( jest do oddania w łodzi, w zakładcxe briardy jest :-( obawiam sie ze 1 biard to moj max... PiotrekJ napisał(a):Cześć Warszawianko :p ... Wszyscy szaleją z tymi przeróbkami, chyba ja też będę musiał zacząć :roll: ...zaczynaj, zaczynaj, zebys nie zostal w tyle ;) an3czka napisał(a):Kasiu witaj! Śliczny ten trójTENek:lol: Aniu, torjTenek to najlepsze okreslenie tej foty :D Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 najmniejszy piesek swiata lubi sie czasm wtrynic na kolanka i poprzytulac :) tu jest najlepiej, najbezpieczniej i mozna sobie spokojnie zasnac :loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja tu z Dzień doberkiem a TENek znowu spi ;) Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a):najmniejszy piesek swiata lubi sie czasm wtrynic na kolanka i poprzytulac :) A Ty lubisz wbijać w niego palce! :-D Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 tu jest najlepiej, najbezpieczniej i mozna sobie spokojnie zasnac :loveu: a wtedy wlaściciel kolan nie moze się ruszyc :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 pieszczoch przepięknyyy :loveu: a jak sie wwali na kolana to juz koniec, conajmniej godzina nie twoja, co kasia :cool3: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ja tu z Dzień doberkiem a TENek znowu spi ;) coz... Tenem ma to po mnie ;) an3czka napisał(a):A Ty lubisz wbijać w niego palce! :-D a wiesz Aniu, ze uwielbiam :lol: nie tyl ewbijac palce, co lapac te jego geste furto i sie nim bawic :loveu: on wtedy od razu zasypia :):loveu: PIKA napisał(a):a wtedy wlaściciel kolan nie moze się ruszyc :evil_lol: moze, moze, przeciez to slodkie malenstwo... przynajmniej w glebi swej duszy ;):evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):pieszczoch przepięknyyy :loveu: a jak sie wwali na kolana to juz koniec, conajmniej godzina nie twoja, co kasia :cool3:no dokladnie :lol: zawsze tak mi przykro, ze jak chce sie ruszyc,t on tez sie zaraz zrywa... Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 suuuperaśna ta przeróbeczka :p Kasiu - widzę że PS Cię wciągnął w swoje macki ;) Teraz już nie puści :eviltong: miłego wieczorku.... Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 KASIEŃKO EXTRA :loveu: za 4000 postów :popcorn: :knajpa: :laola: :drink1: :beerchug: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Tenek w piekielnej scenerii :diabloti: I kilka zwyklych, domowych zdjec... pies usmiechniety: pies zdegustowany: pies z problemem: i pies zadumany nad sensem psiej egzystencji: Quote
Recommended Posts