an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a): a na dobranoc wstawiam najnowsza przerobeczke. to mialo byc odbicie w wodzie (wg. tej stronki, ktora dzis ktos podal: http://www.graffik.pl/zrodbicie.htm)... DOBRANOC Kasiunia witaj! Ślicznie Ci to wyszło:multi: Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a): a na dobranoc wstawiam najnowsza przerobeczke. to mialo byc odbicie w wodzie Kasiu!!! I jest odbicie w wodzie :multi: Ślicznie ci to wyszło :thumbs:A Tenuś jak się przegląda :loveu: Fajnie, że zainstalowałaś PSa, będzie co oglądać :lol: A swoją drogą to jakiś wirus "przeróbkowy" opanował dogo :evil_lol: Tylko, ten wirusek jest baaaaaaardzo fajny! A ten adresik grafikowy podała Sabinka1, też już tam zaglądałam! Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Super Tenek nad woda :multi: musze to dzisiaj wyprobowac :oops: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 witamy witamy :buzi: jak sie powiodło prasowanie kasiu :evil_lol: a tenek z wodą jest zajebiastyyyy :loveu: Quote
Gosiek Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 hahaha dziś pewnie każdy bedzie kombinował nad efektem wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesć Kasiu :cool1: Masz słonko? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 haha gosiu pewnie masz racje :cool3: a właśnie jak w wawie słonko?bo u nas bylo jakąś godzinke temu i chyba sobie do was poszło :placz: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Aniu, Gosiu Bajankowa, Alu, Dominisiu, Dagulka, PIKA, Magda, Gosia Axelkowa - slicznie dziekuje :buzi: :oops: mmbbaj napisał(a):Kasiu!!! I jest odbicie w wodzie :multi: Ślicznie ci to wyszło :thumbs:A Tenuś jak się przegląda :loveu: Fajnie, że zainstalowałaś PSa, będzie co oglądać :lol: A swoją drogą to jakiś wirus "przeróbkowy" opanował dogo :evil_lol: Tylko, ten wirusek jest baaaaaaardzo fajny! A ten adresik grafikowy podała Sabinka1, też już tam zaglądałam! masz racje Gosiu, ze to jakis szal... ale bardzo mily i pozyteczny - nauczymy sie programu graficznego :lol: i wszystko dzieki Dogomanii ;) madzia18sosnowiec napisał(a):witamy witamy :buzi: jak sie powiodło prasowanie kasiu :evil_lol: a tenek z wodą jest zajebiastyyyy :loveu: misja "prasowanie" zakonczona powodzeniem ;) Gosiek napisał(a):hahaha dziś pewnie każdy bedzie kombinował nad efektem wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesć Kasiu :cool1: Masz słonko? mam Gosiu!!! piekne sloneczko :p zaraz lecimy na pacer, bo szkoda takiej pogody na siedzenie w domu... Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a): Alus, jak dobrze ze wrocilas :multi::multi::multi: dziekuje Ci slicznie za pochwale :oops: naprawde pierwsze, bo dopiero dzis rano zainstalowalm PSa :) a na dobranoc wstawiam najnowsza przerobeczke. to mialo byc odbicie w wodzie (wg. tej stronki, ktora dzis ktos podal: http://www.graffik.pl/zrodbicie.htm)... Następna prześliczna przeróbka :klacz: może i dla mnie nie jest jeszcze wszystko stracone i kiedyś się nauczę :cool3:,zazdroszczę umiejętności ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Kasiu, a dasz nam trochę tego słoneczka :placz: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Kasiu ;) ... Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, a dasz nam trochę tego słoneczka :placz: Słońce jest, ale wiatr okropnie zimny :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): Słońce jest, ale wiatr okropnie zimny :shake: ... u nas słoneczka brak od kilku dni :placz: za to wiatr i śniegi nam towarzysza dziennie :angryy: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Kasiu ta przerobeczka jest naprawde fantastyczna!! Tenus jakby naprawde sie przegladal w tafli:loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 hej kasia i jak tam na spacerku? ja własnie też wróciłam, gajka do kąpania poszła :cool3: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alka napisał(a):Następna prześliczna przeróbka :klacz: może i dla mnie nie jest jeszcze wszystko stracone i kiedyś się nauczę :cool3:,zazdroszczę umiejętności ... Ala - bardzo dziekuje. Pewnie ze sie nauczysz, trzeba tylko chciec ;) Daga_i_Oskar napisał(a):Kasiu, a dasz nam trochę tego słoneczka :placz: Dagus, niestety juz sobie poszlo :( Ale rano bylo pieknie :) Magda - dzieki :buzi: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hej kasia i jak tam na spacerku? ja własnie też wróciłam, gajka do kąpania poszła :cool3: spacerek byl dlugi, bo az 2-godzinny :) ale nawet sie nie wybłocilismy za bardzo... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 kasia no i gdzie te fotki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):spacerek byl dlugi, bo az 2-godzinny :) ale nawet sie nie wybłocilismy za bardzo... A ja też byłam z Bajanem na spacerze i w parku, chyba z 1,5 godziny, ale wszystko rozchlapane więc my trochę brudaski wróciliśmy :evil_lol: I teraz, oczywiście, do przeróbeczek usiadłam :stupid:Mam nadzieję, że ty też Kasiu...;) Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :cool1:Kasia wybiera foteczki , które wstawi na dogo;) Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:Kasia wybiera foteczki , które wstawi na dogo;) Pewno w PSie "siedzi" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Czesc dziewczynki :) Kasia siedziala w... IKEI i jeszcze paru innych sklepach :lol: Po drodze jeszcze gotowala i jadla obiadek. Na spacerek aparatu nie wzielismy :oops: Ale mamy jeszcze jakies fotki z wczoraj, wiec mam nadzieje ze wybaczycie mi to... Do PSa nawet dzis nie zajrzalam, ale chyba teraz sie troszku pobawie :) Quote
Recommended Posts