madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 czesc i czołem kasiu:buzi: widzę że juz chya po prasowaniu i teraz w ps-ie sie bawisz :eviltong: a jak tenulek?jak widziałam na zdjęciach, micha mu sie nie zamyka :loveu: Quote
martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 CO tam u Tenulka bo dawno mnie nie był(sorry zapomniałam sie zapytac):lol: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 martavantos napisał(a):CO tam u Tenulka bo dawno mnie nie był(sorry zapomniałam sie zapytac):lol: a dziekuje... Tenulek ma sie swietnie :p biega, lezy, bawi sie, je... no i duuuuzo sieprzytula :D madzia18sosnowiec napisał(a):czesc i czołem kasiu:buzi: widzę że juz chya po prasowaniu i teraz w ps-ie sie bawisz :eviltong: a jak tenulek?jak widziałam na zdjęciach, micha mu sie nie zamyka :loveu: cos Ty, magda, jeszcze sie od tego prasowania nie zabralam :oops: tzn. zabralam sie - wywloklam wszyskie ciuchy na fotel w pokoju... to juz jakis postep, czyz nie? ;) ale zmeczylam sie tym okropnie, wiec teraz robie krotka przerwe i moze potem rozloze deske... a moze nawet uda mi sie za jednym podejsciem wlaczyc zelazko :hmmmm: :evil_lol: przepraszam ze sie powtarzam, ale to jeszcze raz to zdjecie ciut inaczej... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):a dziekuje... Tenulek ma sie swietnie :p biega, lezy, bawi sie, je... no i duuuuzo sieprzytula :D cos Ty, magda, jeszcze sie od tego prasowania nie zabralam :oops: tzn. zabralam sie - wywloklam wszyskie ciuchy na fotel w pokoju... to juz jakis postep, czyz nie? ;) ale zmeczylam sie tym okropnie, wiec teraz robie krotka przerwe i moze potem rozloze deske... a moze nawet uda mi sie za jednym podejsciem wlaczyc zelazko :hmmmm: :evil_lol: przepraszam ze sie powtarzam, ale to jeszcze raz to zdjecie ciut inaczej... kasienko ja to bym sobie juz dzisiaj to prasowanie odpusciła wogóle, wiesz?:eviltong: no taka pogoda a tak to sobie odpoczniesz troche, bedziesz miała jeden dzien wolnego:eviltong: ja kcem jeszcze przeróbeeeek:oops: z jęzorkiem, duzo jęzorkaaaa:loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):Drogie Panie!!! Oto moja pierwsza przerobka w PSie :p ;)fajnie , TENuś Śnieżynka Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasienko ja to bym sobie juz dzisiaj to prasowanie odpusciła wogóle, wiesz?:eviltong: no taka pogoda a tak to sobie odpoczniesz troche, bedziesz miała jeden dzien wolnego:eviltong: ja kcem jeszcze przeróbeeeek:oops: z jęzorkiem, duzo jęzorkaaaa:loveu: och Ty :mad: wykrakalas!!! nie tknelam tego cholernego prasowania i kupa ciuchow zalega mi w duzym pokoju :shake: ale ja mu dzis nie odpuszcze... cala noc przede mna ;) Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :bigcool: no proszę jakie śliczne przeróbeczki od razu robisz :bigcool: braaawo Kasiu :p a słonko u mnie też dziś było... naprawdę u Ciebie nie? :crazyeye: zaraz powstawiam zdjątka do galerii więc sama zobaczysz ze słoneczko było :p Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witaj Kasiu :multi: Cuudne przeróbeczki :loveu: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :klacz: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: extra KASIEŃKO :Cool!: :Cool!: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :cool2: :thumbs: :jumpie: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześć Kasiu :multi: Przeróbki wychodza Ci świetnie :klacz: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kasiu przeróbki świetne :multi: Jak prasowanko :razz:bo moje nadal leży :oops: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Przeróbeczki superaśne ;) ... Niedługo tylko w mojej galerii będzie bezprzeróbkowo :roll: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Przeróbeczki superaśne ;) ... Niedługo tylko w mojej galerii będzie bezprzeróbkowo :roll: ... bo Ty leniuch jesteś i nie chce Ci sie Loca poprzerabiać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :lol: ;) Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):bo Ty leniuch jesteś i nie chce Ci sie Loca poprzerabiać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :lol: ;) Skoro masz tak dużo czasu to ja Ci zdjęcia będę podsyłał :cool3: ;) ... Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 bardzo Wam dziekuje za mile pochwaly :oops::oops::oops: jestescie kochani! nigdzie sie czlowiek nie naslucha tylu milych slow, co na Dogo :p Gosiek napisał(a): a słonko u mnie też dziś było... naprawdę u Ciebie nie? :crazyeye: zaraz powstawiam zdjątka do galerii więc sama zobaczysz ze słoneczko było :p no nie bylo :shake: slonko mnie chyba nie lubi :placz::placz::placz: Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu przeróbki świetne :multi: Jak prasowanko :razz:bo moje nadal leży :oops: a ja uprasowalam...tra la la la :eviltong: mowilam Ci - podrzuc mi... mialabys juz z glowy ;) i dobranoc, Magduniu :bye: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a): a ja uprasowalam...tra la la la :eviltong: mowilam Ci - podrzuc mi... mialabys juz z glowy ;) :placz::placz::placz:ale zawaliłam ....a nie masz jeszcze czasu wolnego to może podrzucę ............:razz::razz::razz: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:ale zawaliłam ....a nie masz jeszcze czasu wolnego to może podrzucę ............:razz::razz::razz: hmmm, noc jeszcze mloda, wiec jak przywieziesz, to cos sie poradzi :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):hmmm, noc jeszcze mloda, wiec jak przywieziesz, to cos sie poradzi :lol: To ja też mogę? :razz: U mnie tylko kilka koszul :razz: ... Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Skoro masz tak dużo czasu to ja Ci zdjęcia będę podsyłał :cool3: ;) ... hahahahahhaha no wlasnie ja chce komus swoje dac ;) :eviltong: :eviltong: :p Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):Drogie Panie!!! Oto moja pierwsza przerobka w PSie :p :klacz::klacz::klacz: ślicznie!:loveu::loveu::loveu: naprawdę pierwsza ? Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ja też mogę? :razz: U mnie tylko kilka koszul :razz: ... o nie! tak dobrze nie ma :shake: juz jednego takiego mam, ktoremu koszule prasuje i starczy!!! ;) Alus, jak dobrze ze wrocilas :multi::multi::multi: dziekuje Ci slicznie za pochwale :oops: naprawde pierwsze, bo dopiero dzis rano zainstalowalm PSa :) a na dobranoc wstawiam najnowsza przerobeczke. to mialo byc odbicie w wodzie (wg. tej stronki, ktora dzis ktos podal: http://www.graffik.pl/zrodbicie.htm)... DOBRANOC Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kasiu - cudna przeróbeczka :loveu: Tenusiu dobranoc moj Ty misiaczku :loveu: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):o nie! tak dobrze nie ma :shake: juz jednego takiego mam, ktoremu koszule prasuje i starczy!!! ;) Alus, jak dobrze ze wrocilas :multi::multi::multi: dziekuje Ci slicznie za pochwale :oops: naprawde pierwsze, bo dopiero dzis rano zainstalowalm PSa :) a na dobranoc wstawiam najnowsza przerobeczke. to mialo byc odbicie w wodzie (wg. tej stronki, ktora dzis ktos podal: http://www.graffik.pl/zrodbicie.htm)... DOBRANOC o rany to jest to fajeranckie co mi nigdy nie wychodzi :placz: Quote
Recommended Posts