PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):wcale si enie dziwie :lol: nie znam dziewczyny z prostymi wlosami, ktora nie wolalaby kreconych i takiej z kreconymi, ktora nie marzy o prostych ;) a skąd ja to znam? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 wstawie jakiegos Tenka, zebyscie nas nie zapomnieli :oops: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):a skąd ja to znam? :hmmmm: a pewnie z autopsji ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):wstawie jakiegos Tenka, zebyscie nas nie zapomnieli :oops: mniaaaaaaaaaaaamuśny Tenowy :D :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):wstawie jakiegos Tenka, zebyscie nas nie zapomnieli :oops: \ Tenusiu o Tobie sie nie da zapomniec - mój ty cukiereczku :loveu: :loveu: DOBRANOC :BUZI: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Debe, Dagus - dziekujemy za komlement :buzi: Ja juz lece do wanny odprezyc sie troche :p A potem do lozeczka...spaaaac:p:p:p Dobranoc :bye: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):Debe, Dagus - dziekujemy za komlement :buzi: Ja juz lece do wanny odprezyc sie troche :p A potem do lozeczka...spaaaac:p:p:p Dobranoc :bye: ciekawe co ktory Polak myje sie raz w tygodniu ;) Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):ciekawe co ktory Polak myje sie raz w tygodniu ;) no jak to? kazdy szanujacy sie Polak tak sie myje ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):no jak to? kazdy szanujacy sie Polak tam sie myje ;) hahahhahaha o tych zębach dziś pół dnia myślałam :razz: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Sliczny Tenus :multi: Dobraonc dziewczynko i chlopaczku :hand: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 cześć Kasiu tutaj to Tenuś chyba pozował co? Przyzwyczaił się już do aparatu? Śliczny model z niego :loveu: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 witam Was, kochani :multi::multi::multi: U nas dzis pogoda niezbyt ciekawa, bo nie ma sloneczka :( A moze to taki ostatni pochmurny dzien przed sloneczna wiosna? ;) Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu , o TENku nie da się zapomnieć :loveu: Dzieki Alu :buzi: Gosiek napisał(a):cześć Kasiu tutaj to Tenuś chyba pozował co? Przyzwyczaił się już do aparatu? Śliczny model z niego :loveu: czesc Goniu :) nie za bardzo mu idzie to pozowanie, bo zawsze chce mi wlazic w obiektyw... jak kucam zeby cyknac fotke, to Ten leci sie przytulic :lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a): nie za bardzo mu idzie to pozowanie, bo zawsze chce mi wlazic w obiektyw... jak kucam zeby cyknac fotke, to Ten leci sie przytulic :lol: my mamy tak samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak wogóle to Dzień Doberek ;) Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):witam Was, kochani :multi::multi::multi: U nas dzis pogoda niezbyt ciekawa, bo nie ma sloneczka :( A moze to taki ostatni pochmurny dzien przed sloneczna wiosna? ;) Kasiu, co Ty opowiadasz? :crazyeye: U mnie słonko świeci jak trza :p ... Tak w ogóle to Witaj ;) ... Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alu, Piotrek :buzi: PiotrekJ napisał(a):Kasiu, co Ty opowiadasz? :crazyeye: U mnie słonko świeci jak trza :p ... nie wierze :-o nie ma slonka, nie ma :shake: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):nie wierze :-o nie ma slonka, nie ma :shake: Jest :p ... Zapraszam na Bródno :p ... Quote
Moniś Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześć Kasiu, czekasz na mnie i tęsknisz? ;););) Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jest :p ... Zapraszam na Bródno :p ... to niesprawiedliwe... u mnie ciagle pochmurno... :placz: Moniś napisał(a):Cześć Kasiu, czekasz na mnie i tęsknisz? ;););) czekalam, tesknilam i juz prawie stracilam nadzieje :shake: co snas ostatnio zaniedbujesz :( ale na szczescie wrocilas :buzi: Quote
Moniś Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a): czekalam, tesknilam i juz prawie stracilam nadzieje :shake: To miłe, że ktoś na mnie czeka :multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):wstawie jakiegos Tenka, zebyscie nas nie zapomnieli :oops: Moja kudłatka...:oops: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasiu , wróciłam z pracki :p to witaj w domciu :D i moze wez sie za prasowanie :diabloti: ja tez sie zaraz biore, moze razem bedzie razniej ;) Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Drogie Panie!!! Oto moja pierwsza przerobka w PSie :p Quote
martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Wyszło fajnie :lol: Kiedy nowe foty? Teklus ty sie pospiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Recommended Posts