Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='an3czka']To rozumiem! Tenusiowi dziękuję. Ucałuj...:loveu: on tez zrozumial :D machnal mnie jezorem ;) Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia']on tez zrozumial :D machnal mnie jezorem ;) Ta ja też chcę być machnięta jęzorem:eviltong: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='an3czka']Ta ja też chcę być machnięta jęzorem:eviltong: to przyjedz... jezor czeka ;) [quote name='Alicjarydzewska']jaki TENuś miły :loveu:dziękuję Tenus stara sie byc dzentelmenem ;) jako ze wpadlam w wir przerobek, to chcecie czy nie chceci musicie sie jeszcze troche pomeczyc :lol: niestety nie moge zrobic takiego zamglenia, jak np. Pika robila... obawiam sie ze w Gimpie sie nie da :shake: Quote
Moniś Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Kasiu :multi: Śliczne przeróbki ślicznego TENulka :loveu::loveu: Miłego dzionka! Wpadne wieczorkiem ;) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Śliczne przeróbki ślicznego TENulka :loveu::loveu: Miłego dzionka! Wpadne wieczorkiem ;) bede czekac... ;) Quote
Moniś Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):bede czekac... ;) hehe ;) No mam nadzieję ;) W końcu muszę mieć dla kogo wrócić ;););) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Oskarku, moj pieseczku, bardzo Ci dziekuje :buzi: jestes prawdziwym dzentelmenen... tak jak Towj wiekszy brat :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czesc kasienko, my wprawdzie baby są, ale życzenia tez składamy :buzi: i dziękujemy tenulkowi za życzonka :buzi: miłego dnia :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):Oskarku, moj pieseczku, bardzo Ci dziekuje :buzi: jestes prawdziwym dzentelmenen... tak jak Towj wiekszy brat :lol: No Kasienko młodszy musi brac przykład od starszego brata :lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Szpileczko i Dominiko, bardzo dziekuje za zyczenia :buzi: My z Tenkiem tez Wam dziewczyny zyczymy szczecia w tym dzikim swiecie ;) On naprawde jest taki dziki? :lol: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):Szpileczko i Dominiko, bardzo dziekuje za zyczenia :buzi: My z Tenkiem tez Wam dziewczyny zyczymy szczecia w tym dzikim swiecie ;) On naprawde jest taki dziki? :lol: dziekujemy :buzi: nio ba jak rzadzą nim faceci ;) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):dziekujemy :buzi: nio ba jak rzadzą nim faceci ;) no tak... co racja to racja ;) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 PIKA napisał(a): Drogi Ziutku, bardzo Ci dziekuje za zyczenia i za pamiec :buzi: Wiem ze masz teraz na glowie mnostwo obowiazkow, zwiazanych ze zblizajacym sie wykluciem, wiec tym bardziej jestem wdzieczna ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ja sobie tak własnie oglądałam zdjecia tenka kiedy zaraz na początku go wzieliscie i musze powiedzieć, że on tak jak gaja bardzo wystraszony...a teraz takie szczęscie od niego bije kiedy jest u was :loveu: a miło patrzeć :loveu: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 wlasnym oczom nie wierze :-o jest 22 - godzina najwiekszego ruchu na forum - a tu puchy!!! wszyscy swietuja Dzien Kobiet, czy przestraszyli sie asher i Eveliny? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja sobie tak własnie oglądałam zdjecia tenka kiedy zaraz na początku go wzieliscie i musze powiedzieć, że on tak jak gaja bardzo wystraszony...a teraz takie szczęscie od niego bije kiedy jest u was :loveu: a miło patrzeć :loveu: Magda, oj zmienil sie chlopak :D Nie tylko z wygladu, ale i z zachowania... I nie chodzi mi nawet o to ze ma rozesmiany pysk, ale o wszystko! Jest coraz grzeczniejszy, spokojniejszy, powoli pozbywa sie niektorych swoich fobii :) Na poczatku byl okropnie znerwicowany... I juz sie ladnie pilnuje, jak spuszczamy go ze smyczy :p (przynajmniej kiedy nie ma psow dookola ;)) Nie zmienilo mu sie tylko jedno - wciaz jest najwiekszym pieszczochem na swiecie :loveu: Nawet kiedy sie go nie glaszcze, bo juz reka odpada, trzeba chociaz noge o niego opierac... :lol: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):wlasnym oczom nie wierze :-o jest 22 - godzina najwiekszego ruchu na forum - a tu puchy!!! wszyscy swietuja Dzien Kobiet, czy przestraszyli sie asher i Eveliny? :evil_lol: No właśnie, właśnie ! Czy Tenek polizał Cię dzisiaj jakoś wyjatkowo świątecznie ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ja starałam sie pisać boksery do adopcji ale mi nie wyszło nic mi nie wychodzi ostatnio ;( Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No właśnie, właśnie ! Czy Tenek polizał Cię dzisiaj jakoś wyjatkowo świątecznie ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nieee:placz: liznal mnie, owszem, ale bylo to bardzo zwyczajne...codzienne :( dbsst napisał(a):ja starałam sie pisać boksery do adopcji ale mi nie wyszło nic mi nie wychodzi ostatnio ;( nie placz Debe :buzi: zdjecia Cie wychodza piekne :): Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a): wszyscy swietuja Dzien Kobiet, czy przestraszyli sie asher i Eveliny? :evil_lol: ja zjadlam obiadek zrobiony przez TZ-ta, wyslalam zyczenia i ............. się zdrzemnęłam :oops: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :placz::placz:a ja ide jutro do pracy na 6 i wracam o 15 i gotowałam obiad i piłam z TZtem świąteczną kawę i teraz muszę iść spać :placz: Quote
Recommended Posts