Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):wessalo mnie robienie rameczek :D fajna zabawa :)a mnie zaraz wessa prasowanie :angryy:jak ja tego nie nawidzę :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a mnie zaraz wessa prasowanie :angryy:jak ja tego nie nawidzę :placz::placz::placz: Ala, podrzuc do mnie ;) Ja calkiem lubie prasowac... Rozstawiam sobie deske i ogladam TV :lol: Zreszta przyznam ze pod tym wzgledem jestem lekka psychopatka :oops: Uwielbiam sprzatac :) Jedyne czego nie lubie, to wycieranie kurzu z mebli... Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):Ala, podrzuc do mnie ;) Ja calkiem lubie prasowac... Rozstawiam sobie deske i ogladam TV :lol: Zreszta przyznam ze pod tym wzgledem jestem lekka psychopatka :oops: Uwielbiam sprzatac :) Jedyne czego nie lubie, to wycieranie kurzu z mebli...:shake:ale nie można prasując przy kompie posiedzieć :placz::placz: Kasiu , podeślę ci paczuszkę , tylko ładnie poprasuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ale nie można prasując przy kompie posiedzieć :placz::placz: Kasiu , podeślę ci paczuszkę , tylko ładnie poprasuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fakt... nie da sie ;) Alu, bede sie starac :) Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć kochani :loveu: o zowu mamy sliczny męski zwisik :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']a mnie zaraz wessa prasowanie :angryy:jak ja tego nie nawidzę :placz::placz::placz: To po diabla kupujesz gniotące się ciuchy? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a):Cześć kochani :loveu: o zowu mamy sliczny męski zwisik :loveu: czesc PIKA :multi::multi::multi: widze ze masz upodobanie meskich zwisow...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 widzieliscie kiedys takie oko? :lol: moje sliczne, kochane oczątko :loveu: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']kto to wie... :roll: prawdopodobnie ma, jak z wiekszoscia rzeczy... Musial miec chlopak naprawde ciezkie zycie kiedys :( np. boi sie wszystkich dlugich przedmiotow. jak sie nieopacznie cos takiego wezmie przy nim, to kuli sie i ucieka. tak samo jest z krzykiem - kiedys krzyknelam cos do sluchawki, jak rozmawialam przez telefon, a on sie zerwal, pisnal i zwial :( Ojej... Biedaczek...:-( Daj mu buziaka ode mnie:loveu: Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Z tym krzykiem to sadze ze u briardow tak jest - bo to psy o delikatnej psychice i wystarczy, ze lekko podniose glos (a to ja potrafie - w kocnu cialo ze mnie ... pedagogiczne) , to mlody glupieje i sie zamyka - nic do niego nie dociera - stoi jak slup soli. Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):kto to wie... :roll: prawdopodobnie ma, jak z wiekszoscia rzeczy... Musial miec chlopak naprawde ciezkie zycie kiedys :( np. boi sie wszystkich dlugich przedmiotow. jak sie nieopacznie cos takiego wezmie przy nim, to kuli sie i ucieka. tak samo jest z krzykiem - kiedys krzyknelam cos do sluchawki, jak rozmawialam przez telefon, a on sie zerwal, pisnal i zwial :( moj Tenuś dobrze ze traz ma Kasie cio go kocha i już tylko dobrze bedzie mieć w życiu :D :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Ojej... Biedaczek...:-( Daj mu buziaka ode mnie:loveu: dam :D [quote name='sota36']Z tym krzykiem to sadze ze u briardow tak jest - bo to psy o delikatnej psychice i wystarczy, ze lekko podniose glos (a to ja potrafie - w kocnu cialo ze mnie ... pedagogiczne) , to mlody glupieje i sie zamyka - nic do niego nie dociera - stoi jak slup soli. ooo, pamietam jak ciala potrafia krzyczec ;) [quote name='dbsst']moj Tenuś dobrze ze traz ma Kasie cio go kocha i już tylko dobrze bedzie mieć w życiu :D :multi: :multi: Debe :buzi: mam nadzieje ze Twoje slowa sa prorocze :lol: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']dam :D I???? Dałaś czy zapomniałaś?:lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']I???? Dałaś czy zapomniałaś?:lol: dalam, ale zapomnialam powiedziec ze to od Ciebie...:oops::oops::oops: wiec chyba bede musiala dac jeszcze raz ;) Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no ba pewnie, że tak możesz mówic na mnie Nostradamus od psich spraw ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ode mnie prosze Tenusiowi też dać buziaczka na dobranoc :buzi: ta fotka jest cudna i w dodatku B&W :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ta fotka jest cudna i w dodatku B&W :loveu: :loveu: Daga, bo ja kocham czarno-biale foty! Zawsze jak musze zrobic sobie jakies, do paszportu, czy czegos takiego, to robie czarno-biale... Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 o rany tyle mie nie było a tu 1 nowa fotka /Kasiu , nic nie wyprasowałam :oops:/ Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany tyle mie nie było a tu 1 nowa fotka /Kasiu , nic nie wyprasowałam :oops:/ Ty leniuszku ;) na dogomanii sie siedzialo i jutro dziecie do szkoly w wymietej bluzie pojdzie :mad: ;) ja w tym czasie 3 kontakty wymienilam :lol: papa Dagus :bye: widze ze Oskarm ma wlasny kapciuszek... :) Dobranoc, ja tez juz zmykam :bye: Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia']dalam, ale zapomnialam powiedziec ze to od Ciebie...:oops::oops::oops: wiec chyba bede musiala dac jeszcze raz ;) Hmmmm i dałaś jeszcze raz?:lol: Witaj Kasiu! Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Kasiu ;) ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Czesc Aniu, Goniu, Piotrusiu zmartwychwsaly :multi::multi::multi: I wszyscy inni :multi: Aniu - tym razem nie zapomnialam i powiedzialam mu ze to specjalnie od cioci Ani z Krakowa :lol: Piotrze - dziekuje Ci slicznie :buzi: a Tenek, jako prawdziwy mezczyzna, pragnie zlozyc wszystkim suniom na forum i ich Panciom najserdeczniejsze zyczenia z okazji ich dnia!!! [SIZE=2]dla Pań: dla psic: Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu - tym razem nie zapomnialam i powiedzialam mu ze to specjalnie od cioci Ani z Krakowa :lol: To rozumiem! Tenusiowi dziękuję. Ucałuj...:loveu: Quote
Recommended Posts