Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koma']Hej! ;)

ależ on ma piękną błyszczącą sierść :loveu: normalnie model
hej hej :)

Koma, bardzo dziekujemy za odwiedziny i za pochwale futerka :lol:
Zapraszamy jak najczesciej :)

Posted

ciesze sie dziwczynki, ze sie Wam Tenek podoba...

Olcha i Patka - on zawsze stara sie wygladac pociagajaco ;)

My wlasnie wrocilismy ze spacerku i powiem szczerze, ze troszke zmarzlismy (przynajmniej ja...)
To slonko mnie zmylilo i troszke za bardzo sie "wyletnilam", a tam mroz i wiatr...
Gdzie ta wiosna, kto mi powie...:shake:

Posted

Teklunia napisał(a):

tez mialam takie wrazenie dopoki sobie nie popatrzylam na Gutka... przy nim Tenek to wrecz łysol ;)
- nie trzeba miec wrazenia, tylko widziec, ze siersc tenusia jest coraz to fajniejsza!!!! Zwlaszcza po tym, co przezyl (schronek) i to tylko jest Wasza zasluga, ze rob sie z niego taki macho!!!!!!!

Posted

Teklunia napisał(a):

tez mialam takie wrazenie dopoki sobie nie popatrzylam na Gutka... przy nim Tenek to wrecz łysol ;)
- nie trzeba miec wrazenia, tylko widziec, ze siersc Tenusia jest coraz to fajniejsza!!!! Zwlaszcza po tym, co przezyl (schronek) i to tylko jest Wasza zasluga, ze robi sie z niego taki macho!!!!!!! Mam nawet wyrzuty sunienia, to raczej Ty mnie wpedzasz w kompleksy!

Posted

[quote name='sota36']No widzisz - przez te kompeksy to walnelam dubel!!!!
hahaha
dzieki sota za mile slowa :buzi:
ja jestem z niego bardzo dumna i cala zakochana, ale obiektywnie stwierdzam, ze Gutek to dopiero ma siersc :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']hahaha
dzieki sota za mile slowa :buzi:
ja jestem z niego bardzo dumna i cala zakochana, ale obiektywnie stwierdzam, ze Gutek to dopiero ma siersc :lol: - to nie "wazelinka" z mojej strony - wierz mi - ja jestem szczera do bolu!!!! Mnie impomuje to, co zrobiliscie z tenusiem - jak o niego dbacie i sadze, ze to szczesciarz! Nie sztuka miec psa z domowej hodowli, jak w moim przypadku, i o niego dbac. Sztuka jest wziasc kaczatko i zrobic z niego labedzia!!!! Wiec - w kierunku was - czapki z glow!!! A to, ze jestes zakochana w nim, to sie nie dziwnie - ja w Gutku tez!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
- to nie "wazelinka" z mojej strony - wierz mi - ja jestem szczera do bolu!!!! Mnie impomuje to, co zrobiliscie z tenusiem - jak o niego dbacie i sadze, ze to szczesciarz! Nie sztuka miec psa z domowej hodowli, jak w moim przypadku, i o niego dbac. Sztuka jest wziasc kaczatko i zrobic z niego labedzia!!!! Wiec - w kierunku was - czapki z glow!!! A to, ze jestes zakochana w nim, to sie nie dziwnie - ja w Gutku tez!!!!

jeszcze raz :buzi:
a to ze go uwielbiamy i chcemy o niego dac... wydaje mi sie ze nie ma roznicy, skad pies jest. Kocha sie go i koniec. Przynajmniej w przypadku ludzi, ktorzy sa - wg mojej opinii - normalni...

Posted

Siemaneczko Kasiu :multi:

Ale śliczne przeróbki Tenusia :loveu: Pod każdą postacią wygląda cudownie :loveu:
A i muszę napisać, że z Jolą zgadzam się w 100% we wszytskim co tu wyżej napisałaś.
Chyle czoła :modla: :modla:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Siemaneczko Kasiu :multi:

Ale śliczne przeróbki Tenusia :loveu: Pod każdą postacią wygląda cudownie :loveu:
A i muszę napisać, że z Jolą zgadzam się w 100% we wszytskim co tu wyżej napisałaś.
Chyle czoła :modla: :modla:
Czesc Dagus :)
Juz po szkole?
dzisiaj sie wycaluje za wszystkie czasy, bo i Tobie musze dac buziaka :buzi:

Posted

Teklunia napisał(a):
Kocha sie go i koniec.
- i tak powinno byc! Chialoby sie napisac "amen". Pies, ktory byl czescia mnie - Atos - to tez byl psiak z drugiej reki, ale okazal sie dla mnie w przenosni i doslownie ZYCIEM!!! Briard byl marzeniem, ale dla nas jest teraz najwazniejsze, zeby ta "kupa futra" byla z nami szczesliwa, zdrowa i aby zyla dluuuuugo!

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc Dagus :)
Juz po szkole?
dzisiaj sie wycaluje za wszystkie czasy, bo i Tobie musze dac buziaka :buzi:

Kasiu juz po 16 wiec w domku juz od godzinki jestem :cool3:
Ale zaraz zabieram sie za "pranie" Oskarcia :lol: :lol:

a za buziaczka dziekuje :buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']

My wlasnie wrocilismy ze spacerku i powiem szczerze, ze troszke zmarzlismy (przynajmniej ja...)
To slonko mnie zmylilo i troszke za bardzo sie "wyletnilam", a tam mroz i wiatr...
Gdzie ta wiosna, kto mi powie...:shake:

Kasiu miałam dokładnie tak samo :lol: Myślałam, że się ociepliło bo słoneczko piękne, a wiatr taki, że mi łzy z oczu leciały! Nie zmarzłam tylko dlatego, że Bajan miał ochotę się bawić więc poszaleliśmy nieco...Mogę powiedzieć, że jestem wybiegana ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Kasiu miałam dokładnie tak samo :lol: Myślałam, że się ociepliło bo słoneczko piękne, a wiatr taki, że mi łzy z oczu leciały! Nie zmarzłam tylko dlatego, że Bajan miał ochotę się bawić więc poszaleliśmy nieco...Mogę powiedzieć, że jestem wybiegana ;)
hihihi
zawsze powtarzam ze pies to zdrowie ;)

Posted

[quote name='PIKA']Kasiu przeróbeczki cudowne :multi: a zadowolony z rana pies jeszcze cudowniejszy :loveu:
a jaki teraz jest zadowolony... tuz po jedzonku :lol:
tylko opluty niemilosiernie ;)

Posted

[quote name='Teklunia']a jaki teraz jest zadowolony... tuz po jedzonku :lol:
tylko opluty niemilosiernie ;):evil_lol:nie tak źle , nawet nie widać co jadł ;)