an3czka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Teklunia']a to kilka zdjec z serii "nie dam sie fotografowac i odwoce łeb albo wleze Ci w obiektyw" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Żywe" futro:eviltong: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Witaj Haniu :buzi: [quote name='an3czka']"Żywe" futro:eviltong: nawet sobie nie wyobrazasz, jak bardzo zywe... ;) [quote name='sota36']Witaj Tekluniu i Tenku - ale mam do nadrobienia!!! Widze, ze futerko robi sie dluuuuuugie!!!!! tez mialam takie wrazenie dopoki sobie nie popatrzylam na Gutka... przy nim Tenek to wrecz łysol ;) Quote
dbsst Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Teklunia']a to jest bokserka - Saba, ktora wczoraj zabralysmy ze schroniska :) bedzie teraz mieszkac w pieknym mieszkanku z moja przyjaciolka i jej mezem :) Kasiu I Love U za to i nowych wlascicieli rowniez :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='dbsst']Kasiu I Love U za to i nowych wlascicieli rowniez :loveu: :loveu: :loveu::oops::oops::oops::oops: dzieki kochana :) najgorsze jest to , ze zostal tam jeszcze sliczny 3 miesieczny szczeniol, boksio oczywiscie, taki pregowany... ale nie chca go wydac, bo ma krzywice i cos jeszcze i robia problemy... :( Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Kasiu , ale TENek faktycznie obrasta w tempie expresowym:razz: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu , ale TENek faktycznie obrasta w tempie expresowym:razz: a nie powinien zacząc lnieć? :hmmmm: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 PIKA psiaki tej rasy nie linieją,a jak juz to jest to jakas patologia a nie briard :cool3: a swoja drogą to faktycznie tenek niedługo przescignie moją gajke w tym odrastaniu siersciuchy :-o :multi: Quote
dbsst Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Teklunia napisał(a)::oops::oops::oops::oops: dzieki kochana :) najgorsze jest to , ze zostal tam jeszcze sliczny 3 miesieczny szczeniol, boksio oczywiscie, taki pregowany... ale nie chca go wydac, bo ma krzywice i cos jeszcze i robia problemy... :( qrde nie mow mi o takich rzeczach bo padne :( musze wejsc na stronke schroniska (o ile tam jest) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 *d*o*b*r*a*n*o*c * *ś*p*i*o*c*h*y*:sleep2: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):PIKA psiaki tej rasy nie linieją,a jak juz to jest to jakas patologia a nie briard :cool3: patrz a tego to nie wiedzialam :oops: ale ja z tym lnieniem z nadzieją na wiosne :roll: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kasiu pobudka , :eviltong: Nawet ja już wstalam :cool1: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzień Doberek Kasiu :lol: ... [quote name='PIKA']Kasiu pobudka , :eviltong: Nawet ja już wstalam :cool1: No prosze, zaczynam wierzyć w niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 i ja wpadłam powiedzieć "dzień dobry " :multi: Mało do nadrobienia, już jestem na bieżąco. ;) Tenuś ślicznieje i coraz więcej włośow do czesania.:loveu: cieszymy się ,że boksia znalazła kochający domek.:multi: Nowym właścicielom życzymy wszystkiego dobrego .:loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kasiu , witaj w ten ......zimowy poranek :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dzien dobry: PIKA, Magda, Daga, Ala, Gosia, Piotrek, Ala znowu i Dominika :) [quote name='madzia18sosnowiec']PIKA psiaki tej rasy nie linieją,a jak juz to jest to jakas patologia a nie briard :cool3: a swoja drogą to faktycznie tenek niedługo przescignie moją gajke w tym odrastaniu siersciuchy :-o :multi: dokladnie :) Tenek na szczescie nie jest wyjatkiem i nie linieje... moj poprzedni ON. kiedy linial, to byl istny pogrom w domu... kudly wszedzie... wylazily z niego i wlazily w kazda najmniejsza szparke :diabloti: [quote name='PIKA']Kasiu pobudka , :eviltong: Nawet ja już wstalam :cool1: ja tez "juz" wstalam ;) [quote name='dbsst']qrde nie mow mi o takich rzeczach bo padne :( musze wejsc na stronke schroniska (o ile tam jest) chyba go tam jeszcze nie ma :shake: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 obudzilem sie z samego rana z usmichem na pysku... i zaraz pokazalem brzuszek, bo jestem slodki i kochany :) Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jaki słodziaszek zadowolniony :loveu: [quote name='Gosiek']jaaaki wesoły pysiaczek :p no bo czego mozna chciec wiecej od zycia...? jest sie najedzonym, wybieganym, wyglaskanym i lezy sie kolo pani... to jest zycie! :lol: Quote
Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no tak szczęscie psie jest wieelkie :multi: to jest zycie ... Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Patka']no tak szczęscie psie jest wieelkie :multi: to jest zycie ...;)i tak powinno być Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 kochane dziewczynki, glownie z Warszawy! mozecie dac mi namiary na sprawdzna (najlepiej przez siebie szkole ;)) dla psow. ta moja kolezanka, ktora wziela bokserke chce z nia isc na szkolenie i nie wie gdzie najlepiej... a sama nie podejmie sie pracy z nia, bo ... nie ma o tym zielonego pojecia...:roll: Quote
Recommended Posts