Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Witaj wieczorową porą, Piotrze :lol: Boksia jest przeslodka i przekochana, chociaz po ciezkich przejsciach (mimo iz ma zaledwie nieco ponad rok) :( Ale my juz teraz znikamy... Dobrej nocki Wam zycze Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Spać już idziesz? :crazyeye: :shake: Ja dopiero przyszedłem, a tu wszędzie tak pusto :shake: ... Dobranoc ;) ... Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Spać już idziesz? :crazyeye: :shake: Ja dopiero przyszedłem, a tu wszędzie tak pusto :shake: ... Dobranoc ;) ... Twoja strata - wolales pisac jakas prace zamiast byc z nami... ;) a grzeczne dziewczynki klada sie o 22 :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']Twoja strata - wolales pisac jakas prace zamiast byc z nami... ;) a grzeczne dziewczynki klada sie o 22 :lol: Eeee, to jestem spokojny. Grzeczna dziewczynka to nie Ty :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
mmbbaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']taki mam sliczny jezorek ;) Tenuś ma nie tylko śliczny jęzorek, ale cały jest śliczny! :loveu: [quote name='Teklunia']a to jest bokserka - Saba, ktora wczoraj zabralysmy ze schroniska :) bedzie teraz mieszkac w pieknym mieszkanku z moja przyjaciolka i jej mezem :) Jaka słodziasta! Dobrze, że jej się poszczęściło! Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :loveu::loveu::loveu:boksinka :loveu::loveu::loveu: chyba TENuś nie będzie zazdrosny :razz: Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Piekna boksina :loveu: i jeszcze jej się poszczęścilo :multi: ladny ma ten zwis meski :razz: a grzeczne dziewczynki klada sie o 22 :lol: to ja musze być bardzo niegrzeczna :roll: Bo ja z psiego spaceru na ktory wyszlam o 12,00 wrocilam o 22,30 :roll: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 o RANY jak tenek pieknie sie "ofutrzyl":loveu: :loveu: :loveu: Teklunia ja radze Ci dobrze schowac Tenka, bo jak go Waszka zobaczy to go podprowadzi na ten Slunsk do siebie, przeciez to sie normalnie jasny rusek robi:evil_lol: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czesc i czołem! :Rose: jak tam pogoda kasiu?u nas słoneczko wygląda, zapowiada się ładna niedzielka :loveu: życzymy miłego dnia z gajusiem :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem! :Rose: jak tam pogoda kasiu?u nas słoneczko wygląda, zapowiada się ładna niedzielka :loveu: życzymy miłego dnia z gajusiem :lol: te słoneczko to chyba tylko w Sosnowcu jest bo u nas go brak :placz: Cześć Kasiu i Tenulku :buzi: Miłej niedzieli życzymy Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Filipek']boska galeria i wogóle Ten jest śliczny!! Saba też!!! :loveu: :loveu: :loveu: czesc!!! bardzo sie ciesze, ze do nas dotarlas, no i ze Tenek Ci sie podoba :) [quote name='madzia18sosnowiec']*d*o*b*r*a*n*o*c* dzien dobry ;) [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:boksinka :loveu::loveu: chyba TENuś nie będzie zazdrosny :razz: troszke jest... musze go teraz pocieszac, zeby nie popadl w kompleksy... ;) [quote name='PIKA'] ladny ma ten zwis meski :razz: to ja musze być bardzo niegrzeczna Bo ja z psiego spaceru na ktory wyszlam o 12,00 wrocilam o 22,30 :roll: o tak... ten zwis mu sie udal :lol: Piko, to Ty naprawde jestes niegrzeczna dziewczynka... ;) (ja tez do tego nieszczesnego lozka dotarlam dopiero ok. 1 :evil_lol:) [quote name='Olcia']o RANY jak tenek pieknie sie "ofutrzyl" :loveu: :loveu: Teklunia ja radze Ci dobrze schowac Tenka, bo jak go Waszka zobaczy to go podprowadzi na ten Slunsk do siebie, przeciez to sie normalnie jasny rusek robi:evil_lol: :loveu: dziekujemy za komplementa :lol: ja go nie oddam! nikomu!!! schowam i nie dam :mad: ;) [quote name='Daga_i_Oskar']te słoneczko to chyba tylko w Sosnowcu jest bo u nas go brak :placz: Cześć Kasiu i Tenulku :buzi: Miłej niedzieli życzymy [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem! jak tam pogoda kasiu?u nas słoneczko wygląda, zapowiada się ładna niedzielka :loveu: życzymy miłego dnia z gajusiem Magda i Daga - u nas tez slicznie... sloneczko prazy ;) wiosna wiosna... [quote name='an3czka']Witaj Kasiu!!!:multi: Witaj Aniu!!!! [quote name='Alicjarydzewska']hey hey :multi: no hej :lol: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u was naprawdę słoneczko :crazyeye: Już nie ma :p Siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Już nie ma :p u nas tyz juz ni ma se poszłoo nooo :placz: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:razz:u was naprawdę słoneczko :crazyeye: Już nie ma :p Siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: alez jest! nigdzie sobie nie poszlo, swieci tuz za oknem :lol: Olcha potwierdza ;) Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc Maaaaaaaaaaałgoniu :) Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 a to kilka zdjec z serii "nie dam sie fotografowac i odwoce łeb albo wleze Ci w obiektyw" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dzien dobry Kasiu!! CO tak malo do nadrobienia?:evil_lol::evil_lol: Juz myslalam, ze bedzie kilka stron, a tu niecale pol:roll: Ale Saba ma szczescie:loveu: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Sloneczko bylo......... niby było,:roll: bo zamglone :placz: :hmmmm: a ktora to częśc ciala? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry Kasiu!! CO tak malo do nadrobienia?:evil_lol::evil_lol: Juz myslalam, ze bedzie kilka stron, a tu niecale pol:roll: ano wlasnie... zaniedbujecie nas, wiec malo jest do czytania... ;) PIKA napisał(a): :hmmmm: a ktora to częśc ciala? :evil_lol: to puchaty brzusio we wlasnej osobie... :lol: plus troszke lapek i fragment glowki... Quote
Hanna R. Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ooooo ! Mój świetlisty ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witaj Tekluniu i Tenku - ale mam do nadrobienia!!! Widze, ze futerko robi sie dluuuuuugie!!!!! Quote
Recommended Posts