Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Cieszę się bardzo. Ja tam wolę męskich mężczyzn:lol: ja tez :oops::oops::oops: to teraz meskie wydanie Tena: taki z gesta, meska, broda ;) Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']ja tez :oops::oops::oops: to teraz meskie wydanie Tena: Odrazu lepiej :p ... Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 no to do soboty, moi mili :lol: dobranoc :bye: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dobranoc Kasiu i meski Tenusiu:multi: Jutro prosze byc punktualnie na dgm, a nie po 15:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oooo Kasiu, nie zdążyłam się nawet przywitać ... No to DOBRANOC ...:roll: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A ja się wyspalam w między czasie :roll: Dobranoc :p Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']ja tez :oops::oops::oops: to teraz meskie wydanie Tena: taki z gesta, meska, broda ;) I że nby się ślini na widok kobiet? Hmmmm może nie jest to jakieś super pociągające, ale z pewnością świadczy o jego orientacji:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czesc i czołeeeeeem blizniaki kochane [quote name='Teklunia'] broda first classs, poczekaj az zacznie jeszcze rosnąc i smierdzieć :loveu: zaległości nadrobiłam, tenulec ma niezwykle dlugaśśśśny jęzooor :eviltong: gajka chyba nie ma takiego :niedowia: a włosiątka na głowce postaraj się spiąc na początku delikatnie zabkami plastikowymi, mniej ciagną gajce siersc i jakos mnie sie wiertoli, kwestia czasu, naumie sie chłop :evil_lol: miłego dnia :buzi: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry!! Kasiu beda jakies fotki? Dzisiaj weekend, wiec moze......:roll: Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzień Dobry Milego (zasypanego :angryy: ) dzionka :p Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Czesc ludzie!!! [quote name='Magda_Miki']Dobranoc Kasiu i meski Tenusiu:multi: Jutro prosze byc punktualnie na dgm, a nie po 15:mad::evil_lol::evil_lol: tak jest! jestem juz o od 12 :lol: zdjecia tez beda wedle zyczenia ;) [quote name='HankaRupczewska']Oooo Kasiu, nie zdążyłam się nawet przywitać ... No to DOBRANOC ...:roll: To dziendobry, dobranoc i znowu dziendobry :lol: I mamy zaleglosci nadrobione ;) [quote name='an3czka']I że nby się ślini na widok kobiet? Hmmmm może nie jest to jakieś super pociągające, ale z pewnością świadczy o jego orientacji:eviltong: aha... najbardziej to on jest zorientowany an to jedzonko, co lezy na stole ;) stad ta slina... :D [quote name='PIKA']Dzień Dobry Milego (zasypanego :angryy: ) dzionka :p nie przypominaj mi nawet o pogodzie... :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dobry dzień Kasiu :buzi: Ale Tenuś ma długaśny ten jęzorek :cool3: ale z checią dałabym sie takiego jęzorkowi wylizać :loveu: Pogoda u nas też fatalna, od wczoraj non stop sypie :angryy: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ja tu ładnie Dzień dobry , a TENuś mi jęzorek pokazał :placz: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ja tu ładnie Dzień dobry , a TENuś mi jęzorek pokazał :placz: Alu, on Ci pokazal to co ma najladniejszego... :lol: To oznaka sympatii (przynajmniej tak to sobie tlumacze, bo mi pokazuje jezor bez przerwy ;)) Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, on Ci pokazal to co ma najladniejszego... :lol: To oznaka sympatii (przynajmniej tak to sobie tlumacze, bo mi pokazuje jezor bez przerwy ;)):oops::loveu:dzięuję :p Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia'] Ktos tu chyba nie dostal jesc......:mad: Bidulka siedzi i patrzy jak inni jedza:shake: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']taki mam sliczny jezorek ;) Oooo, bo zaraz mu odpadnie ! :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia'] taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki długi :eviltong: no jak boga kocham, nie wiem po kim on ten jezor odziedziczył :lol: Quote
Patka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 dobra dobra nie tlumacz sie :evil_lol: sliczną ma szynkę :lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki długi :eviltong: no jak boga kocham, nie wiem po kim on ten jezor odziedziczył :lol: na pewno nie po mnie ;) [quote name='HankaRupczewska']Oooo, bo zaraz mu odpadnie ! :p melduje, ze jezor wciaz sie trzyma... :lol: [quote name='Patka']dobra dobra nie tlumacz sie :evil_lol: sliczną ma szynkę :lol: szynke? :-o ale tu nie widac jego szynki ;) natomiast szynka jest tu: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 a to jest bokserka - Saba, ktora wczoraj zabralysmy ze schroniska :) bedzie teraz mieszkac w pieknym mieszkanku z moja przyjaciolka i jej mezem :) Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Kasieńko :cool3: ... [quote name='Teklunia']a to jest bokserka - Saba, ktora wczoraj zabralysmy ze schroniska :) bedzie teraz mieszkac w pieknym mieszkanku z moja przyjaciolka i jej mezem :) Boksik, Boksik :multi: :multi: :multi: ... I do tego ma nowy domek :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Recommended Posts