Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Super Kasiu ,że adopcja boksia się udałam / mam nadzieje ze super domek kochajacy faflunki :loveu:/ A teraz już nic tylko czekać na fotki TENka ;) Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 oto i Tenus :) cwiczyl tu chodzenie w spineczkach, ale nie przypadly mu one do gustu ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :pdobry TENuś , wie że mężczyzna chodzi bez spineczek ;) Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobry TENuś , wie że mężczyzna chodzi bez spineczek ;) Hihii....to Miki chyba nie wie:evil_lol::evil_lol: Nareszcie mozemy sobie ogladnac Tenulka kochanego:multi: Sliczne zlotko:loveu: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 no tak, tenek zdecydowanie jest typowym macho, co to nie uznaje zadnych ozdob na swym meskim ciele ;) to zdjecie mi sie podoba - taki troche zniewiescialy panicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i teraz sie tego wstydze :oops::oops::oops: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol::evil_lol::lol::evil_lol: Gosiu, jakie fajne!!! Dziekuje bardzo :buzi: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Kasiu - to był mój komentarz do zdjecia - tak mi sie od razu skojarzyło - Tenuś ma minkę jakby sie zaśmiewał właśnie ;) Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']no tak, tenek zdecydowanie jest typowym macho, co to nie uznaje zadnych ozdob na swym meskim ciele ;) to zdjecie mi sie podoba - taki troche zniewiescialy panicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i teraz sie tego wstydze :oops::oops::oops: ale fajniutka poza Tenusia na 1 focie :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol::evil_lol::lol::evil_lol: Hahahaha........:evil_lol::evil_lol: Gosiu super:cool2::cool2: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu - to był mój komentarz do zdjecia - tak mi sie od razu skojarzyło - Tenuś ma minkę jakby sie zaśmiewał właśnie ;) bo on sie naprawde smieje :D uwielbiam kiedy ma wesoly pysk, a na szczescie ma taki prawie zawsze :lol; Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiu to sie nazywa wena:evil_lol: Wiecej prosimy:multi: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']oto i Tenus :) cwiczyl tu chodzenie w spineczkach, ale nie przypadly mu one do gustu ;) Kasiu!! Toż Tenuś nie jest niewiastą:shake: :eviltong: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Kasiu :multi: Ale dobre wieści :multi: Gosiek ale masz wenę :lol: [quote name='Teklunia'] to zdjecie mi sie podoba - taki troche zniewiescialy panicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i teraz sie tego wstydze :oops::oops::oops: Swietne minki :lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='PIKA'] Gosiek ale masz wenę :lol: No co? :-o :lmaa: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']oto i Tenus :) cwiczyl tu chodzenie w spineczkach, ale nie przypadly mu one do gustu ;) Katarzyno, coś Ty Tenkowi zrobiła? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu extra :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak mnie dziś nawiedziło - nie mogłam sie powstrzymać przed nadaniem komentarzy :oops: Dobranoc Kasiu Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ale piękne foty :loveu: jaki on miloszek jest :lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']naszło mnie :roll::oops: Gosia - genialne!!! Jeszcze.... Chyba powstawiam wiecej fotek, to cos Ci emoze zainspiruje jeszcze :lol: [quote name='an3czka']Kasiu!! Toż Tenuś nie jest niewiastą:shake: :eviltong: niewiasta nie jest, ale myslalam z emoze jest choc troche metroseksualny... ale nic z tego ;) [quote name='PiotrekJ']Katarzyno, coś Ty Tenkowi zrobiła? :mad: :evil_lol: :evil_lol: ja go, moj drogi, ubralam elegancko :lol: [quote name='PIKA']Witaj Kasiu :multi: Ale dobre wieści :multi: Witaj PIKO :) Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):ale piękne foty :loveu: jaki on miloszek jest :lol: ano jest ;) bardzo sie ciesze, ze nie tylko ja tak uwazam :) :) :) Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):ja go, moj drogi, ubralam elegancko :lol: On tak wcale nie uważa :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):On tak wcale nie uważa :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... bo on ma jeszcze gust niewyrobiony :eviltong: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']niewiasta nie jest, ale myslalam z emoze jest choc troche metroseksualny... ale nic z tego ;) Cieszę się bardzo. Ja tam wolę męskich mężczyzn:lol: Quote
Recommended Posts