Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu :multi:

A ja mam dzisiaj ciutke więcej czasu, bo jutro takie same lightowe lekcje to mogę trochę dłużej posiedzieć na dogo i nadrobic te zaległosci, których nie zdarzyłam wczoraj :oops:

Tenus mój synalek, pewnie zaakceptowałby tylko swoją bliźniacza siostrę i swojego kumpla Oskarka :cool3: :cool3: Wiecej piesiów do szczęścia mu nie będzie potrzebnych. A i rodzinka byłaby cała w komplecie :lol:

P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ala, coś masz minę taką "nie tego", Bąbel ci się nie podoba? :mad:bo jeszcze chciałam TENka , ale teraz już wiem czemu TENka nie ma :shake:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi:

A ja mam dzisiaj ciutke więcej czasu, bo jutro takie same lightowe lekcje to mogę trochę dłużej posiedzieć na dogo i nadrobic te zaległosci, których nie zdarzyłam wczoraj :oops:

Tenus mój synalek, pewnie zaakceptowałby tylko swoją bliźniacza siostrę i swojego kumpla Oskarka :cool3: :cool3: Wiecej piesiów do szczęścia mu nie będzie potrzebnych. A i rodzinka byłaby cała w komplecie :lol:

P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu:
Dagus, jeset kochana :buzi:
Masz swieta racje - Tenusiowi do szczescia potrzeba tylko Gajki i Oskarutka :lol: Trzeba bedzie to kiedys zorganizowac :)

[quote name='mmbbaj']Ala, coś masz minę taką "nie tego", Bąbel ci się nie podoba? :mad:no nie, Alu,, naprawwde? :placz:

Posted

Strasznie mi smutno bez mojego lapusia kochanego, ale dobrze chociaz ze w ogole mam dostep do Dogo... ;)
Tylko zdjec nie bedzie na razie...
Bylam dzisiaj w kilku sklepach szukac odpowiedniego zasilacza, ale jak na razie bez skutku :(

Licze na to, ze jeszcze przez troche o nas nie zapomnicie, mimo braku fotek... No i ze Evelina mi topiku nie zamknie z tego powodu... ;)

A teraz zegnam sie juz z Wami grzecznie:
Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']DOBRANOC MOI KOCHANI :buzi:
Dobranoc...
ale czemu my nie dostalismy zdjecia Oskarka?
wszyscy inni dostali :placz:
nie lubicie nas juz?:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu :oops: Ty za to trzy dostaniesz

DOBRANOC:buzi:

ojoojoj jaki cudny zasypiajacy Oskareczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Daga wybaczam, bo widok Oskarka rozgrzal moje serce i nie moge sie gniewac...
Ale lekki smutek pozostal, ze nas pomineliscie... ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
Ale lekki smutek pozostal, ze nas pomineliscie... ;)

Kasiu nie rób mi tego :placz: :placz:
Ja po prostu myślalam, ze do Was zawitalismy ze zdjeciem jakos pierwsi, ale sie pomyliłam WYBACZ :placz:

Posted

Dzień doberek kochani !:multi:

Czytałam Kasiu o problemie z kompikiem.Mam nadzieje, że szybciutko uda się zakupić potrzebny zasilacz.

miłego dnia! buziaczki dla Tenusia !:loveu::loveu::loveu:

Posted

Moi kochani, jak ja sie ciesze ze jestescie!!! :)

Daga - wybaczone ;)

Gosia, Małgosia, Ala, Piotrek, Moniczka, Ania - duuuze buzi dla Was :buzi:

Dzis jest bardzo dobry dzien :p
Po pierwsze mialam udana adopcje - psiaka ze schroniska, sliczneo boksia :)
Po drugie kupilam zasilacz do kompa i wreszcie bede mogla powstawiac zdjecia. Lekko gryzie mnie to ze jestem lzejsza o 3 stówki, ale czego sie nie robi dla Dogomanii ;)

Teraz biegne do Was nadrobic zaleglosci, a potem powstawiam Tenusia...