Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem witam Cie wspollokatorko siostrzyczki mojego psa :D Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jestem , obejrzałam fotki Bąbelka :razz: Ala, coś masz minę taką "nie tego", Bąbel ci się nie podoba? :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: A ja mam dzisiaj ciutke więcej czasu, bo jutro takie same lightowe lekcje to mogę trochę dłużej posiedzieć na dogo i nadrobic te zaległosci, których nie zdarzyłam wczoraj :oops: Tenus mój synalek, pewnie zaakceptowałby tylko swoją bliźniacza siostrę i swojego kumpla Oskarka :cool3: :cool3: Wiecej piesiów do szczęścia mu nie będzie potrzebnych. A i rodzinka byłaby cała w komplecie :lol: P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu: I nawet nikt nie chce! :eviltong: :lol::lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Ala, coś masz minę taką "nie tego", Bąbel ci się nie podoba? :mad:bo jeszcze chciałam TENka , ale teraz już wiem czemu TENka nie ma :shake: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu :multi: A ja mam dzisiaj ciutke więcej czasu, bo jutro takie same lightowe lekcje to mogę trochę dłużej posiedzieć na dogo i nadrobic te zaległosci, których nie zdarzyłam wczoraj :oops: Tenus mój synalek, pewnie zaakceptowałby tylko swoją bliźniacza siostrę i swojego kumpla Oskarka :cool3: :cool3: Wiecej piesiów do szczęścia mu nie będzie potrzebnych. A i rodzinka byłaby cała w komplecie :lol: P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu: Dagus, jeset kochana :buzi: Masz swieta racje - Tenusiowi do szczescia potrzeba tylko Gajki i Oskarutka :lol: Trzeba bedzie to kiedys zorganizowac :) [quote name='mmbbaj']Ala, coś masz minę taką "nie tego", Bąbel ci się nie podoba? :mad:no nie, Alu,, naprawwde? :placz: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']P.S o Was zapomnieć się nie da :loveu: Nigdy przenigdy :cool3: :loveu: :loveu: ... Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Kasiu :multi: Przykro mi z powodu komputeka i fotek :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 i nie ma Tenulkaaaa :placz: bliźniaczku kochanyyyyyyy :buzi: napraw panci zasilacz :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Strasznie mi smutno bez mojego lapusia kochanego, ale dobrze chociaz ze w ogole mam dostep do Dogo... ;) Tylko zdjec nie bedzie na razie... Bylam dzisiaj w kilku sklepach szukac odpowiedniego zasilacza, ale jak na razie bez skutku :( Licze na to, ze jeszcze przez troche o nas nie zapomnicie, mimo braku fotek... No i ze Evelina mi topiku nie zamknie z tego powodu... ;) A teraz zegnam sie juz z Wami grzecznie: Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Teklunia napisał(a): no nie, Alu,, naprawwde? :placz:wcale nie tak wyzej napisałam :p Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']DOBRANOC MOI KOCHANI :buzi: Dobranoc... ale czemu my nie dostalismy zdjecia Oskarka? wszyscy inni dostali :placz: nie lubicie nas juz?:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Kasiu :oops: Ty za to trzy dostaniesz DOBRANOC:buzi: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu :oops: Ty za to trzy dostaniesz DOBRANOC:buzi: ojoojoj jaki cudny zasypiajacy Oskareczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Daga wybaczam, bo widok Oskarka rozgrzal moje serce i nie moge sie gniewac... Ale lekki smutek pozostal, ze nas pomineliscie... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia'] Ale lekki smutek pozostal, ze nas pomineliscie... ;) Kasiu nie rób mi tego :placz: :placz: Ja po prostu myślalam, ze do Was zawitalismy ze zdjeciem jakos pierwsi, ale sie pomyliłam WYBACZ :placz: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 cześć Kasiu :p A na Allegro patrzyłaś? Tam powinni mieć :cool1: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzień doberek kochani !:multi: Czytałam Kasiu o problemie z kompikiem.Mam nadzieje, że szybciutko uda się zakupić potrzebny zasilacz. miłego dnia! buziaczki dla Tenusia !:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cześć Kasiu! Czekaj dziś na dworu- przyjeżdzam w końcu na nasze upragnione zakupy :multi: ;);););) Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Kasieńko!!! nadal cię pamiętamy! :lol::lol::lol:...i ja i Bajanek ;) Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Moi kochani, jak ja sie ciesze ze jestescie!!! :) Daga - wybaczone ;) Gosia, Małgosia, Ala, Piotrek, Moniczka, Ania - duuuze buzi dla Was :buzi: Dzis jest bardzo dobry dzien :p Po pierwsze mialam udana adopcje - psiaka ze schroniska, sliczneo boksia :) Po drugie kupilam zasilacz do kompa i wreszcie bede mogla powstawiac zdjecia. Lekko gryzie mnie to ze jestem lzejsza o 3 stówki, ale czego sie nie robi dla Dogomanii ;) Teraz biegne do Was nadrobic zaleglosci, a potem powstawiam Tenusia... Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :multi: no to cudownie że zasilaczyk juz jest... oj tam 3 stówki ;) ale za to zdjątka wszystkim do podziwiania pokażesz :multi: miłego dzioneczka.. Quote
Recommended Posts